2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

benim içinde öyle canım o yüzden direndim zaten... ama artık bu hafta kaburga ağrısı otturtmadı en iyisi raporla kapatayım ben arayı dedim.. ev aldık o yüzden kredimiz var ücretsiz izin kullanamayacağım mecburen bir günü bile hesaplıyorum... doğum izinleri sonrasında da heyet raporu için uğraşacağımm bakalımm

bende de oglan cok vurdugunda oluyo canim hatta zipliyorum bazen yerimden.bu agrilar normal artik keske evde olsan yatar dinlenirdin izin alamazmisin tekrar
Aranmaya başladınızmı kızlar beni saolsunlar hergün bir çok kişi arıyo artık püff diye açıyorum teli dogurmadınmı daha diolar hayırlı zamanda saglıkla gelsin kuzular
evet arama mesaj mail ozellikle anneler babalar ulasamayinca panik oluyolar hatta biz arayinca telefonu hayirdir noldu diye aciyolar
amin canim cok zordu o gunler.simdi bi agrim sizim da olsa sukur bugune diyorum yeterki saglikli olsun.dogumdan bile korkmuyorum simdilik.aklima dogumhanneye kurtaja gittigim geliyo.ama ben dogum yaptigimi hayal edip sukrediyorum
annişler ateşölçer aldınız mı? tavsiyeleriniz neler?

canim ben arzum bebbe aldim uzaktan olcenlere guvenemiyorum nedense

iyi dayanmışsın yine darısı başıma inşallah
bugün biterse hafta sonu rahat olurum yine biraz hem geçer belki

Son düzenleme:
bende de oglan cok vurdugunda oluyo canim hatta zipliyorum bazen yerimden.bu agrilar normal artik keske evde olsan yatar dinlenirdin izin alamazmisin tekrar

2 gündür kar nedeniyle gelmiyorum zaten işe şimdi tekrar izin istemem saçma olur..
kendi doktorum gel çalışamaz raporunu başlatalım diyor ama iznimden gidecek onun için çalışmam lazım

iyi canım senın de gözün aydın. doktorunla konuştun mu hangi doğum şekli olacağını

valla çatı muayenesinden önce net bişey söylemiyorlar ama kızım dönmüş durumda şu an için normal olması için bir sıkıntı yok dedi en son bakalım neler olacak.. normal için hevesliyim ama hangisi hayırlısıyla öyle olsun.. sezeryan olmam diye bi takıntım da yokk.. yani açılma olmazsa,sancıda gelmezse saatlerce suni sancı istemem o zaman sezeryan olsun derim açıkçası

Yeni taşınmış biri olarakbu konuda bilgi sahibi sayılırım canım...

Bunevden eve nakliyatlar iki şekilde çalışıyor,

1-sadece kendi kıyafetlerini topluyorsun, bazıları onu bile topluyorlarmış, geri kalan her şeyi onlar topluyor, ama sadece büyük eşyaları yerleştiriyorlar.. Zaten senin mutfağını, yatak odanı nasıl bilip yerleştirsinler ki...

2-bunlarda tüm ıvır zıvırı topluyorsun, onlar mobilyaları hazırlıyorlar ki biz öyle yaptık ama yardımcın yoksa yorucu, gerçi olsa da yorucu ya...kurban bayramından önceydi ve benim kramp tarzı ağrılarım çok olmuştu ha bir de fena akıntım... Durumunuz varsa bşrinci çok daha iyi şimdi senin için, yerleştirirken de birileri gelebilirse çok yorulmazsın....ev temizliği de aradan çıkmiş olur...

annemde yarım kg rezene almış göndermiş, demleyip içeceğim taze taze.. süt arttırıcı en iyi yöntemmiş, sütün tadını da güzelleştiriyormuş.

ne zaman ıcııyo canım dogumdan once baslayınca ıse yararmı acaba bende sezeryan olucam galııba sutum gelmezse dıye telas yapmaya basladım

gece sola yatınca bebek yukarı kayıyor gene neysekı geceyı rahat gecırdım gunduz ayakta olunca ınıyor yatıcam artık cok rahatsız olursam doguma az kaldı neysekı benımde aynı kafası donmus asagı ama kanala gırmemıstı en son

uzulme canım herseyde bır hayır vardır bıraz zorlanıcan belkı ama bıraz buyutunce unutucaksın o gunlerı Allah kolaylık versın ın s

2 gündür kar nedeniyle gelmiyorum zaten işe şimdi tekrar izin istemem saçma olur..
kendi doktorum gel çalışamaz raporunu başlatalım diyor ama iznimden gidecek onun için çalışmam lazım

allah kolaylik versin canim dik oturmaya calis kaburgan batmasin.ben gece yatarken oluyo bazen biliyorum o agriyi yani

hımm çok sağol canım çok çok teşekkürler altın gibi bilgi onlar çünkü bunlara göre şekillendiricez taşınma fikrimizi. 1.deki gibi nakliyeciler bulmamız şart o zaman. artık annemler kayınvalidemler gelecek mecburen yardıma

Gunaydin annisler!!!

Minikkelebek iyi olmana cok sevindim. Merak etmistik seni. Acsinlar eski hesabini artik :)

Zuhalzerrin iyi tatiller ve hazirliklarda kolay gelsin :)

Tasinacak arkadaslara Allah kolaylik versin. Ben butnimu bile cikarmiyorum evden disari ve pijamamin altini giyerken bile zorlaniyorum. Tasinma isini dusunemiyorum.

Kizlar 8 aydir gece alerjim var burnim tikaniyor. Eczaci breathe right bantlardan vermisti bir faydasini gornedim. Deniz suyu ve tuzlu su da etki etmedi. Su yastiga damlatilan seyden aliyim ben de. Dogumdan sonra gecmezse hapsururken bebegimi uyandirirsqm emzirirken burnum akarsa napicam diye dusunuyorum.

Henuz hic catlagim yok. Tahtaya vuralim :)) ergenlik doneminde cok olmustu simdi baska almayayim mumkunse.

Ates olcer weewell temassiz aldim. Kendi uzerimizde denedik dogru olctu.

Winebir, zirsizdeli hala sizden haber yok. Iyi misiniz kizlaaaarrrrrrr????

Bir yerde okudum canım, ilk üç hafta biberon vermek meme şaşkınlığı yapabiliyormuş. Ancak 4. haftadan sonra bebeği yavaş yavaş alıştırarak bir öğünü biberonla verebilirsiniz yazıyordu.

Canım benim, kızın kaç yaşında?

Seni çok iyi anlıyorum, Benim de bir kızım var, çok da küçük değil asslında, dört yaşında, iki buçuk ay önce şehir değiştirdik, çok stresliydim... Yaşadığım yeri çok seviyordum, arkadaşlarımı, iş şartlarımı... Buraya geldim tam bir bilinmezliğe düştüm... Ve kızım fena halde huy değiştirdi... Bendeki stres onu tanınmaz hale getirmiş, sonradan farkettik... Eşimle birlikte inanılmaz bir sabır gösredik hemen düzelmeye başladı, hala eskisi gibi değil, ama balla yıkanmış sayılır...

Yani demem o ki diğer işlerini boşver, kızınla biraz vakit geçir,ywmek yaparken, iş yaparken ondan yardım iste sohbet edin, en önemlisi onunla basit şeyler için inatlaşma, her istediğini yapmak değil de, o kıvama getşrmeden çözmek gibi....bazen çok zor oluyor, o kadar ilgiye rağmen, yaptıkları huysuzluklar, nankörlük gibi gelecek, ama onlar çocuk, emin ol iki haftaya kalmadan emeğinin karşılığını alacaksın...

Umarım eşin de senin hamileliğinin farkında olur ve yrdım eder, o konuda çok tecrübm yok, rabbim yardımcın olsun...

Kızlar Günaydın:)

Son bir haftada karnım acayip büyüdü ve sanırım bebiş de büyüdüğü için artık yan yatarken de çok rahatsız oluyorum. Haftaya muayenemiz var çok heyecanlıyım. Muayeneden sonra doktorum bir hafta yurtdışında olacak inşallah bizim bebek erkenden gelmeye kalkmaz, korkuyorum valla.

İşe gelmek de işkence olmaya başladı, 37. haftayı beklememeye karar verdim 36. haftada ayrılacağım. Daha bebek şekeri, süs, sepet işlerine hiç girmedim onları halletmek istiyorum.

Taşınmayı düşünen arkadaşım Allah kolaylık versin. Ben 5,5 aylıkken taşındım ve yemin ederim burnumdan geldi, herkesten çok ben iş yaptım. Hala düşündükçe çok fena oluyorum.

Kızlar marka olarak bana, ev tipi ana kucağı, süt pompası ve uyku tulumu tavsiyesinde bulunabilir misiniz?

gunaydin canim ya ziyaretci gibi takiliyom su an
bu arada benim de burnum tikali ama icinde bisey yok icerden sisiyomus burun.esim gece burnumu mincikliyo nefes alip verirken ufleme sesi geliyo diye.cok kavga ettim bu yuzden hatta salonda bile yattim bidaha senle yatmicam dedim.hergun isten geliyo breathe right alcaktim unuttum diyo uyuzsun diyorum takintilisin diyorum hak veriyo bide

Aynen süpürge falan çalışıp dıymazsam her yer ayaga kalkıyo benden çok panikler :))))

hosgeldin canim bende yan yatamiyorum hep biyerleri batiyo hemen kalkiyorum o aciyla.sirtustu bikac saniye kalsam bile hemen o baskiyla basim donmeye basliyo oturmak da olmuyo yani napcami sasirdim.doktoruna soyle cabuk gelsin bende korkuyorum yilbasinda kayak tatiline falan gider diye.dogumum 1 ocak cunku

Bir yerde okudum canım, ilk üç hafta biberon vermek meme şaşkınlığı yapabiliyormuş. Ancak 4. haftadan sonra bebeği yavaş yavaş alıştırarak bir öğünü biberonla verebilirsiniz yazıyordu.

rezene falan veriliyor ilk aydan sonra onu minik biberonla verebilriiz.

Son 1 hafta da su gibi geçer inşallah sonra yatış keyfine bakarsın

Ana kucağı için weib marka aldık biz e bebekte tinylove var oda harika bakabilirsin.
süt pompası almadım ama çoğunlukta madela ismini çok duydum.
uyku tulumunda hiç fikrim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…