2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
bugünlük benden bu kadar erken yatıcam uyuyabilirsem pazartesi kontrolüm var 33. haftada hala tersti bizimki inşallah dönmüştür şimdiden iyi geceler...

iyi akşamlar ben de inşallah ocak annesi olacam:)
son adet tarihi 19 nisan tahmini dpğum tarihi 25 ocak
eklerseniz sevinirim, kızım olacak

kızlar lansıoh gogus ucu kremını surmeye basladınız mı ben 40gr lık aldım.. ama ne zaman baslasam kı ve ucuna mı surecegım acaba sadece

hepsıburada da chıcconun manuel pompası cok uygun 33 lıra. acaba ondan mı alsam cunku benım bıberon da chıcco step up hem uyumlu olurdu:)

yorumlarda da bazıcı cok ıyı elektırıklıye gerek yok dıyor bazısı da 50cc ıcın bır saat ugrasıyorsun sutunun cok olması gerek demıs aman kıme ınancaz yaaa deneyıp gormek en ıyısı

Kendisi sezeryan oldu iki kere hemsire kendisi zorunluluk vardi diyor ama kaynanama sorarsan ilkinde sinava girecekmis suyu bitti diye bahane uydurmus ikincisindede tasimak zor geldi damar tikali diye uydurdu gittialdirdi diyor

Benim de görümcem hemşire. Kendisi de normal doğum istedi ama bebiş dönmedi o yüzden 39'da sezeryana girdi mecburen. Ben normal istiyorum diye bana çok destek oluyo sağolsun, inşallah yaparsın falan diyo. İnsan uyuz oluyo moral bozucu konuşanlara. Çok lüzumsuzlar ya insanın hayatına

inşallah canım çok zor gercekten korkutmak istemem ama,eninde sonunda normal yada suni bi şekilde hissedeceksiniz inşallah normal sancıyla dogar bebişlerimiz...

Yok canım, korkutmak gibi olmaz Sancı tabiki ağrılı bişey olacak normal de olsa, suni de olsa ama hani aradaki farkı şöyle okumuştum; normal sancı ara ara anneye dinlenme imkanı verir ama suni sancı daha uzun süren ve anneyi yoran bir şey galiba. yoksa tabiki dediğin gibi, normal doğumu göze alıyosan zaten acı çekmeyi belli bir seviyeye kadar kabul edeceksin. Tabi kişisine göre ve ağrı-acı eşiğimize göre değişecek ama işin ucunda bir acı var:) Allah kısa sürede kurtarsın herkesi inşallah.

ıyı aksamlar kızlar bizde yarın doktora gidecez çalışamaz raporu almaya

Gözün aydın canım, darısı başımıza.

kızlar lansıoh gogus ucu kremını surmeye basladınız mı ben 40gr lık aldım.. ama ne zaman baslasam kı ve ucuna mı surecegım acaba sadece

Bana yeni doğum yapan bir arkadaşım doğumdan 1-2 ay önce başla demişti, doktoru öyle demiş. Ne kadar etkiler bilemem tabi de ben kullanmaya başladım lansinoh'u. Geceleri sürüyorum yatarken bi gıdımcık

MerhabaKizimi normal dogumla dunyaya getirdim 4 yil once 3600 dogdu ve iki dikisim vardi normal dogum dusunen arkadaslar kendinizi doguma psikolojik olarak hazirlayin bana korkmuyor musun diyenlere bugune kadar milyonlarca kadin dogurmus elbet ben de dogururum diyordum kabul ediyorum sanci cokagrili ama insan dayaniyor benim icin dogum ani kolay geldi oncesinde sanci cekmek daha zzor.ama toplamda 7 saatte bebegimi kucagima almistim benim ilk once suyum geldi gece yarisi asiri tuvaletim gelmis gibi hissettim kendimi tuvalete atmamla su bir anda fosss diye geldi sonra hastane filan sabah 9.30 da bebegim geldi insallah bu bebegimde de her sey yolunda gider ve normal bir sekilde dunyaya getiririm artik gunler gecmiyormus gibi geliyo

ben de sormuştum dr uma göğüs ucuna krem sürerken ister istemez rahim kasılmasına neden olabilirmişiz son bi kaç hafta kala sürsen daha iyi olur dedi.

Canım Lansinoh çok koyu kıvamlı bir krem onu ben de düşünmüştüm ama şöyle yapıyorum; parmaklarımın arasında yumuşatıyorum kremi, göğüs ucuna sürüp bırakıyorum. Öyle yedirmeye çalışmıyorum, masaj falan asla yapmıyorum. Doğum kasılmalarını başlatabileceğini ben de okumuştum çünkü

Ne güzel doğurmuşsun maşallah, hem yine bu doğumunda da sana hem bize de öylesi nasip olur inşallah
Ben de normal doğum yapmayı çok istiyorum. Kısmet olursa doğum sırasında herhangi bir sıkıntı çıkmazsa hiç bir güç ağrıdan dolayı beni sezeryana sokamaz diyorum, inşallah doğum anında da böyle cesur olurum
Ben de bu kadar kadın nasıl doğurduysa ben de doğururum, ağrıdan ölen duymadım hiç doğumda falan gibi cümlelerle kendimi hazırlıyorum. Ama şu dikiş olayı beni düşündürüyo biraz, tuvaletini yaparken nasıl oluyo, canın acımıyo mu, ne kadar sürede iyileşiyo, iyileştikten sonra o bölgede hissizlik oluyo mu? Bu ve buna benzer bilimum sorularım var, ama yine de normal doğurcam
Mesela benim annem ablamı dikişsiz doğurmuş, beni de doğurcakmış kesik olmadan da ebe yukardan abanmış karnına bastırmış ben çıkayım diye, ani gelince yırtılmış, yoksa seni de doğururdum dikiş olmadan diyo annem, belki benim de öyle olur, umut fakirin ekmeği, neylersin

kızlar bende normal doğum istiyorum fakat doktora son gidişimde bebeğin boynunda kordon olduğunu söyledi. Şuan için tek dolanmış normal doğum yapabilirsin dedi, ama benim kafamda soru işaretleri oluştu. bu kordon bebeğe zarar verir mi. sezaryen mi olsam kafam karıştı.

gerçekten zor bir karar canım hayırlısı ile atlatırsın inşallah doğumu çocuklar sağlıklı olsuda gerisi gelir biz bir şekilde toparlarız..

bende su an kasintidan uyuyamiyorum kalkip salona geldim ilac surmeye.doktorum ovadril diye bi losyon verdi muhtesem bisey hemen kesiyo.kac gundur uyku uyuyosam ona borcluyum.ben 33. haftada 3 cizik gordum ve catlamaya basladim pahali kremlere ragmen.son hafta bile catlayan oluyomus forumda okuduguma gore maalesef
aynen canım 40 bitmeden gelsinler:)
herkes bana gobegin dusmus bi hafta anca durur diyo ama zaten bana aylardir ayni seyi soyluyolar
doktorum bile diyoki soyleye soyleye bi dogurtamadilar seni hala
insallah cok gecikmez artik insanlarin dedigi olsun cabuk gelsin istiyorum

canim doktorun risk olsa bunu goze alip normale kalkismazdi.yok oyle bi doktor.zaten usg de takip edecek.kimbilir hepimizin haylazlar kac defa dolayip cozuyolar.iceriyi gormuyoruz ki onlarin oyuncagida hortum iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…