canlarım güzel bir haberden sonra acı haber vermek gibi olacak ama orkide kızını kaybetmiş,, dua edelim, rabbim sabrını versin, çok büyük bir imtihan çünkü... isyan etmeden meleğini gerçek sahibine teslim etsin.... rabbim kimseye evlat acısı vermesin.....
valla benim hem ağrılarım var, hem mide yanmalarım var hemde doğum psikolojisi sanırım.. hepsi bir araya geliyor ve ben çok huzursuz uyuyorum. nedendir bilmem sezeryandan çok tırsıyorum normal doğumda dikişli olursa diye korkuyorum. hoş plasenta previa diye bi zıkkım durum var bende, plasenta ile rahim ağzı karşı karşıya imiş, bu şekilde devam ederse normal doğum çok kanamalı olur risk taşır demişti doktor .. üfff zor iş zooor
Kızlar; kızım hala dönmemiş, telaşlanıyorum. Doktor döner diyor ama. Dua edin dönsün.
Evet ikizlerine hamileydi, erken doğum yaptı, ama kızında genetik bir takım problemler varmış, rabbim oğlunu ona bağışlasın... Şu anda işteyim, öğrenci gelmedi ve ben kendimi tutamıyorum,
ağrılarımız sancılarımız, şikayetlerimiz ne boş... Ölüm yanında ne kadar saçma kalıyor... Onu düşünüyorum...Rabbim sağlık versin...
Canım, bu bahsettiğin sıkıntıların hepsi geçici, benim alttan dört dikişim vardı, hiç rahatsız olmadım, olanlar da sonunda iyileşiyor... İlk zamanlar, Su değdirme baticonla gazlı bezle temizliğini yap ve fazla da oturma, çabucacık geçer...
Plesenta öndeyse, sezeyan büyük bir ihtimal...Sezeyan olmadım ama, çok büyük bir sıkıntı olmdıktan sonra olup da iyileşmeyen yok, en fazla bir iki gün sıkıntı çekersin, geçip gşder... Kendine iyi bktıktan sonra, hiç korkmana gerek yok...
yaaa groozzzz çok sevindim.nasıl oldu zor geçti mi? olsun kızın kucağında artık ay nolur detayları yaz vakit bulunca...ayyy ben de istiyom ben de ben de ben de..:84:...eve ne zzaman çıkcakmışsınız.bebek kaç kilo doğdu malum bizim günler yakın ben çok heyecanlandım.akşam temizlik yapıyoz kocamla hep senden bahsettim ay naptı acaba ayy çok heyecanlı.hemen bitirelim temizliği ya bizimki de gelmeye karar verirse diye...geveze dedi bana bi sus dedi.doğuran kadın senin kadar panik yapmamıştır Allah bilir.başım ağrıdı dedi bana... groz nolur çatlıcam meraktan iki satır yazıver kaç saat sancı çektin...
Kızlar; kızım hala dönmemiş, telaşlanıyorum. Doktor döner diyor ama. Dua edin dönsün.
Günaydın Annişler,
Perşembe günü kontrole gideceğim ve çatı muayenesi de olacak, çok heyecanlıyım. Ondan sonra doktorum 10 gün yok umarım o yokken bebiş gelmeye kalmaz:) Kızlar ben dönüp durmaktan artık hiç güzel uyuyamıyorum. Eskiden sola yatınca rahat ediyordum, şimdi nereye yatsam rahat edemiyorum. Önerisi olan var mı?
Bu arada süt pompamı aldım Avent'in tekli elektrikli modeli, umarım severek kullanırım.
Uyku tulumu da baktım. Mothercare'in uyku tulumlarının içi dışı pamuk ama 120 TL. Çok pahalı geldi bana. İçi dışı pamuk bulmak ne kadar zormuş, hep içlerinde elyaf var
şimdilik öyle görünüyor. tam kapatmamış kenarında diyor doktor, son haftaya kadar durum değişebilir belli olmaz böyle de kalabilir ama dedi.. ağrı çekmek değil sanırım benim sorunum, o 1-2 günlük toparlanma evresinde herşeyinle başkaları ilgileniyor ya, ben asıl bu durumdan huzursuzum sanırım. tuvaletin ,üstün başın giyinmen .. herşeyinle ortaya saçılacak olmak beni huzursuz ediyor. hiç hoşlanmadığım durumlar.. Allah doğum sonrası tez vakitte kendimize gelmeyi toparlanmayı nasip etsin inşallah
Teyzeleri dün aksam zeynebimizi kucagimiza aldık. Normal dogum oldu cok şükür. Darısı da sizlere olsun. Rabbim tüm herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah. Ayrıntıları yazariz bir gün
selam annişler,
-istanbulda olup ta doğum fotografçısı ayarlayan varmı??
-medipol megada doğum için görüşme yapan varmı?
-buhar makınası alan, marka önerisi olan varmı??
-acayip derecede huzursuz ve rahatsız uyuyorum artık, doğum korkusu yaşamaya başladım ama etrafada bunu hiiç yansıtmıyorum, benimle aynı durumda olan çok kişi varmı acep??
canlarım güzel bir haberden sonra acı haber vermek gibi olacak ama orkide kızını kaybetmiş,, dua edelim, rabbim sabrını versin, çok büyük bir imtihan çünkü... isyan etmeden meleğini gerçek sahibine teslim etsin.... rabbim kimseye evlat acısı vermesin.....
selam annişler,
-istanbulda olup ta doğum fotografçısı ayarlayan varmı??
-medipol megada doğum için görüşme yapan varmı?
-buhar makınası alan, marka önerisi olan varmı??
-acayip derecede huzursuz ve rahatsız uyuyorum artık, doğum korkusu yaşamaya başladım ama etrafada bunu hiiç yansıtmıyorum, benimle aynı durumda olan çok kişi varmı acep??
Teyzeleri dün aksam zeynebimizi kucagimiza aldık. Normal dogum oldu cok şükür. Darısı da sizlere olsun. Rabbim tüm herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah. Ayrıntıları yazariz bir gün
ne desem nasıl dua etsem bilemedim.rabbim orkideye sabır versin oğluna uzun ömürler versin.ne kadar şımarıyoruz bazen yok normalmiş yok sezaryenmiş yok arabası şu olsun bilmem nesi bu olsun....hiçbişeyi olmasın da tek sağlıklı olsun...üzüntüden kendime ne çok kızdım.neden saçma şeyler diliyosun sağlık mutluluk dilemiyosun diye??? sezaryenle de olsa normal de doğsa biz iki gün acı çekeriz önemli değil yeter ki o el kadarcık yavrular sağlıklı olsun.hayatı ne kadar basite alıyoruz bazen ipler bizim elimizde değil oysa ki....ne gereksiz evhamlara kapılıyoruz.azıcık bi yerimiz ağrısa binbir naz niyaz ediyoruz.Allah kalp ağrısı vermesin...Allahım orkideye gani gani sabırlar versin çok üzüldüm
gece suyum geldi hemen doktorumu aradık toplantıdaymış beyendi gelemezmiş devlet hastanesine gidin dedi.ilk gittiğimizde bi baktı ebeler aynen şöyle dediler foşur foşur suyu geliyor..kadının biri gözlerimin önünde doğuruyor bide başladım ağlamaya offf dedim kadını görünce yüzüme üfleme dedi gerizekalı ebelerden biri.sonra attılar yatağa afedersiniz ama sabaha kadar eşşek gibi anırdım hiçkimse bakmadı.sabah 9:30 da bi dr geldi hastasına bakıyor yalvardım banada bak diye tmm geliyom dedi yarım saat sonra geldi baktı alın doğuma dedi.sonra kızım dünyaya geldi işte ama ağlamıyordu hiç sesi çıkmıyordu üzerini bile giydiremediler ambulansa bindirip adanaya küveze götürdüler 36. haftamda doğurmuştum. 9 gün küvezde kaldı çıktı şimdi maşallahyaşıtlarından büyük gibi kuzum 5 yaşına girdi.bundada korkuyorum yine aynı şeyler olur diye..
Canım, normal doğumdan bir saat sonra ebeler tuvalete git, diyorlar... Kolumdan hafif bir destekle tuvalete kadar annem götürdü, sonra sen git dedim kendim oturdum kalktım, yanımda bile değildi yani..
Sezeyanda da önce sonda oluyor bildiğim kadarıyla. beş altı saat sonra kaldırıp yürütüyorlar ve bol bol yürü diyorlar, yanında refakatçiyle tuvaletine gidebilirsin... Bir iki gün sürmüyor yani... Takma bu kadar kafana, hem sen ne güzel bu ameliyatın sonunda bebişine kavuşacaksın, sadece iyileşmek için defalarca o acıları çekenler var...
medipol mega da doğum yapacağim inşallah,aralık 24 gibi sezeryan olacağım merak ettiğin nedir,hastane ile ilgili
Mavistfotoyla anlaştım ben canım
weeweell aldım canım ben
ben de uyuyamıyorum ama kızımın hareketleri yüzünden sanki içimden çıkacak gibi bir baskı var
uyutmuyor
okk sağolasın.. başka buhar makınası kullanan yok mu?? önerileri bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?