Hepsi çok şekerr .. Rabbim hepimize sağlıklı şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah..
Böyle partiler anne için gerçekten iyi moral oluyor. Bana da geçen Pazar günü kardeşlerim ve arkadaşlarım Süpriz Karnı Burnunda Partisi hazırlamışlar. O kadar mutlu oldum ki , tabiki sulugöz bir hamiş olarak verdiğim ilk tepki ağlamak oldu :2:
vaaayyy hamarat annemizzz. Maşallah sana canım. hepsi çok cici. ellerine sağlık
sincapcım çok güzel bi bayanmışsın Maşallah. organizasyonu çok güzel yapmışlar. ben de burda bi baby shower a katılmıştım ama senin ki daha güzel süslenmişş. Sağlıkla gelsin kuzucuklarrr.
hediye faslını anlatsana, neler neler geldii? ya ben hiç eksik bişey bırakmadım, herbişeyini aldım. bilseydim almazdım o kadar. burda daha çok kıyafet, battaniye geliyor.
ayyy süper olmuştur kesinn. zaten o hediye çantalarını boş olarak verseler bile mutlu olursun di miii, çok tatlılarr.
bu arada sanırım banada yapacaklar baby shower. hazırlamam gereken bişey var mı? sen ne yapmıştın mesela?
Iyi geceler hamarat anneben uyuycam artık canlarım size ii geceler oğlum sabahı etmaden azcık uyuyum bari
tamam canım. bebek şekeri filan hazırlasammı diye düşündüm. ama burda hiç keçe, tül kese gibi şeyler satılmıyorBizimki surpriz oldu. Giderken sende tatli veya tuzlu beya salata tarzi bir sey yapip goturebilirsin.Cunku bir arkadas sagolsun evini suslemis yemek hazirliklarina ise herkes bir sey yapip getirmis katkida bulunmuslar :))
ben uyuycam artık canlarım size ii geceler oğlum sabahı etmaden azcık uyuyum bari
vaaayyy hamarat annemizzz. Maşallah sana canım. hepsi çok cici. ellerine sağlık
sincapcım çok güzel bi bayanmışsın Maşallah. organizasyonu çok güzel yapmışlar. ben de burda bi baby shower a katılmıştım ama senin ki daha güzel süslenmişş. Sağlıkla gelsin kuzucuklarrr.
hediye faslını anlatsana, neler neler geldii? ya ben hiç eksik bişey bırakmadım, herbişeyini aldım. bilseydim almazdım o kadar. burda daha çok kıyafet, battaniye geliyor.
Sagolasin arkadasim esimde dio hamile kaldiktan sonra bi guzellestin diye. Annelik insana baska bir guzellik veriyor.Yuzunu goremesemde butun hamile arkadaslarima bir guzellik geldigine eminim :)yada bir dirhem et bin ayip orter kilo almak yaramista diyebiliriz :)
Evet yaa genelde bir battaniye furyasi var ve oyuncakli battaniye !!! Hayir nasil yatio onda anlamadim kimseye de sormadim ne ise yariyor bu oyuncak!!! Kiyafetler uyku tulumu havlu pijamalar 4 tane battaniye vardi :)puset icin car seat cover var resmini atarim cok iyii bisey ondan almislar yurutec gibi bi oyuncak var ve birde hediye karti geldi.Onlarlada indirimden park yatak denk getirdik super oldu.Esime diyemiyordum.Ev iki katli hem uste hem alta yatak almak lazim.O da biz kalicimiyiz ki falan diodu.Hakli da cocugu nerde yatirayim derken kismeti masallah cika geldi :) besik yatak odamizda park yatakta asagida salonda duracak :)))
Baby Bouncers - Graco, Fisher-Price & Carter's | Babies"R"Us
bu linke bak istersen sincaph
helal olsun valla ellerine saglik canimEki Görüntüle 894188 Eki Görüntüle 894187 Eki Görüntüle 894186 Eki Görüntüle 894188 bunlar da ne??! demein hemen söylüyorum bunları iki akşamda yaptım ilk ve son resimdeki oğullarıma abajur ikinci avize üçüncü ise büyük oğluma pofuduk minder üstüne oturup çizgifilm izliyor minderin altındakide oyun halımız :) begendiniz mi?
cok guzel olmus sincap guzel bi ani olacak acik bufe onemli onu gormek isterdim.Eki Görüntüle 894194 Eki Görüntüle 894193 Eki Görüntüle 894192 Eki Görüntüle 894190 Eki Görüntüle 894191
Diger resimlerde tek yokum onlari koyamadim ama yapilan hazirliklar boyle birde acik bufemiz vardi malum kimsenin cani bisi cekmesin diye koymadim :))
hep okuyodum ama yazmama izin vermedi tatlim.amin sagol insallah saglikla dogsunlar ne olcak nasi olcak merak ediyorum.esim sabah giderken diyoki 1 ocagi beklemesin hemen gelsin istiyorumkayboldun canım yaaa. hem de daha doğurmadann..
Maşallah bebek kilosu da iyi. Allah kazasız belasız sağlıklı doğumlar nasip etsin. Güzel haberlerini bekliyoruz. Doğurduktan sonraa habersiz koyma bizii.
benim doktor 3 gun once bile doner dedi canim.benimkide 34 te dondu.doktor kolay kolay degismez artik dedi hgecen haftabu arada geçen haftaki kontrolümde bebeğin ayaklarının aşağıda olduğunu öğrendim,dr dönmezse 39.haftada sezeryanla alınabileceğini söyledi, normal doğum hayalinde olduğum için huzursuz etti bu fikir beni, benim gibi bebeğinin ters olduğunu örenen var mı aranızda?
ben catladimKızlar merhaba hepinize.
Çatlaklarınız başladı mı? Başlamayanlar ne kullandılar da başlamadı? Çatlayanlar kaçıncı haftada çatlamaya başladı?
Benim ilk çatlağım olddedu bundan 2-3 hafta önce. ama devamının gelmesinden korkuyorum.
** Çatlayanlar diyince yanlış anlaşılmasınn . Çatlağı olanlar demek istedim. Türkçe işteee
canim peki ne zaman cay icmeye baslicaz dogumdan oncemi baslasak acaba.sutu gelen varmiaynen canım sarılık için en etkili yol emzirmek baktık olmuyor mama takviyesi yaptırmak çünkü kuveze girmesindense mama yemesini tercih ederim
bizde bol bol su içip rezene humana içip strese girmeden emzirmeye çalışacagız
evdeysek en etkili yol ılık duş almak ve gögüslere masaj bebegin ememe ihtimaline karşılık süt sagma makinasıyla memeyi boşaltmakta şart :)
inş. çok sütümüz obu
baby shower yapan bi sen varsın galiba topiğimizde :) merak ettim aslında. resimleri görmek isterim aslında, nette hep bayıla bayıla bakmışımdır bu tarz partilerin fotoğraflarına..
gaz yapıcı şeyler konusunda ben henüz dikkat etmiyorum. şimdiden etkiler mi sizce yediklerimiz? bir de gaz konusunda doğduğunda uygulanması gereken bi yöntem biliyor musunuz?
aralık anneleri azıcık nar suyu damlatılırsa ilk gün gazı önlemeye yardımcı oluyomuş diye konuşuyordu doğrumudur acaba?
ya bi de sarılık konusu var. bu konuda alınması gereken bi önlem var mı? bildiklerimizi şimdiden paylaşalım bir birbirimizle. o zaman en büyük telaşımız bunlar olacak.:18::18:
rezeneyi şimdiden mi içeceksin canım? doğumdan sonra mı? ablam da çok içmişti rezene. her gün süt içti. bir de inciri kaynatıp günde 2 bardak suyunu içti. incir çok fayda ediyor derdi. bunun dışında benim bildiğim uykusuzluk ve yetersiz beslenme sütü azaltıyor.
biz doğumdan sonra zayıflama hayali kuruyoruz ama bence daha iyi beslenmemiz gerekecek. netice de yavrumuzun büyümesi bize bağlı. umarım bol bol sütümüz olur hepimizin de.
Kızlar merhaba hepinize.
Çatlaklarınız başladı mı? Başlamayanlar ne kullandılar da başlamadı? Çatlayanlar kaçıncı haftada çatlamaya başladı?
Benim ilk çatlağım oldu bundan 2-3 hafta önce. ama devamının gelmesinden korkuyorum.
** Çatlayanlar diyince yanlış anlaşılmasınn . Çatlağı olanlar demek istedim. Türkçe işteee
Eki Görüntüle 894188 Eki Görüntüle 894187 Eki Görüntüle 894186 Eki Görüntüle 894188 bunlar da ne??! demein hemen söylüyorum bunları iki akşamda yaptım ilk ve son resimdeki oğullarıma abajur ikinci avize üçüncü ise büyük oğluma pofuduk minder üstüne oturup çizgifilm izliyor minderin altındakide oyun halımız :) begendiniz mi?
Eki Görüntüle 894194 Eki Görüntüle 894193 Eki Görüntüle 894192 Eki Görüntüle 894190 Eki Görüntüle 894191
Diger resimlerde tek yokum onlari koyamadim ama yapilan hazirliklar boyle birde acik bufemiz vardi malum kimsenin cani bisi cekmesin diye koymadim :))
herkese günaydın........bugün SON iş günü....şükürler olsun...........geçen yıl bugün ne için izinliydim şimdi ne için.................bu defa yüzüm gülerek büyük bi sevinçle ayrılıyorum işten.........uzatabildiğim kadar uzatacağım izinler var önümde en önemlisi Allah'ın izniyle kızımla beraber yaşayacağız bugünleri inşallahhh
bu arada gunaydin kizlargece 4 defa tuvalete kalkis haric uyuyorum valla.ama erken uyanip esimi yolluyorum sonra ev isleri kahvalti keyfi falan filan...evde olmak guzelmisss bugun soyle borek corek yapayim aksama hic yemek yiyesim yok hep hamur isi istiyo canim
Günaydın anneler ve kuzucuklar):
gözün aydın canım, darısı tüm izin bekleyenlerin başına güzel güzel dinlenme enerji depolama zamanın gelmiş doğum öncesi
gunaydin canim bugun sana hic gecmezherkese günaydın........bugün SON iş günü....şükürler olsun...........geçen yıl bugün ne için izinliydim şimdi ne için.................bu defa yüzüm gülerek büyük bi sevinçle ayrılıyorum işten.........uzatabildiğim kadar uzatacağım izinler var önümde en önemlisi Allah'ın izniyle kızımla beraber yaşayacağız bugünleri inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?