2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
evet cnm bir baby shower yapan benim sanırım bir de hamilelik çekimi de yaptırdım bu arada dış mekanda :)
hatıra kalsın istedim :)

Burda adettenmis bana ve bir hamile arkadasa da beraber baby shower yaptilar. Hediye acma kismi superdi ve oyunlar skecler hazirlanmisti :)))) inanilmaz eglenceli gecti.Boyle uzaklarda iken cok iyi geldi. Ozellikle hazirlanan yemekler sagolsun canim simit cekti diye bir arkadas simit yapmisti.Turkiyeye donunce bende kendi arkadaslarima yapicam :)))

içim daralıyor zaman gecmek bilmiyor hrseyi bırakıp gidesim vaar bazen esim sinir etti mi kızım yaramazlık yaptı mı bağırıyorum öleyimde kurtulun diyorum sonra pişman oluyorum ağlıyorum iyi değilim ben

bunlar da ne??! demein hemen söylüyorum bunları iki akşamda yaptım ilk ve son resimdeki oğullarıma abajur ikinci avize üçüncü ise büyük oğluma pofuduk minder üstüne oturup çizgifilm izliyor minderin altındakide oyun halımız :) begendiniz mi?

Diger resimlerde tek yokum onlari koyamadim ama yapilan hazirliklar boyle birde acik bufemiz vardi malum kimsenin cani bisi cekmesin diye koymadim :))

kayboldun canım yaaa. hem de daha doğurmadann..
Maşallah bebek kilosu da iyi. Allah kazasız belasız sağlıklı doğumlar nasip etsin. Güzel haberlerini bekliyoruz. Doğurduktan sonraa habersiz koyma bizii.

Isin birde o tarafi var tabii... Ne olacagimiz belli degil aslina bakarsan hic bir zaman degil de genelde son aylarda yapiyorlar.Dogumdan sonraki ziyareti onceye almis oluyorlar kendini hissettiriyor bir organizasyon var ve sen odak noktasisin el bebek gul bebek bir kac saat gecirdik.
Ayrica dogum sonrasina kafam daha rahat giriyorum Aman misafire ne ikram edicem nasil hizmet edicem evim temiz mi derdi yok biliyorum ki 1 ay kimse gelmez.Bizde oglusumla yasamaya alismis oluruz boylece

sevval 2011 iimisin bacım insallah ciddi bi sorunun yoktur hamileyiz sonucta yasıyoruz bazen böyle atraksiyonlar.Benimde oglum cok yıpratıyor beni

noldu kuzum bi sıkıntın mı var?

moralim bozuk kızım sakin bi çocuktu huy değiştirdi kimsede kalmıyo eşim ince fikirli değil evde yardımcı değil yardımı bırak hamile olduğum için bazı şeyleri yapamıyorum eskisi gibi onları söyleyip duruyo yetişemiyorum bi şeye kızım gec yyatıyo erken kalkıyo uyku uyuyamıyorum doğru düzgün bide bebek doğğunca hiç uyuyamıcam otudum halime ağlıyorum

Hepsi çok şekerr .. Rabbim hepimize sağlıklı şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah..
Böyle partiler anne için gerçekten iyi moral oluyor. Bana da geçen Pazar günü kardeşlerim ve arkadaşlarım Süpriz Karnı Burnunda Partisi hazırlamışlar. O kadar mutlu oldum ki , tabiki sulugöz bir hamiş olarak verdiğim ilk tepki ağlamak oldu :2:

canım cokk ii yapmışsın imkanım olsa bende yaparım ama benimki 100 kişiyi rahat bulur hiç giremiycem böyle olaylaraAferim sana güzel bi gün gecirmişsin bebişler dogduktan sonra su halimizi bile arıycaz inan...En iisi bu son zamanlarda bol bol kendimize vakit ayırmak...

ayyy süper olmuştur kesinn. zaten o hediye çantalarını boş olarak verseler bile mutlu olursun di miii, çok tatlılarr.
bu arada sanırım banada yapacaklar baby shower. hazırlamam gereken bişey var mı? sen ne yapmıştın mesela?

canım sen benim oğlumu anlatmışsın bebe u dönüşü yaptı sanki herseyin farkındalar ve yeni bebegin gelme zamanı yaklaştıkca huysuzlukları artıyor ,biliyorlarki pabuçları dama atılacak takma bu kadar benim oglan 9 dan beri uyuyor yarın 6 da kalkar beni uyutmaz biliyorum zaten gece sürekli wc nöbetleri agrıdan uyanmalar doğru dürüst uyuyamıyorum.Gerci iyi yönden bakarsak bebiş geldiğinde uykusuzluga alışmış oluruz

Son düzenleyen: Moderatör:
vaaayyy hamarat annemizzz. Maşallah sana canım. hepsi çok cici. ellerine sağlık

sincapcım çok güzel bi bayanmışsın Maşallah. organizasyonu çok güzel yapmışlar. ben de burda bi baby shower a katılmıştım ama senin ki daha güzel süslenmişş. Sağlıkla gelsin kuzucuklarrr.
hediye faslını anlatsana, neler neler geldii? ya ben hiç eksik bişey bırakmadım, herbişeyini aldım. bilseydim almazdım o kadar. burda daha çok kıyafet, battaniye geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…