2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

ben de emzırme atletı aldım hastaneye de onu goturecegım, emzırme sutyenıne gerek var mı kı zaten atletler kendınden sutyenlı gıbı yanı ust kısmı cıft kat . ben hıc sutyen almadım almalımıyım? hataneye atletı gotursem ıcıne de ucu bellı olmasın dıye ped koyacam????

ya bır de bebegı ılk verdıklerınde emzırcez ya ben basımda kımse olmasın ıstıyorum nasıl olcak o????

Kızlar ben emzirme atleti ya da sutyeni almadim sizce gerekli mi? Yani ablam falan kullanmamisti.

Sabahmeltemi
Ben de öyle isterim ama o hic mümkün değil bence. Ama ben de cekiniyorum o durumlardan. Offf

bendede iki hafta önce olmuştu çatı ağrısı yuruyemiyordum yatip kalkamiyordum nst de de yüksek sancilar çıkınca doktorum serum dil altı hapi fitil falan verdi rahatladım şimdi baya baya iyiyim cok şükür magnezyum da kullanıyorum zaten o çok kötü bi ağrı ya doktorun bişey vermedi mi yaa

Canım çinko içeren pişik kremi alman gerekiomuş ben ona dikkat etmiştim bide dün aralık annelerinde okumuştum ordaki mustelanın pişik kremini kullanmış çokta memnunmuş kulağımıza küpe olsun

Mustelanınki galiba pişik önleyici krem, ayrıca pişik kremi almaya gerek varmı acaba

Ben daginin emzirme atletin ve südyenini aldım. Atlet için sadece hastanede değil normaldede kullanışlı dediler. Üstümüze giydiğimiz şey düğmesizse alttan kaldırdığımızda göbek filan görünür atlet iyi oluyomuş. Bu arada bende emziremem birilerinn yanında nolucak bilmiyorum

Ben magnezyum kullanıyorum ama bugun içtimmi içmedimmi hatırlamıyorum belkide ondan çok agrıyodur zaten azıcık kaldı bize hayırlısı bakalım

Canım bişey sorucam, senin bu aldığın tıpalı kolonya şişelerinde tıpayı açınca ağzında tekrar kolonyalarda olan plastikten olan şey varmı hani delikli yoksa direk ağzı açıkmı. Galiba tüm modeller ağzı açık değilmi

canim bende karin kasintisindan agliyodum uyuyamiyodum.
benimde karnim kasiniyodu.doktor baska biyerde kasinti varmi dedi yok dedim.yinede karaciger enzimlerine bakalm dedi.sonuc temiz olunca kasinti rahatlatici ovadril losyon verdi.kendime geldim kurtardi beni resmen

(((( Allahım sabır versin yarabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı içindede bizlere yavrularımızı öpe koklaya büyütelim inşallah orkidem canım ya dualarda yüreğimdesin Allahım bidaha böyle acılardan korusun seni çok üzgünüm ( kızı melek olacakmış arkadaşımın ona dua edecekmiş cennetten demekki, Rabbim diğer evladını sana bağışlasın oğlunun ömrünü uzatsın

slm kızlar bugün kontrolüm vardı bebiş 3200 gr olmuş kafası aşagıdaymış ama tam yerleşmemiş.doktora artık doğurmak istiyorum dedim oda bana 2 hafta önce ağlıyordun erken doğacak diye dediartık dayanamıyorum dedim.biraz yürüyüş yap dedi.

Canım ben mustelanın hem pişik önleyici hem pişik tedavi kremini aldım. İlk zamanlar zeytin yağı sürerim ama sonrasında pişik önleyiciyi her altını açtığımda sürerim, tedavi kremini de pişik olursa.

Kızlar bugün itibariyle izne ayrılmış durumdayım. Karsı komsum oturmak için çagırdı gittim. 2 tane arkadası daha vardı sohbet ettık biraz.bu arada kadınların bırı de hamıleydi hatta haftalarımız hemen hemen aynıymış bana dedı kı senın karnın nıye benımkınden buyuk . Ben ne diyeceğimi sasırdım

herkesin karnı aynı olmuyor, aldığı kiloda..hatta hiçbişeyi aynı olmuyor hamilelikte ..öğrenememiş mi o bayan bunca haftadır bunu??
cahillik zor iş :)

bende bunu hiç istemiyorum hiç sevmem böyle şeyleri .. bide gözlerini dikip bakarlar yaa.. hemşireleri nasılsa bidaha görme ihtimalimiz yok.. :) ama hemşireyi ayartıcam önceden herkesi dışarı çıkartması için bu gibi durumlarda.. bakalım olabilecekmi.. arkadaşıma abartısız 10 kişinin yanında bebeği emzirtmişlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…