2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
günaydın hanımlar :) ben faceden takipteyim grubu burdan pek takip etmiyordum burasıda iyiymiş :) İzne çıkınca bol bol takılıcam galiba...

kirmizi aldim canim buyuk bi fiyonku var tullu.fotosunu bugun koyarim.cok begendigimi soyleyemem ama adet yerini bulsun iste 13.5 tl verdim evde yapsam yapardim hee

canım ben ıdrar yolu enf geciriyorum ayrıca akıntım da arttı ve rengı sarılastı bu yüzden dr antıbıyotık verdı bı seferlık kullanılan bı toz oluyo ondan verdı ve bı de akıntı için fitil verdi korka korka içiyorum bebegıme bişi olursa dıye....

canım ne şanslısın negüzl kıymetını bıl valla kımse yapmıyo kolaykolay senn kv nın yaptıgını..

taç konusunda ben her pijamama aldım bı kırmızı, bı pembe, bı de turkuazlı....

canım ne şanslısın negüzl kıymetını bıl valla kımse yapmıyo kolaykolay senn kv nın yaptıgını..

taç konusunda ben her pijamama aldım bı kırmızı, bı pembe, bı de turkuazlı....

canim hic aklima gelmedi yaa benimde pembe picamam var onada alayim neyse bulurum dogurmadan onada
k valide konusunda gercekten sansliyim kadinin kizi yok hep icinde kalmis.iyi gun kotu gun yanimdadir ben aramasam o beni arar.yemek yapar belki gideriz diye gidersek doldurur verir.ama arayip gelin demez bi haftasonunuz var der.ama gel gorki annem k valide gibidir.gitmesem neyin var demez niye gelmiyosun diye sitem eder anca.k. validem evimi temizledi temizletti hasta olmasina ragmen butun gun utu yapti cani cikti.annem bebegin odasini sildi belim koptu dedi durdu.ertesi hafta temizlik varken gunum var dedi gelmedi.he arada gelir yapar is bulursa.sonra bu koltuklari genemi kirlettiniz der,kocan gene bisuru gomlek cikarmis der.o yuzden ben sirf ona is kalmasin diye gelmeden islerimi yaparim ki soylenmesin.uff diyorum ya kitap olur.bazen canim cok aciyo ama napim

Kızlar suyum gelmeye baslamis yani kaçış yok doğum başliyor artık. Sancım yok ama onu bekliyorum dua edin bize

Herkese günaydın annişler ve bebişler anneannemiz yolda geliyo, çok mutluyuz

Ne kadar şanslısın canım valla ben çalışmasam hayatta babamdan öyle bişey görmem. 'Evlendirdik ya baksın kocası' der. Babamın kafası pek bizim gibi çalışmaz, maddi olarak yük olmadığın sürece problem yok, yeter ki para isteme neyse ya şikayet ettim durdum adamı. O da öyle işte napim, değiştirme şansım yok, onun da canı sağolsun

Valla canlar, Allah bir taraftan eksik tuttuğunu öbür taraftan telafi ediyor işte. Bazısı kendi ailesinden şanslı bazısı kocasının ailesinden. Hepsinin canı sağolsun demekten başka şey gelmiyor elden biz de anne-kv olcaz Allah kısmet ettiyse, bu günleri unutmamak lazım.

Kızlar birazcık kanamam oldu da acaba dogum belirtisi mi? Hastaneye gidiyoruz bakalım dua edin noluuuur

Kızlar geçmiş olsun güzel haberlerinizi bekliyoruz.

Kızlar suyum gelmeye baslamis yani kaçış yok doğum başliyor artık. Sancım yok ama onu bekliyorum dua edin bize

Canım gözün aydın, bebişin geliyo desene çok heyecanlı yaaaaa, bizi haberdar et gelişmelerden

allah anne babamizin eksikligini de gostermesin canim bisey olsa benim canim yanar.sebebini anlamaya calisiyorum kafam duruyo.neden boyleyiz diyorum.o onun yapisi belki diyorum.ilerde cocuguma daha ozenli davranirim dedigin gibi unutmam bunlari.gerci annem de annesinden sikayet eder ama ondan farkli davranmaz

canım bnm ne annem şu sıra evıme işime yardım edebılıyo çalıştıgı için nede kv.. kv zaten kendıne hayrı yok üşengeç daha ben bu haldeyken yemege bıle gelıyolar sen düşün..madden alır yardımcı oldugu olur onu da mılyon kere basımıza kaktıgından ben ıstemem....

amaann, heyecan yaptım ben de. benden sadece 4 gün önce gözüküyor takvimin. şimdi suyu falan geldiğine göre groz inşl normal doğum yapacak değil mi kızlar? Rabbim kurtarsın çabucak.

Canım gözün aydın, bebişin geliyo desene çok heyecanlı yaaaaa, bizi haberdar et gelişmelerden

canım senin de gözün aydın. Artık rahat edersin annen geldğine göre. oh ben de annemlere gidebilirm doğuma. doğumdan sonra da orda kalıcam bi süre. çünkü hastane orda. dolayısıyla bebeğin her şeyini, kendi eşyalarımı falan hep götürmem gerek. biraz zor geliyor ama napıyım. bugün valizleri kontrol ettim tekrar. şimdi oturdum başım dönüyor sanki son aydayız artık iyice kendini hissettirmeye başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…