- 24 Nisan 2013
- 2.233
- 1.523
- 373
- 32
evet cnm bir baby shower yapan benim sanırım bir de hamilelik çekimi de yaptırdım bu arada dış mekanda :)
hatıra kalsın istedim :)
nerdesin gıı dogurdunmu yoooosa?ayyyh uzuuun zaman olmus kk ya yazmayalı :)
noldu kuzum bi sıkıntın mı var?içim daralıyor zaman gecmek bilmiyor hrseyi bırakıp gidesim vaar bazen esim sinir etti mi kızım yaramazlık yaptı mı bağırıyorum öleyimde kurtulun diyorum sonra pişman oluyorum ağlıyorum iyi değilim ben
miniiikkelebekten selamlaray kizlar yaa ben ne zamandir gelemiom cunku uyelik mail adresimi guncelledim ama aktif edemedim simdi onunla ugrasiyorum
kazene mesaj aticam ama arkadas olmadan atamiyom
ayri gayri dustuk yaa
insallah iyisinizdir.ben 1 haftadir izinliyim.cok agirlastim doktorum artik dogum belirtisi her an olabilir dedi.normal yapcakmisin istiyomusun dedi evet dedim.oglumun kafa asagi donmus gecen hafta 3100 gr idi.cok baski yapiyo cok oynuyo sanci yapiyo.
cumartesi yine randevu var.bugun 37+1 olduk.haftaya dogurcam sanki
hersey hazir oylece bekliyorum artik
Eki Görüntüle 894194 Eki Görüntüle 894193 Eki Görüntüle 894192 Eki Görüntüle 894190 Eki Görüntüle 894191
Diger resimlerde tek yokum onlari koyamadim ama yapilan hazirliklar boyle birde acik bufemiz vardi malum kimsenin cani bisi cekmesin diye koymadim :))
noldu kuzum bi sıkıntın mı var?
hanisiniz kııı gitmeyin bi yerlere uykum kactı benim:85::85::85::85::85::85:
:85:
Eki Görüntüle 894194 Eki Görüntüle 894193 Eki Görüntüle 894192 Eki Görüntüle 894190 Eki Görüntüle 894191
Diger resimlerde tek yokum onlari koyamadim ama yapilan hazirliklar boyle birde acik bufemiz vardi malum kimsenin cani bisi cekmesin diye koymadim :))
Isin birde o tarafi var tabii... Ne olacagimiz belli degil aslina bakarsan hic bir zaman degil de genelde son aylarda yapiyorlar.Dogumdan sonraki ziyareti onceye almis oluyorlar kendini hissettiriyor bir organizasyon var ve sen odak noktasisin el bebek gul bebek bir kac saat gecirdik.
Ayrica dogum sonrasina kafam daha rahat giriyorum Aman misafire ne ikram edicem nasil hizmet edicem evim temiz mi derdi yok biliyorum ki 1 ay kimse gelmez.Bizde oglusumla yasamaya alismis oluruz boylece
Burda adettenmis bana ve bir hamile arkadasa da beraber baby shower yaptilar. Hediye acma kismi superdi ve oyunlar skecler hazirlanmisti :)))) inanilmaz eglenceli gecti.Boyle uzaklarda iken cok iyi geldi. Ozellikle hazirlanan yemekler sagolsun canim simit cekti diye bir arkadas simit yapmisti.Turkiyeye donunce bende kendi arkadaslarima yapicam :)))
moralim bozuk kızım sakin bi çocuktu huy değiştirdi kimsede kalmıyo eşim ince fikirli değil evde yardımcı değil yardımı bırak hamile olduğum için bazı şeyleri yapamıyorum eskisi gibi onları söyleyip duruyo yetişemiyorum bi şeye kızım gec yyatıyo erken kalkıyo uyku uyuyamıyorum doğru düzgün bide bebek doğğunca hiç uyuyamıcam otudum halime ağlıyorum
vaaayyy hamarat annemizzz. Maşallah sana canım. hepsi çok cici. ellerine sağlıkEki Görüntüle 894188 Eki Görüntüle 894187 Eki Görüntüle 894186 Eki Görüntüle 894188 bunlar da ne??! demein hemen söylüyorum bunları iki akşamda yaptım ilk ve son resimdeki oğullarıma abajur ikinci avize üçüncü ise büyük oğluma pofuduk minder üstüne oturup çizgifilm izliyor minderin altındakide oyun halımız :) begendiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?