Aynen süpürge falan çalışıp dıymazsam her yer ayaga kalkıyo benden çok panikler :))))
bende de oglan cok vurdugunda oluyo canim hatta zipliyorum bazen yerimden.bu agrilar normal artik keske evde olsan yatar dinlenirdin izin alamazmisin tekrar
evet arama mesaj mailozellikle anneler babalar ulasamayinca panik oluyolar hatta biz arayinca telefonu hayirdir noldu diye aciyolar
amin canim cok zordu o gunler.simdi bi agrim sizim da olsa sukur bugune diyorum yeterki saglikli olsun.dogumdan bile korkmuyorum simdilik.aklima dogumhanneye kurtaja gittigim geliyo.ama ben dogum yaptigimi hayal edip sukrediyorum
canim ben arzum bebbe aldim uzaktan olcenlere guvenemiyorum nedense
Ahhh bu alerjiler bir rahat ettirmediler.gunaydin canim ya ziyaretci gibi takiliyom su an
bu arada benim de burnum tikali ama icinde bisey yok icerden sisiyomus burun.esim gece burnumu mincikliyo nefes alip verirken ufleme sesi geliyo diye.cok kavga ettim bu yuzden hatta salonda bile yattim bidaha senle yatmicam dedim.hergun isten geliyo breathe right alcaktim unuttum diyouyuzsun diyorum takintilisin diyorum hak veriyo bide
zaten kayinvalidemin bana aciyarak bakisini gorsen kadin kendi dogurcak sanirsin.gece uyuyamiyorum diyo
dedim anne ben tuvalete kalkmasam horul horul uyurum ben rahatim sende strese girmeonlari rahatlatcam derken stres oluyorum yaa alla allaaaaa
devamlı şekil değiştiriyorum oturuyorum kalkıyorum kollarımı kaldırıyorum
Günaydın ;
2 gündür gelmedim işe bugün geldim burnumdan geliyor resmen sağ gögsümün altında kaburgalarım inanılmaz acıyor yürüyünce yada oturunca sadece yatınca geçiyor
Ahhh bu alerjiler bir rahat ettirmediler.
Benim butun gun birsey yok gece omunca tikaniklik hapsurma ve burnum da akiyor. Benimki baska bi cins yanibreathe right sqna etki edebilir oyleyse. Esim de cok fenaymis :)) benim basja odada yatmak canima minnet, yok sariliyor yok yorgani kendi ustune cekiyor butun gece rahat vermiyor bana. Birkac kerr baska odada yattim ama soyleniyor surekli transfer yapamadim :)) off gecsin bu alerji ben sezeryan olacagim nasil hapsuracagim baska derdim yok bunu dusunuyorum :)) ameliyattayken haosururum baska yerimi keserler falan Allah korusun.
sipidim bizim esler ayni yerde calisiyodu dimi.hala ayni yerde mi esin?dogum parasi vereceklermis insallah 4 gozle onu bekliyoruz
Aynı durum bende de var sağ kaburgamın ön ve arkası sürekli ağrıyordediğin gibi bir tek sola yatınca rahat ediyorum, dr a söylediğimde ağrının normal olduğunu sölemişti hatta parol de yazdı ama ben hiç kullanmadım karnımı çıkararak belime yastık koyarak oturmaya gayret ediyorum
seninki baska canim evet.benim koca baktim kamera acmis isigi gozumde.neymis ispat edecekmisAhhh bu alerjiler bir rahat ettirmediler.
Benim butun gun birsey yok gece omunca tikaniklik hapsurma ve burnum da akiyor. Benimki baska bi cins yanibreathe right sqna etki edebilir oyleyse. Esim de cok fenaymis :)) benim basja odada yatmak canima minnet, yok sariliyor yok yorgani kendi ustune cekiyor butun gece rahat vermiyor bana. Birkac kerr baska odada yattim ama soyleniyor surekli transfer yapamadim :)) off gecsin bu alerji ben sezeryan olacagim nasil hapsuracagim baska derdim yok bunu dusunuyorum :)) ameliyattayken haosururum baska yerimi keserler falan Allah korusun.
Evet meraketmeyin iyiyim bişe oluraa ararım demekten ikna etmekten yoruluyorun sag saglim dunyaya gelsinde kuzular herkeste rahat etsin
Dün bi topikte okudum hatırlamıyorum hangisi cold öix diye bi damla varmış hamile bayan yastıgıma damkatıyorum çok rahat uyyorum dio hatta dio bebegim oldugundada omuzlarına damlattım oda çok rahat etti dio dene istersen cnm
Kızlar Günaydın:)
Son bir haftada karnım acayip büyüdü ve sanırım bebiş de büyüdüğü için artık yan yatarken de çok rahatsız oluyorum. Haftaya muayenemiz var çok heyecanlıyım. Muayeneden sonra doktorum bir hafta yurtdışında olacak inşallah bizim bebek erkenden gelmeye kalkmaz, korkuyorum valla.
İşe gelmek de işkence olmaya başladı, 37. haftayı beklememeye karar verdim 36. haftada ayrılacağım. Daha bebek şekeri, süs, sepet işlerine hiç girmedim onları halletmek istiyorum.
Taşınmayı düşünen arkadaşım Allah kolaylık versin. Ben 5,5 aylıkken taşındım ve yemin ederim burnumdan geldi, herkesten çok ben iş yaptım. Hala düşündükçe çok fena oluyorum.
Kızlar marka olarak bana, ev tipi ana kucağı, süt pompası ve uyku tulumu tavsiyesinde bulunabilir misiniz?
bu topikte okumuşsundur :) dün mevzusu geçti çünkü
5 ay önce falan bizimki değiştirdi yerini doğum parası alamıcaz ama 1 ayda o paranın hakkını aldı çok şükür
güle güle kullanın biz yararlanamıyoruz en çok hastane olayına üzüldüm gerçi bana vurmuyordu çalışmıyor olsam istediğim her hastaneye gidip para ödemiyorduk ne güzel
az önce kalorifer yanına oturdum biraz azaldı sanki yarın sıcak su torbası getireyim diye düşünüyorum zararı olur mu acaba
sırtıma koyarım etki eder belki
günaydın canlarım dün göbeğim aşağı düştü midem boşaldı resmen.artık daha çok yiyebiliceeeemmm...gerçekten 1 günde göbek mi düşermiş yaa düşüverdi.öyle zınk diye olmadı.gün içinde yavaş yavaş indi aşağıya.zaten sancım da vardı kasığımda ama önemsemedim.göbeğim düşüyo diye sancıyodur dedim.çok ilginç gerçekten.sanırım yavaş yavaş devam ederse bu düşme işi ben bi 10 güne pırtlatırım kızı ...bu arada bu gün akşam 5.30 da randevum var çatı muayenesini olcam doktora da daha normal düşündüğümü söylemedim ne tepki verir bilmiyorum.bi de ben şimdi ağdaya gitcem acaba kızarıklıktan dolayı ayıp olur mu doktora ne dersiniz?
oylemi canim hayirli olsun iyi yapmis.saglik konusunda gercekten iyi ben yuzde 20 oduyorum.bebegi esimden sigortali gostercez.
sirtina sicak koyma canim.bizim sicakla cok hasir nesir olmamamiz lazim
benim de ayni oldu canim zaten asagidaydi simdi bombos kaldi midem bayram ettigünaydın canlarım dün göbeğim aşağı düştü midem boşaldı resmen.artık daha çok yiyebiliceeeemmm...gerçekten 1 günde göbek mi düşermiş yaa düşüverdi.öyle zınk diye olmadı.gün içinde yavaş yavaş indi aşağıya.zaten sancım da vardı kasığımda ama önemsemedim.göbeğim düşüyo diye sancıyodur dedim.çok ilginç gerçekten.sanırım yavaş yavaş devam ederse bu düşme işi ben bi 10 güne pırtlatırım kızı ...bu arada bu gün akşam 5.30 da randevum var çatı muayenesini olcam doktora da daha normal düşündüğümü söylemedim ne tepki verir bilmiyorum.bi de ben şimdi ağdaya gitcem acaba kızarıklıktan dolayı ayıp olur mu doktora ne dersiniz?
aaa gerçekten mi canım neden ki benim ayaklar buz gibi ben de sıcak su torbası düşünüyordum belime ayaklarıma
kızlar perine masajını dr unuza sordunuz mu ? benimki duştan sonra bebe yağıyla yapabileceğimi söyledi.Ayrıca sancı başlayınca hurma önerenler de var...İnş. bebişim doğum pozisyonuna döner de ben de faydalanırım normal doğum tiyolarından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?