Kızlar birazcık kanamam oldu da acaba dogum belirtisi mi? Hastaneye gidiyoruz bakalım dua edin noluuuur
günaydın hanımlar :) ben faceden takipteyim grubu burdan pek takip etmiyordum burasıda iyiymiş :) İzne çıkınca bol bol takılıcam galiba...
Günaydın annisler. Herkesin bebisi iyidir umarim. Biz gece pek rahat edemedik. Soğuk diye kalin battaniye orttum. O da agir geldi. Zor kipirdadim altında.
Canim çok geçmiş olsun. Sancinin kesilmesine sevindim. Normalde kaç haftan daha var? Hastanede olmam ii olur gerçekten. İçin rahat olur.
Gunaydin canim. Kirmizi olmasa olur tabi ki. Ama kirmizi olsun 3 kuruş fazla olsun :)))))
Kızlar birazcık kanamam oldu da acaba dogum belirtisi mi? Hastaneye gidiyoruz bakalım dua edin noluuuur
Kızlar ıcınızde ıdrar yolu enfeksıyonu gecırenler var mı? ıdrar yolu enfeksıyonu gecırıyorum su an ve uzgunum(( bır sey olur mu onemlı mı bu pazartesı doktoruma soracagım. dun yanı cuma gunu cıktı acılde tahlılde. kasıklarım agrıyor ve afedersınız cısımı az yapabılıyorum vajınam agrıyor. acaba agda olurken mıkrop kapmıs olabılır mıyım ılgısı var mı? offf ne yapacam pazartesıye kadar
gunaydin kizlarbacak iclerim ve kuku cok agriyo zor yuruyom.bugun gidip lohusa taci alicam kirmizi olmasa olmazmi
canim bende anne konusunda dertliyim.anlatsam kitap olur.pek bisey yapmaz k validem yapar onu begenmez.bana soyler canimi sikar bide.dusuk yaptigimda k validem bebek gibi bakti bana annem memleketten gelmedi( k validen benden iyi bakar dedi.gelince ona gittim bikac gun burnumdan geldi.k validem annemden daha kizi gorur beni allah razi olsun.buda benim sansim.annesie arkadas olanlara hayretle bakiyorum.insanlarda benim k valideme sasiriyo bu nasi k valide diye
canım ne şanslısın negüzl kıymetını bıl valla kımse yapmıyo kolaykolay senn kv nın yaptıgını..
taç konusunda ben her pijamama aldım bı kırmızı, bı pembe, bı de turkuazlı....
Allahım anamızı babamızı başımızdan eksik etmesin negüzel anneanne büyütecek yavrunu büyük fedekarlık valla benim annem babamı bırakamaz adam çalışıo ütüsü bilmem ne erkeğin derdimi biter:) sende çalıştığın için negüzel herşeyinizi yapmışınız ben atanamadım çalışmayınca babam benim alacağım maaş kadar olmasada epey bi harçlık koyar cebime kocamın eline bakmıyorum pek eşimde istemiyo kesinlikle ama bende gurur var biraz paramıda istediğim gibi harcarım eve bişey alırım bebeğe bişey alırım bi bakmışım bebişin tüm eşyasını ben almışım intden sipariş vere vere eksiğini bitirdim eşimin haberi bile yoktu:) eşimde bana doğum hediyesi aldı bebeğe bişey yapamadım annesine harcama yapim dedi:) benimde hiç bi beklentim yok eşimin ailesinden falan hep söylerimde onlara zaten minnetimde yok ama yinede iyi davranıyorum daha ne yapiim:)
canim bende anne konusunda dertliyim.anlatsam kitap olur.pek bisey yapmaz k validem yapar onu begenmez.bana soyler canimi sikar bide.dusuk yaptigimda k validem bebek gibi bakti bana annem memleketten gelmedi( k validen benden iyi bakar dedi.gelince ona gittim bikac gun burnumdan geldi.k validem annemden daha kizi gorur beni allah razi olsun.buda benim sansim.annesie arkadas olanlara hayretle bakiyorum.insanlarda benim k valideme sasiriyo bu nasi k valide diye
Analarimizin hakki odenmez valla. Allah onlara uzun onur versin hep yanimizda olsunlar insallah. Bizimkiler de vebege bakmak icin bizim oldugunuz sehire tasinacaklar, ama bizde rahat etmezler ayri ev tutacaklar. Hayatlarini bize gore drgistirecekler. Ben onlarin hakkini nasil odeyim? Bebege alinacak herseyi de biz ve onlar birlikte aldik. Esimin ailesi bir corap bile almadi kuzuma. Nasil ilgisiz sevgisiz insanlat anlamadim gitti. Dun de kv misqfirlige geldi, sen dogurduktan henen sonra varis aneliyati olacagim dedi. Tam zamanini bulmus cok acil ya varisleri. Icimden aman git ol basimda durup herseye karismandan iyidir dedim. Cok sukur annem babam var bir tarafin eksikligini onlar kapatiyor.
Gunaydin kizlar. Suyum bittigi icin hastaneye yatmistim.suyum biraz daha yeter dediler.ama onceki gun gece sancilarim basladi.yemegi suyu kestiler acil sezeyan icin.serum baslafilar.bugun kesildi sancim 32 saatti acim yeni yiyecem.coook acim kahvalti bekliyorum hastanedeyim.dogurana kadar kalacsm sanirim
Kızlar suyum gelmeye baslamis yani kaçış yok doğum başliyor artık. Sancım yok ama onu bekliyorum dua edin bize
Kızlar suyum gelmeye baslamis yani kaçış yok doğum başliyor artık. Sancım yok ama onu bekliyorum dua edin bize
Herkese günaydın annişler ve bebişleranneannemiz yolda geliyo, çok mutluyuz
Ne kadar şanslısın canım vallaben çalışmasam hayatta babamdan öyle bişey görmem. 'Evlendirdik ya baksın kocası' der. Babamın kafası pek bizim gibi çalışmaz, maddi olarak yük olmadığın sürece problem yok, yeter ki para isteme neyse ya şikayet ettim durdum adamı. O da öyle işte napim, değiştirme şansım yok, onun da canı sağolsun
Valla canlar, Allah bir taraftan eksik tuttuğunu öbür taraftan telafi ediyor işte. Bazısı kendi ailesinden şanslı bazısı kocasının ailesinden. Hepsinin canı sağolsun demekten başka şey gelmiyor eldenbiz de anne-kv olcaz Allah kısmet ettiyse, bu günleri unutmamak lazım.
Kızlar geçmiş olsun güzel haberlerinizi bekliyoruz.
canim hic aklima gelmedi yaa benimde pembe picamam var onada alayim neyse bulurum dogurmadan onada
k valide konusunda gercekten sansliyim kadinin kizi yok hep icinde kalmis.iyi gun kotu gun yanimdadir ben aramasam o beni arar.yemek yapar belki gideriz diye gidersek doldurur verir.ama arayip gelin demez bi haftasonunuz var der.ama gel gorki annem k valide gibidir.gitmesem neyin var demez niye gelmiyosun diye sitem eder anca.k. validem evimi temizledi temizletti hasta olmasina ragmen butun gun utu yapti cani cikti.annem bebegin odasini sildi belim koptu dedi durdu.ertesi hafta temizlik varken gunum var dedi gelmedi.he arada gelir yapar is bulursa.sonra bu koltuklari genemi kirlettiniz der,kocan gene bisuru gomlek cikarmis der.o yuzden ben sirf ona is kalmasin diye gelmeden islerimi yaparim ki soylenmesin.uff diyorum ya kitap olur.bazen canim cok aciyo ama napim
Canım gözün aydın, bebişin geliyo deseneçok heyecanlı yaaaaa, bizi haberdar et gelişmelerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?