2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Rabbim sabır versin. Evlat acısı göstermesin hiç kimseye. hep böyle dua ediyorum.

okk sağolasın.. başka buhar makınası kullanan yok mu?? önerileri bekliyorum

ben gittigidiyordan weewell aldım. memnunuz şimdilik. sesi uyutmıycak gibi değil. rahatsız etmiyor yani. ama çok hafif ışık yanıyr sürekli ben onun kapatılabilmesini isterdim. yani kendim için. bebek rahatsız olmaz yoksa.

Hepinizi sağlıklı doğumlar diliyorum bayanlar.
Doğumda zyarete gelenlere hoş kokolu hediyeler dağıtmak istersiniz belki :)

Eklentiler

• $95555.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 75
  • $414454.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 74
  • $414455.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 69
  • $526555.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 68

Bu aralar yoğunluğum nedeni ile biraz geriden geliyorum. Cok uzuldum.
Allah oğlunu orkide'ye bagıslasın. Omru uzun olsun, sağlıklı olsun. Allah hic birimizi evlat acısı ile sınamasın. Cennetin en güzel yerine almıştır rabbim onu.

Teyzeleri dün aksam zeynebimizi kucagimiza aldık. Normal dogum oldu cok şükür. Darısı da sizlere olsun. Rabbim tüm herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah. Ayrıntıları yazariz bir gün

Muthis bir haber groz, 41 kere maşallah kızına. Omru güzel ve sağlıklı olsun. Mevlam size bagıslasın.

Darısı bizlerin basına.

Canım, ben de seni soruyordum, ne zamandır, allah işlerinde kolaylık versin...

Gerçekten çok acı, orkide için rabbim oğluna uzun ömürler versin....

Mrb arkadaşlar sevgili orkide için çok üzüldüm Allahım oğlunun acısını vermesin sağlık sıhhat versin...
Sevgili groz gözün aydın hep sağlıklı sıhhatli güzel günlerini gorur ınş.
Bende bugun dr a gittim hayırlısıyla perşembe günü 38+0 da sezaryenle alacak çok heyecanlıyım ve birazda tirsiyorum allah yardımcımız olsun hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

Canım, ben de seni soruyordum, ne zamandır, allah işlerinde kolaylık versin...

Gerçekten çok acı, orkide için rabbim oğluna uzun ömürler versin....

İyiyim Dilzarcım , coook sukur. Oglum'da iyi. Cumartesi doktora gidebildim. 2700 dedi , gorunusun bence 3000 kg var dedi. Saglıklı olsun da cnm.

opuyorum seni de ..

şimdiden gözün aydın olsun inşallah .. sağlıklı sıhhatli kucagına alırsın umarım bebeğini .Allah bebişlerin canlarına, canımıza sağlık versin gerisi boş..

Son düzenleme:

canım paket halindeydi
hamilelik çekimi yaptırdım doğum ve hastane çekimi sonrada ben sana ekte yollayım paketlerini ve ücretlerini incelersin :)
hello babyden aldım ben bostancıdan sessizdi yani okadar çok sesli değildi orda ürünler vardı görebiliyorsun

kızlar hastane çantanıza nevresim veya pike takımı koydunuz mu götürsem mi karar veremedim

canım ben nevresim takımı koydum yanıma onu serdircem incede bir pike koydum

doğumlarımız hayırlısıyla başladı gidior sağlıkla al kucağına canım kuzunu

canım ben eminönünde kaç yere baktım bi türlü bulamadım sabun
sen mi satıyorsun, yoksa satılan yeri mi biliyorsun
çok istiyorum aslında bende bunlardan

eklemeyi unutmuşum :)
paket fiyatlarını pardon
eklenmiyor dosya yüksek ama ben sana istediğin gibi bir paketin fiyatını yazıdım bakıp
hamile hastane yenidoğan albüm dvd video herşey dahil bin lira canım

forumlara bakarken denk geldim kızlar,

ben de temmuzda II. bebişime kavuşacağım Allah'ın izniyle.

bazılarınız kavuşmuş bile =) orkide arkadaşınız için de Allah sabır versin, doğum sonrası mı kaybetmiş? ömrünü, oğlunun ömrüne eklesin Rabbim, inşallah.

hepinize hayırlı doğumlar diliyorum!

ilk defa anne olacaklar için de , emzirirken bebişin ağzı, meme ucununun renki kısmını komple kaplasın. sadece başını emerse yara oluşur... nacizane tavsiye

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin cennet kokulularınızı!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…