2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
benimde surekli sancim oluyo bende anlamam ufak sancilari kesin insallah doktora gittigimde 6 cm acilmissin derler vayy bee hayallere bak kimisi anlamiyo iste.insallah bizde o sanslilardan oluruz :124:

offf ne güzel olur ya havalara uçarım herhalde epidurale falanda gerek kalmaz çatır çatır doğururum seda sayan lafı gibi

biz ancak 1 saatte yetişiriz en iyi ihtimalle o da

ona göre ayarlar çıkarsın yola canım

bende hep 5 dk bire düşene kadar evde olmak sakin sakin sancı çekmek istiyorum diyordum
ama başka bir hasta ile konuşurken duydum sancı hissettiğin anda sakinleş evde oyalanma falan dedi hemen gel.
ama detayını sormadım.

suyu gelmeyenlerde oluyormuş hastanede patlatılabiliyormuş suyun gereksiz bir yerde gelmesinden de korkuyorum :)

üst komşum da dua et sancıların gelsin dedi hatta oda hamile son 1-2 haftası falan ilk doğum da hiç sancııs yokken normal doğum yapmış bunda inşallah gelir diye dua ediyor

markası nedir aldıgın termometrenin?

haklısın uykusuzluğa alışmıs olcaz allah kolaylık versin bi deri bi kemik kalaz desene

benim bir arkadaşım ilk bebeğinde gece sancılanıyor kalkıyor eşini uyandırmıyor önce makınaya çamaşır atıyor , çamaşırlar çıkana kadar evini toparlıyor, sonra çamaşırlarını asıyor filan hazırlanıp eşini uyandırıyor artık hastaneye gitmemiz lazım diye :) ve hastanede doğumhanede geçirdiği süre sadece 20 dk.. sonrasında dikişsiz normal doğumla bebeğini kucagına aldı, 1 saat sonra ayakta geziyordu. Allah hepimize böyle kolay ve sağlıklı doğum nasip etsin. ve bu arkadaşım çıtkırıldım, çıtı pıtı bir tip .. demekki bünye uygunsa doğum gayet rahat oluyor boy pos kilo fasa fiso

markası nedir aldıgın termometrenin?

Açıkcası markasına çok dikkat etmedim kulaktan ölçüm yapan filtresiz termometre aradığımı söyledim bir kaç alternatif sundu bebek mağazasındakiler 2 yıl garantisi olduğunu duyunca uygun fiyatlı olanını seçtim, BrionVega marka hem kulaktan hem alından ölçüm yapıyormuş fiyatı 79 tl idi.

merhaba kızlar. bugün kontrole gittim canım sıkıldı çok dr diyorki kendine iyi bakmıyor musun neden dedim hp haftasıyla uyumlu gidiyordu bu sefer 1 hafta geri düşmüş dedi. halbuki çevremdekilere göre tosun gibi yiyorum. olabiliyor bazen dedi haftaya cuma tekrar gidicem. bu hafta 2750 - 2850 arasında olması gerekiyormuş benim kızım 2600 civarındaymış. küçük olsun sağlıklı olsun da rabbim cümlemizin evladını sağlıkla sıhhatle kavuşmasını nasip etsin yanında da bizim. herkeese selamlar...

KESİNlikle en önemlisi sağlıklı olması kızın sağlıklı ise doğunca alır kilo

slmm güsel anneler ve bebişlerii... bende kaç gündür sancılarımla boğuşuyorum iki gün önce gece bi sancım tuttu. gelio dedim bebek ama çok şükür hastanede kontrol altına aldılar sancıları şimdi ilaç kullanıyorum tekrar olmasın diye tosun paşa olmuş benim oğlumda normalde haftasıyla uyumluydu ama şimdi öne geçmiş :) inşallah bi kaç hafta daha sabreder aceleci oğlumm :)

amin canım... toparlar merak etme sen :)

canım nedense insanlar bizlerden 4-5 kilo çocuk doğurmamızı bekliyorlar heralde. ben yıllarca kendimi 2700 gr doğmuş olarak biliyordum geçen gün annemle konuşurken söyledi sadece 1700 gram doğmuşum. ve sadece 20 gün bekleyememişim. bekleyip normal günümde doğsam da çok artacağını zannetmiyorum. evde değil de hastanede doğum yapmış olsa kesin küveze fln konurdum ama kendi kendime büyümüş gitmişim. yani söylicem sağlıklı sıhhatli olsun da azıcık kilosu az olsun nolacak toparlar o kendini doğunca

geçmiş olsun, bende bi sorun yaşadım böyle.. doktorum 34 haftayı geçsin hiç sıkıntı yok diyor. Yinede Allaha emanet bebişler ve bizler. vakti dolana kadar beklemeleri en güzeli

çocukken daha sayı saymayı bilmediğimiz zamanlar saklambaç oynarken ebeye 'daha değil daha değil ' derdik. şimdi ben de bizim kıza öyle söylüyorum. 'daha değil annem daha değil' inşallah dinlerler bizleri.
geçmiş olsun canım ilaçlarını kullan bol bol dinlenmeye çalış bekler inşallah zamanını

benimde surekli sancim oluyo bende anlamam ufak sancilari kesin insallah doktora gittigimde 6 cm acilmissin derler vayy bee hayallere bak kimisi anlamiyo iste.insallah bizde o sanslilardan oluruz :124:

Yaptınmı poaçanı ben 2 tepsi kurabiye 2 tepside simşt yaptım sırtım tutulmuş :)) şimdide öay koyup içicem buyrun gelin sende poaçadan getir :))

Yalancı brakton ne???

Bendede rahim bölgemde ipne gibi batmalar oluyor cızlı resmen

Bizimkide hiç tekme falan atmıo ara sıra o batmalar ve çok hafif kıpırtı
Bende sezeryandan çok korkuyrm normal istiyorum sma hakkımızda ney hayırlıysa o olsun yeterki bebişletimizi sağlıkla kucamıza alalım

Son haftaya kadar dönebilir bunun için duacetmekten başka çare yok
Hem her döneninki gene normal doğum olmayabilio
O anki durum nasip diyelim

İnşallah hayırlısıyla alalım bebekleri kucağımıza.. Braxton Hicks alıştırma kasılmaları tatlım

yanıyor yanıyor midem yanıyor .. öğleden önce gaviscon içtim şimdi bi daha içsem bişey olurmuki

Benim mide yanmalarım o kadar ileri boyuttaydıki rennie şurup filan kesmiyordu akşam en son 6 da yemek yememe rağmen gece uyuyamıyordum, sabahları mide asidiyle beraber kahverengi bi sıvıyı çıkarmak zorunda kalıyordum sanırım yemek borusu ve midede yara oluşmuştu, dr a söyledim asit düzenleyici B grubu sabah aç karınla alınan tedavi eden bir ilaç verdi ve çok şükür iyiyim, aklında olsun eğer böle bişi olursa dr unla paylaş

bana gaviscon verdi işte, senin yaşadıgın boyutta problem yaşamadım çok şükür ki ama olursa aklımda olsun sağol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…