Günaydın cnm akşamdan bende bikaç bişe yapım dedim ama şimdi hiç canım istemiyo iteklemem lazım izne ayrıldıgım ilk hafta bende erkenden kalktım sonraları uykuya alışıyosun malesef :)
Günaydın ;
2 gündür gelmedim işe bugün geldim burnumdan geliyor resmen sağ gögsümün altında kaburgalarım inanılmaz acıyor yürüyünce yada oturunca sadece yatınca geçiyor
sipidim gecmis olsun bebegin cokmu yukarda.neden agri oluyomus doktora sordunmu
gunaydin canim bugun sana hic gecmez
sen gecen sene ne yasadin hatirlayamadim.ben kasim sonu 2. defa bebegimi kaybetmistim.bu zamanlar aglamakla geciyodu.simdi gun sayiyoruz.rabbim kimseye aciyi yasatmasin her isteyene nasip etsin.amiin
ben de bugün izne ayrılmaya karar verdim kızlar evde dinlenmek istiyorum artık
aksine bebeğim aşağıda
dün aradım doktorumu az kilo aldığın için taşıyamıyor olabilirsin yada ayakları ile itip sancı veriyordur dedi.
ama geçmiyor işte normal bu sancılar dedi
36. haftamı 4 gözle bekliyorum yatınca sancım olmuyor 2 gündür evde neredeyse hiç kalkmadan yatıyorum
herkese günaydın........bugün SON iş günü....şükürler olsun...........geçen yıl bugün ne için izinliydim şimdi ne için.................bu defa yüzüm gülerek büyük bi sevinçle ayrılıyorum işten.........uzatabildiğim kadar uzatacağım izinler var önümde en önemlisi Allah'ın izniyle kızımla beraber yaşayacağız bugünleri inşallahhh
Gözün aydın canım...darısı bize ve tüm bekleyenlere....
Benim son iki haftam ve haftada dört gün dersim olduğu düşünülerse sekiz gün... Bu haftayı da kar tatiliyle kapattık, hiç söylenmeye hakkım yok değil mi?
en iyisi canım,,iş artık cidden yoruyor.. ben memurum 8 saat aynı sandalye üstünde oturmak bile çok yorucu bütün kaburgaların batıyorrr
Gözün aydın canım...darısı bize ve tüm bekleyenlere....
Benim son iki haftam ve haftada dört gün dersim olduğu düşünülerse sekiz gün... Bu haftayı da kar tatiliyle kapattık, hiç söylenmeye hakkım yok değil mi?
Aranmaya başladınızmı kızlar beni saolsunlar hergün bir çok kişi arıyo artık püff diye açıyorum teli dogurmadınmı daha diolar hayırlı zamanda saglıkla gelsin kuzular
canım bende öyleyim sadece uzanmam gerekiyor ki bazen uzanınca bile batıyor acıyor resmen... hoş sanırım alıştım ben artık bu duruma 32. haftadan beri var bu durum biraz daha sabredebilirsen çalışmaya iyi olur bebeğinle vakit geçirmek adına.. ben dayandım 36. haftada yani bugün son iş günüm.. kalan 2 haftayı raporla kapatacağım
ben de bugün izne ayrılmaya karar verdim kızlar evde dinlenmek istiyorum artık
sen çalışıyo musun daha? benim aslında daha 3 hafta var ama yoruldum artık sen napacaksın
Sana da gözün aydın canım,güzel güzel geçir son günlerini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?