2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Aynen süpürge falan çalışıp dıymazsam her yer ayaga kalkıyo benden çok panikler :))))

zaten kayinvalidemin bana aciyarak bakisini gorsen kadin kendi dogurcak sanirsin.gece uyuyamiyorum diyo
dedim anne ben tuvalete kalkmasam horul horul uyurum ben rahatim sende strese girme onlari rahatlatcam derken stres oluyorum yaa alla allaaaaa

Amj tekrarı soryyy

Son düzenleme:
Ahhh bu alerjiler bir rahat ettirmediler.
Benim butun gun birsey yok gece omunca tikaniklik hapsurma ve burnum da akiyor. Benimki baska bi cins yani breathe right sqna etki edebilir oyleyse. Esim de cok fenaymis :)) benim basja odada yatmak canima minnet, yok sariliyor yok yorgani kendi ustune cekiyor butun gece rahat vermiyor bana. Birkac kerr baska odada yattim ama soyleniyor surekli transfer yapamadim :)) off gecsin bu alerji ben sezeryan olacagim nasil hapsuracagim baska derdim yok bunu dusunuyorum :)) ameliyattayken haosururum baska yerimi keserler falan Allah korusun.

zaten kayinvalidemin bana aciyarak bakisini gorsen kadin kendi dogurcak sanirsin.gece uyuyamiyorum diyo
dedim anne ben tuvalete kalkmasam horul horul uyurum ben rahatim sende strese girme onlari rahatlatcam derken stres oluyorum yaa alla allaaaaa

Evet meraketmeyin iyiyim bişe oluraa ararım demekten ikna etmekten yoruluyorun sag saglim dunyaya gelsinde kuzular herkeste rahat etsin

Günaydın ;

2 gündür gelmedim işe bugün geldim burnumdan geliyor resmen sağ gögsümün altında kaburgalarım inanılmaz acıyor yürüyünce yada oturunca sadece yatınca geçiyor

Aynı durum bende de var sağ kaburgamın ön ve arkası sürekli ağrıyor dediğin gibi bir tek sola yatınca rahat ediyorum, dr a söylediğimde ağrının normal olduğunu sölemişti hatta parol de yazdı ama ben hiç kullanmadım karnımı çıkararak belime yastık koyarak oturmaya gayret ediyorum

Dün bi topikte okudum hatırlamıyorum hangisi cold öix diye bi damla varmış hamile bayan yastıgıma damkatıyorum çok rahat uyyorum dio hatta dio bebegim oldugundada omuzlarına damlattım oda çok rahat etti dio dene istersen cnm

sipidim bizim esler ayni yerde calisiyodu dimi.hala ayni yerde mi esin?dogum parasi vereceklermis insallah 4 gozle onu bekliyoruz

5 ay önce falan bizimki değiştirdi yerini doğum parası alamıcaz ama 1 ayda o paranın hakkını aldı çok şükür
güle güle kullanın biz yararlanamıyoruz en çok hastane olayına üzüldüm gerçi bana vurmuyordu çalışmıyor olsam istediğim her hastaneye gidip para ödemiyorduk ne güzel

az önce kalorifer yanına oturdum biraz azaldı sanki yarın sıcak su torbası getireyim diye düşünüyorum zararı olur mu acaba
sırtıma koyarım etki eder belki

seninki baska canim evet.benim koca baktim kamera acmis isigi gozumde.neymis ispat edecekmis ben de yatarken yorgani aciyorum o ortuyo sicaktan fenalik geliyo hormonlar yakiyo resmen.
doktoruna bi soyle canim allah korusun kiz heycandan hapsuruk da kacar gider zaten
Evet meraketmeyin iyiyim bişe oluraa ararım demekten ikna etmekten yoruluyorun sag saglim dunyaya gelsinde kuzular herkeste rahat etsin

amin canim olmayan stresi oldurdular hee

günaydın canlarım dün göbeğim aşağı düştü midem boşaldı resmen.artık daha çok yiyebiliceeeemmm...gerçekten 1 günde göbek mi düşermiş yaa düşüverdi.öyle zınk diye olmadı.gün içinde yavaş yavaş indi aşağıya.zaten sancım da vardı kasığımda ama önemsemedim.göbeğim düşüyo diye sancıyodur dedim.çok ilginç gerçekten.sanırım yavaş yavaş devam ederse bu düşme işi ben bi 10 güne pırtlatırım kızı...bu arada bu gün akşam 5.30 da randevum var çatı muayenesini olcam doktora da daha normal düşündüğümü söylemedim ne tepki verir bilmiyorum.bi de ben şimdi ağdaya gitcem acaba kızarıklıktan dolayı ayıp olur mu doktora ne dersiniz?

Merhaba ben epey araştırdıktan sonra ana kucağı olarak Tiny Love 3`ü Birarada Uykucu Ana Kucağı aldım, manuel pompa tercih ettim Philips Avent marka Manuel Pompa aldım. Uyku tulumu almadım ama bu çıt çıtlı ve fermuarlı bebek battaniyelerinden almıştım hastane çıkışında da ona koymayı düşünüyorum,uyku tulumunu doğduktan bir kaç ay sonra düşünücem.

oylemi canim hayirli olsun iyi yapmis.saglik konusunda gercekten iyi ben yuzde 20 oduyorum.bebegi esimden sigortali gostercez.
sirtina sicak koyma canim.bizim sicakla cok hasir nesir olmamamiz lazim

evet karnın aşağı inince yemek ve nefes alma konusunda daha rahatsın ama bu seferde tuvaleti mesken tutabilirsin işte doktorlar neler görmüştür neler kuzum ne güzel işte sen tertemiz olacaksın daha ne

oylemi canim hayirli olsun iyi yapmis.saglik konusunda gercekten iyi ben yuzde 20 oduyorum.bebegi esimden sigortali gostercez.
sirtina sicak koyma canim.bizim sicakla cok hasir nesir olmamamiz lazim

aaa gerçekten mi canım neden ki benim ayaklar buz gibi ben de sıcak su torbası düşünüyordum belime ayaklarıma

kızlar perine masajını dr unuza sordunuz mu ? benimki duştan sonra bebe yağıyla yapabileceğimi söyledi.Ayrıca sancı başlayınca hurma önerenler de var...İnş. bebişim doğum pozisyonuna döner de ben de faydalanırım normal doğum tiyolarından

benim de ayni oldu canim zaten asagidaydi simdi bombos kaldi midem bayram etti doktora ayip olmaz tertemiz gidiyon daha ne istiyo
aaa gerçekten mi canım neden ki benim ayaklar buz gibi ben de sıcak su torbası düşünüyordum belime ayaklarıma

ayaklarina koy canim ama bel karin kisminda rahim kaslarini gevsetiyor cok sicak olmasin.hatta doktorlar dogum sancisi aninda sicak suyla dus oneriyo hem rahatlatsin hem kolay dogum olsun diye

perine masaji su hani parmakla iceri yapilanmi canim?
benim hacdan gelen ozel hurmalarim var normal dogum kismet olursa 7 tane sanci varken yicem.bi tanede bebegin memeden once agzina surmesi icin sakliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…