2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Saol canım bilgilendirme için bende akıntıyı temizleyip temizlememe konusunda korkularım vardı inşallah annelerede anlatabilirim temizle diye tutturmazlar !

Karaciğer enzimlerine baktır bence hiç geçmedi ve durmadan kaşınıyosan yediklerinin yapacağını çok sanmam.

kızlar, ayaklarında uyuşma hisseden var mı? özellikle ayakta kaldığım zamanlarda 5dk. gibi kısa bir süre olsa bile karıncalanma gibi bir şey hissediyorum. Maalesef işim gereği de ayakta kalmam gereken zamanlar oluyor. Son 10 gün deyip sabretsem de bazen özellikle öküz patronuma çok sinir oluyorum.Son iş günümde beni saatlerce ayakta bırakmayı planlıyor.

kendimi dayak yemiş gibi hiisediyorum, uyku kalitemiz düştü, erkenden de uyumuyorum, uykumu alamıyorum e bide işe gel git ..
bu yorgunluk hissiyle hiçbirşey yapasım gelmiyor .. çorap giymek için eğilmek bile şimdiden işkenceye döndü 1 ay sonra ne olacak Allah bilir

günaydıııııııııııııınnnnnnnn.....kızlar bi sorum olcak.şimdi bu kırmızı mukus gibi akıntı gelince nasıl anlıcaz sancılı mı geliyor.yani biz wc deyken gelirse ve biz görmeden akar giderse nolcak?hemen arkasından su geliyor mu?

Yazılanları okuyorum ve cevap ver butonu bana ölüm gibi geliyo. Dayak yemiş gibi demişsin ya tatlım. Sonuna kadar katılıyorum. Bizim çok çok az kaldı ve her gecen gün zorlaşıyor. Artık nefesim baba bile yetmiyor. Kimseyle konuşmak içimden gelmiyor. Yere çöp düşürüyorum eğilme şerrine bırakıp geçiyorum, ve bunu evimde yapıyorum. Uyku desen gözlerimin altı mosmor resmen. Kocamı karşılamıyorum ve uğurlamıyorum artık. Olduğum yerden kalkamıyorum içimden gelmiyor. Heyecan yerini korkuya bıraktı ve tuhaf bı ağırlık üstüme çöktü. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin.

Amiiinnnn .. 34. haftada böyleyim 38leri filan aklım kesmiyor valla :) Dediğin gibi Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Tuvaleti her kalktığında kontrol et tatlım. Wc nin içindeki su kırmızı oluyormuş. Bi kadın doğum uzmanı anne adayı hep korkar ya anlayamazsam diye ama öyle yada böyle iç güdüsel olarak bazen şans eseri anlarlar. Bu zamana kadar anlamayan olmadı yazmış.

Sabah doğum öncesi tahlilleri için kanımızı verdik .Birşey farkettim 2dk bile ayakta bekliyemiyorum artık sıra beklerken ne hale geldiysem arkadaki teyzeler kızım iyimisin otur şöyle deyip durdu:) bakalım 2gibi doktorumuzu ve bebişimizi görcez inşallah sağlıklıdır bebişim de güzel haberlerle döneriz teyzeleri...

Senin kullandığın o zaman pişik önleyici değil pişik kremi mi canım her bezlemede sürmek te çok sanki sonuçta kimyasal değilmi

Evet çok tabiki, ben mümkün mertebe bişey sürmedim oğluma, yani çok çok gerekli değilse bebe losyonu yada yağı kullanmadım 1 yaşına kadar, çanakkaleden zeytinyağı geliyordu ondan sürüyordum :)

Düşüncesiz insanlara sinir oluyorum, Allah sabır versin

Mobilya Ürünleri < 0-2 Yaş < IKEA Çocuk | IKEA Türkiye

Tatlım biz de aynı şekilde kirada oturuyoruz o yüzden ayrı oda filan yapamadık hamilelik sebebiyle ben de çalışmaya ara verdim o yüzden Allah izin verirse bebiş büyüyünce bişiler yaparız diye düşündük.Ama bir önerim var hangi şehirde oturuyorsun bilmiyorum ama biz ikea dan ahşap beyaz bebek beşiği ve dolabı, bir park beşikle aynı fiyata denk gelicek şekilde alabildik aşağıda kaalog resimlerini koymaya çalıştım bu koyduğum resimdeki karyola pahalı olan biz dolapla aynı fiyata denk gelen bir karyola seçtik yukarıda koyduğum linkten de bakabilirsin alternatifler var, alırken 3 kutu şeklinde oluyor evde eşim 2 saatini vererek kurdu kurulumu da basit ve Avrupa Standartlarında üretildiğinden boyası filan da bebiş için sağlıklı mobilyalar minik olduğundan yatak odasına sığdırdık.

Eklentiler

• $dolap.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 62
  • $karyola.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 53

aslında benim park yatağımda var mobilyadan karyolamda var park yatak hediye gelmişti yatak odamda karyolada oturma odasında şimdi bebek doğunca iki çocuğun esyaları benim dolabı iyice altüst edeccek ben bi gardrop bi şifonyer alalım diyodum esim şimdi değil bi kaç sene sonra dedi canım sıkıldı benim

aynen bizde kiracı olduğumuz ve bütçemiz kısıtlı olduğu için bebek odası almak yerine ikeadan bir dolap ve bir beşik aldık.ikisi toplam 458 TL tuttu.böylece hem benim hevesim içimde kalmadı, hem daha ucuza işi kapattık.

ben manisadayım izmir ikea cok yakın 30 dk sürüyo bir daha söyleyim bakalım esime aksam ne dicek

güzel haberler getirmeni bekliyoruz :)

ben manisadayım izmir ikea cok yakın 30 dk sürüyo bir daha söyleyim bakalım esime aksam ne dicek

Hiiç kendinizi üzmeyin böyle şeyler için.. bende çok isterdim oda filan yapmak eşimde isterdi amma evimiz de maddi durumumuzda bunun için müsait değil. hatta yatak odasında beşik koyacak yer bile yok. ablam hediye park yatak aldı, oturma odamızda duracak bizde mecburen orda olucaz kış boyu.. bir şifonyer bile alamadık açıkçası, hoş alsakta evde koyacak yer yok. taşınma gibi bir lüksümüzde yok. o yüzden idare edicez,Allah can sağlığı versin. İnsan üzülüyor ama ne yapalım inşallah daha sonra daha güzellerini yapabiliriz bebişlerimize..

İnşallah güzel haberler bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…