Ayaklarım çok ağrıdııı çarşıda işim vardı vaktin nasıl grştini anlamadım
Emzirme atleti sıkmazmı acaba
Dahamı bol penye bişi alsam
bende hep çıtçıtlı badi giyerdim ama hamileyken giymedim onları l beden atletler aldım kotondan 9 tlye onları giydim
şimdi de hastane için magic formun emzirme atletlerinden aldım çok rahat ve kullanışlı birde 2 tane emzirme sütyeni aldım
yeter herhalde
ama kendini okadar yorma kasılmıyor mu karnın okadar yürümeye ben çok yürüyeyim hemen penguen gibi oluyorum da
Off bu çatı agrılarılar çok fena bu arada vajina agrısı ve çatı agrısı çok ayrı seylermiş yszayımda belki bbirinin içini rahatlatır 3 aydan bu yana vajina agrısı çekerdim ve korkardım açılmamı oluyo diye meger çatı agrısı apayrıymış yüremiyorum inanın
Canım çinko içeren pişik kremi alman gerekiomuş ben ona dikkat etmiştim bide dün aralık annelerinde okumuştum ordaki mustelanın pişik kremini kullanmış çokta memnunmuş kulağımıza küpe olsun
Kızlar ben bu gidişle yolda doğurucam
Sabah 12de çıktım akşam 5 ti eve girdiğim
Çokmu zararlı bu kadar yürümem
Herşey bana bakıo evin temizliğide bebek eşyasıda
SiZe bi sırum var
Lohusa atleti aldım ama o biraz vücuda yapışan türden
Hastanede giymek için atlet olarak ne alıcaksınız yanınıza
Ben gebe kalmadan önce altan çıt çıtlı badi giyerdim hep
Şimdide çıtçıtını bağlamadan giyiyorum
Hastane için ne alayım yanıma iç çamaşırı olarak
bendede iki hafta önce olmuştu çatı ağrısı yuruyemiyordum yatip kalkamiyordum nst de de yüksek sancilar çıkınca doktorum serum dil altı hapi fitil falan verdi rahatladım şimdi baya baya iyiyim cok şükür magnezyum da kullanıyorum zaten o çok kötü bi ağrı ya doktorun bişey vermedi mi yaa
Ben magnezyum kullanıyorum ama bugun içtimmi içmedimmi hatırlamıyorum belkide ondan çok agrıyodur zaten azıcık kaldı bize hayırlısı bakalım
canim bende karin kasintisindan agliyodum uyuyamiyodum.kızlar slm, bir iki haftadır göbeğimde kaşıntılar oluyordu çatlaklar oluşacak diye aldırış etmedim ki karnımın altından çatladım, ama kaşıntılar geçmemişti. geçen hafta vücudumda da kaşıntılar başladı, cuma günü karnımda hafif kızarık başladı vucudumda kızarık yok ama kaşıntılardan uyuyamıyordum nerdeyse, sabah ilk iş doktoru aradım önce cildiyeciye git sonra bana gel dedi. gittim cild doktoru ilaçlarımı bırakmamı önerdi bir hafta deneyeceğiz, ayrıca bi karışım krem yaptırdı eczaneden onu kullanacağım, kd doktoruma da gittim gösterdim yarın kan tahlili yaptıracağım aç karnına, inşaallah bişey çıkmaz
canlarım güzel bir haberden sonra acı haber vermek gibi olacak ama orkide kızını kaybetmiş,, dua edelim, rabbim sabrını versin, çok büyük bir imtihan çünkü... isyan etmeden meleğini gerçek sahibine teslim etsin.... rabbim kimseye evlat acısı vermesin.....
Kızlar sebamed in setini almıştım. İçinde sabun, şampuan, losyon ve bebek kremi diye bişey var. Bebek kremi için pişik önleyici diyor ama internette sebamedin ayrıca pişik önleyici kremini gördüm almalımıyım sizce. Yada farklı bi marka ne aabilrim.
Acaba setin içndeki kremi günlük kullanıcam da eğer pişik olursa o pişik kremimi gerekli ??
kızlar doğuma aldılar doğurdum sezeryan ile cuma aldılar bebeğim tehlikedeydi fırsat bulunca yin yazarım
Bana doktorum 37. Haftadan itibaren magnezyumu bırakırsın dedi niye diye sormayı unuttum :44: sizede böyle bişey dedimi acaba? Bu hafta gidince sorayım
Kızlar bugün itibariyle izne ayrılmış durumdayım. Karsı komsum oturmak için çagırdı gittim. 2 tane arkadası daha vardı sohbet ettık biraz.bu arada kadınların bırı de hamıleydi hatta haftalarımız hemen hemen aynıymış bana dedı kı senın karnın nıye benımkınden buyuk . Ben ne diyeceğimi sasırdım
ben de emzırme atletı aldım hastaneye de onu goturecegım, emzırme sutyenıne gerek var mı kı zaten atletler kendınden sutyenlı gıbı yanı ust kısmı cıft kat . ben hıc sutyen almadım almalımıyım? hataneye atletı gotursem ıcıne de ucu bellı olmasın dıye ped koyacam????
ya bır de bebegı ılk verdıklerınde emzırcez ya ben basımda kımse olmasın ıstıyorum nasıl olcak o????
herkesin karnı aynı olmuyor, aldığı kiloda..hatta hiçbişeyi aynı olmuyor hamilelikte ..öğrenememiş mi o bayan bunca haftadır bunu??
Cahillik zor iş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?