fiyatlar hakkında bilgi vermen mümkün mü??
Teyzeleri dün aksam zeynebimizi kucagimiza aldık. Normal dogum oldu cok şükür. Darısı da sizlere olsun. Rabbim tüm herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah. Ayrıntıları yazariz bir gün
doktorun kim? odaları, doğumhaneyi filan gezdin mi? doğuma yanında kimseyi alıyorlarmı? oda süslemesi filan yapıyorlar mı? doğuma giderken istedikleri şeyler varmı? yoksa kendilerinin verdiklerini mi kullanıyoruz? bebek bezi, hasta bezi, bebek kıyafeti vs gibi., fiyatlar .. vs vs vs bisürü şey merak ediyorum.
Allahiiimmmm sabirlar versincanlarım güzel bir haberden sonra acı haber vermek gibi olacak ama orkide kızını kaybetmiş,, dua edelim, rabbim sabrını versin, çok büyük bir imtihan çünkü... isyan etmeden meleğini gerçek sahibine teslim etsin.... rabbim kimseye evlat acısı vermesin.....
doktorum nagihan kaya,odaları veya doğumhaneyı göremedim cunku gebe danışmanına her sorduğumda odalarımız dolu dedi,3 buyuklukte odaları varmış,arada fiyat farkı yok,sen doğum yaptığında hangi oda bossa onu veriyorlar,bilgisayardan gösterdi odaları
iyi gibi,ucretsiz kapı susu ve lohusa serbeti var,ayrıca bir suru paketler var süslemelerle ilgili,fiyatları da cesitlı tabiki,doğum için liste verdiler,bebek için nevresim ,2takım hastane cıkısı,bebek bezi,battanıye ve kundak,anne için gecelik,terlik ,kâğıt havlu bu kadar,sen karar verdin mi orada yapmaya yoksa araştırıyor musun,sezeryan 1450,normal doğumu bilmiyorum
canlarım güzel bir haberden sonra acı haber vermek gibi olacak ama orkide kızını kaybetmiş,, dua edelim, rabbim sabrını versin, çok büyük bir imtihan çünkü... isyan etmeden meleğini gerçek sahibine teslim etsin.... rabbim kimseye evlat acısı vermesin.....
kızlar şekerlerim bitti sonunda. yalnız hastanede koyabileceğim bi sepet ya da kutu gibi bişey ayarlamam gerekiyor. yapmak isteyenler için özetliyim:
tasarımlar bana ait. çok hesaplı oldu hem de çok zevkliydi. kavanozlar internetten paşabahçe 29cc. şekerler pembe olan elit, beyaz olanları bimden aldım. şekerler bitince de bonibon koydum. stickerleri zazzle.com da tasarladım evde kalın kağıda çıktı alıp pritt ile yapıştırdım kavanoz kapağına. tanesi yaklaşık 80 kuruşa mal oldu. tabi ki Rabbim her şeyden önce sağlık versin bebeklerimize. gerisi tefarruat.
Eki Görüntüle 897890 Eki Görüntüle 897891 Eki Görüntüle 897892
Eki Görüntüle 897893
kızlar şekerlerim bitti sonunda. yalnız hastanede koyabileceğim bi sepet ya da kutu gibi bişey ayarlamam gerekiyor. yapmak isteyenler için özetliyim:
tasarımlar bana ait. çok hesaplı oldu hem de çok zevkliydi. kavanozlar internetten paşabahçe 29cc. şekerler pembe olan elit, beyaz olanları bimden aldım. şekerler bitince de bonibon koydum. stickerleri zazzle.com da tasarladım evde kalın kağıda çıktı alıp pritt ile yapıştırdım kavanoz kapağına. tanesi yaklaşık 80 kuruşa mal oldu. tabi ki Rabbim her şeyden önce sağlık versin bebeklerimize. gerisi tefarruat.
Eki Görüntüle 897893
çok güzel olmuş, allah ağız tadıyla dağıtmayı nasip etsin..sağlıklı doğumlar şimdiden
Çok güzel olmuş canım, ellerine sağlık... Hepsini yiyesim geldi....
Eki Görüntüle 897893
Üç gün kala bile dönenler varmış, inşallah döner canım....Yine de rabbim hayırlısını versin diye dua edelim....
İnşallah.. ama doktorlar hep söylüyor son dakikada bile durum değişebilir diye. O yüzden dönme ihtimali var mutlaka..
Tabii canim dedigin gibi ameliyatim aksamina tuvalete gidebilirsin. Ben serum demirine tutunup gitmistim yanimda annem vardi. Agrin sizin tabii ki oluyor ama oyle birine muhtac olunacak bir durum yok. Sadece ilk 1 hafta 10 gun bebegi egilip kaldirmamak falan gerekiyormus dikisler icin, orasi biraz kotu, cok sukur yakinlarimiz yanimizda olacak onlat yardim eder agri sizi da olsa idare edecegiz 3-5 gun asil zorlugu.Canım, normal doğumdan bir saat sonra ebeler tuvalete git, diyorlar... Kolumdan hafif bir destekle tuvalete kadar annem götürdü, sonra sen git dedim kendim oturdum kalktım, yanımda bile değildi yani..
Sezeyanda da önce sonda oluyor bildiğim kadarıyla. beş altı saat sonra kaldırıp yürütüyorlar ve bol bol yürü diyorlar, yanında refakatçiyle tuvaletine gidebilirsin... Bir iki gün sürmüyor yani... Takma bu kadar kafana, hem sen ne güzel bu ameliyatın sonunda bebişine kavuşacaksın, sadece iyileşmek için defalarca o acıları çekenler var...
Ben sadece bebiş için çarşaf koydum canımkızlar hastane çantanıza nevresim veya pike takımı koydunuz mu götürsem mi karar veremedim
Tabii canim dedigin gibi ameliyatim aksamina tuvalete gidebilirsin. Ben serum demirine tutunup gitmistim yanimda annem vardi. Agrin sizin tabii ki oluyor ama oyle birine muhtac olunacak bir durum yok. Sadece ilk 1 hafta 10 gun bebegi egilip kaldirmamak falan gerekiyormus dikisler icin, orasi biraz kotu, cok sukur yakinlarimiz yanimizda olacak onlat yardim eder agri sizi da olsa idare edecegiz 3-5 gun asil zorlugu.
Teyzeleri dün aksam zeynebimizi kucagimiza aldık. Normal dogum oldu cok şükür. Darısı da sizlere olsun. Rabbim tüm herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah. Ayrıntıları yazariz bir gün
canlarım güzel bir haberden sonra acı haber vermek gibi olacak ama orkide kızını kaybetmiş,, dua edelim, rabbim sabrını versin, çok büyük bir imtihan çünkü... isyan etmeden meleğini gerçek sahibine teslim etsin.... rabbim kimseye evlat acısı vermesin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?