2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

allah saglik versin de herseyimizi kendimiz yapalim.kimseyi kimseye muhtac etmesin canim.sen zaten cocuklu kadinsin allah yardim etsin isin daha zor.hala yemegi senden bekliyosa ayip.yapmasin da beklemesinde madem..

canim suyun durumuna gore sanci ve acilmaya bakarlar belki suni verirler.duruma gore beklenir veya sezercik olur kanimca.benim doktora dun sordum su gelirse napcaz diye. suyun gelirse eve gitmek yok burda sancini takip ederiz ilerleyise bakariz dedi
grozun nisani gelmis sanirim.nisan geldikten sonra 72 saat icinde dogum olur diyodu netten okuduklarimda
son zamanlar zormus valla.bu kadar zorlancami dusunmemistim

Son düzenleyen: Moderatör:

Geçmiş olsun canım, inş, sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

Kızlar suyum gelmeye baslamis yani kaçış yok doğum başliyor artık. Sancım yok ama onu bekliyorum dua edin bize

Mis kokulu bebeğine kavuşacaksın inş, ne güzel canım,,,

Rabbim sağlıklı ve kolay bir doğum nasip etsin...

Gün aydın herkese, sabah büyük bir sürprizle uyandım!!!!

Önce bir mesaj sesi, sonra kısa bir çağrı... Mesaj eşimden, saat onbir gibi arkadaşı ve eşiyle gelecekmiş.... Ev akşamdan kalma ve yemek yapılacak, bir de diyorki uyanmayasın diye az çaldırdım, iki saat var gelmelerine, uyanmasaymışım....

Kahvaltı bile yapmadanHızlıca önce yemek yaptım, sonra etrafı toplayıp, silinecek yerleri sildim, tam üstümü giydim, geldiler....

Ama şu anda o kadar fenayım ki, giripmişim gibi vücudumun her tarafı ağrıyor, ve tansiyonum düştü galiba gözlerimin önünde yıldızlar uçuşuyor.... Çok romantik bir pazar oldu yıldızları altında ben ve minik kızım.....

Sözde bugün iki haftalık ütümü yapacaktım, bu halde zor gözüküyor...

Hepinize sevgiler...

Bu arada tomurcuk nerdesin,,,,,

Allah yardımcın olsun..sağlıcakla bebişini kucağına alırsın inş...bizi gelişmelerden haberdar et

ben varım.hiç idrar yolu enfeksiyonum geçmedi.gebeliğimin başında yoktu.sonra bende ağdayla mikrop kaptım diyorum çünkü ağdadan sonra ki hafta kontrolümde lökosit değerim baya fazla çıkmıştı.antibiyotik kullandım toz kullandım ama nafile...benim ilginç olan hiç belirtim yoktu sadece akıntım fazlaydı.bol bol su içiyorum şimdi ama geçmiyo halen enfeksiyonum varmış..bol bol su iç Allahın izniyle birşey olmaz.herkes beni korkuttu bak erken doğurursun dikkat et diye ama 38.haftama girmeme az kaldı...

ama dr antibiyotik ve toz verirse kullan ve bol bol su iç..Allah yardımcın olsun canım kendine de stres yapma...

Kızlar suyum gelmeye baslamis yani kaçış yok doğum başliyor artık. Sancım yok ama onu bekliyorum dua edin bize

ayy ben de çok heyecanlandım çok duygulandım.Allah bi avazda doğurmak nasip etsin.senle birlikte hepimize inşallah.ilk kucağına alan sen olcaksın...ben de çok beklemek istemiyorum nedense.siz doğururken benim beklemem çok zor olcak gibi geliyor.ayy şu işlerim bitsin senden sonra ben olsam yaa...eksik dilek dilemiş olmiyim da tabi sağlıklı bi şekilde...

kızlaaar pırtlatmalar grozla birlikte resmi olarak başlamış bulunmakta.artık 2 güne bir doğuranımız olur bence...gelsin bebişler insin göbişler...tey tey

Son düzenleme:
saka maka doguruyoruz ocak anneleri ben cok yoruldum sabah.simdi agrim var biraz.ama duzenli sanci gibi diil

Ben de sözde annem geliyo ama az önce ortalığı süpürüverdim hemen şöööyle sildim toz aldım falan, maksat evimi pis bulmasın annem kadın bana yardıma geliyo ben ortalık temizliyorum, muhtemelen gelince kızcak ama olsun, rahat edemem ben. Tabi o kadar işin üstüne bir tansiyon düşmesi olmazsa olmaz, uzandım yatıyorum, kolumu kaldıracak halim kalmadı.

cok sinir olurum oyle pat diye gelen misafire en azindan bi gun once bilmem lazim veya aksam gelicekse sabah erken bilmem lazim.insanlik hali hemen hazir olamiyosun ama benim esimde pek anlamazdi bikac kere payladim oyle duzeldi kafasina gore cagirmiyo.
dinlen canim uzat ayaklarini
sonra yaparsin utunu daha fazla yorulma
kızlaaar pırtlatmalar grozla birlikte resmi olarak başlamış bulunmakta.artık 2 güne bir doğuranımız olur bence...gelsin bebişler insin göbişler...tey tey

sezerciklerimiz var bu ay arkasindan normal dogumlar arkasindan hala dogurmadim hurma yiyeyim gelsinler baslayacak.takvimi bitip hala dogum yapmamis anneler vesaire neyse subatiin ortasina kalmicaz hicbirimiz.o siralar allah izin verirse gaz muhabbeti yapiyo oluruz insallah gazla calisan cocuklarimiz olmaz

salondan yatak odasina vesait olsa biner giderim o kadar zor yuruyorum

35+3 um bugun 2 hafta ertelemeye calisiyolar.progestanin ignesini basladolar.nidilat.serumlar falan.sancim durfu simdilik ama yarina ne olur hic bilibmez dogum sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…