- 24 Nisan 2013
- 2.233
- 1.523
- 373
- 32
Aysekayra kendini uzme canim insallah hebegindebhic bir problem olmaz
azuremcim bayıldım ellerine sağlık ne marifetlisin ben de yapıcam çok heveslendim şimdi.kız geldi gelcek hiç böyle hazırlıklar yok bizde daha eksiklerini yeni tamamladık...kavanozu buldum şimdi netten kurdeleyle şekeri de tamamlarım da kağıtları normal a4 e mi çıktı aldın anlamadım anlatabilir misin
benim oluyor canım hemde tam anlattığın gibi oluyor
çarşamba doktora gidicem gene sorucam daha öncede sordum olur demişti önemli değil demişti
kanamalı sümükümsü bir akıntın su boşalması altını ıslatma tarzı bir şey bir an da yada pozisyon değiştirdiğinde geçmeyen bir agrın olmadığı sürece korkulcak bir şey yok dedi bende normaldir diyorum yaşıyorum öyle
evet aynısı bende de oluyor...akşam oldu hatta eşim de yanımdaydı duydun mu sesi dedim ne sesi dedi yok bişey dedim...ama çıt değil de şık dedi.sanki su damlası çarpmış gibi karnıma.bazen de ağzından su püskürtüyo gibi bi ses geliyor.ben de komik gelir diye sormsmıştım.iyi ki sormuşsun tek bende olmuyomuş demek ki.
benim akıntı problemim hep vardı ama sarı değilde beyaz beyaz geliyor.böyle ıslanmış peynir gibi.hatta idrar tahlili verirken idrarımı önce ben tahlil ediyorum gözümle:) idrarımda beyaz tortular oluyo hep ama tahlillerde bişey çıkmayınca önemsemedim...benim su da geliyor gün içinde ama öyle az bişey.sadece çamaşırımı ıslatıyor...
Teyzeleri dün aksam zeynebimizi kucagimiza aldık. Normal dogum oldu cok şükür. Darısı da sizlere olsun. Rabbim tüm herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah. Ayrıntıları yazariz bir gün
Çok sağol canim benim.ben de süs olarak bi bunu yptim. Malzemeler olunca 2 3 gün de yaparsin. Kalin hamur a4ler var. Evde ondan vardi. Word belgesine yanyana yuvarlaklari yapistirdim. Cikti aldim tek tek kestim. En oyalayici kismi burası. İstersen internetten hazir sticker da sipariş edebilirsin. Burada bi kaç site tavsiye etmişlerdi. Simdi unuttum. Hem prittle falan ugrasmamis olursun. Bu da bi seçenek. Ya da yine kendin tasarlayıp bi kopyalama merkezine gidip bastirabilirsin. Bizim bura küçük yer. Öyle şeyler yok ama iyiki evde vardi renkli yazici falan. O yüzden kendim yaptim.
Çok sağol canim benim.ben de süs olarak bi bunu yptim. Malzemeler olunca 2 3 gün de yaparsin. Kalin hamur a4ler var. Evde ondan vardi. Word belgesine yanyana yuvarlaklari yapistirdim. Cikti aldim tek tek kestim. En oyalayici kismi burası. İstersen internetten hazir sticker da sipariş edebilirsin. Burada bi kaç site tavsiye etmişlerdi. Simdi unuttum. Hem prittle falan ugrasmamis olursun. Bu da bi seçenek. Ya da yine kendin tasarlayıp bi kopyalama merkezine gidip bastirabilirsin. Bizim bura küçük yer. Öyle şeyler yok ama iyiki evde vardi renkli yazici falan. O yüzden kendim yaptim.
azuremcim bayıldım ellerine sağlık ne marifetlisin ben de yapıcam çok heveslendim şimdi.kız geldi gelcek hiç böyle hazırlıklar yok bizde daha eksiklerini yeni tamamladık...kavanozu buldum şimdi netten kurdeleyle şekeri de tamamlarım da kağıtları normal a4 e mi çıktı aldın anlamadım anlatabilir misin
Mrb arkadaşlar sevgili orkide için çok üzüldüm Allahım oğlunun acısını vermesin sağlık sıhhat versin...
Sevgili groz gözün aydın hep sağlıklı sıhhatli güzel günlerini gorur ınş.
Bende bugun dr a gittim hayırlısıyla perşembe günü 38+0 da sezaryenle alacak çok heyecanlıyım ve birazda tirsiyorum allah yardımcımız olsun hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
kızlar şekerlerim bitti sonunda. yalnız hastanede koyabileceğim bi sepet ya da kutu gibi bişey ayarlamam gerekiyor. yapmak isteyenler için özetliyim:
tasarımlar bana ait. çok hesaplı oldu hem de çok zevkliydi. kavanozlar internetten paşabahçe 29cc. şekerler pembe olan elit, beyaz olanları bimden aldım. şekerler bitince de bonibon koydum. stickerleri zazzle.com da tasarladım evde kalın kağıda çıktı alıp pritt ile yapıştırdım kavanoz kapağına. tanesi yaklaşık 80 kuruşa mal oldu. tabi ki Rabbim her şeyden önce sağlık versin bebeklerimize. gerisi tefarruat.
Eki Görüntüle 897890 Eki Görüntüle 897891 Eki Görüntüle 897892
Eki Görüntüle 897893
merhaba anneler moralim bozuk biraz bugün kontrolüm vardı beb,işim 3300 olmuş başı aşagıya dönmüş sevindim ama sol böbreginde 8 mm büyüme var dedi doktor korkucak bişi degil dogduktan sonra cocuk doktoruna gösterin dedi.Biraz arastırdım genelde dogumdan sonra geciyormus gecmese operasyon gerekebiliyormus,küçük bi belirti de olsa down sendromu belürtisi olabilirmiş falan fi,lan ama doktoruma güveniyorum inşallah doğumdan sonra gecer sizin aranızda var mı böyle bi durumla karsılasan?? Çok takmamaya çalışıyorum ama aklıma geldikce korkuyorum
merhaba anneler moralim bozuk biraz bugün kontrolüm vardı beb,işim 3300 olmuş başı aşagıya dönmüş sevindim ama sol böbreginde 8 mm büyüme var dedi doktor korkucak bişi degil dogduktan sonra cocuk doktoruna gösterin dedi.Biraz arastırdım genelde dogumdan sonra geciyormus gecmese operasyon gerekebiliyormus,küçük bi belirti de olsa down sendromu belürtisi olabilirmiş falan fi,lan ama doktoruma güveniyorum inşallah doğumdan sonra gecer sizin aranızda var mı böyle bi durumla karsılasan?? Çok takmamaya çalışıyorum ama aklıma geldikce korkuyorum
canım evet o sıkıntı da var sonrası için eşler koruncak artık yapacak bir şey yok
yada en etkili yol spiral taktırmakmış
deneyimli arkadaşlarım öyle diyo
Dolunay hap icemiyoruz emziriyoruz bu yuzden ilk bebegimizde esim korundu bu bebegimizde de boyle olacak cunku lohusaliktan sonra belli olmuyor tekrardan hamile kalanlar var ablam bebegi 6 aylikken ikinciye hamile kaldi cok zor gunler yasadi
bizde önceden oldugu gibi yine eşim korunacak.. bu kadar sıkıntının hepsi bana kalmamalı.. birazınıda o üstlensin..
kesinlikle sana katılıyorum bir de spiral taktırmakla falan ugraşamam yani zaten bütün yük bizim omuzlarımızda
zaten doğumdan sonra 40 gün zor sonrasın da aylar sonra uff düşününce gözümde büyüdü valla
böyle hayat iyiymiş :)
Gözün aydın canım, yavruna kavuşacağın gün geldi desenesağ salim kavuşursunuz inşallah.
Allah bize de o günleri göstersin
Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık
Bence şimdiden onun için canını sıkma. Doğumdan sonra baktırırsınız, belki çok basit bir tedaviyle iyileşir. Önce sağlıkla kavuş yavruna inşallah.
ayy canım Allah yardımcın olsun.inş korkulacak bir şey yoktur.dualarım sen ve bebişinle.Allahım korusun inş..
Canım ayrıntılıyamı girdin tekrar naıl anladıki doktorun, hem ayrıca doktorun geçicek bişey demiş. Sen internete bakma hamileliğimin ilk günlerinde bi sorun olduğunda bakıyodum artık bakmıyorum tuhaf tuhaf şeyler yazıyolar takılma bence internete bu konuda.
kızlar doğuma aldılar doğurdum sezeryan ile cuma aldılar bebeğim tehlikedeydi fırsat bulunca yin yazarım
canım gecmiş olsun inş iiisinizdir fırsat bulunca tekrar yazkızlar doğuma aldılar doğurdum sezeryan ile cuma aldılar bebeğim tehlikedeydi fırsat bulunca yin yazarım
evet canım tedavısı mumkunse pozıtıf dusun Allah dermansız dert vermesın ınsallah bebıslerımız saglıklı dogsun, İnşallah duzelır canımsagol canım zaten tedavisi mümkünmüş allahtan en son care ameliyatmış coğu kendi kendine geciyormus ama artık cok takmıyorum pozitif düsünüyorum ii düsü nelim ii olsun inş
kızlar doğuma aldılar doğurdum sezeryan ile cuma aldılar bebeğim tehlikedeydi fırsat bulunca yin yazarım
Sabahmeltemi;
Kavanozlar sanirim 110 tanesi 53tlydi. Kargo dahil. Tam hatirlayamadim. Nette aratinca cikar. Bi bakayim tekrar.
Englishteachr tesekkur ederim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?