2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

çok güzel olmuşlar canım
eline , emeğine sağlık
umarım sağlıkla doğarlar da mutlulukla dağıtırız hediyeliklerini

canım benim yaaa
maalesef herşey gönlümüze göre olmuyo
Allahım inşallah bebişlerimiz doğduktan sonra hayal ettiklerimizi gerçekleştirmeyi nasip eder
onlar sağlıkla sıhhatle gelsinler de dünyaya bugün olmazsa yarın herşeyleri olur Allahın izniyle
üzme kendini bunlar için, Allah korusun bebişin olumsuz etkilenir tatlım

bepanthol pişik kremi aldım,. şampuanda sebamed

Canım hiç takma kafana rabbim nasip edecek sen daha güzelini yapıcaksın ilerde . Eminim eşinde ister tüm bunları ama anlattığın gibi müsait değilsiniz zaten şimdi ne anlar bana çocuğu olan tüm arkadaşlarım oda acil gerekli değil azıcık büyüsün o seçicek ben bunu istemem bunu isterim diye diyor sen sağlıklımısın bebişin sağlıklımı ailen iimi huzurlumu gerisi yalan hep bunları düşünmeliyiz ama insan oğlu herzaman yapamıyoruz işte...

ben de şampuan, pişik kremini mustela alacagım bunun dısında normal krem losyon ya da yag falan aldınız mı sız? ılk aylar pek kullanılmıyormus ya

Canım çinko içeren pişik kremi alman gerekiomuş ben ona dikkat etmiştim bide dün aralık annelerinde okumuştum ordaki mustelanın pişik kremini kullanmış çokta memnunmuş kulağımıza küpe olsun

ben de şampuan, pişik kremini mustela alacagım bunun dısında normal krem losyon ya da yag falan aldınız mı sız? ılk aylar pek kullanılmıyormus ya

mustelanın body losyonunu aldım ben çünkü duştan sonra masaj yaparken kullanabilmek için minik elime sürücem
bir de masaj yağının testerini verdi ecz bana dene ayak altlarına özellikle gaz sancısı olursa dedi bakalım neler yaşayacagız

Kizlar yuruyus yapiyor musunuz ben gunluk yarim ile bir saat arasi kosu bandinda yuruyus yapiyorum

Maşallah yürüyüş çok faydalı ben haftada en az 3 gün yapıyordum ama koşubandı olmadığından dışarda yürüyorduk eşimle hava çok soğudu,soğuğu da göze aldım son yürüyüşe çıkıp eve geldikten sonra karnım inanılmaz kaşındı soğuk-sıcak etkisi oldu galiba çatlıycak diye korktum hiç kaşımadım çok şükür görünürde bişi yok şimdilik. Ya kapalı yerde yürüyüşü deniycez ya da ben yine eşimi ikna edemediğim zamanlarda yaptığım gibi apartman merdivenlerini yavaştan çıkıp inicem :)

Kızlar ben bu gidişle yolda doğurucam
Sabah 12de çıktım akşam 5 ti eve girdiğim
Çokmu zararlı bu kadar yürümem
Herşey bana bakıo evin temizliğide bebek eşyasıda

SiZe bi sırum var
Lohusa atleti aldım ama o biraz vücuda yapışan türden
Hastanede giymek için atlet olarak ne alıcaksınız yanınıza

Ben gebe kalmadan önce altan çıt çıtlı badi giyerdim hep
Şimdide çıtçıtını bağlamadan giyiyorum
Hastane için ne alayım yanıma iç çamaşırı olarak

bende hep çıtçıtlı badi giyerdim ama hamileyken giymedim onları l beden atletler aldım kotondan 9 tlye onları giydim
şimdi de hastane için magic formun emzirme atletlerinden aldım çok rahat ve kullanışlı birde 2 tane emzirme sütyeni aldım
yeter herhalde
ama kendini okadar yorma kasılmıyor mu karnın okadar yürümeye ben çok yürüyeyim hemen penguen gibi oluyorum da

Ayaklarım çok ağrıdııı çarşıda işim vardı vaktin nasıl grştini anlamadım

Emzirme atleti sıkmazmı acaba
Dahamı bol penye bişi alsam

Off bu çatı agrılarılar çok fena bu arada vajina agrısı ve çatı agrısı çok ayrı seylermiş yszayımda belki bbirinin içini rahatlatır 3 aydan bu yana vajina agrısı çekerdim ve korkardım açılmamı oluyo diye meger çatı agrısı apayrıymış yüremiyorum inanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…