2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Canım söyle benim kanamam olacak belki kan pantolonuma çıkacak rahat yatıp oturamicam ben utanmasam senin utanman lazım pijamayla gecelikle dolaşıcam kendi babamı çağırmıyorum doğuma sonra gelecek asıl ayıp sana de ben açık açık kayınvalidemede eşimede söyledim vazgeçtiler gelmekten benim kayında24 yaşında rahat edilmezki haklısın valla

tatlım valla suyum gene çok çıktı
sonra 100lük şeker yüklemesinden tutda eliza testine kadar yaklaşık 10 tüp kan verdim iki günde
idrar dahil herşeyi yaptırdık bebek iri olduğundan
testlerin hepsi normal çıktı
ama terslik ben 34 haftalık gebeyken bebişimin kafası 37ydi
ve doktor kalkmadan 2 haftalık yatış verdi
dediki yoksa yer çekimi ve bebeğin kafası açılmayı sağlar , erkenden doğurursun
malum bu şehirde akciğer geliştirici iğne yok, erken doğan bebekler için küvez yok, hatta ve hatta doktorların bu haftada doğurtma şansı bile yokmuş
üniversite hastanesine yönlendirmek zorundalarmış
bende paşa paşa dinledim doktorları
yattığım yerden girdim nete aralıklı
ondada sadece beğeni yapanların topiğini görebiliyorum sadece
ocak annelerine yeni ulaşabildim
mardin - şırnak arası yol 3 gündür kapalıydı haberlerde de görmüşsünüzdür
doktorum dedi pazartesiye kadar bekle
sonra gel muayene edelim , risk azaldıysa yola çıkın yavaş yavaş gidin ailenin yanına dedi
hayırlısı bakalım

aslında canım pek blöf yaptığım söylenemezdi böyle davranırsa bir ömür geçireceğimi düşünemiodum valla kimse kimseye cefa çektirmek için evlenmemeli ama bebek daha doğmadan etkilio gerçekten birbirine daha çok bağlanıosun ben seninkinin gemileri yakacağına inanmıyorum valla o seni inandırmış bence okadar zorlukla evlenip sonra boşanalım lafını ediosa asıl blöf onunki bence:) otorite kurmak istemiş üstünde abim de aynı böyle bi yer kırıp döküosa sende kır dök bizimde elimiz ayağımız var yani benimkide sinirlidir adama arbada camı kapat dedim bigün bana kes sesini dedi durduk yere sinirlenir falan biray başının etini yedim laf soktum şimdi camı kapat diyorum peki hayatım diyor sıkıysa kızsın valla:) durduk yere parlayan insanlardan nefret ederim şimdi niye yapamıo sakinleştirdim adamı:)

senin kocanda ne anlayışsızmış, bide örnek vermiş bu ne rahatlık.. valla şahsen o durumda abimi bile istemem kaldı kaynımı isteyeyim. hoş ben kadınlardan bile rahatsız olurum o haldeyken. bazen düşünüyorum şöyle en az bir hafta ne hastaneye ne eve kimse gelmese ne iyi olur. kocamla annem yeterli yani .. ama mümkün değil tabi bu istek :)

Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın iyimisin?

canım yaaa o nasıl bir anlayışmış öyle
23 yaşında erkeğin ne işi varmış lohusa kadının yanında
insan kendi annesinin yanında bile yeri geliyor rahat edemiyor ki delikanlı erkeğin yanında ne yapacak
kanaman olabilir, sütün akabilir, depresyona girebilirsin, emzirmen gerekebilir, belki sadece uzanmak isteyeceksin ama zırt pırt odaya giren olacak
ne biçim zihniyette insanlar var yaaaa
hay yarabbim

daha öncede böyle bir nedenden eşimle kavga ettik, ben griptim eşimde şehir dışına gidecekti, ben gideyim demiş mehelin yanına ben de istemedim yatıcam ben erkek varken yatamam annen tek gelsin dedim, eşimde git annesine mehel istemiyo gelme demiş, ben de olayı kayınvalime açıkladım. sen gel anne ben erkek varken rahat edemem, o yüzden istemedim diye, daha önce böyle bir konu geçti, biliyorlar yani, yine de düşünmediler, o yüzden hiç söylemedim, eşimde babası olmadığı için bişey diyemiyor onlara, bi de kaynım annesiyle her yere giden biri çocuk gibi öyle düşün

Son düzenleme:
bebişimin odası,kapı süsü ,bebek şekeri herşeyi hazır..artık sadece bebişimizin gelmesini bekliyoruz..sağlıcakla anneni çok bekletmeden gel yavrum inş...

ayyyyyyyy hadi hayırlısı yavrucum
güzel günlerde kullanırsınız umarım
bizde aldık süslerimizi , şekerlerimizi ama annannesine gidince bakabilecek kısmetse
sağlıkla doğsun inşallah yavruşun

ya zaten boşanma konusunda uyardım .. ,llk yılda iki kez dile getirdi üçüncü olursa gerçekten olur valla boşanırız dedim, bir daha hiç bir tartışmada ağzına almadı. ama seni tebrik ediyorum , adam etmişsin gerçekten :) ben sevgiliykende fazla el üstünde tutuyodum şımardı tabi, ama hizaya geliyo eskisi gibi değil. normalde ailem dahil kimseye eyvallahım yoktur ama kocişim zaafım .. zaten hamileliğimden beri herşeye ağlıyorum üzülüyorum diye bütün kelimelerini seçerek konuşuyo, performansının devamını bütün hayatımız boyunca bekliyorum valla.. :) bende onu hizaya getirmeyi öğrenicem inşallah.. başını ağrıttım seninde:)

E şimdi 36'sın o zaman? Doldu mu 2 haftan? 37'yi gör de gerisinden korkacak bişey yok, Allah'ın izniyle olmuştur artık o annenin yanında yapacaktın sen doğumunu di mi? Hayırlısıyla bi yerleş yerine de rahat rahat beklersin kuzucuğunu
Güzel haberler verdin valla çok sevindim. Ne korkuyoduk bundan 10 hafta önce, suyum geldi, erken doğurcam diye korkuyorum muhabbetleri bitti doğum planları yapıyoruz Allah'a şükür

canım ne olursa olsun
sen sonuçta bakıcısı değilsin ki yanında getirsin
hani ufak bi yaralanma falan olsa anlardım da hani merak eder gelir yanına bi kaç gün yardımcı olmak falan ister anlayışla karşılarsın
ama doğum bu , kolay bişey değil ki
lohusanın yanında emzikli bebek gibi taşıyacaksa kaynananında işi yok bence

dün doldu canım 2 haftam
ama yol kapalı olduğu için çıkmayın yola dedi doktor
aman teyzesi erkenden gelmesin yaaa az daha dursun içerde
anneme bi gidebilsem de beklesem ohhhhhhhh şöyle rahat rahat
hem doğuracam korkusunu da atlatırım böylece hem de şu işi de halledeyim diye kalkmam gerekmez yataktan
ayy valla tatlım neler yaşadık şu topikte dimi
suyum gelince aha dedim geliyo ama şükür şu haftalara ulaştım
doktor az daha sabretsin dedi , sonrasında hayırlısıyla bi sıkıntısı olmazmış , belkide küveze bile koymak gerekmezmiş
sen napıyosun , bebişin de sağlığında iyidir umarım
ayrıldın mı doğum iznine

cevap istiyoruuuum

Şımarıyolar tatlım iki seveyim üçüncü gün şımarır hemen içimde çok şeyler değişti benim hayatımın odak noktası kocamdı artık kendi hayatım bebeğim sonra eşim oldu ondan ilgi beklemiyorum artık böyle olunca daha çok ilgi görüyorum ark çevrem var haftanın 3 4 günü bayanlarla toplanıom gırgır muhabbet benimkide kıskanıp nereye gidion beni yalnız bırakıon falan daha önce ben derdim aynısını kaçan kovalanıyo valla insan dertleştikçe rahatlıyor ne demek herzaman başımı ağrıtabilirsin:) küçük ayrıntılar bunlar işte Rabbim büyük dert vermesin idare edioz kocişleri işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…