bebişimin odası,kapı süsü ,bebek şekeri herşeyi hazır..artık sadece bebişimizin gelmesini bekliyoruz..sağlıcakla anneni çok bekletmeden gel yavrum inş...
kızlar doğuma gelecek misafirlerin muhabbetini yapmışsınız.. benim de kayınvalidem gelicek kayınpederim yok, o gelsin sıkıntı yok ama doğum tarihimden 3 gün sonra da kaynım gelicek, beraber dönecekler 2 hafta kalıp, çok sinir oldum ne gerek var 23 yaşında delikanlı oğlanın lohusa evinde. şimdi dua ediyorum inşallah doğumum biraz önce olur da o gelmeden toplarım kendimi. eşime istemediğimi söyledim ama kabul etmiyor, bizde olmaz öyle ayıp diyo, kardeşiz diyo, eltimde doğurup kayınvalideme gelmiş, o zamanda evde biz vardık hiç sorun etmedi diyo, anlayacağınız ben suçlu oldum
Canım nerelerdesin ya çok merak etti herkes seni. Hala doğurmamışsın ve iyiymişsin bu güzel haberkaç hafta oldu şimdi, göremiyorum telden. Hala evde misin annenin yanına mı gittin, bu kadar zaman nerdeydin hesap ver bakalım
eeee o zaman napıyosun, resimleri çekip hemen ekliyorsun bizde merakta kalmıyoruz :)
senin eşin blöfünü görüyor demekki ama benim ki sağolsun gemileri yakar dönüp arkasına bakmaz öyle bir tip ... arkadaşlarıyla da öyle, işiyle de, yapısı bu yani.. pişmanlıktan öleceğini bilse , sevgisinden geberse de geri adım atmaz asla.. kavgalıyken açlıktan ölse yaptığım yemeği yemez kuru ekmek yer.. allahtan her zaman böyle değil yoksa çekilmez. çok problem yaşamış babasız büyümüş annesi çok ayrı havada.. ee illaki etkileri kalıyor.. 2 yıl öncesine göre şu an daha oturdu davranışları, bebekten sonra daha da iyi olacaktır diye düşünüyorum ağır bir sorumluluk taşıyacak neticede.. haa bu kadar öküzken aynı zamanda beni çok sevdiğini de biliyorum, ailem istemedi evlenmemizi çok problem yaşadık.anlatsam roman olur yaniii :))) Ama bugüne şükür, inşallah herşey gönlümüze göre olur. güzellikleri hepimiz hakediyoruz. demin aradı odunum, bebeğiim canın bişey istiyorsa gelirken alayım diyor ..laf aramızda ona odun dediğimi bilse 1 hafta konuşmaz benimle :)
kızlar doğuma gelecek misafirlerin muhabbetini yapmışsınız.. benim de kayınvalidem gelicek kayınpederim yok, o gelsin sıkıntı yok ama doğum tarihimden 3 gün sonra da kaynım gelicek, beraber dönecekler 2 hafta kalıp, çok sinir oldum ne gerek var 23 yaşında delikanlı oğlanın lohusa evinde. şimdi dua ediyorum inşallah doğumum biraz önce olur da o gelmeden toplarım kendimi. eşime istemediğimi söyledim ama kabul etmiyor, bizde olmaz öyle ayıp diyo, kardeşiz diyo, eltimde doğurup kayınvalideme gelmiş, o zamanda evde biz vardık hiç sorun etmedi diyo, anlayacağınız ben suçlu oldum
tatlım valla suyum gene çok çıktı
sonra 100lük şeker yüklemesinden tutda eliza testine kadar yaklaşık 10 tüp kan verdim iki günde
idrar dahil herşeyi yaptırdık bebek iri olduğundan
testlerin hepsi normal çıktı
ama terslik ben 34 haftalık gebeyken bebişimin kafası 37ydi
ve doktor kalkmadan 2 haftalık yatış verdi
dediki yoksa yer çekimi ve bebeğin kafası açılmayı sağlar , erkenden doğurursun
malum bu şehirde akciğer geliştirici iğne yok, erken doğan bebekler için küvez yok, hatta ve hatta doktorların bu haftada doğurtma şansı bile yokmuş
üniversite hastanesine yönlendirmek zorundalarmış
bende paşa paşa dinledim doktorları
yattığım yerden girdim nete aralıklı
ondada sadece beğeni yapanların topiğini görebiliyorum sadece
ocak annelerine yeni ulaşabildim
mardin - şırnak arası yol 3 gündür kapalıydı haberlerde de görmüşsünüzdür
doktorum dedi pazartesiye kadar bekle
sonra gel muayene edelim , risk azaldıysa yola çıkın yavaş yavaş gidin ailenin yanına dedi
hayırlısı bakalım
Canım söyle benim kanamam olacak belki kan pantolonuma çıkacak rahat yatıp oturamicam ben utanmasam senin utanman lazım pijamayla gecelikle dolaşıcam kendi babamı çağırmıyorum doğuma sonra gelecek asıl ayıp sana de ben açık açık kayınvalidemede eşimede söyledim vazgeçtiler gelmekten benim kayında24 yaşında rahat edilmezki haklısın valla
bebişimin odası,kapı süsü ,bebek şekeri herşeyi hazır..artık sadece bebişimizin gelmesini bekliyoruz..sağlıcakla anneni çok bekletmeden gel yavrum inş...
aslında canım pek blöf yaptığım söylenemezdi böyle davranırsa bir ömür geçireceğimi düşünemiodum valla kimse kimseye cefa çektirmek için evlenmemeli ama bebek daha doğmadan etkilio gerçekten birbirine daha çok bağlanıosun ben seninkinin gemileri yakacağına inanmıyorum valla o seni inandırmış bence okadar zorlukla evlenip sonra boşanalım lafını ediosa asıl blöf onunki bence:) otorite kurmak istemiş üstünde abim de aynı böyle bi yer kırıp döküosa sende kır dök bizimde elimiz ayağımız var yani benimkide sinirlidir adama arbada camı kapat dedim bigün bana kes sesini dedi durduk yere sinirlenir falan biray başının etini yedim laf soktum şimdi camı kapat diyorum peki hayatım diyor sıkıysa kızsın valla:) durduk yere parlayan insanlardan nefret ederim şimdi niye yapamıo sakinleştirdim adamı:)
tatlım valla suyum gene çok çıktı
sonra 100lük şeker yüklemesinden tutda eliza testine kadar yaklaşık 10 tüp kan verdim iki günde
idrar dahil herşeyi yaptırdık bebek iri olduğundan
testlerin hepsi normal çıktı
ama terslik ben 34 haftalık gebeyken bebişimin kafası 37ydi
ve doktor kalkmadan 2 haftalık yatış verdi
dediki yoksa yer çekimi ve bebeğin kafası açılmayı sağlar , erkenden doğurursun
malum bu şehirde akciğer geliştirici iğne yok, erken doğan bebekler için küvez yok, hatta ve hatta doktorların bu haftada doğurtma şansı bile yokmuş
üniversite hastanesine yönlendirmek zorundalarmış
bende paşa paşa dinledim doktorları
yattığım yerden girdim nete aralıklı
ondada sadece beğeni yapanların topiğini görebiliyorum sadece
ocak annelerine yeni ulaşabildim
mardin - şırnak arası yol 3 gündür kapalıydı haberlerde de görmüşsünüzdür
doktorum dedi pazartesiye kadar bekle
sonra gel muayene edelim , risk azaldıysa yola çıkın yavaş yavaş gidin ailenin yanına dedi
hayırlısı bakalım
daha öncede böyle bir nedenden eşimle kavga ettik, ben griptim eşimde şehir dışına gidecekti, ben gideyim demiş mehelin yanına ben de istemedim yatıcam ben erkek varken yatamam annen tek gelsin dedim, eşimde git annesine elçin istemiyo gelme demiş, ben de olayı kayınvalime açıkladım. sen gel anne ben erkek varken rahat edemem, o yüzden istemedim diye, daha önce böyle bir konu geçti, biliyorlar yani, yine de düşünmediler, o yüzden hiç söylemedim, eşimde babası olmadığı için bişey diyemiyor onlara, bi de kaynım annesiyle her yere giden biri çocuk gibi öyle düşün
Bacım ne güzel demişin
Temizliğe yardıma gelince kv hiç oralı olmaz ana yatmaya gelince aylarca kalmaya kalkışırlar
E şimdi 36'sın o zaman? Doldu mu 2 haftan? 37'yi gör de gerisinden korkacak bişey yok, Allah'ın izniyle olmuştur artık oannenin yanında yapacaktın sen doğumunu di mi? Hayırlısıyla bi yerleş yerine de rahat rahat beklersin kuzucuğunu
Güzel haberler verdin valla çok sevindim. Ne korkuyoduk bundan 10 hafta önce, suyum geldi, erken doğurcam diye korkuyorum muhabbetleri bitti doğum planları yapıyoruz Allah'a şükür
ya bendeki de şans yani doğum okulunun ara tatiline gelmeseydi gelemezdi, tam da denk geldi yani
bebeğin yünlülerini de ütülediniz mi kızlar?? ben yıkadım bugün herşeyi ev zaten küçücük bide her yerde çamaşır olunca görüntü muhteşem oldu, daha kurumadılar ütüye geçemedim... yünlü yelek hırka battaniyeleri ütüleyen varmı? gerek olmaz diye düşünüyorum ama fikir alayım
ya zaten boşanma konusunda uyardım .. ,llk yılda iki kez dile getirdi üçüncü olursa gerçekten olur valla boşanırız dedim, bir daha hiç bir tartışmada ağzına almadı. ama seni tebrik ediyorum , adam etmişsin gerçekten :) ben sevgiliykende fazla el üstünde tutuyodum şımardı tabi, ama hizaya geliyo eskisi gibi değil. normalde ailem dahil kimseye eyvallahım yoktur ama kocişim zaafım .. zaten hamileliğimden beri herşeye ağlıyorum üzülüyorum diye bütün kelimelerini seçerek konuşuyo, performansının devamını bütün hayatımız boyunca bekliyorum valla.. :) bende onu hizaya getirmeyi öğrenicem inşallah.. başını ağrıttım seninde:)
ayyyyyyyy hadi hayırlısı yavrucum
güzel günlerde kullanırsınız umarım
bizde aldık süslerimizi , şekerlerimizi ama annannesine gidince bakabilecek kısmetse
sağlıkla doğsun inşallah yavruşun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?