Kızlar doğum sonrası nasıl korunmayı düşünüyorsunuz ? Doğum kontrol hapı içemeyiz sanıım emzireceğimz için. Tecrübeli anneler ne yaptınz siz ilk doğumunuzdan sonra ?? Çevremde doğumun hemen sonraına hamile kalanlar oldu çünkü
Kızlar doğum sonrası nasıl korunmayı düşünüyorsunuz ? Doğum kontrol hapı içemeyiz sanıım emzireceğimz için. Tecrübeli anneler ne yaptınz siz ilk doğumunuzdan sonra ?? Çevremde doğumun hemen sonraına hamile kalanlar oldu çünkü
bizde önceden oldugu gibi yine eşim korunacak.. bu kadar sıkıntının hepsi bana kalmamalı.. birazınıda o üstlensin..
Kizlar karninda cit diye ses gelen var mi benim ikinci hamileligim birincisinde boyle bir sey olmsmisti esim yanimda otururken o bile duyuyor bebek hareket ettikce oluyor sanki parmak citlatma sesi gibi doktora sordum bebek hareket ettikce suyu duvara carpiyodur onun sesi dedi ama bana cok mantikli gelmedi cunku disardan baska bir insan cok net duyabiliyor
azuremcim bayıldım ellerine sağlık ne marifetlisin ben de yapıcam çok heveslendim şimdi.kız geldi gelcek hiç böyle hazırlıklar yok bizde daha eksiklerini yeni tamamladık...kavanozu buldum şimdi netten kurdeleyle şekeri de tamamlarım da kağıtları normal a4 e mi çıktı aldın anlamadım anlatabilir misinkızlar şekerlerim bitti sonunda. yalnız hastanede koyabileceğim bi sepet ya da kutu gibi bişey ayarlamam gerekiyor. yapmak isteyenler için özetliyim:
tasarımlar bana ait. çok hesaplı oldu hem de çok zevkliydi. kavanozlar internetten paşabahçe 29cc. şekerler pembe olan elit, beyaz olanları bimden aldım. şekerler bitince de bonibon koydum. stickerleri zazzle.com da tasarladım evde kalın kağıda çıktı alıp pritt ile yapıştırdım kavanoz kapağına. tanesi yaklaşık 80 kuruşa mal oldu. tabi ki Rabbim her şeyden önce sağlık versin bebeklerimize. gerisi tefarruat.
Eki Görüntüle 897890 Eki Görüntüle 897891 Eki Görüntüle 897892
Eki Görüntüle 897893
kızlar sarı yapışkan bır akıntı bazen gelıyor bır ıkı gun sonra gelmıyor yıne gelıyor ıkı gundur en son gelısınde azda su gelmıs anlayamadım sızdede oluyomu hanı onceden cok gezınce kılodumuz ıslanırdı onun gıbı bısey cok ıslanmamıs ama yınede kafama takıldı bır agrım belırtım yok onemlı bısey gıbı gelmıyor ama sızdede oluyomu merak ettım beklıyrm tekrar gelırse doktorumu arıycam
Juuliiiet soyledigin daha mantikli geldi canim ben ve esim ilk duydugumuzda bayagi telaslanip korkmustuk ama simdi bu sese alistim
kızlar şekerlerim bitti sonunda. yalnız hastanede koyabileceğim bi sepet ya da kutu gibi bişey ayarlamam gerekiyor. yapmak isteyenler için özetliyim:
tasarımlar bana ait. çok hesaplı oldu hem de çok zevkliydi. kavanozlar internetten paşabahçe 29cc. şekerler pembe olan elit, beyaz olanları bimden aldım. şekerler bitince de bonibon koydum. stickerleri zazzle.com da tasarladım evde kalın kağıda çıktı alıp pritt ile yapıştırdım kavanoz kapağına. tanesi yaklaşık 80 kuruşa mal oldu. tabi ki Rabbim her şeyden önce sağlık versin bebeklerimize. gerisi tefarruat.
Eki Görüntüle 897890 Eki Görüntüle 897891 Eki Görüntüle 897892
Eki Görüntüle 897893
Gozunuz aydın canım Allah analı babalı buyutmeyı nasip eder ınsallah...ayrıntıları da bır ara anlatırsan sevınırız:)Teyzeleri dün aksam zeynebimizi kucagimiza aldık. Normal dogum oldu cok şükür. Darısı da sizlere olsun. Rabbim tüm herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah. Ayrıntıları yazariz bir gün
canlarım güzel bir haberden sonra acı haber vermek gibi olacak ama orkide kızını kaybetmiş,, dua edelim, rabbim sabrını versin, çok büyük bir imtihan çünkü... isyan etmeden meleğini gerçek sahibine teslim etsin.... rabbim kimseye evlat acısı vermesin.....
evet aynısı bende de oluyor...akşam oldu hatta eşim de yanımdaydı duydun mu sesi dedim ne sesi dedi yok bişey dedim...ama çıt değil de şık dedi.sanki su damlası çarpmış gibi karnıma.bazen de ağzından su püskürtüyo gibi bi ses geliyor.ben de komik gelir diye sormsmıştım.iyi ki sormuşsun tek bende olmuyomuş demek ki.Kizlar karninda cit diye ses gelen var mi benim ikinci hamileligim birincisinde boyle bir sey olmsmisti esim yanimda otururken o bile duyuyor bebek hareket ettikce oluyor sanki parmak citlatma sesi gibi doktora sordum bebek hareket ettikce suyu duvara carpiyodur onun sesi dedi ama bana cok mantikli gelmedi cunku disardan baska bir insan cok net duyabiliyor
kızlar sarı yapışkan bır akıntı bazen gelıyor bır ıkı gun sonra gelmıyor yıne gelıyor ıkı gundur en son gelısınde azda su gelmıs anlayamadım sızdede oluyomu hanı onceden cok gezınce kılodumuz ıslanırdı onun gıbı bısey cok ıslanmamıs ama yınede kafama takıldı bır agrım belırtım yok onemlı bısey gıbı gelmıyor ama sızdede oluyomu merak ettım beklıyrm tekrar gelırse doktorumu arıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?