2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Kizlar bugun doktorda birseye sahit oldum hosuma gitti bayanin birini yatirmislar dogumhanede sancisini bekletiyorlarmis suni ye davranmamislar hemen benim saf eltimde gelmis git suni sanci versin dogur diyor allahim dusman mi dost mu bilemedim insan kendi sancisiyla aci cekiyor ancak duzenli oldugu icin rabbim dinlenecek kolayligi sagliyor suni duzensiz ve dengessiz diye biliyorum

kız senin elti sanki günü geçmiş bebek gibi müdahale etmiş. Derdi ne acep ? Daha 2 haftası var kuzunun hem şimdi anne karnında gecirdigi bi dakka bile bebişin yararına boşver eltini zamanı gelince olur zaten suni sancıya gelince berbat bişey kesintisiz 8 saat yattığım yerden yedim

Bende bugun izne ayrildim doktor kontrolundeydik 3300 gr olmussuz gonlumden gecen haftaya carsambadan sonra dogurmak hayirlisiyla 38+ olmus olucaz kismetse ama bakalim ne olacak bebek ne zaman gelecek

Maşallah canım kuzuna, sen doğurcan nerdeyse yaaa çok heyecanlı biz de o haftaları görsek artık ya canıma yetti, 3 gündür midem öyle fena ki boğazıma kadar yanıyorum ağlicam artık

Senin elti doğum yapmamış heralde, dost mu düşman mı belli değil harbiden. Suni sancının normal sancıdan çok can yaktığını söylüyo herkes, inşallah mecbur kalmayız :44:

İlk once sezaryana diretti ben korkuyorum amaliyattan dedim ha alltan dikis ha usten dikis dedi simdide boyle diyor bana gelip konustugu zamanlar stresten uykum kaciyor neyse cok tesrif etmiyor ay iyi ki burasi var

Kendisi sezeryan oldu iki kere hemsire kendisi zorunluluk vardi diyor ama kaynanama sorarsan ilkinde sinava girecekmis suyu bitti diye bahane uydurmus ikincisindede tasimak zor geldi damar tikali diye uydurdu gittialdirdi diyor

inşallah canım çok zor gercekten korkutmak istemem ama,eninde sonunda normal yada suni bi şekilde hissedeceksiniz inşallah normal sancıyla dogar bebişlerimiz...

Kendisi sezeryan oldu iki kere hemsire kendisi zorunluluk vardi diyor ama kaynanama sorarsan ilkinde sinava girecekmis suyu bitti diye bahane uydurmus ikincisindede tasimak zor geldi damar tikali diye uydurdu gittialdirdi diyor
ne bileyim canım dikişli dikişli sınava nası girdi ki hayret doğrusu

göbeğimin etrafı o kadar çok kaşınıyor ki anlatamam çatlıyor muyum yoksa ne güzel karnışımda hiç çatlağım yoktu seviniyordum son demler ya artık çatlaklar olacak heralde. krem mrem hiç bir şey kar etmiyor kaşıntıya

İlk once sezaryana diretti ben korkuyorum amaliyattan dedim ha alltan dikis ha usten dikis dedi simdide boyle diyor bana gelip konustugu zamanlar stresten uykum kaciyor neyse cok tesrif etmiyor ay iyi ki burasi var

aynı benim görümcem.. her gördüğünde konuştugunda insan bu kadar mı olumsuz konuşur doğumla ilgili sezeryanla süper doğum yapmışta kendisi çook süpermiş , aklın yok diyo normal olması önceliğim diye... insan demoralize oluyor.

canım rahmin büyümesi durdu catlamaz bence ilk inde ben çatır çatır çatladım bunda çatlamadım ama benca çatlamazsın ya da cok az çatlarsın

Sezeryan olucak arkadaşlar doktorunuz 38+ damı (2 hafta önce) alıcak yoksa 39+ mı ( 1 hafa önce) , yani kaç gün öncesinden almayı uygun görüyor acaba??

benım doktor eger normal degıl de sezeryan olursan 39+ alırız daha once bır sey cıkmazsa dedı
canım rahmin büyümesi durdu catlamaz bence ilk inde ben çatır çatır çatladım bunda çatlamadım ama benca çatlamazsın ya da cok az çatlarsın

nasıl rahmın buyumesı durdu? son aylarda hatta son haftalarda da catlıyorlar o nasıl oluyor pekı

benım doktor eger normal degıl de sezeryan olursan 39+ alırız daha once bır sey cıkmazsa dedı

nasıl rahmın buyumesı durdu? son aylarda hatta son haftalarda da catlıyorlar o nasıl oluyor pekı

bilmiyorum tatlım rahim degil artık bebek büyüyor die okumustum bi yerden ama emin degilim karın gerildikce c<atlama oluyordur tabi ama bende bu hamileligimde olmadı ona bagladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…