2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Bu gün herkeste bir hamaratlık var galiba, poğaçalar, pastalar...

Ben de mutfağımı temizledim, sonra kızıma söz vermiştim, kara çıkarttım...şimdi dolap üstlerinin tozunu almam lazım, ama artık yoruldum....

Doğuma yakında sadece kapaklarını silerim, içlerine girmeme gerek kalmaz...

Darısı yatak odasının başına....

Son düzenleme:

ohhh mis valla , çalışmıyor olmanın avantajı :) benim evde de iyi bi temizlik lazım ya ne zaman yapıcam bilmiyorum. elinize sağlık kendinizi çok yormadan işlerle uğraşın

Kızlar biz geldik
Şu iznim başlasa da hergün okuldan gelince yarım saat 10-15 birikmiş sayfayı okumak zorunda kalmasam, valla çok zor oluyo. Birsürü şey konuşmuşsunuz, cevap yazmak istiyorum ama çok olduğundan üşendim heralde bugün
Doktora gidenler umarım iyi haberlerle dönerler.
Taşınmayı düşünen arkadaşım, pek tavsiye etmem ama eğer niyetliysen kesinlikle annen falan gelsin, sakın tek başına kalkışma.
İzne çıkanların gözü aydın, darısı başımıza. Son 11 iş günüm kaldı, her geçen gün daha da zor geçmeye başladı. Okuldan gelince duş alıp yatıyorum sadece, ayağa kalktığımda resmen sakat gibi yürüyorum. Sanki biri beni falakaya yatırmış da dövmüş gibi hamileliğimden önce hayatımda hiç 50 kilo olmadım ayaklarım 55 kiloyu bile taşıyamıyo, doğuma kadar daha 5 kilo alsam ne olcak bilmiyorum, ayakta gezemicem heralde. Bi de iki gündür tuhaf kasılmalar ve vajina ağrısı yaşıyorum. Velhasıl psikolojim de fizyolojim de bırak artık işi diyo ama ben de bu kadar az kalmışken dayan diyorum. Hayırlısı bakalım.

Ellerine saglık cnm kızınlada kaliteli zaman geçirmişsin ohh

güzel annişler sıkın dişinizi az kaldı. en zor zamana girdiniz. ağrılar,sancılar,korkular,yılgınlıklar,alışveriş,temizlik,bebek,odası,hassas ruh halleri,gece krampları,bel ağrısı, renkli akıntı ve paniği,mide yanması,gecelik pjama canta telaşları , acaba neler koysam çantaya, kapı cam tülleri ne ara yıkasam, kimsem yokmu bana yardım eden diye söylenilen zmanlar:) ama o minicik elleri öpünce hiçbirinin kıymeti kalmayacak " aman be ne takmışım kafaya herşeyi" deyi vereceksiniz. Yüce Mevlam o güzel bebekleri kollarınıza almayı ve sizlere de sevdiklerinizle sağlıkla yaşamayı nasip etsin. öptüm Songül,

Hoşgeldin, birşey kalmamış dayan biraz daha .. doğum tarihin benden 2 gün önce görünüyor benim 37 hafta 9 ocakta..raporu alacagım gün bu .. ben hesaplıyorum 18 iş günüm var ama senin nasıl 11

Son düzenleme:
oy ne hamaratsınız temizlikler , pastalar , börekler , simitler

bende eve gidip ayağımı ne tarafa uzatsam diye düşünüyorum he bide eşim gelince ne yapsa da yesek

Allah analı babalı buyutsun inş. Canım darısı bizlerin başına inş. Saglıkla gelsin kuzular

Hoşgeldin, birşey kalmamış dayan biraz daha .. doğum tarihin benden 2 gün önce görünüyor benim 37 hafta 9 ocakta..raporu alacagım gün bu .. ben hesaplıyorum 18 iş günüm var ama senin nasıl 11

Valla canım çok zor ya gerçekten, hergün biraz daha zor oluyo, sen de eminim zor çalışıyosundur.
Benim 7 Ocak'ta 37 bitiyo ama ben 3 Ocak'ta son gidip, 6 Ocak'ta iznimi başlatmayı düşünüyorum hafta ortasında Salı günü iş bırakmak ayıp olur diye bi de benim haftada 4 gün dersim var, Pazartesilerim boş da ondan 11 günüm var. 2 hafta tam, 3. haftada da 1 Ocak tatil, 1 günde ordan karlıyım

Son düzenleyen: Moderatör:

hımmm anladım bende çalışıyorum maalesef ağrı sızı devam ediyorum var gücümle , tabi benim 1 ocak dışında boş günüm olmadıgı için iş günü sayım fazla görünüyor. Allah yardımcımız olsun

ohhh mis valla , çalışmıyor olmanın avantajı :) benim evde de iyi bi temizlik lazım ya ne zaman yapıcam bilmiyorum. elinize sağlık kendinizi çok yormadan işlerle uğraşın

Aslında kar tatili bereketi oldu benimki, daha iki haftam var izne ayrılmaya....

Slm ben yeni kaydoldum siteye 34 haftalik hamileyim. bebegim Allah in izniyle 24 ocak gibi dogacak yani ocak annesi olacagim insallah

Bebegim gecencuma 2070 gr ikinci kizim olacak buyuk kizim 4 yasinda dogum iznine ayrildim artik evde bekleyecegim minigimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…