- 19 Mayıs 2010
- 1.658
- 95
- 358
ondan varsa çok iyi. bende öyle bişey almayı düşünüyorum. bakınıyorum şuaralar. park yatak almıştık bi de. idare ederim ikisiyle. bizim ev dublex değil bu arada. evet canım , onları sanırım 6 aylık olana kadar kullanıyorsun. zaten sonradBir arkadasimiz buna benzer fisher price tan bisi verdi hatta kendide bebeklere kullanmis.Zaten onla idare edecektik bu indirim ve hediye karti gelmeseydi.Ama biz daha 3 yil burdayiz. Bunlarda belli bir aya kadar kullaniliyor.9-10 aylik olunca rahat yatamaz diye dusunup duruyordum. Ama sallamak icin olsun mutfakta yanina almak icin yada dedigin gibi misafirlikte uyutmak ve durdurmak icin cook kullanisli :) Sen ne kullanacaksin kizina?
a yatakta durmak istemeyecektir. canı sıkılır kesin. 10 aylık filan olunca emeklemeye başlarlar bıcırıklar. 6 aydan sonrada hem mama sandalyesi olan hemde içinde oturup yine şarkı dinleyebileceği bişeyler var ve sanırım onun adı da baby bouncer swing olarak geçiyor.
bende meraklar içerisindeyim. nasıl bişey olacak, kime benzeyecek, uslu mu huysuz mu.. vs son sessiz akşamlarımız diyorum eşime. bundan sonra evde ciyaklayan bi yavrumuz olacak Allah ın izniyle. çatlaklar için en tehlikeli haftalar sanırım 33-34 ve sonrasııı.helal olsun valla ellerine saglik canim
cok guzel olmus sincap guzel bi ani olacak acik bufe onemli onu gormek isterdim.
hep okuyodum ama yazmama izin vermedi tatlim.amin sagol insallah saglikla dogsunlar ne olcak nasi olcak merak ediyorum.esim sabah giderken diyoki 1 ocagi beklemesin hemen gelsin istiyorumdedim bide ona sor istiyomu
benim doktor 3 gun once bile doner dedi canim.benimkide 34 te dondu.doktor kolay kolay degismez artik dedi hgecen hafta
ben catladim33 haftada 3 ince cizgie basladik.su an baya cizik cizik.yanlardan basladi .yirttik diyodum ama son hafta catladim diyenler vardi diye korkuyodum.hergun mustela ve bebe yagi kullandim ama hic kasimadim.buna ragmen catladi.zaten doktorumda demisti catlayacaksa ne kullansan bos diye
canim peki ne zaman cay icmeye baslicaz dogumdan oncemi baslasak acaba.sutu gelen varmibenim uclari koyulasti ama cok buyumediler
günaydın bebe. nerelerdesin uzun süredir yoksun?? yanlış kişiyle mi karıştırıyorum acaba senin bi de gebelik takvimin yok muyduugünaydın annişler ben bugünle beraber 3 gündür hiç uymadım ruh gibi dolanıyorum
Günaydın anneler ve kuzucuklar):
rezeneyi 36-37. haftadan sonra içmeye başlayacagım sanırım
ben vazelin, kakao yağlı nemlendirici, aktardan aldığım bi karışım bide bebe yağı kullanıyorum. henüz görünürde bişey yok, ama olmayacak anlamına da gelmiyor tabi hem annemde hem ablamda bol çatlak var, umarım en az hasarla atlatırım :)
harika olmuşlar ellerine sağlık
çok imrendim yaa şöyle arkadaşlarımız yokki bize de sürpriz yapsın böyle, çok şanslısın
gözün aydın canım, darısı tüm izin bekleyenlerin başına güzel güzel dinlenme enerji depolama zamanın gelmiş doğum öncesi
ah kızlar sormayın donuyoruz biz. evimiz kaloriferli ama en üst kat ve çevresinde hiç ev yok. her gün kapıcıyla ev sahibiyle tartışma içerisindeyiz. biraz daha artırın dereceyi donuyoruz diyoruz tamam deyip geçiştiriyorlar ama hep aynı. gündüzleri zaten battaniyenin altından çıkamıyorum bile. bide bu yıl kışın sert geçeceğini düşünürsek bebeğim napacak. eşim başka ev bakmaya bile başladı ama bu halimde nasıl taşınacaz.
evden eve taşıma şirketlerine verirsiniz halleder diyorlar. bir kıyafetlerinizi hazırlayın yeter diyorlar ama yeni evde yerleştirme işini yaparlar mı var mı bilginiz? off gözümde büyüyor her şey. kalkıp yemeğimi bile zor yapıyorken nasıl taşınacaz bi de :18:
İnşallah çatlamayız fazla yaaa. bende vazelin tarzı bişey kullanıyorum. kilo da çok aldım. annem de de çatlak bir sürü.. heralde benim sonum belli :))