2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
tesekkürler canım sagol tek ondan korkmuyom bide bizim sıpa nerdeyse 2 hafta önden gidiyor 3300 gr olmuş daha 3 hafta var doguma nası dogurcam ben die düsünüyom birazda kocakafalıymışş

canım sne içini ferah tut yüzdük yüzdük kuyruguna geldik hayırlısıyla sağlıkla alacaksın kuzunu kucağına

kızlar doğuma aldılar doğurdum sezeryan ile cuma aldılar bebeğim tehlikedeydi fırsat bulunca yin yazarım

canım hayırlısı olsun çok merak ettim umarm herşey şuan yolundadır

Sabahmeltemi;

Kavanozlar sanirim 110 tanesi 53tlydi. Kargo dahil. Tam hatirlayamadim. Nette aratinca cikar. Bi bakayim tekrar.

Englishteachr tesekkur ederim:))

canım ellerine sağlık hem çok güzel hem de çok ekonomik olmuş :)

yaa cok kotu oldum rabbim yardimcisi olsun sabahtan beri icimde bi gariplik vardi havanin karanligindan.okuyunca yikildim resmen (

cok sagol bitanem guzel gunlerimiz olsun saglikli gunler gorsun yavrularimiz insallah.
esin dun cok anlayisli yaklasmis zaten her seyde bi hayir var.boylece icindekileri de soylemeye vesile oldu.adamlara acik acik soylemedinmi maalesef kendiliginden anlayis gostermiyolar.ben bunu 4 senede cozdum ama cok sukur cozdum

cok gecmis olsun canim duygusal dalgalanmalar telaslar da bizi boyle yapiyo.artik cok rahat olmamiz lazim.ama elde degil.
sagol canım zaten tedavisi mümkünmüş allahtan en son care ameliyatmış coğu kendi kendine geciyormus ama artık cok takmıyorum pozitif düsünüyorum ii düsü nelim ii olsun inş
canim allah beterinden saklasin cok sukur gecebiliyo veya tedavi oluyo hersey yolunda gidecek insallah
kızlar doğuma aldılar doğurdum sezeryan ile cuma aldılar bebeğim tehlikedeydi fırsat bulunca yin yazarım
hayirli olsun allah anali babali buyumeyi nasip etsin canim
Sabahmeltemi;

Kavanozlar sanirim 110 tanesi 53tlydi. Kargo dahil. Tam hatirlayamadim. Nette aratinca cikar. Bi bakayim tekrar.

Englishteachr tesekkur ederim:))
cok guzel olmuslar azurem ellerine saglik.acaba evde bu isleri yapip gelire katkidami bulunsak

canim bendede oluyo ozellikle otururken fisst diye islaniyo birden

Canım önce gözün aydın, annen gelmiş, çok da geçmiş olsun, annene söyle sağlıklı lazım onlar bize fazla yormasın kendini sana da geçmiş olsun, artık devret anneciğine işleri, dinlen son zamanlarında.
Benim de annem geldi, saltanat sürerim artık dedim ama hala işi gücü bırakamadım ona, huyum kurusun. 'Sen herşeyi kendin yapacaksan beni niye çağırdın?' diyo şakayla karışık. Bugün evdeyim tepişip durdum, yarın iş var, dönünce yatarım artık.

Canım gözün aydın, Allah bağışlasın, en kısa sürede ayrıntıları bekliyoruz

kızlar slm, bir iki haftadır göbeğimde kaşıntılar oluyordu çatlaklar oluşacak diye aldırış etmedim ki karnımın altından çatladım, ama kaşıntılar geçmemişti. geçen hafta vücudumda da kaşıntılar başladı, cuma günü karnımda hafif kızarık başladı vucudumda kızarık yok ama kaşıntılardan uyuyamıyordum nerdeyse, sabah ilk iş doktoru aradım önce cildiyeciye git sonra bana gel dedi. gittim cild doktoru ilaçlarımı bırakmamı önerdi bir hafta deneyeceğiz, ayrıca bi karışım krem yaptırdı eczaneden onu kullanacağım, kd doktoruma da gittim gösterdim yarın kan tahlili yaptıracağım aç karnına, inşaallah bişey çıkmaz

Kızlar sebamed in setini almıştım. İçinde sabun, şampuan, losyon ve bebek kremi diye bişey var. Bebek kremi için pişik önleyici diyor ama internette sebamedin ayrıca pişik önleyici kremini gördüm almalımıyım sizce. Yada farklı bi marka ne aabilrim.

Acaba setin içndeki kremi günlük kullanıcam da eğer pişik olursa o pişik kremimi gerekli ??

Kizlar yuruyus yapiyor musunuz ben gunluk yarim ile bir saat arasi kosu bandinda yuruyus yapiyorum

Valla canım hala çalıştığım için onun dışında pek bişey yaptığım söylenemez. Sınıfa giderken gelirken, sınıfta ders anlatırken gezdiklerim ve eve dönerken yürüdüğüm 10 dk lık mesafe sayılıyorsa aslında bütün gün yürüyorum sayılır

gecmiş olsun canım insallah birsey cıkmaz

Dolunay yaklasik 40 gundur yapiyorum yuruyusumu Allahtan daha cok agirlasmadim 6 kilo aldim bugune kadar o da bebek suyu vs. Ilk hamileligimde 16 kilo almistim agirlastigimdan yerimden kalkasim gelmiyordu cok sukur bu hamileligimde oyle problemlerim olmuyo ama bel agrisi cok faxla oluyor bunda da ayrica bebek sabahtan aksama kadar belki 30 defa toplanip kasiliyor ve goguslerim sizliyor

bebek doğmadan herşeyini alıp özenen hevesli anne babaları görüp duyunca hem mutlu oluyorum hemde eşimin ilgiisizliğinden dolayı kendi adıma mutsuz oluyorum maddi olarak eşine bağlı biri olarak istesemde beğensemde alamıyorum o müsait olunca alıyoruz kimi arkadaşlar oda hazırladı bebeğine eşyalarını yerleştirdi imrenerek okudum kaynım evlencek ev alıncak bu baharda eşimle ortaklar biz o yüzden masrafları minimuma indirdik yani içimde kaldı bazı seyler kızlarım için bembeyaz bi oda yapacaktım kursağımda kaldı ((

Guler canim kizlar erken dogar derler ama benim kizim 40 haftayi tamamlamisti bu kizim bakalim kacinci haftada gelecek ama bence genelleme yapamiyoruz arkadas oglunu 36+2 de dunyaya getirdi kuzenim ise oglunu 38 de dunyaya getirdi

Ayyy hayirli olsun. İçimde bi his var acaba bu haftasonu bana der mi hadi ameliyata diye. Sanki Doğumum böyle olacak gibi geliyor. Hsyirlisi ama yok normal olsun.. Offf

oo dogumlar cogalıyor, gozun aydın canım ayrıntıları beklıyoruz.:)

tesekkur ederım cnm sıtenın lınkını de gonderebılır mısın?

Canim cepten link kopyalayamadim ama akgün zuccaciye yaz cikiyor

Sağol canim ben de beğendim :)

Hihihi :) fena fikir degil. Hatta Daha ucuza bile yapilir. Markafoni de gecen 6 adet 24 tlydi. Bi de begenmedim ustunde isim falsn yok tabi. hani doğurup da sonradan hamile topiklerine girip ürünlerini tanitiyorlar ya. Onlar gibi olmayalim biz de

Kizlar yuruyus yapiyor musunuz ben gunluk yarim ile bir saat arasi kosu bandinda yuruyus yapiyorum

Odadan odaya. O da zorla:)) hihihi

Bende sebamed seti aldim pisik icin sanayag kullanicam kayinvalidemden ogrendim gecen kendim pisik oldum malum kiloluyuz arasi cok kotu olmustu pudra varmi diye kocisi yollladim sanayag sursun demis aldim elime bir parca surdum bi rahatladimki anlatamam bebislerinde pisikte aglamasi cok normal gercekten insanin cani yaniyor bebek kremini de banyodan sonra kullanirim ama kicini sanayaglicam kurabiye gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…