2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Teyzeleri dün aksam zeynebimizi kucagimiza aldık. Normal dogum oldu cok şükür. Darısı da sizlere olsun. Rabbim tüm herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah. Ayrıntıları yazariz bir gün

Gözünaydinnn canim Allah anali babali büyütsün iki cihanda da güzel makamlari olsun insallah :))))

doktorum nagihan kaya,odaları veya doğumhaneyı göremedim cunku gebe danışmanına her sorduğumda odalarımız dolu dedi,3 buyuklukte odaları varmış,arada fiyat farkı yok,sen doğum yaptığında hangi oda bossa onu veriyorlar,bilgisayardan gösterdi odaları
iyi gibi,ucretsiz kapı susu ve lohusa serbeti var,ayrıca bir suru paketler var süslemelerle ilgili,fiyatları da cesitlı tabiki,doğum için liste verdiler,bebek için nevresim ,2takım hastane cıkısı,bebek bezi,battanıye ve kundak,anne için gecelik,terlik ,kâğıt havlu bu kadar,sen karar verdin mi orada yapmaya yoksa araştırıyor musun,sezeryan 1450,normal doğumu bilmiyorum

Allahiiimmmm sabirlar versin ((

benim doktorumda nagihan hn.. doğum şeklimiz henüz belli değil.şimdilik orda düşünüyorum bende doğumu.. bu gittiğimde gebe danışmanı ile bi görüşeyim bende .. bakalım neler diyecek :)

(( cok uzuldum. Bugun ntsye bagliyken aklima orkidenin kizi geldi, kaybedecekmis gibi icime dogdu cok cok uzuldum Allah ogluna uzun omurler versin insallah

kızlar şekerlerim bitti sonunda. yalnız hastanede koyabileceğim bi sepet ya da kutu gibi bişey ayarlamam gerekiyor. yapmak isteyenler için özetliyim:

tasarımlar bana ait. çok hesaplı oldu hem de çok zevkliydi. kavanozlar internetten paşabahçe 29cc. şekerler pembe olan elit, beyaz olanları bimden aldım. şekerler bitince de bonibon koydum. stickerleri zazzle.com da tasarladım evde kalın kağıda çıktı alıp pritt ile yapıştırdım kavanoz kapağına. tanesi yaklaşık 80 kuruşa mal oldu. tabi ki Rabbim her şeyden önce sağlık versin bebeklerimize. gerisi tefarruat.

çok güzel olmuş, allah ağız tadıyla dağıtmayı nasip etsin..sağlıklı doğumlar şimdiden

Çok güzel olmuş canım, ellerine sağlık... Hepsini yiyesim geldi....

çok güzeller, güle güle dağıt.

Üç gün kala bile dönenler varmış, inşallah döner canım....Yine de rabbim hayırlısını versin diye dua edelim....

İnşallah.. ama doktorlar hep söylüyor son dakikada bile durum değişebilir diye. O yüzden dönme ihtimali var mutlaka..

Teşekkür ederim.Bugün sağlık ocağındaki ebe çağırmıştı onunla da konuştum. Telaş etme döner dedi.

Slm uc gun evde degildim epey gelismeler olmus orkideye Allah sabir versin cok zor bir durum insan aylarca bekliyor caninin bir parcasi cok uzuldum grozy hayirli olsun bebegin insallah saglikli hayirli uzun bir omru olur

Tabii canim dedigin gibi ameliyatim aksamina tuvalete gidebilirsin. Ben serum demirine tutunup gitmistim yanimda annem vardi. Agrin sizin tabii ki oluyor ama oyle birine muhtac olunacak bir durum yok. Sadece ilk 1 hafta 10 gun bebegi egilip kaldirmamak falan gerekiyormus dikisler icin, orasi biraz kotu, cok sukur yakinlarimiz yanimizda olacak onlat yardim eder agri sizi da olsa idare edecegiz 3-5 gun asil zorlugu.

Sebay telaslanma Allah a dua et onun izniyle her sey yoluna girer insallah bebegin doner hayirli bir dogum nasip eder

Sen yaşadığın için daha iyi bilirsin canım... Gece zaten eşler yardım edecek, baba olmak kolay değil... Gündüzde idare ederiz, artık..

Bir de dikişlerin haricinde zaten adet sancısına benzeyen ağrılarınız oluyor, ilk hamileliğini yaşayanlar, sakın korkmayın... Rahim kendini toparlıyor, emzirdikçe ağrı duyuyor insan... Rahim, küçülüyor, e dokuz ay boyunca yaşadığı kolay değil tabii...

Sabahtan beri yazdıklarınızı okudum ama bi türlü yazamadım, çok üzüldüm orkide için. Hayırlısı böyleymiş diycek bişey bulamıyorum Allah oğlunu bağışlasın annesine babasına. Şimdi bi meleği oldu cennette

Teyzeleri dün aksam zeynebimizi kucagimiza aldık. Normal dogum oldu cok şükür. Darısı da sizlere olsun. Rabbim tüm herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah. Ayrıntıları yazariz bir gün

gözun aydın Allah bır ömur saglıklı mutlu yasamayı nasip etsın ıns

Allah sabır versın bası sagolsun ıns ogluyla bu acının ustesınden gelır Rabbım kımseye yasatmasın ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…