- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
benimde surekli sancim oluyo bende anlamam ufak sancilari kesininsallah doktora gittigimde 6 cm acilmissin derler vayy bee hayallere bak kimisi anlamiyo iste.insallah bizde o sanslilardan oluruz :124:
biz ancak 1 saatte yetişiriz en iyi ihtimalle o da
gerçek doğum sancısı yalancı sancılardan daha farklıymış canım.zaten 2 aydır oluyosa onun karakterini gerçeğinden mutlaka ayırt edebilirsin...zaten gerçek doğum sancısı gelir gelmez öyle filmlerdeki gibi takside falan doğum başlamıyomuş.bi nişan su falan geliyomuş.doktorum söylemişti bunları.merak etme.duş alıp çantasını hazırlayıp.hatta evini derleyip toplayıp ağda yapanı bile duydum...gerçeğinden ayırt edersin mutlaka.
Pediatrist: Bebek ihtiyaç listesi
yukarıda verdiğim link çıkıyormu bilmiyorum ama 'pediatrist annenin bebek hazırlığı' diye aratınca br sayfa çıkıyor oradaki listeden tamamladım ben hazırlıklarımı, orada pediatrist en doğru ölçümün timpanik membran dan yapılan ölçüm olduğunu söylemiş ben de bu yüzden filtresiz kulaktan ölçüm yapan bir termometre aldım.
canım sen benim oğlumu anlatmışsın bebe u dönüşü yaptı sanki herseyin farkındalar ve yeni bebegin gelme zamanı yaklaştıkca huysuzlukları artıyor ,biliyorlarki pabuçları dama atılacak takma bu kadar benim oglan 9 dan beri uyuyor yarın 6 da kalkar beni uyutmaz biliyorum zaten gece sürekli wc nöbetleri agrıdan uyanmalar doğru dürüst uyuyamıyorum.Gerci iyi yönden bakarsak bebiş geldiğinde uykusuzluga alışmış oluruz
gerçek doğum sancısı yalancı sancılardan daha farklıymış canım.zaten 2 aydır oluyosa onun karakterini gerçeğinden mutlaka ayırt edebilirsin...zaten gerçek doğum sancısı gelir gelmez öyle filmlerdeki gibi takside falan doğum başlamıyomuş.bi nişan su falan geliyomuş.doktorum söylemişti bunları.merak etme.duş alıp çantasını hazırlayıp.hatta evini derleyip toplayıp ağda yapanı bile duydum...gerçeğinden ayırt edersin mutlaka.
markası nedir aldıgın termometrenin?
merhaba kızlar. bugün kontrole gittim canım sıkıldı çok dr diyorki kendine iyi bakmıyor musun neden dedim hp haftasıyla uyumlu gidiyordu bu sefer 1 hafta geri düşmüş dedi. halbuki çevremdekilere göre tosun gibi yiyorum. olabiliyor bazen dedi haftaya cuma tekrar gidicem. bu hafta 2750 - 2850 arasında olması gerekiyormuş benim kızım 2600 civarındaymış. küçük olsun sağlıklı olsun da rabbim cümlemizin evladını sağlıkla sıhhatle kavuşmasını nasip etsin yanında da bizim. herkeese selamlar...
merhaba kızlar. bugün kontrole gittim canım sıkıldı çok dr diyorki kendine iyi bakmıyor musun neden dedim hp haftasıyla uyumlu gidiyordu bu sefer 1 hafta geri düşmüş dedi. halbuki çevremdekilere göre tosun gibi yiyorum. olabiliyor bazen dedi haftaya cuma tekrar gidicem. bu hafta 2750 - 2850 arasında olması gerekiyormuş benim kızım 2600 civarındaymış. küçük olsun sağlıklı olsun da rabbim cümlemizin evladını sağlıkla sıhhatle kavuşmasını nasip etsin yanında da bizim. herkeese selamlar...
slmm güsel anneler ve bebişlerii... bende kaç gündür sancılarımla boğuşuyorum iki gün önce gece bi sancım tuttu. gelio dedim bebek ama çok şükür hastanede kontrol altına aldılar sancıları şimdi ilaç kullanıyorum tekrar olmasın diye tosun paşa olmuş benim oğlumda normalde haftasıyla uyumluydu ama şimdi öne geçmiş :) inşallah bi kaç hafta daha sabreder aceleci oğlumm :)
slmm güsel anneler ve bebişlerii... bende kaç gündür sancılarımla boğuşuyorum iki gün önce gece bi sancım tuttu. gelio dedim bebek ama çok şükür hastanede kontrol altına aldılar sancıları şimdi ilaç kullanıyorum tekrar olmasın diye tosun paşa olmuş benim oğlumda normalde haftasıyla uyumluydu ama şimdi öne geçmiş :) inşallah bi kaç hafta daha sabreder aceleci oğlumm :)
benimde surekli sancim oluyo bende anlamam ufak sancilari kesininsallah doktora gittigimde 6 cm acilmissin derler vayy bee hayallere bak kimisi anlamiyo iste.insallah bizde o sanslilardan oluruz :124:
Benim bebeğimde tam olarak öyleydi ultrasonda ayakta gibi ama kafası sol tarafta zaten kontrole de tekmelerini çok net hissedemedğim için gitmiştim ve alttan sanki iğne batar gibi oluyodu herhalde idrar yolu enfeksiyonu oldum dedm ama tahlilde bişi çıkmadı sanırım o batmalar bebişin ayak hareketlerinden oluyomuş dr a yapabileceğim egzersiz var mı diye sordum ama yok dedi eskiden çevirme manevraları varmış artık kullanılmıyormuş düşünmek bile istemiyorum bebek için tehlikeli olabiliyormuş çünkü.
son 2 gündür karnımın sağ tarafında hissediyorum tekmelerini hissediyorum yan mı yattı naptı anlamadım kendimce karnımı iyice çıkarmaya çalışıyorum ve bol bol su içiyorum ki yeri bol olsun rahat hareket etsin.
Bir de bu yalancı braxton hicks ben de hiç olmadı sen de oldu mu? sanırım baş aşağıda baskı yapmadığından olmuyor.
Yalancı brakton ne???
Bendede rahim bölgemde ipne gibi batmalar oluyor cızlı resmen
Bizimkide hiç tekme falan atmıo ara sıra o batmalar ve çok hafif kıpırtı
Bende sezeryandan çok korkuyrm normal istiyorum sma hakkımızda ney hayırlıysa o olsun yeterki bebişletimizi sağlıkla kucamıza alalım
Son haftaya kadar dönebilir bunun için duacetmekten başka çare yok
Hem her döneninki gene normal doğum olmayabilio
O anki durum nasip diyelim
yanıyor yanıyor midem yanıyor .. öğleden önce gaviscon içtim şimdi bi daha içsem bişey olurmuki
Benim mide yanmalarım o kadar ileri boyuttaydıki rennie şurup filan kesmiyordu akşam en son 6 da yemek yememe rağmen gece uyuyamıyordum, sabahları mide asidiyle beraber kahverengi bi sıvıyı çıkarmak zorunda kalıyordum sanırım yemek borusu ve midede yara oluşmuştu, dr a söyledim asit düzenleyici B grubu sabah aç karınla alınan tedavi eden bir ilaç verdi ve çok şükür iyiyim, aklında olsun eğer böle bişi olursa dr unla paylaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?