Kızlar suyum gelmeye baslamis yani kaçış yok doğum başliyor artık. Sancım yok ama onu bekliyorum dua edin bize
canım bnm ne annem şu sıra evıme işime yardım edebılıyo çalıştıgı için nede kv.. kv zaten kendıne hayrı yok üşengeç daha ben bu haldeyken yemege bıle gelıyolar sen düşün..madden alır yardımcı oldugu olur onu da mılyon kere basımıza kaktıgından ben ıstemem....
Kızlar suyum gelmeye baslamis yani kaçış yok doğum başliyor artık. Sancım yok ama onu bekliyorum dua edin bize
amaann, heyecan yaptım ben de. benden sadece 4 gün önce gözüküyor takvimin. şimdi suyu falan geldiğine göre groz inşl normal doğum yapacak değil mi kızlar? Rabbim kurtarsın çabucak.
canım senin de gözün aydın. Artık rahat edersin annen geldğine göre. ohben de annemlere gidebilirm doğuma. doğumdan sonra da orda kalıcam bi süre. çünkü hastane orda. dolayısıyla bebeğin her şeyini, kendi eşyalarımı falan hep götürmem gerek. biraz zor geliyor ama napıyım. bugün valizleri kontrol ettim tekrar. şimdi oturdum başım dönüyor sanki son aydayız artık iyice kendini hissettirmeye başladı.
Hayırlısı canım inşallah kolay bi doğum olur mutlaka yazzz gelişmelerii
Gunaydin kizlar. Suyum bittigi icin hastaneye yatmistim.suyum biraz daha yeter dediler.ama onceki gun gece sancilarim basladi.yemegi suyu kestiler acil sezeyan icin.serum baslafilar.bugun kesildi sancim 32 saatti acim yeni yiyecem.coook acim kahvalti bekliyorum hastanedeyim.dogurana kadar kalacsm sanirim
Bize daha var kısmetse =)
Heyecan yapma kuzum
Gerçi bende heyecanlandım :18:
Gunaydin kizlar. Suyum bittigi icin hastaneye yatmistim.suyum biraz daha yeter dediler.ama onceki gun gece sancilarim basladi.yemegi suyu kestiler acil sezeyan icin.serum baslafilar.bugun kesildi sancim 32 saatti acim yeni yiyecem.coook acim kahvalti bekliyorum hastanedeyim.dogurana kadar kalacsm sanirim
Kızlar ıcınızde ıdrar yolu enfeksıyonu gecırenler var mı? ıdrar yolu enfeksıyonu gecırıyorum su an ve uzgunum(( bır sey olur mu onemlı mı bu pazartesı doktoruma soracagım. dun yanı cuma gunu cıktı acılde tahlılde. kasıklarım agrıyor ve afedersınız cısımı az yapabılıyorum vajınam agrıyor. acaba agda olurken mıkrop kapmıs olabılır mıyım ılgısı var mı? offf ne yapacam pazartesıye kadar
saka maka doguruyoruz ocak anneleriben cok yoruldum sabah.simdi agrim var biraz.ama duzenli sanci gibi diil
canım senin de gözün aydın. Artık rahat edersin annen geldğine göre. ohben de annemlere gidebilirm doğuma. doğumdan sonra da orda kalıcam bi süre. çünkü hastane orda. dolayısıyla bebeğin her şeyini, kendi eşyalarımı falan hep götürmem gerek. biraz zor geliyor ama napıyım. bugün valizleri kontrol ettim tekrar. şimdi oturdum başım dönüyor sanki son aydayız artık iyice kendini hissettirmeye başladı.
cok sinir olurum oyle pat diye gelen misafire en azindan bi gun once bilmem lazim veya aksam gelicekse sabah erken bilmem lazim.insanlik hali hemen hazir olamiyosun ama benim esimde pek anlamazdi bikac kere payladim oyle duzeldi kafasina gore cagirmiyo.Gün aydın herkese, sabah büyük bir sürprizle uyandım!!!!
Önce bir mesaj sesi, sonra kısa bir çağrı... Mesaj eşimden, saat onbir gibi arkadaşı ve eşiyle gelecekmiş.... Ev akşamdan kalma ve yemek yapılacak, bir de diyorki uyanmayasın diye az çaldırdım, iki saat var gelmelerine, uyanmasaymışım....
Kahvaltı bile yapmadanHızlıca önce yemek yaptım, sonra etrafı toplayıp, silinecek yerleri sildim, tam üstümü giydim, geldiler....
Ama şu anda o kadar fenayım ki, giripmişim gibi vücudumun her tarafı ağrıyor, ve tansiyonum düştü galiba gözlerimin önünde yıldızlar uçuşuyor.... Çok romantik bir pazar oldu yıldızları altında ben ve minik kızım.....
Sözde bugün iki haftalık ütümü yapacaktım, bu halde zor gözüküyor...
Hepinize sevgiler...
Bu arada tomurcuk nerdesin,,,,,
kızlaaar pırtlatmalar grozla birlikte resmi olarak başlamış bulunmakta.artık 2 güne bir doğuranımız olur bence...gelsin bebişler insin göbişler...tey tey
salondan yatak odasina vesait olsa biner giderim o kadar zor yuruyorumBen de sözde annem geliyo ama az önce ortalığı süpürüverdim hemen şöööyle sildim toz aldım falan, maksat evimi pis bulmasın annemkadın bana yardıma geliyo ben ortalık temizliyorum, muhtemelen gelince kızcak ama olsun, rahat edemem ben. Tabi o kadar işin üstüne bir tansiyon düşmesi olmazsa olmaz, uzandım yatıyorum, kolumu kaldıracak halim kalmadı.
salondan yatak odasina vesait olsa biner giderim o kadar zor yuruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?