- 22 Haziran 2010
- 2.901
- 106
- 363
dayanmak istiyorum 36. haftaya kadar 31 aralıkta bırakırım işi sonra 1 ocak izinliyiz 2*3 içinde rapor alırım sağlık ocağından
36+1 ken izne çıkmış olurum 2/3 gün bile önemli ama napıyım.
elimden geldiği kadar dayanmak istiyorum. bel ağrısını falan unuttum kaburga ağrısı mahvetti beni
evet inatla çalıştım ama bugün ayrılıyorum artık iznee şükürr kii
bende de oglan cok vurdugunda oluyo canim hatta zipliyorum bazen yerimden.bu agrilar normal artik keske evde olsan yatar dinlenirdin izin alamazmisin tekraraksine bebeğim aşağıda
dün aradım doktorumu az kilo aldığın için taşıyamıyor olabilirsin yada ayakları ile itip sancı veriyordur dedi.
ama geçmiyor işte normal bu sancılar dedi
36. haftamı 4 gözle bekliyorum yatınca sancım olmuyor 2 gündür evde neredeyse hiç kalkmadan yatıyorum
evet arama mesaj mailAranmaya başladınızmı kızlar beni saolsunlar hergün bir çok kişi arıyo artık püff diye açıyorum teli dogurmadınmı daha diolar hayırlı zamanda saglıkla gelsin kuzular
amin canim cok zordu o gunler.simdi bi agrim sizim da olsa sukur bugune diyorum yeterki saglikli olsun.dogumdan bile korkmuyorum simdilik.aklima dogumhanneye kurtaja gittigim geliyo.ama ben dogum yaptigimi hayal edip sukrediyorumkelebeğimm aynı durum canım 13 aralık da ilk bebeğimi kaybettim bende....şükür ki inançlıyız,,Allah bekletmeden verdi evlatlarımızı inşallah bu defa evlatlarımıza sağlıkla kavuşmamızı kucağımıza almamızı nasip etsin hepimizinn..
annişler ateşölçer aldınız mı? tavsiyeleriniz neler?
benim içinde öyle canım o yüzden direndim zaten... ama artık bu hafta kaburga ağrısı otturtmadı en iyisi raporla kapatayım ben arayı dedim.. ev aldık o yüzden kredimiz var ücretsiz izin kullanamayacağım mecburen bir günü bile hesaplıyorum... doğum izinleri sonrasında da heyet raporu için uğraşacağımm bakalımm
bende de oglan cok vurdugunda oluyo canim hatta zipliyorum bazen yerimden.bu agrilar normal artik keske evde olsan yatar dinlenirdin izin alamazmisin tekrar
iyi canım senın de gözün aydın. doktorunla konuştun mu hangi doğum şekli olacağını
ah kızlar sormayın donuyoruz biz. evimiz kaloriferli ama en üst kat ve çevresinde hiç ev yok. her gün kapıcıyla ev sahibiyle tartışma içerisindeyiz. biraz daha artırın dereceyi donuyoruz diyoruz tamam deyip geçiştiriyorlar ama hep aynı. gündüzleri zaten battaniyenin altından çıkamıyorum bile. bide bu yıl kışın sert geçeceğini düşünürsek bebeğim napacak. eşim başka ev bakmaya bile başladı ama bu halimde nasıl taşınacaz.
evden eve taşıma şirketlerine verirsiniz halleder diyorlar. bir kıyafetlerinizi hazırlayın yeter diyorlar ama yeni evde yerleştirme işini yaparlar mı var mı bilginiz? off gözümde büyüyor her şey. kalkıp yemeğimi bile zor yapıyorken nasıl taşınacaz bi de :18:
annemde yarım kg rezene almış göndermiş, demleyip içeceğim taze taze.. süt arttırıcı en iyi yöntemmiş, sütün tadını da güzelleştiriyormuş.
canim bende ayni dertten muzdaripim altima yapcam zor yuruyorum tuvalete kadar.doktor kafaya asagida dedi ama henuz kanala girip girmedigini soylemedi.bu cumartesi sorucam ama.
cnm kordonu kac hafta once dolanan arkadas vardi kim hatirlamiyorum.sanirim doktor kontrol altinda tutar icini ferah tut sen.hayirlisi olsun zaten risk olsa 2 hafta bekletmezdi korkma sen
angelcim bebegin buyumus korkma hem daha bisey belli degil.benim 35. haftada 2,5 kg dogum yapan arkadasim vardi.kizi kuvoze bile girmedi simdi 3 yasinda.sarilik her bebekte azda olsa oluyo.guzel haberlerle gel insallah
moralim bozuk kızım sakin bi çocuktu huy değiştirdi kimsede kalmıyo eşim ince fikirli değil evde yardımcı değil yardımı bırak hamile olduğum için bazı şeyleri yapamıyorum eskisi gibi onları söyleyip duruyo yetişemiyorum bi şeye kızım gec yyatıyo erken kalkıyo uyku uyuyamıyorum doğru düzgün bide bebek doğğunca hiç uyuyamıcam otudum halime ağlıyorum
2 gündür kar nedeniyle gelmiyorum zaten işe şimdi tekrar izin istemem saçma olur..
kendi doktorum gel çalışamaz raporunu başlatalım diyor ama iznimden gidecekonun için çalışmam lazım
allah kolaylik versin canim dik oturmaya calis kaburgan batmasin.ben gece yatarken oluyo bazen biliyorum o agriyi yani
Yeni taşınmış biri olarakbu konuda bilgi sahibi sayılırım canım...
Bunevden eve nakliyatlar iki şekilde çalışıyor,
1-sadece kendi kıyafetlerini topluyorsun, bazıları onu bile topluyorlarmış, geri kalan her şeyi onlar topluyor, ama sadece büyük eşyaları yerleştiriyorlar.. Zaten senin mutfağını, yatak odanı nasıl bilip yerleştirsinler ki...
2-bunlarda tüm ıvır zıvırı topluyorsun, onlar mobilyaları hazırlıyorlar ki biz öyle yaptık ama yardımcın yoksa yorucu, gerçi olsa da yorucu ya...kurban bayramından önceydi ve benim kramp tarzı ağrılarım çok olmuştu ha bir de fena akıntım... Durumunuz varsa bşrinci çok daha iyi şimdi senin için, yerleştirirken de birileri gelebilirse çok yorulmazsın....ev temizliği de aradan çıkmiş olur...
Ocak anneleri olarak gördüğüm kadarıyla çoğunluğumuz çalışıyor. Biberona ilk günlerden başlayıp alıştırmalımıyız acaba ? Ben ilk günden sağıp akşamları 1 kerede olsa biberonla vermek istiyorum. Ama bazı yerlerdede anne göğsünü bırakabilir yazıyordu. Ne yapsak acaba, kaşıkla vermek çok ürkütücü geliyor yapamam onu(
Çay içinde teşekkürler bakıcam hemen
ne zaman ıcııyo canım dogumdan once baslayınca ıse yararmı acaba bende sezeryan olucam galııba sutum gelmezse dıye telas yapmaya basladım
valla haftan itibariyle artık içmeye başlamalısın bence .. aktardan aldık biz, kaynar su içinde bekletip içeceğim hazır sallama çay almadım.
moralim bozuk kızım sakin bi çocuktu huy değiştirdi kimsede kalmıyo eşim ince fikirli değil evde yardımcı değil yardımı bırak hamile olduğum için bazı şeyleri yapamıyorum eskisi gibi onları söyleyip duruyo yetişemiyorum bi şeye kızım gec yyatıyo erken kalkıyo uyku uyuyamıyorum doğru düzgün bide bebek doğğunca hiç uyuyamıcam otudum halime ağlıyorum
Gunaydin annisler!!!
Minikkelebek iyi olmana cok sevindim. Merak etmistik seni. Acsinlar eski hesabini artik :)
Zuhalzerrin iyi tatiller ve hazirliklarda kolay gelsin :)
Tasinacak arkadaslara Allah kolaylik versin. Ben butnimu bile cikarmiyorum evden disari ve pijamamin altini giyerken bile zorlaniyorum. Tasinma isini dusunemiyorum.
Kizlar 8 aydir gece alerjim var burnim tikaniyor. Eczaci breathe right bantlardan vermisti bir faydasini gornedim. Deniz suyu ve tuzlu su da etki etmedi. Su yastiga damlatilan seyden aliyim ben de. Dogumdan sonra gecmezse hapsururken bebegimi uyandirirsqm emzirirken burnum akarsa napicam diye dusunuyorum.
Henuz hic catlagim yok. Tahtaya vuralim :)) ergenlik doneminde cok olmustu simdi baska almayayim mumkunse.
Ates olcer weewell temassiz aldim. Kendi uzerimizde denedik dogru olctu.
Winebir, zirsizdeli hala sizden haber yok. Iyi misiniz kizlaaaarrrrrrr????
bende de oglan cok vurdugunda oluyo canim hatta zipliyorum bazen yerimden.bu agrilar normal artik keske evde olsan yatar dinlenirdin izin alamazmisin tekrar
evet arama mesaj mailozellikle anneler babalar ulasamayinca panik oluyolar hatta biz arayinca telefonu hayirdir noldu diye aciyolar
amin canim cok zordu o gunler.simdi bi agrim sizim da olsa sukur bugune diyorum yeterki saglikli olsun.dogumdan bile korkmuyorum simdilik.aklima dogumhanneye kurtaja gittigim geliyo.ama ben dogum yaptigimi hayal edip sukrediyorum
canim ben arzum bebbe aldim uzaktan olcenlere guvenemiyorum nedense
Kızlar Günaydın:)
Son bir haftada karnım acayip büyüdü ve sanırım bebiş de büyüdüğü için artık yan yatarken de çok rahatsız oluyorum. Haftaya muayenemiz var çok heyecanlıyım. Muayeneden sonra doktorum bir hafta yurtdışında olacak inşallah bizim bebek erkenden gelmeye kalkmaz, korkuyorum valla.
İşe gelmek de işkence olmaya başladı, 37. haftayı beklememeye karar verdim 36. haftada ayrılacağım. Daha bebek şekeri, süs, sepet işlerine hiç girmedim onları halletmek istiyorum.
Taşınmayı düşünen arkadaşım Allah kolaylık versin. Ben 5,5 aylıkken taşındım ve yemin ederim burnumdan geldi, herkesten çok ben iş yaptım. Hala düşündükçe çok fena oluyorum.
Kızlar marka olarak bana, ev tipi ana kucağı, süt pompası ve uyku tulumu tavsiyesinde bulunabilir misiniz?
Bir yerde okudum canım, ilk üç hafta biberon vermek meme şaşkınlığı yapabiliyormuş. Ancak 4. haftadan sonra bebeği yavaş yavaş alıştırarak bir öğünü biberonla verebilirsiniz yazıyordu.
Kızlar Günaydın:)
Son bir haftada karnım acayip büyüdü ve sanırım bebiş de büyüdüğü için artık yan yatarken de çok rahatsız oluyorum. Haftaya muayenemiz var çok heyecanlıyım. Muayeneden sonra doktorum bir hafta yurtdışında olacak inşallah bizim bebek erkenden gelmeye kalkmaz, korkuyorum valla.
İşe gelmek de işkence olmaya başladı, 37. haftayı beklememeye karar verdim 36. haftada ayrılacağım. Daha bebek şekeri, süs, sepet işlerine hiç girmedim onları halletmek istiyorum.
Taşınmayı düşünen arkadaşım Allah kolaylık versin. Ben 5,5 aylıkken taşındım ve yemin ederim burnumdan geldi, herkesten çok ben iş yaptım. Hala düşündükçe çok fena oluyorum.
Kızlar marka olarak bana, ev tipi ana kucağı, süt pompası ve uyku tulumu tavsiyesinde bulunabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?