2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
ondan varsa çok iyi. bende öyle bişey almayı düşünüyorum. bakınıyorum şuaralar. park yatak almıştık bi de. idare ederim ikisiyle. bizim ev dublex değil bu arada. evet canım , onları sanırım 6 aylık olana kadar kullanıyorsun. zaten sonrad
a yatakta durmak istemeyecektir. canı sıkılır kesin. 10 aylık filan olunca emeklemeye başlarlar bıcırıklar. 6 aydan sonrada hem mama sandalyesi olan hemde içinde oturup yine şarkı dinleyebileceği bişeyler var ve sanırım onun adı da baby bouncer swing olarak geçiyor.
bende meraklar içerisindeyim. nasıl bişey olacak, kime benzeyecek, uslu mu huysuz mu.. vs son sessiz akşamlarımız diyorum eşime. bundan sonra evde ciyaklayan bi yavrumuz olacak Allah ın izniyle. çatlaklar için en tehlikeli haftalar sanırım 33-34 ve sonrasııı.

günaydın annişler ben bugünle beraber 3 gündür hiç uymadım ruh gibi dolanıyorum
günaydın bebe. nerelerdesin uzun süredir yoksun?? yanlış kişiyle mi karıştırıyorum acaba senin bi de gebelik takvimin yok muyduu

İnşallah çatlamayız fazla yaaa. bende vazelin tarzı bişey kullanıyorum. kilo da çok aldım. annem de de çatlak bir sürü.. heralde benim sonum belli :))

Slm sekerler yine diyorum heralde oldu yine girmeyeli 37. Haftamiza girdik izne yeni ayrildim cok yorulmusum heryerim sizliyor walla sizlerden ne haber doguran neyim war mi 4abbim saglikli dogumlar versin inşallah

valla sürekli düşünüyorum bende şu pahalı kremlerden alsammı almasammı? çatlak oluşumunu gerçekten engellediklerini düşünmüyorum açıkçası. ama ya işe yararsa diyorum bir yandan da :)

Günaydın ;

2 gündür gelmedim işe bugün geldim burnumdan geliyor resmen sağ gögsümün altında kaburgalarım inanılmaz acıyor yürüyünce yada oturunca sadece yatınca geçiyor

Canım benim bebeğin dönmediyse kafası muhtemelen baskı yapıyordur. Hoş benimki döndükten sonra tek ayağıyla kaburgalarımı ağzımdan çıkarmaya çalıştı baya bi süre. Sonra pes etti yada biraz aşağı indi. Şimdi rahatım. Geçecek olabildiğince kaykılarak otur yada uzan.

eve dönüş yolculuğu başlıyor, bir hafta daha bitti hayırlısıyla.. yol 1,5 saat sürüyor eve gidene kadar çok sıkışıyorum altıma kaçırıcam bigün valla rezillik dizboyu olur hehehe..ay şakası bile fena ALLAH KORUSUN
eve giderken kendine dikkat etsin bütün hamişler :)

Slm ben yeni kaydoldum siteye 34 haftalik hamileyim. bebegim Allah in izniyle 24 ocak gibi dogacak yani ocak annesi olacagim insallah

Hoşgeldin arkadaşım, Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

sağolasın canım çalışmak zor ama özel sektör daha bi zor maalesef

Allah yardımcın olsun canım valla özel sektör para veriyo ama canını çıkarıyor insanın, eşimden biliyorum. Yoruluyorum diye şikayet ediyorum ama ben 7'de gidip 2.30'da geliyorum, eşim gibi sabah 7'den akşam 6-7'ye kadar çalışsam şimdiye yorgunluktan çoktan doğurmuştum.

valla sürekli düşünüyorum bende şu pahalı kremlerden alsammı almasammı? çatlak oluşumunu gerçekten engellediklerini düşünmüyorum açıkçası. ama ya işe yararsa diyorum bir yandan da :)

Ben de çok düşündüm o pahalı kremleri ama almadım, iyiki de almamışım. Pregnacare diye bi krem almıştım 30 lira mı ne, doktorum tavsiye etmişti. Geceleri ondan sürüyorum daha bir tüp bitmedi bile, gün içinde nivea, vaseline ne bulursam onu sürdüm çok şükür daha çatlağım yok. Ben 100 liralık kremlerden sürüneceğime günde 3 lt su içtim hala da içiyorum, kesinlikle bu olay su ve cilt tipi olayı. Yoksa dünyayı sür çatlayınca çatlıyo herkesin dediği gibi

kızlar agdadan geldım ohhh mıs oldum mıs:))) ama dogumum sezeryan da olsa normal da olsa 25 ocaktan sonra olacak Allahın ıznıyle.. eee o zaman ben bır kez daha mı gıtsem yoksa ıkı kez mı ne yapsam zaten bugun aldırdım tam aldırcak kıvama 1 ayda gelıyor

buralardayım çok yazmıyorum face 2014 ocak annelerine takılıyorum takvimim var 35+1 haftalık benim bıdık

bende meraklar içerisindeyim. nasıl bişey olacak, kime benzeyecek, uslu mu huysuz mu.. vs son sessiz akşamlarımız diyoru eşime. bundan sonra evde ciyaklayan bi yavrumuz olacak Allah ın izniyle.
bende dusunuyorum sayili gunler sonra hersey degisecek korku sevinc merak hepsi ayni anda
Selam kızlar, komşu topikten geldim Ya minikkelebekten haber alan var mı? Epeydir girmiyor siteye ??
ay canim ya uyeligimde sorun var o yuzden yoktum yani henuz dogurmsdim sen nasilsin kizina isim buldunmu kusum
oyy cok yorulmussun canim yaa dikkat et.bugun kendimizi uc beyaza verdik seker un ve poaca
Yaptınmı poaçanı ben 2 tepsi kurabiye 2 tepside simşt yaptım sırtım tutulmuş :)) şimdide öay koyup içicem buyrun gelin sende poaçadan getir :))
ellerine saglik tatlim.ben soylemesi ayip mercimek kofte yogurtlu patates salatasi kakaolu muffin kisir yaptim annem tesaduf borek yapmis getirdi poaca yapmadim.esim niye yapmadin dedi.unutmamis

insallah oyle dogururuz ya hayaldi gercek oldu deriz
bende biraz epidurale guveniyorum aslinda

Slm sekerler yine diyorum heralde oldu yine girmeyeli 37. Haftamiza girdik izne yeni ayrildim cok yorulmusum heryerim sizliyor walla sizlerden ne haber doguran neyim war mi 4abbim saglikli dogumlar versin inşallah

Bende bugun izne ayrildim doktor kontrolundeydik 3300 gr olmussuz gonlumden gecen haftaya carsambadan sonra dogurmak hayirlisiyla 38+ olmus olucaz kismetse ama bakalim ne olacak bebek ne zaman gelecek

offf offf canım cektı olsa da yesek

Bende bugun izne ayrildim doktor kontrolundeydik 3300 gr olmussuz gonlumden gecen haftaya carsambadan sonra dogurmak hayirlisiyla 38+ olmus olucaz kismetse ama bakalim ne olacak bebek ne zaman gelecek

iznin hayirli olsun cage.bende 39 bitmeden dogurmak istiyorum
40+ larda beklemek stresli oluyo
yok kaka yapacak yok sezeryan olacak bilmemne

Orkide arkadaşımız doğum yaptı, kızının biraz sağlık problemleri varmış , dua ediyoruz onun için

Sezeryan olucak arkadaşlar doktorunuz 38+ damı (2 hafta önce) alıcak yoksa 39+ mı ( 1 hafa önce) , yani kaç gün öncesinden almayı uygun görüyor acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…