2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Allahım anamızı babamızı başımızdan eksik etmesin negüzel anneanne büyütecek yavrunu büyük fedekarlık valla benim annem babamı bırakamaz adam çalışıo ütüsü bilmem ne erkeğin derdimi biter:) sende çalıştığın için negüzel herşeyinizi yapmışınız ben atanamadım çalışmayınca babam benim alacağım maaş kadar olmasada epey bi harçlık koyar cebime kocamın eline bakmıyorum pek eşimde istemiyo kesinlikle ama bende gurur var biraz paramıda istediğim gibi harcarım eve bişey alırım bebeğe bişey alırım bi bakmışım bebişin tüm eşyasını ben almışım intden sipariş vere vere eksiğini bitirdim eşimin haberi bile yoktu:) eşimde bana doğum hediyesi aldı bebeğe bişey yapamadım annesine harcama yapim dedi:) benimde hiç bi beklentim yok eşimin ailesinden falan hep söylerimde onlara zaten minnetimde yok ama yinede iyi davranıyorum daha ne yapiim:)

Geçmiş olsun,

Üzülme canım, dr hamilelikte en az riski olan bir antibiyotik yazar, o zamana kadar bol su iç, inşallah atarsın...

Ağdayla ilgis olduğunu sanmıyorum, hamilelikte enfeksiyon çok oluyor....

sanırım herkes uyuyor bi ben kalkmısım ne yapayım işten alışmışım erkenden kalkmaya dün doktora gittik 3 hafta sonra gel dedi zaman gecmiyo mu kızlar bana mı oyle geliyo anlamadım. bu arada bazen kendimi çok yalnız hissediyorum

günaydın kızlar her hafta burcuma bakıyorum bu hafta hayatınızda şöyle yeni gelişme olacak böyle mutlu olacaksınız diye yazsın diye yazmıyor oğlum bu haftada gelmicek sanırım

Gunaydin kizlar. Suyum bittigi icin hastaneye yatmistim.suyum biraz daha yeter dediler.ama onceki gun gece sancilarim basladi.yemegi suyu kestiler acil sezeyan icin.serum baslafilar.bugun kesildi sancim 32 saatti acim yeni yiyecem.coook acim kahvalti bekliyorum hastanedeyim.dogurana kadar kalacsm sanirim

gunaydin kizlar bacak iclerim ve kuku cok agriyo zor yuruyom.bugun gidip lohusa taci alicam kirmizi olmasa olmazmi

canim bende anne konusunda dertliyim.anlatsam kitap olur.pek bisey yapmaz k validem yapar onu begenmez.bana soyler canimi sikar bide.dusuk yaptigimda k validem bebek gibi bakti bana annem memleketten gelmedi( k validen benden iyi bakar dedi.gelince ona gittim bikac gun burnumdan geldi.k validem annemden daha kizi gorur beni allah razi olsun.buda benim sansim.annesie arkadas olanlara hayretle bakiyorum.insanlarda benim k valideme sasiriyo bu nasi k valide diye

allah hayırlısıyla yavrna kavuştursun canım inşallah.sancılarının kesilmesine sevindim.allah yardımcımız olsun

canim gecmis olsun takipte olursun nasilsa atlaticaksin bu gunleri.allah yardimciniz olsun.

ilk kızıma da biz yaklaşık 3 ay olana kadar tülbent kullanmıştık canım.annem hazırlamıştı hamileyken.o kadar minnoş oluyorlar ki havluyla falan kıyamıyorsun.

Günaydın annisler. Herkesin bebisi iyidir umarim. Biz gece pek rahat edemedik. Soğuk diye kalin battaniye orttum. O da agir geldi. Zor kipirdadim altında.

Canim çok geçmiş olsun. Sancinin kesilmesine sevindim. Normalde kaç haftan daha var? Hastanede olmam ii olur gerçekten. İçin rahat olur.

gunaydin kizlar bacak iclerim ve kuku cok agriyo zor yuruyom.bugun gidip lohusa taci alicam kirmizi olmasa olmazmi

Gunaydin canim. Kirmizi olmasa olur tabi ki. Ama kirmizi olsun 3 kuruş fazla olsun :)))))

Analarimizin hakki odenmez valla. Allah onlara uzun onur versin hep yanimizda olsunlar insallah. Bizimkiler de vebege bakmak icin bizim oldugunuz sehire tasinacaklar, ama bizde rahat etmezler ayri ev tutacaklar. Hayatlarini bize gore drgistirecekler. Ben onlarin hakkini nasil odeyim? Bebege alinacak herseyi de biz ve onlar birlikte aldik. Esimin ailesi bir corap bile almadi kuzuma. Nasil ilgisiz sevgisiz insanlat anlamadim gitti. Dun de kv misqfirlige geldi, sen dogurduktan henen sonra varis aneliyati olacagim dedi. Tam zamanini bulmus cok acil ya varisleri. Icimden aman git ol basimda durup herseye karismandan iyidir dedim. Cok sukur annem babam var bir tarafin eksikligini onlar kapatiyor.

ilk kızıma da biz yaklaşık 3 ay olana kadar tülbent kullanmıştık canım.annem hazırlamıştı hamileyken.o kadar minnoş oluyorlar ki havluyla falan kıyamıyorsun.

Ben de yaptim mermer sahi denen kumaştan. Bi de oyaladim kenarini. Ayni kumaştan Sirti için ter bezi agiz mendili de yaptım.

Allah yardimcin olsun aysegul. Insallah sag salim kavusursun yavruna. Guzel haberlerinizi bekliyoruz.

çok geçmiş olsun sanada bebeğine acil şifalar versin Allah

Kızlar birazcık kanamam oldu da acaba dogum belirtisi mi? Hastaneye gidiyoruz bakalım dua edin noluuuur

Kızlar birazcık kanamam oldu da acaba dogum belirtisi mi? Hastaneye gidiyoruz bakalım dua edin noluuuur

Kızlar hayırlı haberlerinizi bekliyoruz, Allah yardımcınız olsun

Günaydın herkese, bir sürü rüya gördüm yine, bitaneside omeserma senin kayınvaliden gelip bize yerleşiyomuş bizle yaşıycakmış

ayyy eşim yanımda olmasa basmıştım kahkahayı zor tuttum kendimi vallahi... Allah yardımcın olsun o zaman ne diyim.neyse seninki de bize gelsin arasıra değişirsek daha çekilir olurlar belki.şaka maka hayır olsun inşallah.akşam çok dedikodu yaptık etkilendik.ben de karmakarışık şeyler gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…