Saol canım bilemedim bende manuel yeterli gelirmi acaba!
sabah 9 da doktor randevumuz var dusumuzu aldik haziriz.bavulu bagaja mi koysam artik.gidip donmemek var
gecen hafta cumartesi idrar testimde bakteri cikti carsamba idrar kulturu yapildi yarin onada bakicaz.
su icmemenin cezasi iste
doktor kizicak.
hala uyuyamiyorum
Bende bugun izne ayrildim doktor kontrolundeydik 3300 gr olmussuz gonlumden gecen haftaya carsambadan sonra dogurmak hayirlisiyla 38+ olmus olucaz kismetse ama bakalim ne olacak bebek ne zaman gelecek
Bende artık anne olmak istiyorum :44:
Orkide arkadaşımız doğum yaptı, kızının biraz sağlık problemleri varmış , dua ediyoruz onun için
Kizlar bugun doktorda birseye sahit oldum hosuma gitti bayanin birini yatirmislar dogumhanede sancisini bekletiyorlarmis suni ye davranmamislar hemen benim saf eltimde gelmis git suni sanci versin dogur diyor allahim dusman mi dost mu bilemedim insan kendi sancisiyla aci cekiyor ancak duzenli oldugu icin rabbim dinlenecek kolayligi sagliyor suni duzensiz ve dengessiz diye biliyorum
İlk once sezaryana diretti ben korkuyorum amaliyattan dedim ha alltan dikis ha usten dikis dedi simdide boyle diyor bana gelip konustugu zamanlar stresten uykum kaciyor neyse cok tesrif etmiyor ay iyi ki burasi var
Ben güresci gibi yaglandim haftada 4 krem bitirdim pregna care ama yinede harita gibi gobusum kasiniyorgöbeğimin etrafı o kadar çok kaşınıyor ki anlatamam çatlıyor muyum yoksane güzel karnışımda hiç çatlağım yoktu seviniyordum son demler ya artık çatlaklar olacak heralde. krem mrem hiç bir şey kar etmiyor kaşıntıya
Bu haftalar geceleri beni çok yoruyor ya son zamanlarda dahi çalışan arklara Allah yardım etsin valla şimdi uyusam gece kaç kere kalkıyorum ağrı sızı tuvalet derken uykum kaçıo geç yatıyorumki derin uyuyim diye düzensizlik oluştu uyku konusunda haftaya doğuracakmışım gibi içimde bi his var günler ağır geçmeye başladı
günaydın arkadaslar ve annesınıdaha şimdiden üzmeye baslayan uykusuz bırakan bebişler....
Ben çantamı hazırlarsam şayet bagaja koyucam. Evde durmasının anlamı yokki. O telaşla bi de çanta derdine düşmeyelim. Hem belki çarşıda pazarda tuttu sancı? Bidaha eve gidip valizi alcak zamanımız olmaz ki. 2 arkadaşım doktor kontrolüne gitti ve direk doğuma alındı :)) sen de hazırlıklı ol tatlımm
3 gündür var olan mide yanması bugün iyice tavan yaptı, sanırım acı eşiğimi ölçüyone maden suyu ne leblebi ne süt ne de Rennie fayda etmedi ağlicam artık yarın bir gaviscon almam lazım eczaneden, kullanmayayım dedim ama olmicak böyle. Bi de yarın veli toplantısı var, okul gitmem lazım, yani aslında şu an uyuyor olmam lazım ama uyuyamıyorum
Galiba dr girmek üzeresindir, bebişini görüp, hep iyi haberler al inş..,sabah 9 da doktor randevumuz var dusumuzu aldik haziriz.bavulu bagaja mi koysam artik.gidip donmemek var
gecen hafta cumartesi idrar testimde bakteri cikti carsamba idrar kulturu yapildi yarin onada bakicaz.
su icmemenin cezasi iste
doktor kizicak.
hala uyuyamiyorum
Günaydın herkese, saçma sapan, çoğunlukla da korkunç rüyalar görüyorum...
Allahtan bu günkü rüyam korkunç değildi, ama çok tuhaftı...
Başka bir ülkedeymişim, ülkede diktatörlük var, halk ayaklanmış, savaş var, ben de uzaktan izliyorum....
Derken büyük bir kepçe uçmaya başlıyor, halka füze güatacakmış, eski kötü bir minübüs de (halka ait) havalanarak karşılık veriyor...minübüs sürücüsü, benim yanıma gelip saklanıyor... Sonra diktatör onu bulmaya geliyor, onun yerine beni alıyor.... Bir yere gidiyoruz, orda ülkenin kuralları açıklanıyor, film burada komediye bağlanıyor, bu arada diktatör de meksikalı gibi...
1-siyah beyaz puanlı elbise giymek yasak
2-deprem kelimesini kullanmak yasak
3-ishalden bahsetmek yasak...
Bilinç altım bu kadar mı saçma şeylerle dolu
bir film senaryosu çıkabilir bu rüyadanben de rüyalarımı şu an tam hatırlamıyorum ama genelde mekan, zaman, mantık kavramı hiç olmuyor nedense
3 gündür var olan mide yanması bugün iyice tavan yaptı, sanırım acı eşiğimi ölçüyone maden suyu ne leblebi ne süt ne de Rennie fayda etmedi ağlicam artık yarın bir gaviscon almam lazım eczaneden, kullanmayayım dedim ama olmicak böyle. Bi de yarın veli toplantısı var, okul gitmem lazım, yani aslında şu an uyuyor olmam lazım ama uyuyamıyorum
Günaydın herkese, saçma sapan, çoğunlukla da korkunç rüyalar görüyorum...
Allahtan bu günkü rüyam korkunç değildi, ama çok tuhaftı...
Başka bir ülkedeymişim, ülkede diktatörlük var, halk ayaklanmış, savaş var, ben de uzaktan izliyorum....
Derken büyük bir kepçe uçmaya başlıyor, halka füze güatacakmış, eski kötü bir minübüs de (halka ait) havalanarak karşılık veriyor...minübüs sürücüsü, benim yanıma gelip saklanıyor... Sonra diktatör onu bulmaya geliyor, onun yerine beni alıyor.... Bir yere gidiyoruz, orda ülkenin kuralları açıklanıyor, film burada komediye bağlanıyor, bu arada diktatör de meksikalı gibi...
1-siyah beyaz puanlı elbise giymek yasak
2-deprem kelimesini kullanmak yasak
3-ishalden bahsetmek yasak...
Bilinç altım bu kadar mı saçma şeylerle dolu
Seninki rüyan da komikmiş, bir de ciddiciddi yaşıyormuş gibi oluyorum?..ayy çook güldüm, bende saçmasapan rüyalar görüyorum, geçen akşam ejderha avına çıkmıştım sonra av oldum saklanmaya başladım. bilinçaltımız bize ne oyunlar oynuyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?