2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Ismi sevdim Karni Burnunda Partisi :)))) Hep diyorlar ya dogum yapmis arkadaslar sorunlara takilmayin keyfini cikarin diye bu da boyle bir sey gercekten. Yizerken nefes alip yola devam etmek gibi bisey

tesekkürler canım...

Bizimki surpriz oldu. Giderken sende tatli veya tuzlu beya salata tarzi bir sey yapip goturebilirsin.Cunku bir arkadas sagolsun evini suslemis yemek hazirliklarina ise herkes bir sey yapip getirmis katkida bulunmuslar :))

Bizimki surpriz oldu. Giderken sende tatli veya tuzlu beya salata tarzi bir sey yapip goturebilirsin.Cunku bir arkadas sagolsun evini suslemis yemek hazirliklarina ise herkes bir sey yapip getirmis katkida bulunmuslar :))
tamam canım. bebek şekeri filan hazırlasammı diye düşündüm. ama burda hiç keçe, tül kese gibi şeyler satılmıyor
ben uyuycam artık canlarım size ii geceler oğlum sabahı etmaden azcık uyuyum bari

tatlı rüyalar canımm

Sagolasin arkadasim esimde dio hamile kaldiktan sonra bi guzellestin diye. Annelik insana baska bir guzellik veriyor.Yuzunu goremesemde butun hamile arkadaslarima bir guzellik geldigine eminim :) yada bir dirhem et bin ayip orter kilo almak yaramista diyebiliriz :)
Evet yaa genelde bir battaniye furyasi var ve oyuncakli battaniye !!! Hayir nasil yatio onda anlamadim kimseye de sormadim ne ise yariyor bu oyuncak!!! Kiyafetler uyku tulumu havlu pijamalar 4 tane battaniye vardi :) puset icin car seat cover var resmini atarim cok iyii bisey ondan almislar yurutec gibi bi oyuncak var ve birde hediye karti geldi.Onlarlada indirimden park yatak denk getirdik super oldu.Esime diyemiyordum.Ev iki katli hem uste hem alta yatak almak lazim.O da biz kalicimiyiz ki falan diodu.Hakli da cocugu nerde yatirayim derken kismeti masallah cika geldi :) besik yatak odamizda park yatakta asagida salonda duracak :)))

gerçekten aldığımız kilolar yüzümüze iyi geldi. gerçi benim vücudum bi tuhaf oldu ama normaldir heralde :))
ya evet o oyuncaklı battaniyeleri bide minik havlu gibi yine oyuncaklı bi parça oluyor. acaba o ne işe yarıyor çözemedim .
canım bence 2. yatak yerine bir tane baby bouncer diyolar burda. onlardan al. kullananlar çok memnun. gün içinde onun içinde yatıyo bebek. bazıları müzikli ve sallanıyo. burda bi arkadaş kullanıyor ve çok memnun. bebeği 3 aylık. onun içinde büyüdü diyo. hem bazıları rahat taşınabiliyor. gittiğin yere de götürebilirsin. misafirlikteyken bebeğin yatağı hazır olur.
gazlı bebeklerin gazına sancısına da iyi geliyormuş.

Bir arkadasimiz buna benzer fisher price tan bisi verdi hatta kendide bebeklere kullanmis.Zaten onla idare edecektik bu indirim ve hediye karti gelmeseydi.Ama biz daha 3 yil burdayiz. Bunlarda belli bir aya kadar kullaniliyor.9-10 aylik olunca rahat yatamaz diye dusunup duruyordum. Ama sallamak icin olsun mutfakta yanina almak icin yada dedigin gibi misafirlikte uyutmak ve durdurmak icin cook kullanisli :) Sen ne kullanacaksin kizina?

helal olsun valla ellerine saglik canim
cok guzel olmus sincap guzel bi ani olacak acik bufe onemli onu gormek isterdim.
kayboldun canım yaaa. hem de daha doğurmadann..
Maşallah bebek kilosu da iyi. Allah kazasız belasız sağlıklı doğumlar nasip etsin. Güzel haberlerini bekliyoruz. Doğurduktan sonraa habersiz koyma bizii.
hep okuyodum ama yazmama izin vermedi tatlim.amin sagol insallah saglikla dogsunlar ne olcak nasi olcak merak ediyorum.esim sabah giderken diyoki 1 ocagi beklemesin hemen gelsin istiyorum dedim bide ona sor istiyomu
benim doktor 3 gun once bile doner dedi canim.benimkide 34 te dondu.doktor kolay kolay degismez artik dedi hgecen hafta
ben catladim 33 haftada 3 ince cizgie basladik.su an baya cizik cizik.yanlardan basladi .yirttik diyodum ama son hafta catladim diyenler vardi diye korkuyodum.hergun mustela ve bebe yagi kullandim ama hic kasimadim.buna ragmen catladi.zaten doktorumda demisti catlayacaksa ne kullansan bos diye
canim peki ne zaman cay icmeye baslicaz dogumdan oncemi baslasak acaba.sutu gelen varmi benim uclari koyulasti ama cok buyumediler

bu arada gunaydin kizlar gece 4 defa tuvalete kalkis haric uyuyorum valla.ama erken uyanip esimi yolluyorum sonra ev isleri kahvalti keyfi falan filan...evde olmak guzelmisss bugun soyle borek corek yapayim aksama hic yemek yiyesim yok hep hamur isi istiyo canim

herkese günaydın........bugün SON iş günü....şükürler olsun...........geçen yıl bugün ne için izinliydim şimdi ne için.................bu defa yüzüm gülerek büyük bi sevinçle ayrılıyorum işten.........uzatabildiğim kadar uzatacağım izinler var önümde en önemlisi Allah'ın izniyle kızımla beraber yaşayacağız bugünleri inşallahhh

Günaydın anneler ve kuzucuklar):

rezeneyi 36-37. haftadan sonra içmeye başlayacagım sanırım

ben vazelin, kakao yağlı nemlendirici, aktardan aldığım bi karışım bide bebe yağı kullanıyorum. henüz görünürde bişey yok, ama olmayacak anlamına da gelmiyor tabi hem annemde hem ablamda bol çatlak var, umarım en az hasarla atlatırım :)

harika olmuşlar ellerine sağlık

çok imrendim yaa şöyle arkadaşlarımız yokki bize de sürpriz yapsın böyle, çok şanslısın

gözün aydın canım, darısı tüm izin bekleyenlerin başına güzel güzel dinlenme enerji depolama zamanın gelmiş doğum öncesi

Günaydın cnm akşamdan bende bikaç bişe yapım dedim ama şimdi hiç canım istemiyo iteklemem lazım izne ayrıldıgım ilk hafta bende erkenden kalktım sonraları uykuya alışıyosun malesef :)

Günaydın anneler ve kuzucuklar):

gözün aydın canım, darısı tüm izin bekleyenlerin başına güzel güzel dinlenme enerji depolama zamanın gelmiş doğum öncesi

günaydın canımm amin inşallah valla büyük bi enerjiyle uyandım bugün......... inşallah çok güzel bi dinlenme süreci geçirir hayırlısyla sağlıkla evladıma kavuşurum.... darısı izin gününü bekleyen herkeseeee

gunaydin canim bugun sana hic gecmez
sen gecen sene ne yasadin hatirlayamadim.ben kasim sonu 2. defa bebegimi kaybetmistim.bu zamanlar aglamakla geciyodu.simdi gun sayiyoruz.rabbim kimseye aciyi yasatmasin her isteyene nasip etsin.amiin

Günaydın ;

2 gündür gelmedim işe bugün geldim burnumdan geliyor resmen sağ gögsümün altında kaburgalarım inanılmaz acıyor yürüyünce yada oturunca sadece yatınca geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…