2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
bende dün gıttım dr a kızlar ıdrar yolu enf için antıbıyotık hap suya atılan tozve fıtıl verdı çünkü enf fazla cıktı bol su iç demişlerdi ama bebegımın suyu çok fazla dıye su da içmedım.. hala suyu çok çıktı bı dolu tahlıl yapıldı anlamadı neden oldugunu dr. kalp atışları ve dıger hersey usg de normal çıktıgı için bekleyelım yolunda gıtmeyen bişi olursa artık problem olmaz her an alabılırız dedı 3 gün sonraya kontrol için randevu verdı...

kızlar doktordan geldik biz.
oğlan iyi şükürler olsun.3270 gr olmuş.
önce nst ye bağlandım normal çıktı.tam nst de hıçkrık tuttu oğlanı
bi yandan dört nala kalp atışı,bi yandan hıçkırık,bi yandan oynamaları öyle çok gürültü yaptıki çıktığımızda ohh dedik

sonra tekrar doktora gittik ve çatı muayenesi yapıldı.
başta gerilmedim desem yalan olur ama kendimi rahat bıraktım.aslında acı veren parmaklar değil eldiven bence.
acı desem de değil aslında bi anlık bişey oldu bitti.
doktorum muayene esnasında kurcalarken bi yandan yüzümdeki ifadeye bakıyodu rahatmıyım diye.
bakar bakmaz çatın çok müsait normal doğum kesinlikle deneyelim çok iyi,muhtemelen rahat olur dedi
muayeneden sonra da herşey normal artık suyun falan gelirse çık gel evde çok oyalanma dedi.
ama suyun gelmezse düzenli sancın olduğunda gel,yalancı sancı düzensiz olur dedi.
benim için önemli olan bugünkü muayeneydi hem çatı müsait hem de sen rahattın dedi
yani tahmin ettiğim gibi surat ifademe bile bakmış
clexane iğne kullanıyodum kan sulandırıcı onu ve omega hapını bıraktırdı.
sadece demir ilacı ile devam edicezz
bizde haberler böyle

sağol canım hayırlı vakitte gelsinler inşallah.
rüyana da çok güldüm şu madde madde yazdıklarını ezberlesem unuturum ben
birleşip yazalım hakkaten senaryoyu
gişe rekortmeni abidik gubidik filmler çıkar bizden

büyük ihtimalle aralık annesi olacaksın bu durumda.. Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin.. herşeyin iyi olması çok güzel maşallah diyelim

canım bende de bakteri vardı bi de idrar külltürü yapıldı bişey çıkmadı,
iki test arasında farkı ne bilmiyorum ama kültür temiz çıktı.ilaç vermedi.
bebişinin suyu fazla olsa nooluyomuşki,az olsa neyse de.
en azından kontrol altındasın canım hayırlısı olsun

saol canım aynen bende öyle diyorum şimdi değil oğlum biraz daha biraz daha diye oda bana tekmeleriyle cevap verio sanırım sıkıştı içerde baya :)

büyük ihtimalle aralık annesi olacaksın bu durumda.. Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin.. herşeyin iyi olması çok güzel maşallah diyelim

sağol canım,hepimiz sağlıkla kavuşalım Allahın izniyle
görenler bikaç hafta veriyolar bana,ocağa kalmaz diyolar ama çocuğun doğacağıyla misafirin geleceği belli olmaz derler

slm kızlar ben geldim bir haftadır yazamıyorum artık annemlerde kalıcam doktorum burada çünkü, haftada bir nstye giricez malum havalar da soğudu git gel olmasın sürekli diye doğuma kadar sıklıkla annemdeyim arada okurum artık kimler doğum yaptı herkes iyidir inş, hepimize Allah kolaylık versin

Çok, güzel.... herşeyin yolunda olmasına çok sevindim...

Hele çatı muayenesinin güzel geçmesi, ayrı bir güzellik... Çatın güzelse rahat olur doğumun, hiç korkma... Tabi açılma için sancı olacak da ıkınma evresi kolay geçer..Ablama da senin gibi, çok rahat çatın demişlerdi, iki ıkınmayla, hemen çıktı diye anlatıyordu... Hem de 3800 gr dı tombikim...

canım su fazlalıgı anormal bı durummuş su azalması olabılıyo onu bıle normal karsılıyolar ama normalden çok fazlaymış benım bnde olsun nolurkı hocam dedım dr a bu tehlıkelı bışi anne karnında bebek ölümlerı olabılıyo su fazlalıgından dedı..

kafamıza bişi çıkartıyolar pazartesı gel dedı bılemıyorum gıdebılırmıyım çünkü o gun
oğlumun dr randevusu var ona gıdıcem kısmet.. bende aralıgın ortası geldı ne olacagımda bellı degıl dıye bugun yatak odasından baslıyorum gardırob dolaplar dökülecek oğlanı da uyuttum orası bıterse ıyı bugun....

salı günü de baska bıyere gıtmem gerek..

bı gun evdeyım bı gün dr da bı gun baska yerde bnm işler bıterse ıyı artık ne yapabılırsem...

Eşime çok kızgınm, şurda doğumuma 1 ay kaldı, iş dışındaki vakitleinde evde yanımda olmak yerine sürekli arkadaşlrıyla birlikte vakit geçiriyolar. Adamı oldu olası ev sıkıyo zaten, hep böyleydi tamam bugüne kadar sesimi çıkarmıyodum ama artık tek kalmak istemiyorum. Şuan evde ve 5 karış suratla oturuyor, ama evdeymiş işte. yapılcak bir sürü şey var, bebeğimizin odası geldi hala yerleştiremedik biraz yardımcı olsa çokmu şey istiyorum kızlar

merhaba,,

ben önceki haftaya kadar çok çok rahat bi hamilelik geçirdim. sonra korkunç bi mide yanması başladı. gaviscon aldım, yandıkça içmeye başladım. sonradan iki doktorum da (biri babam :) gavisconun sadece bastırdığını öteledğini söyledi. hakikaten de sürekli kafama diker hale gelmiştim. üstelik korkudan hiçbişey yiyemediğim için kilo verdim. bunun üstüne doktor beyleri dinleyp gaviscon yerine sabah aç karna pulset kullanmaya başladım. daha ikinci gün hiçbişey kalmadı. doktorunuza sorun bence. kısa vadede rahat etmek için mideyi mahvetmemek lazım; bastırmak yerine tedavi etmek daha rahatlatıcı oluyor. allah korusun, sonradan kalıcı hale gelmesin

hoşgeldin canım kendine iyi bak gerçi annen sana iyi bakıyodur oralarda
oyy ne güzel inşallah dilzarcım sağol,zaten sancıyı göze aldım inşallah onu da kolay atlatırım
Allah yardımcımız olsun.yeğeninin maşallahı varmış ya tombikim hakketten
canım işleri yapıcam bitiricem diye de kendini şartlama ya boşver.ben yatak odamı dökmedim valla
camlar falan silindi temizlendi ama heryeri dökmedik canımızdan kıymetli değil yorma kendini.
olduğu kadar de geç.
doktorlar da tamam her ihtimali söylüyo ama madem takip edicek seni strese sokmayaydı bari
suyu normal olsa da o risk hep var
salı günü gidersin kontrole,su içsek bi türlü içmesek bi türlü.çok olsa risk az olsa risk
allaha emanetler valla

canım çok şey istemiyosun da onların algısı yetmiyo o kadarına maalesef
bizimki de söylemeden yapmaz
sen bi dürtükle yapılması lazım de,madem evdeyse faydalan

Saol canım, gerçekten yetmiyo. biraz daha düşünceli olamazlarmı !! az önce tv izliyodu bi yardım istiyim dedim uyumuş şaka gibi ya

Cok şey olurmu yavrum. Sen olması gerekeni istiyorsun ama imalat hatası onlar. Başta yerleşmemiş bazı şeyler. Sevgili hamile arkadaşlarım gözünüzü seviyen oğullarınızı pohpoh büyütmeyin dünya çevrelerinde dönsün istemesinler. Ben çektim kızım çekmesin. :)

omeserma nerdesin??? dün çatı kontrolüm var deyip gittin, doğuma mı aldılar yoksa merak ettim
kimseyi tanımıyorum ama herkesi merak etmeye başladım :)
ayy burdayım canım..sağol merak ettiğin düşündüğün için.doktor çatı muayenesini şimdi yapamam doğumu uyarmış olurum dedi.15 gün sonraya randevu verdi.göbeğimin düştüğünü söyledim.evet tam haftasındasın dedi.bu haftada düşer dedi.sancın var mı dedi yok dedim.tamam nst de güzel çıkmış dedi.kızımızı gördük doktor bana benzetti ben babasına benzettim.çok tatlı şimdiden kalbimi çaldı prensesim.ağzını açıp kapatıyodu.hani bebekler uyurken tatlı tatlı ağızlarını oynatırlar ya aynen öyle.çok hareketliydi.nst yi patlatcaktı.babası da kapıdan duymuş gülmüş hep yine yıkıyodu ortalığı dedi.ama doktor neden 1 hafta sonraya gün vermedi acaba.sonuçta dğum yaklaştı.bu arada ben utana sıkıla normal doğum yapmak istediğimi söyledim.güldü...sen nasıl istersen ama buna 15 gün sonra karar vercez çatı muayenesinden sonra dedi.bugün evde tadilat var akşama kadar sürcek...ev tesisatçı kokuyo.adam hacı yağı dökmüş burnum düştü...

bi konuşmayı dene eşinle ama ne istediğini açık açık anlat belki o zaman farklı olur. olmazsa da zaten yapacak bişey yok adamın hamurunda yok demektir. en azından sinirlerin bu kadar bozulmaz

Saol canım, gerçekten yetmiyo. biraz daha düşünceli olamazlarmı !! az önce tv izliyodu bi yardım istiyim dedim uyumuş şaka gibi ya
maalesef bazısının işine gelmiyo.benim eşim de aynen öyle hemen bi bakarsın uyumuş kalmış yada numara yapıyo
bi de ben yapınca bana kızar niye yordun kendini diye
e kim yapıcak diyorum sinirleniyorum
annemlere söyle yapsınlar diyo hiç kendine pay biçmiyo

ben oğlumu inşallah o konuda donanımlı yetiştiricem
yani bi bayana muhtaç olmadan işlerini görebilsin hem yardımcı olmaya gönüllü olsun,sorumluluğu paylaşmayı bilsin
benim k validem bu konuda sorumluluğu hep kendi almış,eşim pek yardımcı olmazdı başta bana
şimdi zorla veya güzellikle söylüyorum yaptırıyorum eskisine nazaran iyi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…