2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Ay canım tam istediğim cavap buydu detaylı o zaman önce zeytinyağı kullanırım, benim aldığım sebamed önleyici olduğu için onu dediğin gibi her altıbı açtığımda ok. Peki bu mustelaya baktımda bi kaç çeşidi var. senin aldığın mustela pişik kreminin üstünde tam olarak ne yazıyor, bunuda cevaplarsan çok mutlu olurum

Kızlar yeni doğan sünneti yaptırmayı düşünüyor musunuz?

Hastane ve doktor tavsiyesi olan var mı?

Kizi olacak kizlar bu pisik kremi pudrasi iyi hos ama arkadasimin alti aulik bebegi var bebegin surekli vajenini temizleyip krem pudra surmekten vajeni kapandi bebegin vajeni yapismis doktor ilac tedavisine basladi tedavi ile gecmezse cerrahi mudahale ile acacaklar krem sursen bir dert surmesen bi dert

oglumda 4 mm buyume vardı dogduktan sonra kontrole gıttık bı kaç kere gectı şimdi. inşallah gecer..

Merhaba hanımlar. Bugün kontrolümüz varı. Kızım 3.060 gr olmuş. Aşağı dönmemiş. Bu hafta bol yürüyüş önerdi doktorum. Çatı muayenesi olduk ve hiçte korkutucu diil. Hiç hissetmedim. Biraz baskı sadece. Pazartesi günü doğum şekline karar veririz dedi doktorumuz. O hafta içindede olur zaten.

çok zayıfoluyoruz degılmı bazen aynı bnde anlattıgın gıbı oluyorum seytanın vesvesesı dıyom bnde içim kararıyo hiçbişey yolunda degıl gıbı gelıyo ve bazende çok çabuk umutsuzluga kapılıyorum.. temızlık konusunda ıse bnde dün o kadar çok temızlık yaptım kı sabahtan esım gelene kadar sürdü mutfagı bıtırdım bıraz da ütü vardı onu vestıyerı falan epey bi işi yaptım ellerım açılmış eşim geldıgınde sancılandım sonra eşim bas bas bagırdı sana yat dedıkçe ne kendını parcalıyon sana temızlık yap dıyen mı var ben yemek yapmana razı gelmezken kendını ne hale getırıyon dıye ciddi ciddi kızdı yanı ama elımde degıl bıraz tıtızlık var bı de yüzden yapamıyorum..............

Bana doktorum 37. Haftadan itibaren magnezyumu bırakırsın dedi niye diye sormayı unuttum :44: sizede böyle bişey dedimi acaba? Bu hafta gidince sorayım

erken dogum kasılmalarını engellemek ıçın verıyolarya magnezyumu 37 den sonra bırakılıyokı dogumu baslatmak için 38 haftaya ancak etkılerı gecer ve dogurursun....

Canım, pudra zaten artık kullanılmıyor artık, zararlı...

Bir de vajenin en dış dudakları bile açılıp her bezde temizlenmez, sadece kaka yapmış ve dolmuşsa temizlenir... Oranın kendi ph derecesi var ve temizlik bu dereceyi bozar, bana çocuk dr böyle söylemişti... Zaten içi krem gibi birşeyle dolu kaplı oluyor, o bile temizlenmez.. Bu dediğim dış genital organ, vajene hiç dokunulmaz zaten,...

Bana doktorum 37. Haftadan itibaren magnezyumu bırakırsın dedi niye diye sormayı unuttum :44: sizede böyle bişey dedimi acaba? Bu hafta gidince sorayım

Bana da ilk doğumda dr bıraktırmıştı, kasılmaları engellediği için bıraktırıyorlar...

geçmiş olsun..bana da doktorun verdiği kremler kaşıntımı biraz geçirdi , yarın ki sonuçlarımda temiz çıkarsa rahatlarım:)

merhaba kızlar bu haftalarda yoğun bir akıntım var beyaz renkte acaba benle aynı haftada olan arkadaşalar ne durumda

İkizlerin mi olacak canım, yoksa ikinci kızın mı? Benim bir kızım var, şimdi rabim nasip ederse ikinci kızım gelecek....

Ben de oda hazırlamadım, büyük kızıma şimdi oda aldık, miniğimiz yine park yatakta yatacak...

Rabbim sağlık sıhhat versin, ben çalışıyorum ama ev bırcumuz var yeni aldık, ekstra taşınma ve eksik masralarımız oldu, inan birbtulum alırken bile düşünüyorum, buna gerçekten ihtiyacımız var mı diye... Eşe bağımlılıkla alakası yok yani yaşadığının, Rabbim sağlık sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin, gerisi boş... Başımızı sokacağımız sıcak bir evimiz, soframızda sıcak bir yemeğimiz varsa çoğu kişiden dahanzenginiz... Maddi konularda çoğunlukla kendimden aşağıdakilere bakmaya gayret ediyorum, insanım bazen özeniyorum ama çok şükür bugünüme, demeye çalışıyorum... Çünkü yukarının da yukarısı var, zenginliğin bir sınırı yok...

Eşin de ister ama ne yapsın, daha fazla sıkıntıya girmek istemez belki... Sen içini ferah tut, bebeklerimiz bizden kaliteli kıyafetler, odalar değil sevgi dolu kucak bekliyor.... Her şeyin başı sağlık.... Hepsi zamanla olur, ama giden sağlık zor geri gelir...

Çocukların büyüyünce onlar seçerler odalarını, daha kıymetli olur kimbilir?

Ben dra sormayı unuttum ya bende bırakayım içmeyim bugün ozaman dr 36+5 sin dedi yeter içtiğim:)

Ben de ilk doğumda 38'e kadar kullanmıştım, dr da unutmuş bırak, artık doğum gelmiş, magnezyum içilmez demişti.. Ama sezeryan olacaklar, kullanabilir galiba....

Valla ben doktora sormadım bırakayımmı die oda unutmuştur belkide içmeyeyimmiki acaba bilemedim şimdi

Canım bence kızların dediği gibi olabilir kasılmaları azaltmak için içiyoruz sonuçta, 36,37 den sonra normal akışına girelim diye demiştir doktorum herhalde. 33. haftamda Doktora Ben sadece sabahları içiyorum hala çok ağrım sancım var deyince günde 2 tane al 36,37 den sonra bırak demişti. Bu cuma gidince yine sorarım

Canım yazarım yani aşkolsun
Pişik önleyicide, 'vitamin barrier cream' yazıyo 100ml pompalı ambalajda.
Pişik tedavide de, stelactive- skin care for nappy area yazıyo 75ml 'pişik oluşumunda iyileştirici bakım kremi' diye de Türkçe etiketi var.

Ben de ilk doğumda 38'e kadar kullanmıştım, dr da unutmuş bırak, artık doğum gelmiş, magnezyum içilmez demişti.. Ama sezeryan olacaklar, kullanabilir galiba....

İçmiyim ozaman normal doğum olacak galiba belli değil canım annem cumaya geliyo ben ilacı bırakınca yarına doğurmam heralde:) cumaya kadar beklesin mümkünse bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…