2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Kızlar doğum sonrası nasıl korunmayı düşünüyorsunuz ? Doğum kontrol hapı içemeyiz sanıım emzireceğimz için. Tecrübeli anneler ne yaptınz siz ilk doğumunuzdan sonra ?? Çevremde doğumun hemen sonraına hamile kalanlar oldu çünkü

canım evet o sıkıntı da var sonrası için eşler koruncak artık yapacak bir şey yok
yada en etkili yol spiral taktırmakmış
deneyimli arkadaşlarım öyle diyo

Dolunay hap icemiyoruz emziriyoruz bu yuzden ilk bebegimizde esim korundu bu bebegimizde de boyle olacak cunku lohusaliktan sonra belli olmuyor tekrardan hamile kalanlar var ablam bebegi 6 aylikken ikinciye hamile kaldi cok zor gunler yasadi

bizde önceden oldugu gibi yine eşim korunacak.. bu kadar sıkıntının hepsi bana kalmamalı.. birazınıda o üstlensin..

bizde önceden oldugu gibi yine eşim korunacak.. bu kadar sıkıntının hepsi bana kalmamalı.. birazınıda o üstlensin..

kesinlikle sana katılıyorum bir de spiral taktırmakla falan ugraşamam yani zaten bütün yük bizim omuzlarımızda
zaten doğumdan sonra 40 gün zor sonrasın da aylar sonra uff düşününce gözümde büyüdü valla
böyle hayat iyiymiş :)

Kizlar karninda cit diye ses gelen var mi benim ikinci hamileligim birincisinde boyle bir sey olmsmisti esim yanimda otururken o bile duyuyor bebek hareket ettikce oluyor sanki parmak citlatma sesi gibi doktora sordum bebek hareket ettikce suyu duvara carpiyodur onun sesi dedi ama bana cok mantikli gelmedi cunku disardan baska bir insan cok net duyabiliyor

nerde okumuştum hatırlamıyorum canım ama bebeğin kemikleri güçleniyor ya onunla ilgili kıkırdaklarından gelen ses diye biliyorum o
ben henüz duymadım ama çok sessiz ortam da da bulunmuyorum belkide geliyor öyle bir ses

Birincide normal dogum yaptim ama spiral taktirmaya cesaret edemedim insanin vucudunda farkli bir parcayla yasamasi kolay degil bence biz dokuz ay karnimizda daha sonra da bir omur zaten zorluk yasiyoruz esler de bi zahmet kucuk bi fedakarlik yapsinlar

azuremcim bayıldım ellerine sağlık ne marifetlisin ben de yapıcam çok heveslendim şimdi.kız geldi gelcek hiç böyle hazırlıklar yok bizde daha eksiklerini yeni tamamladık...kavanozu buldum şimdi netten kurdeleyle şekeri de tamamlarım da kağıtları normal a4 e mi çıktı aldın anlamadım anlatabilir misin

Juuliiiet soyledigin daha mantikli geldi canim ben ve esim ilk duydugumuzda bayagi telaslanip korkmustuk ama simdi bu sese alistim

kızlar sarı yapışkan bır akıntı bazen gelıyor bır ıkı gun sonra gelmıyor yıne gelıyor ıkı gundur en son gelısınde azda su gelmıs anlayamadım sızdede oluyomu hanı onceden cok gezınce kılodumuz ıslanırdı onun gıbı bısey cok ıslanmamıs ama yınede kafama takıldı bır agrım belırtım yok onemlı bısey gıbı gelmıyor ama sızdede oluyomu merak ettım beklıyrm tekrar gelırse doktorumu arıycam

benim oluyor canım hemde tam anlattığın gibi oluyor
çarşamba doktora gidicem gene sorucam daha öncede sordum olur demişti önemli değil demişti
kanamalı sümükümsü bir akıntın su boşalması altını ıslatma tarzı bir şey bir an da yada pozisyon değiştirdiğinde geçmeyen bir agrın olmadığı sürece korkulcak bir şey yok dedi bende normaldir diyorum yaşıyorum öyle

merhaba anneler moralim bozuk biraz bugün kontrolüm vardı beb,işim 3300 olmuş başı aşagıya dönmüş sevindim ama sol böbreginde 8 mm büyüme var dedi doktor korkucak bişi degil dogduktan sonra cocuk doktoruna gösterin dedi.Biraz arastırdım genelde dogumdan sonra geciyormus gecmese operasyon gerekebiliyormus,küçük bi belirti de olsa down sendromu belürtisi olabilirmiş falan fi,lan ama doktoruma güveniyorum inşallah doğumdan sonra gecer sizin aranızda var mı böyle bi durumla karsılasan?? Çok takmamaya çalışıyorum ama aklıma geldikce korkuyorum

cok guzelmıs canım kavanozlar da cok hos ne kadar o kavanozlar acaba?

Teyzeleri dün aksam zeynebimizi kucagimiza aldık. Normal dogum oldu cok şükür. Darısı da sizlere olsun. Rabbim tüm herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah. Ayrıntıları yazariz bir gün
Gozunuz aydın canım Allah analı babalı buyutmeyı nasip eder ınsallah...ayrıntıları da bır ara anlatırsan sevınırız:)

Bu arada Orkıde Arkadasım Allah sabır versın sıze, Allah ogluna uzun omurler versın ınsallah, ne acı bır durum ates dustugu yerı yakar ama kader ıste Allah sızlere ogluna uzun omur versın arkadasım, ınsan ne soyleyecegını bulamıyor

Juuliiet dogru soyluyorsun canim bizim yaramaz biraz annesinin karninda ne kadar uzak dogu sporu varsa yapiyor galiba

Allahım sabır versin çokkk üzüldüm ben(

evet aynısı bende de oluyor...akşam oldu hatta eşim de yanımdaydı duydun mu sesi dedim ne sesi dedi yok bişey dedim...ama çıt değil de şık dedi.sanki su damlası çarpmış gibi karnıma.bazen de ağzından su püskürtüyo gibi bi ses geliyor.ben de komik gelir diye sormsmıştım.iyi ki sormuşsun tek bende olmuyomuş demek ki.

benim akıntı problemim hep vardı ama sarı değilde beyaz beyaz geliyor.böyle ıslanmış peynir gibi.hatta idrar tahlili verirken idrarımı önce ben tahlil ediyorum gözümle:) idrarımda beyaz tortular oluyo hep ama tahlillerde bişey çıkmayınca önemsemedim...benim su da geliyor gün içinde ama öyle az bişey.sadece çamaşırımı ıslatıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…