Doğru söylüyosun canım, biz de anne baba olcaz, çocukluğumuzu unutmamamız, anne-babamızın tavırlarını hatırlamamız, ona göre yaklaşmamız lazım çocuklara
Anlattığım gibi bende baba biraz sorumsuz ilgisiz, yoksa canım annem maddi manevi her türlü yanımızdadır. Kreşe verecek yaşa gelene kadar bebişe annem bakcam mesela. Memleket 8 saat uzakta, kendi evim barkım demeyip resmen bana taşınacak kadın. Yapmasa yapmaz ama annem çok fedakardır sırtımda taşısam hakkını ödeyemem.
Biz eşimle maddi konularda tamamen anne babalarımıza bağımlı olmamaya çalışıyoruz, hani büyük bişey alınacaksa, tamamen onlara karşılatmıyoruz bir kısmını mutlaka biz veriyoruz. Yanlış anlama sizin için söylemiyorum, eşim pek rahat edemez benim, kimseye büyük minnet duymasını gerektirecek iyilikler yaptırmaz genelde. Aile bile olsa. Ayrıca bu işler tamamen alım gücüyle alakalı. Ne kadarına güçlerinin yetebileceğini bildiğim için pek masraf yaptırmamaya çalışıyorum, hatta bebek odasına katkı yaptıkları için kv'me başka bişey almayın masraf yapmayın dedim. Hem onları düşündüğümden hem de ben görmeden alınan şeyleri belki beğenmem, beğenmediğim şeyi de kullanmak istemem. Zamanla ihtiyaç olursa alırız şimdilik her şeyini aldık deyip geçiştiriyorum sorduklarında.
Kızlar ıcınızde ıdrar yolu enfeksıyonu gecırenler var mı? ıdrar yolu enfeksıyonu gecırıyorum su an ve uzgunum(( bır sey olur mu onemlı mı bu pazartesı doktoruma soracagım. dun yanı cuma gunu cıktı acılde tahlılde. kasıklarım agrıyor ve afedersınız cısımı az yapabılıyorum vajınam agrıyor. acaba agda olurken mıkrop kapmıs olabılır mıyım ılgısı var mı? offf ne yapacam pazartesıye kadar
canım bebek iyi görünüyo diyo ama ne biliyim rahat ya ondan mı umursamıyor anlamadım.kilosu boyu iyi çıkıyo,haftasıyla uyumlu.nst güzel çıktı dedi.alt karnımda kasıklarda bi sancı var ama ben hiç kasılma sancı ağrı ayırt edemiyorum yaa.bi de öyle çok rahatsız edici değil.yani adet sancısı gibi olanı da daha hiç yaşamadım yad yaşıyorum da farkında değilim.neyse zaten az kaldı doğuma.kv mevzusu da maalesef öyle.başa gelen çekilir diycez artık.annenlerin yanına gidiyo olman çok güzel sevindim senin adına.benim annem kardeşimin okulundan dolayı ancak 15 tatilde gelebilicek.o da 15 gün kalcak zaten...hoş annemle de çok anlaşamam da ben.hala bebekle ilgili konulamıyorum annemle.utanmam gerekiyomuş ona göre.kaldı ki lohusalıkta hiç yardımı olmaz.ev işi olarak olur da benimle ilgili konularda sanmam.ben iki yönden de şanssızım maalesef...
sen daha dikkatlıymişsin bizden.ama ben yine de bu kadar ihtiyatlı olmak istemiyorum.zaten bana göre gerek de yok.ama sen yapmışsın vardır bi bildiğin.örgüleri ben de yıkadım ama yastıkları falan ütülemedim.
ben koydum canım benim evim hastaneye uzak bayağı.yolda falan üşütmesin dedim.ben zaten örgülerini alerji yapmayan bebe yünü var nako saten diye kendim yaptıklarımın çoğu onla yapıldı.eş dostun yaptıkları da büyük onları şimdi giydiremem
ben de merak ediyordum o yastığı...peki ilk aylarda kullanılabiliyor mu eşim de alalım demişti de hhiç kullannan birini duymadığım için cesaret edemedim nasıl bişey çıkar diye..
Gunaydin kizlar. Suyum bittigi icin hastaneye yatmistim.suyum biraz daha yeter dediler.ama onceki gun gece sancilarim basladi.yemegi suyu kestiler acil sezeyan icin.serum baslafilar.bugun kesildi sancim 32 saatti acim yeni yiyecem.coook acim kahvalti bekliyorum hastanedeyim.dogurana kadar kalacsm sanirim
Gunaydin kizlar. Suyum bittigi icin hastaneye yatmistim.suyum biraz daha yeter dediler.ama onceki gun gece sancilarim basladi.yemegi suyu kestiler acil sezeyan icin.serum baslafilar.bugun kesildi sancim 32 saatti acim yeni yiyecem.coook acim kahvalti bekliyorum hastanedeyim.dogurana kadar kalacsm sanirim
benim havlularda öyle bi özellik yok maalesef.bende eski usul devam edeceğim bu durumda.. baktım netten de ilk aylarda havlu bile bebeğin cildini tahriş edebiliyormuş o nedenle tülbentle kurulamak daha iyiymiş. hiç kimsede hatırlamıyorum da ben tülbentle kurulama yapanı .. ama duyduk öğrendik ya deneyeceğiz illaki :)
gunaydin kizlarbacak iclerim ve kuku cok agriyo zor yuruyom.bugun gidip lohusa taci alicam kirmizi olmasa olmazmi
Analarimizin hakki odenmez valla. Allah onlara uzun onur versin hep yanimizda olsunlar insallah. Bizimkiler de vebege bakmak icin bizim oldugunuz sehire tasinacaklar, ama bizde rahat etmezler ayri ev tutacaklar. Hayatlarini bize gore drgistirecekler. Ben onlarin hakkini nasil odeyim? Bebege alinacak herseyi de biz ve onlar birlikte aldik. Esimin ailesi bir corap bile almadi kuzuma. Nasil ilgisiz sevgisiz insanlat anlamadim gitti. Dun de kv misqfirlige geldi, sen dogurduktan henen sonra varis aneliyati olacagim dedi. Tam zamanini bulmus cok acil ya varisleri. Icimden aman git ol basimda durup herseye karismandan iyidir dedim. Cok sukur annem babam var bir tarafin eksikligini onlar kapatiyor.Doğru söylüyosun canım, biz de anne baba olcaz, çocukluğumuzu unutmamamız, anne-babamızın tavırlarını hatırlamamız, ona göre yaklaşmamız lazım çocuklara
Anlattığım gibi bende baba biraz sorumsuz ilgisiz, yoksa canım annem maddi manevi her türlü yanımızdadır. Kreşe verecek yaşa gelene kadar bebişe annem bakcam mesela. Memleket 8 saat uzakta, kendi evim barkım demeyip resmen bana taşınacak kadın. Yapmasa yapmaz ama annem çok fedakardır sırtımda taşısam hakkını ödeyemem.
Biz eşimle maddi konularda tamamen anne babalarımıza bağımlı olmamaya çalışıyoruz, hani büyük bişey alınacaksa, tamamen onlara karşılatmıyoruz bir kısmını mutlaka biz veriyoruz. Yanlış anlama sizin için söylemiyorum, eşim pek rahat edemez benim, kimseye büyük minnet duymasını gerektirecek iyilikler yaptırmaz genelde. Aile bile olsa. Ayrıca bu işler tamamen alım gücüyle alakalı. Ne kadarına güçlerinin yetebileceğini bildiğim için pek masraf yaptırmamaya çalışıyorum, hatta bebek odasına katkı yaptıkları için kv'me başka bişey almayın masraf yapmayın dedim. Hem onları düşündüğümden hem de ben görmeden alınan şeyleri belki beğenmem, beğenmediğim şeyi de kullanmak istemem. Zamanla ihtiyaç olursa alırız şimdilik her şeyini aldık deyip geçiştiriyorum sorduklarında.
ilk kızıma da biz yaklaşık 3 ay olana kadar tülbent kullanmıştık canım.annem hazırlamıştı hamileyken.o kadar minnoş oluyorlar ki havluyla falan kıyamıyorsun.
Allah yardimcin olsun aysegul. Insallah sag salim kavusursun yavruna. Guzel haberlerinizi bekliyoruz.Gunaydin kizlar. Suyum bittigi icin hastaneye yatmistim.suyum biraz daha yeter dediler.ama onceki gun gece sancilarim basladi.yemegi suyu kestiler acil sezeyan icin.serum baslafilar.bugun kesildi sancim 32 saatti acim yeni yiyecem.coook acim kahvalti bekliyorum hastanedeyim.dogurana kadar kalacsm sanirim
Kızlar birazcık kanamam oldu da acaba dogum belirtisi mi? Hastaneye gidiyoruz bakalım dua edin noluuuur
Günaydın herkese, bir sürü rüya gördüm yine, bitaneside omeserma senin kayınvaliden gelip bize yerleşiyomuş bizle yaşıycakmış
Kızlar birazcık kanamam oldu da acaba dogum belirtisi mi? Hastaneye gidiyoruz bakalım dua edin noluuuur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?