2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Bu arada kızlar popolin omega pişik kremi çok çok iyiymiş banada teyzemin kızı demişti tüm kremleri denemiş pişiği tek bu krem geçirmiş ben ondan aldım

Okurken ter bastıı arkadasımm (

Merhaba hanimlar, portfolyom icin fotograf cekmek istiyorum dogum oncesi hamilelik dogum ve dogum sonrasi olmak uzere fotograf cektirmek isteyen istanbul anadolu yakasinda oturan anne adaylari var mi? Yeni dogum yaptigim icin simdilik yakin cevremde olmasini istiyorum. bulbul.sema@gmail.com mail atabilirsiniz.

günaydın arkadaşlar.biz yine uyuyamadık.burda fitil ya da krem kullanıyorum diye yazan arkadaşlara soruyorum.akıntım çoğaldı ve sarımsı.vajinaya yakın yerlerde de agrı var.neden olabilir acaba.enfeksiyon belirtileri ne.dr kontrolüm dündü ama ben bunu konuşmayı unuttum.34 haftalık hamileyim.fikri olan arkadaşlar cvplarınızı bekliyorum.

sağlıklı günler hepimize

Akıntının rengi, yeşil yahut beyaz ama süt kesiği kıvamında, parça parça olursa, kötü koku ve vajinada kaşıntı enfwksiyon belirtilerindendşr... Ven fitil kullanmıştım, geçti... Ama dr tavsiyesi olmadan kullanmamak gerekir, telefonla sorsan, olmaz mı.

Bu arada ben magnezyum hiç kullanmadım, zaten kasılmalar için veriyorlar, 30. Haftaya kadar vermediler, sonra da ben iatemedim... Onun yerine kalsiyum verdi dr...

(( aa canim kukusuna mi surmus? Kremi sadece popoya surmeliyiz, temizlerken de vajendeki floraya zarar vernemek icin dudaklarin icine asla dokunmamaliyiz diye okudum. Kiz bebek temizligi daha cok ozen gerektiriyor. Pudra isr almadim cunku bebeklere tavsiye edilmiyor. Uzulmus bebecigin durumuna

Günaydın kızlar
Malesef dün gece kaşınmaktan hiç uyuyamadım. Ellerim özellikle parmak aralarım ve ayaklarım çok kaşınıyor. Tahlillerimi yeni yaptırmıştım. Birşey çıkmadı. Yediğim birşey dokunmuş olabilirmi ? Dün mayonez ve barbekü sos yedim patates kızartmasıyla :s

gecmiş olsun perisimay insallah hemen atlatırsın

Bu arada kızlar popolin omega pişik kremi çok çok iyiymiş banada teyzemin kızı demişti tüm kremleri denemiş pişiği tek bu krem geçirmiş ben ondan aldım

Bende oğlumda popolin kulanmıştım çinko vardı içinde çok memnundum, bu oğlumada aldım her bezlemede sürmedim sadece pişerse sürdüm.

İlk günlerde zor oluyor emzirme, bide 22 ay emzirmiş biri olarak söyliyim, emzirenin memesini meme olarak görmüyorlar bir mama tabağı bir biberon gibi, tabiki ilk emzirmelerde insan utanıyor ama sonra öyle bir alışılıyorki herkesin yanında emzirebiliyorsun rahatça, gurur veriyor insana, ben böyleydim tabi herkes böyle hissedecek diye bişey yok, inşallah sütlerimiz olurda emziririz :)

Çok çok güzel yazmışsın bayıldım, bebeğimize verebileceğimiz en güzel ve önemli şey sevgi dolu kucaklarımız ve süt dolu memelerimiz "inşallah"

ben 32. haftamdan beri magnezyum içmiyorum.başlasam mı acaba.siz hala kullanıyor musunuz

Canım bende 26. Haftalarda sırt ağrısı ve gece bacaklarıma kramplar giriyordu çok fena sıçrayarak uyanıyodum. O zaman magnezyumu vermişti yani benim şikayetim üzerine. Demek gerek görmemiş senin doktorun. Takvimini göremiyorum ama son haftalardaysan zaten artık vermez bana bıraktırıyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…