2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Günaydın cnm akşamdan bende bikaç bişe yapım dedim ama şimdi hiç canım istemiyo iteklemem lazım izne ayrıldıgım ilk hafta bende erkenden kalktım sonraları uykuya alışıyosun malesef :)

bende kocaya soz verdim melekim adam poaca yapim diye aksamdan margarin bile almis gelmis mecbur yapacam artik neyse daha vakit var.cok uykuya alismayalim bu arada,hic zamani degiiil

sipidim gecmis olsun bebegin cokmu yukarda.neden agri oluyomus doktora sordunmu

aksine bebeğim aşağıda
dün aradım doktorumu az kilo aldığın için taşıyamıyor olabilirsin yada ayakları ile itip sancı veriyordur dedi.
ama geçmiyor işte normal bu sancılar dedi

36. haftamı 4 gözle bekliyorum yatınca sancım olmuyor 2 gündür evde neredeyse hiç kalkmadan yatıyorum

Aranmaya başladınızmı kızlar beni saolsunlar hergün bir çok kişi arıyo artık püff diye açıyorum teli dogurmadınmı daha diolar hayırlı zamanda saglıkla gelsin kuzular

gunaydin canim bugun sana hic gecmez
sen gecen sene ne yasadin hatirlayamadim.ben kasim sonu 2. defa bebegimi kaybetmistim.bu zamanlar aglamakla geciyodu.simdi gun sayiyoruz.rabbim kimseye aciyi yasatmasin her isteyene nasip etsin.amiin

kelebeğimm aynı durum canım 13 aralık da ilk bebeğimi kaybettim bende....şükür ki inançlıyız,,Allah bekletmeden verdi evlatlarımızı inşallah bu defa evlatlarımıza sağlıkla kavuşmamızı kucağımıza almamızı nasip etsin hepimizinn..

ah kızlar sormayın donuyoruz biz . evimiz kaloriferli ama en üst kat ve çevresinde hiç ev yok. her gün kapıcıyla ev sahibiyle tartışma içerisindeyiz. biraz daha artırın dereceyi donuyoruz diyoruz tamam deyip geçiştiriyorlar ama hep aynı. gündüzleri zaten battaniyenin altından çıkamıyorum bile. bide bu yıl kışın sert geçeceğini düşünürsek bebeğim napacak. eşim başka ev bakmaya bile başladı ama bu halimde nasıl taşınacaz.

evden eve taşıma şirketlerine verirsiniz halleder diyorlar. bir kıyafetlerinizi hazırlayın yeter diyorlar ama yeni evde yerleştirme işini yaparlar mı var mı bilginiz? off gözümde büyüyor her şey. kalkıp yemeğimi bile zor yapıyorken nasıl taşınacaz bi de :18:

canım bende öyleyim sadece uzanmam gerekiyor ki bazen uzanınca bile batıyor acıyor resmen... hoş sanırım alıştım ben artık bu duruma 32. haftadan beri var bu durum biraz daha sabredebilirsen çalışmaya iyi olur bebeğinle vakit geçirmek adına.. ben dayandım 36. haftada yani bugün son iş günüm.. kalan 2 haftayı raporla kapatacağım

Gözün aydın canım... darısı bize ve tüm bekleyenlere....

Benim son iki haftam ve haftada dört gün dersim olduğu düşünülerse sekiz gün... Bu haftayı da kar tatiliyle kapattık, hiç söylenmeye hakkım yok değil mi?

heee hee bencede tatlımm.. ama şaka bi yana çalışmak bi gün bile olsa artık zor geliyor hepimizee. seninde az kalmış şükürr

bencede hiçç hakkın yok sakın söylenme :) benim daha 19 iş günüm var ve yürürken acayip ağrım oluyor.

Son düzenleme:
Aranmaya başladınızmı kızlar beni saolsunlar hergün bir çok kişi arıyo artık püff diye açıyorum teli dogurmadınmı daha diolar hayırlı zamanda saglıkla gelsin kuzular

Sinir oluyorum o arayanlara, doğurursam zaten haberiniz olur dememek için kendimi zor tutuyordum... Ya da doğurdum ama sonra karnıma sardım çaktırmıyorum diyeceksin...

Zaten son zamanlar stresli, insan sürekli vücudunu dinliyor bu da zihin yorgunluğuna sebebep oluyor, bir de arayanlar!!!!!

dayanmak istiyorum 36. haftaya kadar 31 aralıkta bırakırım işi sonra 1 ocak izinliyiz 2*3 içinde rapor alırım sağlık ocağından
36+1 ken izne çıkmış olurum 2/3 gün bile önemli ama napıyım.
elimden geldiği kadar dayanmak istiyorum. bel ağrısını falan unuttum kaburga ağrısı mahvetti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…