tesekkürler canım sagol tek ondan korkmuyom bide bizim sıpa nerdeyse 2 hafta önden gidiyor 3300 gr olmuş daha 3 hafta var doguma nası dogurcam ben die düsünüyom birazda kocakafalıymışş
kızlar doğuma aldılar doğurdum sezeryan ile cuma aldılar bebeğim tehlikedeydi fırsat bulunca yin yazarım
Sabahmeltemi;
Kavanozlar sanirim 110 tanesi 53tlydi. Kargo dahil. Tam hatirlayamadim. Nette aratinca cikar. Bi bakayim tekrar.
Englishteachr tesekkur ederim:))
yaa cok kotu oldum rabbim yardimcisi olsun sabahtan beri icimde bi gariplik vardi havanin karanligindan.okuyunca yikildim resmencanlarım güzel bir haberden sonra acı haber vermek gibi olacak ama orkide kızını kaybetmiş,, dua edelim, rabbim sabrını versin, çok büyük bir imtihan çünkü... isyan etmeden meleğini gerçek sahibine teslim etsin.... rabbim kimseye evlat acısı vermesin.....
Efenin odası favorilerimdendi zaten annesi, ama ikramlarınıza da bayıldım.... Her şey çok şık olmuş... Güzel mutlu günleriize tanık olurlar inş...
Bu arada dün eşim gelinceye kadar sinirim uçup geçmişti, sadece çok yorgundum o da moralin mi bozuk deyince artık misafir ağırlayamayacak kadar rahatsız olduğumu bazen ev işlerine bile yetişemediğimi söyledim, o da hak verdi....
Hatta kızıma takılıyor, ikinci bir emre kadar misafir yok diye....
Bu arada aklımdaki başka sorunları da söyledim, misafir bahanesiyle konu açılmış oldu....
cok gecmis olsun canim duygusal dalgalanmalar telaslar da bizi boyle yapiyo.artik cok rahat olmamiz lazim.ama elde degil.Spiral banada korkunc geliyor hem yara da yapiyor diye biliyorum evlenince dokuz ay hap kullandim cok kilo aldim kocise korun dicem olursada ikinci cocuk isterim diye dusunuyorum neyse kizlar sabah cok bunaldim annem geldi memleketten uzagim yanima geldi sagolsun cuma doktora gidince burda onu hava carpti tabi cumartesi derin temizlik yapti iyice hasatini cikardi dun hastanelik oldu bugunde hic kalkamicak gibiydi simdi iyi cok sukur sabah kalktim esim oglen yemege gelecekti yemek yaptim anneme corba yaptim evi supurdum annem aceyle silecem demisti o yorulmasin dedim ben sildim sanki hersey cok kotuymus gibi hissettim seytan vesvese verdi galiba sularda yoktu kisisel temizligimi yapamiyorum annem hasta evim temiz degil diye baya eseriklendim cok sukur kimseye hissettirmeden gecirdim aglicaktim sinirden hatta gozlerim doldu kocamda agladinmi dedi camasir suyundan dedim o da kizdi temizlik temizlik yeter artik diye neyse ogleden sonra uyudum annemde iyilesti kendime geldim simdi iyiyim
canim allah beterinden saklasin cok sukur gecebiliyo veya tedavi oluyo hersey yolunda gidecek insallahsagol canım zaten tedavisi mümkünmüş allahtan en son care ameliyatmış coğu kendi kendine geciyormus ama artık cok takmıyorum pozitif düsünüyorum ii düsü nelim ii olsun inş
hayirli olsun allah anali babali buyumeyi nasip etsin canimkızlar doğuma aldılar doğurdum sezeryan ile cuma aldılar bebeğim tehlikedeydi fırsat bulunca yin yazarım
cok guzel olmuslar azurem ellerine saglik.acaba evde bu isleri yapip gelire katkidami bulunsakSabahmeltemi;
Kavanozlar sanirim 110 tanesi 53tlydi. Kargo dahil. Tam hatirlayamadim. Nette aratinca cikar. Bi bakayim tekrar.
Englishteachr tesekkur ederim:))
kızlar sarı yapışkan bır akıntı bazen gelıyor bır ıkı gun sonra gelmıyor yıne gelıyor ıkı gundur en son gelısınde azda su gelmıs anlayamadım sızdede oluyomu hanı onceden cok gezınce kılodumuz ıslanırdı onun gıbı bısey cok ıslanmamıs ama yınede kafama takıldı bır agrım belırtım yok onemlı bısey gıbı gelmıyor ama sızdede oluyomu merak ettım beklıyrm tekrar gelırse doktorumu arıycam
Kizlar yuruyus yapiyor musunuz ben gunluk yarim ile bir saat arasi kosu bandinda yuruyus yapiyorum
Spiral banada korkunc geliyor hem yara da yapiyor diye biliyorum evlenince dokuz ay hap kullandim cok kilo aldim kocise korun dicem olursada ikinci cocuk isterim diye dusunuyorum neyse kizlar sabah cok bunaldim annem geldi memleketten uzagim yanima geldi sagolsun cuma doktora gidince burda onu hava carpti tabi cumartesi derin temizlik yapti iyice hasatini cikardi dun hastanelik oldu bugunde hic kalkamicak gibiydi simdi iyi cok sukur sabah kalktim esim oglen yemege gelecekti yemek yaptim anneme corba yaptim evi supurdum annem aceyle silecem demisti o yorulmasin dedim ben sildim sanki hersey cok kotuymus gibi hissettim seytan vesvese verdi galiba sularda yoktu kisisel temizligimi yapamiyorum annem hasta evim temiz degil diye baya eseriklendim cok sukur kimseye hissettirmeden gecirdim aglicaktim sinirden hatta gozlerim doldu kocamda agladinmi dedi camasir suyundan dedim o da kizdi temizlik temizlik yeter artik diye neyse ogleden sonra uyudum annemde iyilesti kendime geldim simdi iyiyim
kızlar doğuma aldılar doğurdum sezeryan ile cuma aldılar bebeğim tehlikedeydi fırsat bulunca yin yazarım
Kizlar yuruyus yapiyor musunuz ben gunluk yarim ile bir saat arasi kosu bandinda yuruyus yapiyorum
kızlar slm, bir iki haftadır göbeğimde kaşıntılar oluyordu çatlaklar oluşacak diye aldırış etmedim ki karnımın altından çatladım, ama kaşıntılar geçmemişti. geçen hafta vücudumda da kaşıntılar başladı, cuma günü karnımda hafif kızarık başladı vucudumda kızarık yok ama kaşıntılardan uyuyamıyordum nerdeyse, sabah ilk iş doktoru aradım önce cildiyeciye git sonra bana gel dedi. gittim cild doktoru ilaçlarımı bırakmamı önerdi bir hafta deneyeceğiz, ayrıca bi karışım krem yaptırdı eczaneden onu kullanacağım, kd doktoruma da gittim gösterdim yarın kan tahlili yaptıracağım aç karnına, inşaallah bişey çıkmaz
Ayyy hayirli olsun. İçimde bi his var acaba bu haftasonu bana der mi hadi ameliyata diye. Sanki Doğumum böyle olacak gibi geliyor. Hsyirlisi ama yok normal olsun.. Offfkızlar doğuma aldılar doğurdum sezeryan ile cuma aldılar bebeğim tehlikedeydi fırsat bulunca yin yazarım
oo dogumlar cogalıyor, gozun aydın canım ayrıntıları beklıyoruz.:)
tesekkur ederım cnm sıtenın lınkını de gonderebılır mısın?
Sağol canim ben de beğendim :)canım sne içini ferah tut yüzdük yüzdük kuyruguna geldik hayırlısıyla sağlıkla alacaksın kuzunu kucağına
canım hayırlısı olsun çok merak ettim umarm herşey şuan yolundadır
canım ellerine sağlık hem çok güzel hem de çok ekonomik olmuş :)
cok gecmis olsun canim duygusal dalgalanmalar telaslar da bizi boyle yapiyo.artik cok rahat olmamiz lazim.ama elde degil.
canim allah beterinden saklasin cok sukur gecebiliyo veya tedavi oluyo hersey yolunda gidecek insallah
hayirli olsun allah anali babali buyumeyi nasip etsin canim
cok guzel olmuslar azurem ellerine saglik.acaba evde bu isleri yapip gelire katkidami bulunsak
canim bendede oluyo ozellikle otururken fisst diye islaniyo birden
Kızlar sebamed in setini almıştım. İçinde sabun, şampuan, losyon ve bebek kremi diye bişey var. Bebek kremi için pişik önleyici diyor ama internette sebamedin ayrıca pişik önleyici kremini gördüm almalımıyım sizce. Yada farklı bi marka ne aabilrim.
Acaba setin içndeki kremi günlük kullanıcam da eğer pişik olursa o pişik kremimi gerekli ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?