- 24 Nisan 2013
- 2.233
- 1.523
- 373
- 32
aynen canım 40 bitmeden gelsinler:)iznin hayirli olsun cage.bende 39 bitmeden dogurmak istiyorum
40+ larda beklemek stresli oluyo
yok kaka yapacak yok sezeryan olacak bilmemne
kız senin elti sanki günü geçmiş bebek gibi müdahale etmiş. Derdi ne acep ? Daha 2 haftası var kuzunun hem şimdi anne karnında gecirdigi bi dakka bile bebişin yararına boşver eltini zamanı gelince olur zaten suni sancıya gelince berbat bişey kesintisiz 8 saat yattığım yerden yedimKizlar bugun doktorda birseye sahit oldum hosuma gitti bayanin birini yatirmislar dogumhanede sancisini bekletiyorlarmis suni ye davranmamislar hemen benim saf eltimde gelmis git suni sanci versin dogur diyor allahim dusman mi dost mu bilemedim insan kendi sancisiyla aci cekiyor ancak duzenli oldugu icin rabbim dinlenecek kolayligi sagliyor suni duzensiz ve dengessiz diye biliyorum
Bende bugun izne ayrildim doktor kontrolundeydik 3300 gr olmussuz gonlumden gecen haftaya carsambadan sonra dogurmak hayirlisiyla 38+ olmus olucaz kismetse ama bakalim ne olacak bebek ne zaman gelecek
Kizlar bugun doktorda birseye sahit oldum hosuma gitti bayanin birini yatirmislar dogumhanede sancisini bekletiyorlarmis suni ye davranmamislar hemen benim saf eltimde gelmis git suni sanci versin dogur diyor allahim dusman mi dost mu bilemedim insan kendi sancisiyla aci cekiyor ancak duzenli oldugu icin rabbim dinlenecek kolayligi sagliyor suni duzensiz ve dengessiz diye biliyorum
kız senin elti sanki günü geçmiş bebek gibi müdahale etmiş. Derdi ne acep ? Daha 2 haftası var kuzunun hem şimdi anne karnında gecirdigi bi dakka bile bebişin yararına boşver eltini zamanı gelince olur zaten suni sancıya gelince berbat bişey kesintisiz 8 saat yattığım yerden yedim
Maşallah canım kuzuna, sen doğurcan nerdeyse yaaa çok heyecanlıbiz de o haftaları görsek artık ya canıma yetti, 3 gündür midem öyle fena ki boğazıma kadar yanıyorum ağlicam artık
Senin elti doğum yapmamış heralde, dost mu düşman mı belli değil harbiden. Suni sancının normal sancıdan çok can yaktığını söylüyo herkes, inşallah mecbur kalmayız :44:
Maşallah canım kuzuna, sen doğurcan nerdeyse yaaa çok heyecanlıbiz de o haftaları görsek artık ya canıma yetti, 3 gündür midem öyle fena ki boğazıma kadar yanıyorum ağlicam artık
Senin elti doğum yapmamış heralde, dost mu düşman mı belli değil harbiden. Suni sancının normal sancıdan çok can yaktığını söylüyo herkes, inşallah mecbur kalmayız :44:
İolsu canım neyse:) yarın bır seyler yaparım da yerım ben de:)))
gogus pompası ıcın bır arkadasım dun bana manuel ıse yarar lansıoh al pahalı bır sey alma dedı..
ne bileyim canım dikişli dikişli sınava nası girdi ki hayret doğrusuKendisi sezeryan oldu iki kere hemsire kendisi zorunluluk vardi diyor ama kaynanama sorarsan ilkinde sinava girecekmis suyu bitti diye bahane uydurmus ikincisindede tasimak zor geldi damar tikali diye uydurdu gittialdirdi diyor
İlk once sezaryana diretti ben korkuyorum amaliyattan dedim ha alltan dikis ha usten dikis dedi simdide boyle diyor bana gelip konustugu zamanlar stresten uykum kaciyor neyse cok tesrif etmiyor ay iyi ki burasi var
göbeğimin etrafı o kadar çok kaşınıyor ki anlatamam çatlıyor muyum yoksane güzel karnışımda hiç çatlağım yoktu seviniyordum son demler ya artık çatlaklar olacak heralde. krem mrem hiç bir şey kar etmiyor kaşıntıya
aynı benim görümcem.. her gördüğünde konuştugunda insan bu kadar mı olumsuz konuşur doğumla ilgili sezeryanla süper doğum yapmışta kendisi çook süpermiş , aklın yok diyo normal olması önceliğim diye... insan demoralize oluyor.
Sezeryan olucak arkadaşlar doktorunuz 38+ damı (2 hafta önce) alıcak yoksa 39+ mı ( 1 hafa önce) , yani kaç gün öncesinden almayı uygun görüyor acaba??
canım rahmin büyümesi durdu catlamaz bence ilk inde ben çatır çatır çatladım bunda çatlamadım ama benca çatlamazsın ya da cok az çatlarsın
ne korkunç görümceler varmışta haberim yokmuş
benım doktor eger normal degıl de sezeryan olursan 39+ alırız daha once bır sey cıkmazsa dedı
nasıl rahmın buyumesı durdu? son aylarda hatta son haftalarda da catlıyorlar o nasıl oluyor pekı
maalesef var.. zaten bebek sahibi olmamızda çok umurlarında değil görümce kv ikilisinin o yüzden bol keseden can sıkıp saçmalayabiliyorlar
allah yardım etsin canım bizimkiler iyidir allahtan bi sıkıntı yok şimdilik düşüncelidirler sagolsunlar darısı basına...
Benimki 38+3 e gun verdi tatlimSezeryan olucak arkadaşlar doktorunuz 38+ damı (2 hafta önce) alıcak yoksa 39+ mı ( 1 hafa önce) , yani kaç gün öncesinden almayı uygun görüyor acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?