oylemi canim hayirli olsun iyi yapmis.saglik konusunda gercekten iyi ben yuzde 20 oduyorum.bebegi esimden sigortali gostercez.
sirtina sicak koyma canim.bizim sicakla cok hasir nesir olmamamiz lazim
kızlar perine masajını dr unuza sordunuz mu ? benimki duştan sonra bebe yağıyla yapabileceğimi söyledi.Ayrıca sancı başlayınca hurma önerenler de var...İnş. bebişim doğum pozisyonuna döner de ben de faydalanırım normal doğum tiyolarından
kızlar sıcak su torbası falan zararlı olabilir.sıcak kan dolaşımını yavaşlatır.kalın giyinin ama direk sıcağa maruz kalmayın...tehlikeli olabilir.bizim evde sıcak su torbası bulunmaz bile.eşim hiç hoşlanmaz.hatta adet olurken karna koyulması çok tehlikeli.mümkün olduğu kadar doktorun önermediği durumlarda kullanmayın derim.
perine masaji su hani parmakla iceri yapilanmi canim?
benim hacdan gelen ozel hurmalarim var normal dogum kismet olursa 7 tane sanci varken yicem.bi tanede bebegin memeden once agzina surmesi icin sakliyorum
bu arada geçen haftaki kontrolümde bebeğin ayaklarının aşağıda olduğunu öğrendim,dr dönmezse 39.haftada sezeryanla alınabileceğini söyledi, normal doğum hayalinde olduğum için huzursuz etti bu fikir beni, benim gibi bebeğinin ters olduğunu örenen var mı aranızda?
Juuliiett biraz çok sordum kusura bakma canım, artık eksiklerimi tamalamak istiyorum. Şuan süt arttırma kısmındayım :) ben bu çaya baktım ama bebekler in kullanımı için yazıyor. Bunu bebek değilde ben içebilirmiyim acaba ??
Burda adettenmis bana ve bir hamile arkadasa da beraber baby shower yaptilar. Hediye acma kismi superdi ve oyunlar skecler hazirlanmisti :)))) inanilmaz eglenceli gecti.Boyle uzaklarda iken cok iyi geldi. Ozellikle hazirlanan yemekler sagolsun canim simit cekti diye bir arkadas simit yapmisti.Turkiyeye donunce bende kendi arkadaslarima yapicam :)))
ayyyh uzuuun zaman olmus kk ya yazmayalı :)
Eki Görüntüle 894194 Eki Görüntüle 894193 Eki Görüntüle 894192 Eki Görüntüle 894190 Eki Görüntüle 894191
Diger resimlerde tek yokum onlari koyamadim ama yapilan hazirliklar boyle birde acik bufemiz vardi malum kimsenin cani bisi cekmesin diye koymadim :))
ayyy süper olmuştur kesinn. zaten o hediye çantalarını boş olarak verseler bile mutlu olursun di miii, çok tatlılarr.
bu arada sanırım banada yapacaklar baby shower. hazırlamam gereken bişey var mı? sen ne yapmıştın mesela?
helal olsun valla ellerine saglik canim
cok guzel olmus sincap guzel bi ani olacak acik bufe onemli onu gormek isterdim.
hep okuyodum ama yazmama izin vermedi tatlim.amin sagol insallah saglikla dogsunlar ne olcak nasi olcak merak ediyorum.esim sabah giderken diyoki 1 ocagi beklemesin hemen gelsin istiyorumdedim bide ona sor istiyomu
benim doktor 3 gun once bile doner dedi canim.benimkide 34 te dondu.doktor kolay kolay degismez artik dedi hgecen hafta
ben catladim33 haftada 3 ince cizgie basladik.su an baya cizik cizik.yanlardan basladi .yirttik diyodum ama son hafta catladim diyenler vardi diye korkuyodum.hergun mustela ve bebe yagi kullandim ama hic kasimadim.buna ragmen catladi.zaten doktorumda demisti catlayacaksa ne kullansan bos diye
canim peki ne zaman cay icmeye baslicaz dogumdan oncemi baslasak acaba.sutu gelen varmibenim uclari koyulasti ama cok buyumediler
annişler ateşölçer aldınız mı? tavsiyeleriniz neler?
Dün bi topikte okudum hatırlamıyorum hangisi cold öix diye bi damla varmış hamile bayan yastıgıma damkatıyorum çok rahat uyyorum dio hatta dio bebegim oldugundada omuzlarına damlattım oda çok rahat etti dio dene istersen cnm
sicak tut kendini canim zaten herkes soyluyodur hamile ve lohusayken ozellikle dikkat edin derler eskilerin bi bildigi varevet canım iyi oldu bizim içinde şimdiki işi daha stresli tabi ama napalım.
bebek için süper olacak eşin gibi yararlanacak hiç para ödemeden ilaç ve hastane bi ara kaldırılacak falan dediler
ama oda olmasa kimse çalışmak istemezki..
iyi gelmişti ama risk var ise hiç gerek yok koymam hırka falan giyerim şimdi
bende okuduğum kitapta duydum
normal doğum tüyolarını çok merak ediyorum şimdi erken ama sanırım 36*37 gibi yapmak lazım
evde olunca artık girer bakarım
riske atılacak bişey değil haklısın en iyisi koymamak
adetken bende biliyorum sancılı geçmez benim zaten nadir yatakta ayaklarıma koyardım
ama şimdi riske atmamak en iyisi bazen duş alırken bile korkuyorum sıcak sudan:44:
Evet parmakla yapılıyor canım 34. haftadan sonra doğuma kadar yapılabildiği yazıyor nette ama yine de dr a sormak lazım, yırtık oluşumunu önleyebiliyormuş. Benimde var medine hurmam dolapta hazırda bekletiyorum bakalım,bebeğin ağzına sürüldüğünü duymamıştım. Bir de bir arkadaşım doğumdan sonra bebeğini emzirirken çok acı çekti bana ilk emzirmeden önce göğüs ucuma soğan suyu sürmemi öneriyor tek seferlik ve bunu söyleyen ilk o değil bir kaç kişiden daha duydum, sizce?
günaydın canlarım dün göbeğim aşağı düştü midem boşaldı resmen.artık daha çok yiyebiliceeeemmm...gerçekten 1 günde göbek mi düşermiş yaa düşüverdi.öyle zınk diye olmadı.gün içinde yavaş yavaş indi aşağıya.zaten sancım da vardı kasığımda ama önemsemedim.göbeğim düşüyo diye sancıyodur dedim.çok ilginç gerçekten.sanırım yavaş yavaş devam ederse bu düşme işi ben bi 10 güne pırtlatırım kızı ...bu arada bu gün akşam 5.30 da randevum var çatı muayenesini olcam doktora da daha normal düşündüğümü söylemedim ne tepki verir bilmiyorum.bi de ben şimdi ağdaya gitcem acaba kızarıklıktan dolayı ayıp olur mu doktora ne dersiniz?
sicak tut kendini canim zaten herkes soyluyodur hamile ve lohusayken ozellikle dikkat edin derler eskilerin bi bildigi var
bizim hastane bir saat uzaklıkta hastane evine yakın olan daha şanslı değil mi
BENİM yaklaşık 2 aydır devamlı sancılarım ağrılarım oluyor
bazen doğum sancısı ile ayırt edemeyeceğimi bile düşünüyorum doğum başlasa ya anlamazsam falan diyorum.
bizim hastane 10 dakika uzaklıkta
ama doktorum sancıların başladığı anda gelmelisin diyor evde beklemededi
BENİM yaklaşık 2 aydır devamlı sancılarım ağrılarım oluyor
bazen doğum sancısı ile ayırt edemeyeceğimi bile düşünüyorum doğum başlasa ya anlamazsam falan diyorum.
gerçek doğum sancısı yalancı sancılardan daha farklıymış canım.zaten 2 aydır oluyosa onun karakterini gerçeğinden mutlaka ayırt edebilirsin...zaten gerçek doğum sancısı gelir gelmez öyle filmlerdeki gibi takside falan doğum başlamıyomuş.bi nişan su falan geliyomuş.doktorum söylemişti bunları.merak etme.duş alıp çantasını hazırlayıp.hatta evini derleyip toplayıp ağda yapanı bile duydum...gerçeğinden ayırt edersin mutlaka.
herkese günaydın........bugün SON iş günü....şükürler olsun...........geçen yıl bugün ne için izinliydim şimdi ne için.................bu defa yüzüm gülerek büyük bi sevinçle ayrılıyorum işten.........uzatabildiğim kadar uzatacağım izinler var önümde en önemlisi Allah'ın izniyle kızımla beraber yaşayacağız bugünleri inşallahhh
ah kızlar sormayın donuyoruz biz. evimiz kaloriferli ama en üst kat ve çevresinde hiç ev yok. her gün kapıcıyla ev sahibiyle tartışma içerisindeyiz. biraz daha artırın dereceyi donuyoruz diyoruz tamam deyip geçiştiriyorlar ama hep aynı. gündüzleri zaten battaniyenin altından çıkamıyorum bile. bide bu yıl kışın sert geçeceğini düşünürsek bebeğim napacak. eşim başka ev bakmaya bile başladı ama bu halimde nasıl taşınacaz.
evden eve taşıma şirketlerine verirsiniz halleder diyorlar. bir kıyafetlerinizi hazırlayın yeter diyorlar ama yeni evde yerleştirme işini yaparlar mı var mı bilginiz? off gözümde büyüyor her şey. kalkıp yemeğimi bile zor yapıyorken nasıl taşınacaz bi de :18:
Gözün aydın canım...darısı bize ve tüm bekleyenlere....
Benim son iki haftam ve haftada dört gün dersim olduğu düşünülerse sekiz gün... Bu haftayı da kar tatiliyle kapattık, hiç söylenmeye hakkım yok değil mi?
benim içinde öyle canım o yüzden direndim zaten... ama artık bu hafta kaburga ağrısı otturtmadı en iyisi raporla kapatayım ben arayı dedim.. ev aldık o yüzden kredimiz var ücretsiz izin kullanamayacağım mecburen bir günü bile hesaplıyorum... doğum izinleri sonrasında da heyet raporu için uğraşacağımm bakalımm
valla çatı muayenesinden önce net bişey söylemiyorlar ama kızım dönmüş durumda şu an için normal olması için bir sıkıntı yok dedi en son bakalım neler olacak.. normal için hevesliyim ama hangisi hayırlısıyla öyle olsun.. sezeryan olmam diye bi takıntım da yokk.. yani açılma olmazsa,sancıda gelmezse saatlerce suni sancı istemem o zaman sezeryan olsun derim açıkçası
Dün bi topikte okudum hatırlamıyorum hangisi cold öix diye bi damla varmış hamile bayan yastıgıma damkatıyorum çok rahat uyyorum dio hatta dio bebegim oldugundada omuzlarına damlattım oda çok rahat etti dio dene istersen cnm
Benim bebeğimde daha dönmemiş kafası sağ göğsümün sltında ayakları tam aşağıda ayakta gibi duruo doktor son haftaya kadar dönebilir dedi 34+6 günlüğüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?