2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Çok sağol canim benim.ben de süs olarak bi bunu yptim. Malzemeler olunca 2 3 gün de yaparsin. Kalin hamur a4ler var. Evde ondan vardi. Word belgesine yanyana yuvarlaklari yapistirdim. Cikti aldim tek tek kestim. En oyalayici kismi burası. İstersen internetten hazir sticker da sipariş edebilirsin. Burada bi kaç site tavsiye etmişlerdi. Simdi unuttum. Hem prittle falan ugrasmamis olursun. Bu da bi seçenek. Ya da yine kendin tasarlayıp bi kopyalama merkezine gidip bastirabilirsin. Bizim bura küçük yer. Öyle şeyler yok ama iyiki evde vardi renkli yazici falan. O yüzden kendim yaptim.

saolun ıcım rahatladı bıraz netten arastıırıyodum sımdı sızıntı seklınde de gelebılır dıyor her zaman fazla bır sekılde bosalmaz dıyor ondan kafam karıstı bebegın hareketlerıde azalırmıs neyse sımdılık bır sorun yok demekkı eger o suysa 24 saat ıcınde dogururmusuz benım oglan cok tembel hıc gelıcekmıs gıbı deıl zaten :)

Teyzeleri dün aksam zeynebimizi kucagimiza aldık. Normal dogum oldu cok şükür. Darısı da sizlere olsun. Rabbim tüm herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah. Ayrıntıları yazariz bir gün

ayy çok güzel bi haber..Allahım size bağışlasın inş...gözün aydın...
ayrıntıları merak ediyoruz...

Omeserma ben de kendimi tek hissediyordum canim cunku cevremdeki tum dogum yapmis vehamileolan arkadaslarima sordum kimsede olmamis sende de varsa olabiliyormus demek ki

YAA BEDAVA ÇIKTI ALABİLİYO OLAMAMIZA SEVİNDİM...benim de var renkli yazıcım.çıktı sorun değil.kaç cm oldu çapı.şişelerin aynısından alcam...sen kaç cm yaptıysan ben de öyle yapayım çok güzel olmuş.ellerine sağlık...

canım sekerlerin harika olmus kavanozları int den mi aldın?o puantiyeli kurdeleden bende sormustum ucuk geldi almqdım onudamı netten aldın? cevaplarsan sevinirim artık kendime yapamam ama arkadasıma sözüm var

özelbaskilar com yada stickerbaski com dan beğendiğin çıkartmayı yaptırabilirsin.

Gözün aydın canım, yavruna kavuşacağın gün geldi desene sağ salim kavuşursunuz inşallah.
Allah bize de o günleri göstersin

Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık

Bence şimdiden onun için canını sıkma. Doğumdan sonra baktırırsınız, belki çok basit bir tedaviyle iyileşir. Önce sağlıkla kavuş yavruna inşallah.

ayy canım Allah yardımcın olsun.inş korkulacak bir şey yoktur.dualarım sen ve bebişinle.Allahım korusun inş..

Spiral banada korkunc geliyor hem yara da yapiyor diye biliyorum evlenince dokuz ay hap kullandim cok kilo aldim kocise korun dicem olursada ikinci cocuk isterim diye dusunuyorum neyse kizlar sabah cok bunaldim annem geldi memleketten uzagim yanima geldi sagolsun cuma doktora gidince burda onu hava carpti tabi cumartesi derin temizlik yapti iyice hasatini cikardi dun hastanelik oldu bugunde hic kalkamicak gibiydi simdi iyi cok sukur sabah kalktim esim oglen yemege gelecekti yemek yaptim anneme corba yaptim evi supurdum annem aceyle silecem demisti o yorulmasin dedim ben sildim sanki hersey cok kotuymus gibi hissettim seytan vesvese verdi galiba sularda yoktu kisisel temizligimi yapamiyorum annem hasta evim temiz degil diye baya eseriklendim cok sukur kimseye hissettirmeden gecirdim aglicaktim sinirden hatta gozlerim doldu kocamda agladinmi dedi camasir suyundan dedim o da kizdi temizlik temizlik yeter artik diye neyse ogleden sonra uyudum annemde iyilesti kendime geldim simdi iyiyim

Canım ayrıntılıyamı girdin tekrar naıl anladıki doktorun, hem ayrıca doktorun geçicek bişey demiş. Sen internete bakma hamileliğimin ilk günlerinde bi sorun olduğunda bakıyodum artık bakmıyorum tuhaf tuhaf şeyler yazıyolar takılma bence internete bu konuda.

canım evet o sıkıntı da var sonrası için eşler koruncak artık yapacak bir şey yok
yada en etkili yol spiral taktırmakmış
deneyimli arkadaşlarım öyle diyo

Dolunay hap icemiyoruz emziriyoruz bu yuzden ilk bebegimizde esim korundu bu bebegimizde de boyle olacak cunku lohusaliktan sonra belli olmuyor tekrardan hamile kalanlar var ablam bebegi 6 aylikken ikinciye hamile kaldi cok zor gunler yasadi

bizde önceden oldugu gibi yine eşim korunacak.. bu kadar sıkıntının hepsi bana kalmamalı.. birazınıda o üstlensin..

Kızlar şuana kadar hep benkorunmuştum hap kullanıyodum. Eşim sorun yapmıyor ben korunurum diyor ama ne biliyim o şekilde güvenilir olurmu

sagol canım zaten tedavisi mümkünmüş allahtan en son care ameliyatmış coğu kendi kendine geciyormus ama artık cok takmıyorum pozitif düsünüyorum ii düsü nelim ii olsun inş

ayy canım Allah yardımcın olsun.inş korkulacak bir şey yoktur.dualarım sen ve bebişinle.Allahım korusun inş..

tesekkürler canım sagol tek ondan korkmuyom bide bizim sıpa nerdeyse 2 hafta önden gidiyor 3300 gr olmuş daha 3 hafta var doguma nası dogurcam ben die düsünüyom birazda kocakafalıymışş

Sabahmeltemi;

Kavanozlar sanirim 110 tanesi 53tlydi. Kargo dahil. Tam hatirlayamadim. Nette aratinca cikar. Bi bakayim tekrar.

Englishteachr tesekkur ederim:))

Son düzenleme:

canım ankarada zekai tahir burak var devlet hastanesi özeldeki doktorda dogum iznine cıktı oraya gittim iyikide gitmişim orda 36 hafta üzeri gebelere daha dikkatli takip yapılıyor ultrason cihazı da gelişmiş bi cihazdı sanırım...

sagol canım zaten tedavisi mümkünmüş allahtan en son care ameliyatmış coğu kendi kendine geciyormus ama artık cok takmıyorum pozitif düsünüyorum ii düsü nelim ii olsun inş
evet canım tedavısı mumkunse pozıtıf dusun Allah dermansız dert vermesın ınsallah bebıslerımız saglıklı dogsun, İnşallah duzelır canım

kızlar doğuma aldılar doğurdum sezeryan ile cuma aldılar bebeğim tehlikedeydi fırsat bulunca yin yazarım

oo dogumlar cogalıyor, gozun aydın canım ayrıntıları beklıyoruz.:)

Sabahmeltemi;

Kavanozlar sanirim 110 tanesi 53tlydi. Kargo dahil. Tam hatirlayamadim. Nette aratinca cikar. Bi bakayim tekrar.

Englishteachr tesekkur ederim:))

tesekkur ederım cnm sıtenın lınkını de gonderebılır mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…