Canım ben mustelanın hem pişik önleyici hem pişik tedavi kremini aldım. İlk zamanlar zeytin yağı sürerim ama sonrasında pişik önleyiciyi her altını açtığımda sürerim, tedavi kremini de pişik olursa.
Kızlar sizin eşinizde erkenden uyuyo mu
merhaba anneler moralim bozuk biraz bugün kontrolüm vardı beb,işim 3300 olmuş başı aşagıya dönmüş sevindim ama sol böbreginde 8 mm büyüme var dedi doktor korkucak bişi degil dogduktan sonra cocuk doktoruna gösterin dedi.Biraz arastırdım genelde dogumdan sonra geciyormus gecmese operasyon gerekebiliyormus,küçük bi belirti de olsa down sendromu belürtisi olabilirmiş falan fi,lan ama doktoruma güveniyorum inşallah doğumdan sonra gecer sizin aranızda var mı böyle bi durumla karsılasan?? Çok takmamaya çalışıyorum ama aklıma geldikce korkuyorum
Spiral banada korkunc geliyor hem yara da yapiyor diye biliyorum evlenince dokuz ay hap kullandim cok kilo aldim kocise korun dicem olursada ikinci cocuk isterim diye dusunuyorum neyse kizlar sabah cok bunaldim annem geldi memleketten uzagim yanima geldi sagolsun cuma doktora gidince burda onu hava carpti tabi cumartesi derin temizlik yapti iyice hasatini cikardi dun hastanelik oldu bugunde hic kalkamicak gibiydi simdi iyi cok sukur sabah kalktim esim oglen yemege gelecekti yemek yaptim anneme corba yaptim evi supurdum annem aceyle silecem demisti o yorulmasin dedim ben sildim sanki hersey cok kotuymus gibi hissettim seytan vesvese verdi galiba sularda yoktu kisisel temizligimi yapamiyorum annem hasta evim temiz degil diye baya eseriklendim cok sukur kimseye hissettirmeden gecirdim aglicaktim sinirden hatta gozlerim doldu kocamda agladinmi dedi camasir suyundan dedim o da kizdi temizlik temizlik yeter artik diye neyse ogleden sonra uyudum annemde iyilesti kendime geldim simdi iyiyim
Bana doktorum 37. Haftadan itibaren magnezyumu bırakırsın dedi niye diye sormayı unuttum :44: sizede böyle bişey dedimi acaba? Bu hafta gidince sorayım
Kizi olacak kizlar bu pisik kremi pudrasi iyi hos ama arkadasimin alti aulik bebegi var bebegin surekli vajenini temizleyip krem pudra surmekten vajeni kapandi bebegin vajeni yapismis doktor ilac tedavisine basladi tedavi ile gecmezse cerrahi mudahale ile acacaklar krem sursen bir dert surmesen bi dert
Bana doktorum 37. Haftadan itibaren magnezyumu bırakırsın dedi niye diye sormayı unuttum :44: sizede böyle bişey dedimi acaba? Bu hafta gidince sorayım
canim bende karin kasintisindan agliyodum uyuyamiyodum.
benimde karnim kasiniyodu.doktor baska biyerde kasinti varmi dedi yok dedim.yinede karaciger enzimlerine bakalm dedi.sonuc temiz olunca kasinti rahatlatici ovadril losyon verdi.kendime geldim kurtardi beni resmen
bebek doğmadan herşeyini alıp özenen hevesli anne babaları görüp duyunca hem mutlu oluyorum hemde eşimin ilgiisizliğinden dolayı kendi adıma mutsuz oluyorum maddi olarak eşine bağlı biri olarak istesemde beğensemde alamıyorum o müsait olunca alıyoruz kimi arkadaşlar oda hazırladı bebeğine eşyalarını yerleştirdi imrenerek okudum kaynım evlencek ev alıncak bu baharda eşimle ortaklar biz o yüzden masrafları minimuma indirdik yani içimde kaldı bazı seyler kızlarım için bembeyaz bi oda yapacaktım kursağımda kaldı((
Bana da ilk doğumda dr bıraktırmıştı, kasılmaları engellediği için bıraktırıyorlar...
merhaba kızlar bu haftalarda yoğun bir akıntım var beyaz renkte acaba benle aynı haftada olan arkadaşalar ne durumda
Ben dra sormayı unuttum ya bende bırakayım içmeyim bugün ozaman dr 36+5 sin dedi yeter içtiğim:)
Valla ben doktora sormadım bırakayımmı die oda unutmuştur belkide içmeyeyimmiki acaba bilemedim şimdi
Ay canım tam istediğim cavap buydu detaylıo zaman önce zeytinyağı kullanırım, benim aldığım sebamed önleyici olduğu için onu dediğin gibi her altıbı açtığımda ok. Peki bu mustelaya baktımda bi kaç çeşidi var. senin aldığın mustela pişik kreminin üstünde tam olarak ne yazıyor, bunuda cevaplarsan çok mutlu olurum
Ben de ilk doğumda 38'e kadar kullanmıştım, dr da unutmuş bırak, artık doğum gelmiş, magnezyum içilmez demişti.. Ama sezeryan olacaklar, kullanabilir galiba....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?