kızlar şekerlerim bitti sonunda. yalnız hastanede koyabileceğim bi sepet ya da kutu gibi bişey ayarlamam gerekiyor. yapmak isteyenler için özetliyim:
tasarımlar bana ait. çok hesaplı oldu hem de çok zevkliydi. kavanozlar internetten paşabahçe 29cc. şekerler pembe olan elit, beyaz olanları bimden aldım. şekerler bitince de bonibon koydum. stickerleri zazzle.com da tasarladım evde kalın kağıda çıktı alıp pritt ile yapıştırdım kavanoz kapağına. tanesi yaklaşık 80 kuruşa mal oldu. tabi ki Rabbim her şeyden önce sağlık versin bebeklerimize. gerisi tefarruat.
Eki Görüntüle 897890 Eki Görüntüle 897891 Eki Görüntüle 897892
Eki Görüntüle 897893
bebek doğmadan herşeyini alıp özenen hevesli anne babaları görüp duyunca hem mutlu oluyorum hemde eşimin ilgiisizliğinden dolayı kendi adıma mutsuz oluyorum maddi olarak eşine bağlı biri olarak istesemde beğensemde alamıyorum o müsait olunca alıyoruz kimi arkadaşlar oda hazırladı bebeğine eşyalarını yerleştirdi imrenerek okudum kaynım evlencek ev alıncak bu baharda eşimle ortaklar biz o yüzden masrafları minimuma indirdik yani içimde kaldı bazı seyler kızlarım için bembeyaz bi oda yapacaktım kursağımda kaldı((
Guler canim kizlar erken dogar derler ama benim kizim 40 haftayi tamamlamisti bu kizim bakalim kacinci haftada gelecek ama bence genelleme yapamiyoruz arkadas oglunu 36+2 de dunyaya getirdi kuzenim ise oglunu 38 de dunyaya getirdi[/QUO
haklısın canım bellı olmaz o zaman.
Kızlar sebamed in setini almıştım. İçinde sabun, şampuan, losyon ve bebek kremi diye bişey var. Bebek kremi için pişik önleyici diyor ama internette sebamedin ayrıca pişik önleyici kremini gördüm almalımıyım sizce. Yada farklı bi marka ne aabilrim.
Acaba setin içndeki kremi günlük kullanıcam da eğer pişik olursa o pişik kremimi gerekli ??
aynı sorun bende de var ben de bulamadımya kızlar neden bu ısaretler ben de cıkmıyor yuz ıfadelerı??? altta sadece 4 5 tane sımge var ? baska yok sız de nasıl ya
bepanthol pişik kremi aldım,. şampuanda sebamed
bebek doğmadan herşeyini alıp özenen hevesli anne babaları görüp duyunca hem mutlu oluyorum hemde eşimin ilgiisizliğinden dolayı kendi adıma mutsuz oluyorum maddi olarak eşine bağlı biri olarak istesemde beğensemde alamıyorum o müsait olunca alıyoruz kimi arkadaşlar oda hazırladı bebeğine eşyalarını yerleştirdi imrenerek okudum kaynım evlencek ev alıncak bu baharda eşimle ortaklar biz o yüzden masrafları minimuma indirdik yani içimde kaldı bazı seyler kızlarım için bembeyaz bi oda yapacaktım kursağımda kaldı((
Kızlar sebamed in setini almıştım. İçinde sabun, şampuan, losyon ve bebek kremi diye bişey var. Bebek kremi için pişik önleyici diyor ama internette sebamedin ayrıca pişik önleyici kremini gördüm almalımıyım sizce. Yada farklı bi marka ne aabilrim.
Acaba setin içndeki kremi günlük kullanıcam da eğer pişik olursa o pişik kremimi gerekli ??
Ben şampuan ve bebe yağı aldım musteladan pişik kremim başka marka losyonda almadım bebeyağıyla aynı işlevi görüyolar diye düşündm canımben de şampuan, pişik kremini mustela alacagım bunun dısında normal krem losyon ya da yag falan aldınız mı sız? ılk aylar pek kullanılmıyormus ya
ben de şampuan, pişik kremini mustela alacagım bunun dısında normal krem losyon ya da yag falan aldınız mı sız? ılk aylar pek kullanılmıyormus ya
Kizlar yuruyus yapiyor musunuz ben gunluk yarim ile bir saat arasi kosu bandinda yuruyus yapiyorum
kızlar doğuma aldılar doğurdum sezeryan ile cuma aldılar bebeğim tehlikedeydi fırsat bulunca yin yazarım
Kızlar ben bu gidişle yolda doğurucam
Sabah 12de çıktım akşam 5 ti eve girdiğim
Çokmu zararlı bu kadar yürümem
Herşey bana bakıo evin temizliğide bebek eşyasıda
SiZe bi sırum var
Lohusa atleti aldım ama o biraz vücuda yapışan türden
Hastanede giymek için atlet olarak ne alıcaksınız yanınıza
Ben gebe kalmadan önce altan çıt çıtlı badi giyerdim hep
Şimdide çıtçıtını bağlamadan giyiyorum
Hastane için ne alayım yanıma iç çamaşırı olarak
bende hep çıtçıtlı badi giyerdim ama hamileyken giymedim onları l beden atletler aldım kotondan 9 tlye onları giydim
şimdi de hastane için magic formun emzirme atletlerinden aldım çok rahat ve kullanışlı birde 2 tane emzirme sütyeni aldım
yeter herhalde
ama kendini okadar yorma kasılmıyor mu karnın okadar yürümeye ben çok yürüyeyim hemen penguen gibi oluyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?