2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Allah sabır versin

Canım, bu bahsettiğin sıkıntıların hepsi geçici, benim alttan dört dikişim vardı, hiç rahatsız olmadım, olanlar da sonunda iyileşiyor... İlk zamanlar, Su değdirme baticonla gazlı bezle temizliğini yap ve fazla da oturma, çabucacık geçer...

Plesenta öndeyse, sezeyan büyük bir ihtimal...Sezeyan olmadım ama, çok büyük bir sıkıntı olmdıktan sonra olup da iyileşmeyen yok, en fazla bir iki gün sıkıntı çekersin, geçip gşder... Kendine iyi bktıktan sonra, hiç korkmana gerek yok...

Çok haklısın rabbim sabırversin , oğluyla sağlıklı bir ömürnasip etsin inşallah .

şimdilik öyle görünüyor. tam kapatmamış kenarında diyor doktor, son haftaya kadar durum değişebilir belli olmaz böyle de kalabilir ama dedi.. ağrı çekmek değil sanırım benim sorunum, o 1-2 günlük toparlanma evresinde herşeyinle başkaları ilgileniyor ya, ben asıl bu durumdan huzursuzum sanırım. tuvaletin ,üstün başın giyinmen .. herşeyinle ortaya saçılacak olmak beni huzursuz ediyor. hiç hoşlanmadığım durumlar.. Allah doğum sonrası tez vakitte kendimize gelmeyi toparlanmayı nasip etsin inşallah

öğlenden sonra hastaneye gıtmıştı ve o zaman daha sancımbaslamadı demıştı aksamına dogurmuş demekkı çok uzun bı süre çekmemiş sancı tabı ne cektıgını en ıyı kendı bılırde almış sonuçta yavrusunu kucagına unutmuştur sancıyı falan yaaaaa bnde ıstıyom yaaaa.....

Tünaydın canım bende hiç rahat uyuyamıyorum onun için bi önerim yok malesef!

Süt pompanı sorcaktım nerden aldın lex bide benim göğsüm büyük olurmu acaba diyorum yani her memeye uygunmu acaba?

Canım, normal doğumdan bir saat sonra ebeler tuvalete git, diyorlar... Kolumdan hafif bir destekle tuvalete kadar annem götürdü, sonra sen git dedim kendim oturdum kalktım, yanımda bile değildi yani..

Sezeyanda da önce sonda oluyor bildiğim kadarıyla. beş altı saat sonra kaldırıp yürütüyorlar ve bol bol yürü diyorlar, yanında refakatçiyle tuvaletine gidebilirsin... Bir iki gün sürmüyor yani... Takma bu kadar kafana, hem sen ne güzel bu ameliyatın sonunda bebişine kavuşacaksın, sadece iyileşmek için defalarca o acıları çekenler var...

Teyzeleri dün aksam zeynebimizi kucagimiza aldık. Normal dogum oldu cok şükür. Darısı da sizlere olsun. Rabbim tüm herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah. Ayrıntıları yazariz bir gün

Allaha şükürler olsun kızına sağlıkla kavuştun darısı başımıza inş.

Mavistfotoyla anlaştım ben canım
weeweell aldım canım ben
ben de uyuyamıyorum ama kızımın hareketleri yüzünden sanki içimden çıkacak gibi bir baskı var
uyutmuyor

içim acıdı resmen allahım sabır versin orkideye oğlunu ona bagışlasın sağlıkla büyütmek nasip etsin

medipol mega da doğum yapacağim inşallah,aralık 24 gibi sezeryan olacağım merak ettiğin nedir,hastane ile ilgili

Teyzeleri dün aksam zeynebimizi kucagimiza aldık. Normal dogum oldu cok şükür. Darısı da sizlere olsun. Rabbim tüm herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah. Ayrıntıları yazariz bir gün

Çok sevindim canım . Allah analı babalı büyütsün. Gözün aydın siftah yawaş yawaş başladı . Nası bi süreç yaşadın uzun uzun yaz canım fırsatın olursa .

ne desem nasıl dua etsem bilemedim.rabbim orkideye sabır versin oğluna uzun ömürler versin.ne kadar şımarıyoruz bazen yok normalmiş yok sezaryenmiş yok arabası şu olsun bilmem nesi bu olsun....hiçbişeyi olmasın da tek sağlıklı olsun...üzüntüden kendime ne çok kızdım.neden saçma şeyler diliyosun sağlık mutluluk dilemiyosun diye??? sezaryenle de olsa normal de doğsa biz iki gün acı çekeriz önemli değil yeter ki o el kadarcık yavrular sağlıklı olsun.hayatı ne kadar basite alıyoruz bazen ipler bizim elimizde değil oysa ki....ne gereksiz evhamlara kapılıyoruz.azıcık bi yerimiz ağrısa binbir naz niyaz ediyoruz.Allah kalp ağrısı vermesin...Allahım orkideye gani gani sabırlar versin çok üzüldüm

dün gece gram uyumadım delik deşik kalktım nasıl mutsuzum sonra orkideyi gördüm ve yıkıldım
gerçekten hayat çok kısa ve basit
ne gerekli gereksiz şeylere takılıp hayatı daha da zorlaştırıyoruz

Sabah eşimi doyurup işe yollarken haberlerde izledim Ankara'da 2 günlük bebeği annesinin yanından kaçırmışlar bi oturdum ona ağladım şimdi de bunu duydum, kendimi çok kötü hissediyorum Allah dayanma gücü versin, melek kızının ömründen gidenleri, bütün yaşayamadığı mutlulukları oğluna versin. Abuk subuk şeylere takılmicam bundan sonra, sağlıktan ötesi yok, bişeyleri eşyaları eksik oluversin ama sağlıklı sıhhatli olsun bebeciklerimiz Allahım lütfen

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım tramva yaşamışsın resmen bende bir sağlıkçıyım ama inan aklım almıyo bazı sağlıkçı arkadaşlarının yaptıklarını . Düzenin değişmesi gerek ne yazıkki ne diyim bir doktora günde 60 hasta 70 hasta düşerse böyle insanlıktan çıkabiliyor demekki olmaması lazım ama oluyor işte geçmiş olsun canım bu doğumlarımız huzur dolu sağlık dolu geçsin hemencecik bitsin inşallah hepimizin.

haklısın .. bebişim için katlanıcam artık herşeye tabi.. Allahın bize bir lütfu bebişlerimiz

medipol mega da doğum yapacağim inşallah,aralık 24 gibi sezeryan olacağım merak ettiğin nedir,hastane ile ilgili

doktorun kim? odaları, doğumhaneyi filan gezdin mi? doğuma yanında kimseyi alıyorlarmı? oda süslemesi filan yapıyorlar mı? doğuma giderken istedikleri şeyler varmı? yoksa kendilerinin verdiklerini mi kullanıyoruz? bebek bezi, hasta bezi, bebek kıyafeti vs gibi., fiyatlar .. vs vs vs bisürü şey merak ediyorum.

Mavistfotoyla anlaştım ben canım
weeweell aldım canım ben
ben de uyuyamıyorum ama kızımın hareketleri yüzünden sanki içimden çıkacak gibi bir baskı var
uyutmuyor

ne kadara anlaştın? nasıl bir paket? hamilelik çekimi ve doğum sonrası ev çekimide varmı anlaşmanda?
weewell'ikullandınız mı peki? çok ses yapıyor mu? nerden ne kadara aldın?
ayy bugün ne çok sorum var herkese.:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…