canlarım güzel bir haberden sonra acı haber vermek gibi olacak ama orkide kızını kaybetmiş,, dua edelim, rabbim sabrını versin, çok büyük bir imtihan çünkü... isyan etmeden meleğini gerçek sahibine teslim etsin.... rabbim kimseye evlat acısı vermesin.....
okk sağolasın.. başka buhar makınası kullanan yok mu?? önerileri bekliyorum
Hepinizi sağlıklı doğumlar diliyorum bayanlar.
Doğumda zyarete gelenlere hoş kokolu hediyeler dağıtmak istersiniz belki :)
Eki Görüntüle 897741 Eki Görüntüle 897729 Eki Görüntüle 897727 Eki Görüntüle 897726 Eki Görüntüle 897730 Eki Görüntüle 897731 Eki Görüntüle 897732 Eki Görüntüle 897735 Eki Görüntüle 897736 Eki Görüntüle 897737 Eki Görüntüle 897738 Eki Görüntüle 897740
Evet ikizlerine hamileydi, erken doğum yaptı, ama kızında genetik bir takım problemler varmış, rabbim oğlunu ona bağışlasın... Şu anda işteyim, öğrenci gelmedi ve ben kendimi tutamıyorum,
ağrılarımız sancılarımız, şikayetlerimiz ne boş... Ölüm yanında ne kadar saçma kalıyor... Onu düşünüyorum...Rabbim sağlık versin...
Teyzeleri dün aksam zeynebimizi kucagimiza aldık. Normal dogum oldu cok şükür. Darısı da sizlere olsun. Rabbim tüm herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah. Ayrıntıları yazariz bir gün
Bu aralar yoğunluğum nedeni ile biraz geriden geliyorum. Cok uzuldum.
Allah oğlunu orkide'ye bagıslasın. Omru uzun olsun, sağlıklı olsun. Allah hic birimizi evlat acısı ile sınamasın. Cennetin en güzel yerine almıştır rabbim onu.
sen mi satıyorsun bunları?
Canım, ben de seni soruyordum, ne zamandır, allah işlerinde kolaylık versin...
Gerçekten çok acı, orkide için rabbim oğluna uzun ömürler versin....
Mrb arkadaşlar sevgili orkide için çok üzüldüm Allahım oğlunun acısını vermesin sağlık sıhhat versin...
Sevgili groz gözün aydın hep sağlıklı sıhhatli güzel günlerini gorur ınş.
Bende bugun dr a gittim hayırlısıyla perşembe günü 38+0 da sezaryenle alacak çok heyecanlıyım ve birazda tirsiyorum allah yardımcımız olsun hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
ne kadara anlaştın? nasıl bir paket? hamilelik çekimi ve doğum sonrası ev çekimide varmı anlaşmanda?
weewell'ikullandınız mı peki? çok ses yapıyor mu? nerden ne kadara aldın?
ayy bugün ne çok sorum var herkese.:)
kızlar hastane çantanıza nevresim veya pike takımı koydunuz mu götürsem mi karar veremedim
Mrb arkadaşlar sevgili orkide için çok üzüldüm Allahım oğlunun acısını vermesin sağlık sıhhat versin...
Sevgili groz gözün aydın hep sağlıklı sıhhatli güzel günlerini gorur ınş.
Bende bugun dr a gittim hayırlısıyla perşembe günü 38+0 da sezaryenle alacak çok heyecanlıyım ve birazda tirsiyorum allah yardımcımız olsun hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
kızlar hastane çantanıza nevresim veya pike takımı koydunuz mu götürsem mi karar veremedim
Hepinizi sağlıklı doğumlar diliyorum bayanlar.
Doğumda zyarete gelenlere hoş kokolu hediyeler dağıtmak istersiniz belki :)
Eki Görüntüle 897741 Eki Görüntüle 897729 Eki Görüntüle 897727 Eki Görüntüle 897726 Eki Görüntüle 897730 Eki Görüntüle 897731 Eki Görüntüle 897732 Eki Görüntüle 897735 Eki Görüntüle 897736 Eki Görüntüle 897737 Eki Görüntüle 897738 Eki Görüntüle 897740
eklemeyi unutmuşum :)
paket fiyatlarını pardon
eklenmiyor dosya yüksek ama ben sana istediğin gibi bir paketin fiyatını yazıdım bakıp
hamile hastane yenidoğan albüm dvd video herşey dahil bin lira canım
canım ben eminönünde kaç yere baktım bi türlü bulamadım sabun
sen mi satıyorsun, yoksa satılan yeri mi biliyorsun
çok istiyorum aslında bende bunlardan
Evet istenilen renk ve kokuda daha farklı modeller de mevcut :)
güzel para :) ben bi düşüneyim bu rakamı.. hatta çok düşüneyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?