aynen bizde kiracı olduğumuz ve bütçemiz kısıtlı olduğu için bebek odası almak yerine ikeadan bir dolap ve bir beşik aldık.ikisi toplam 458 TL tuttu.böylece hem benim hevesim içimde kalmadı, hem daha ucuza işi kapattık.
Günaydın kızlar
Malesef dün gece kaşınmaktan hiç uyuyamadım. Ellerim özellikle parmak aralarım ve ayaklarım çok kaşınıyor. Tahlillerimi yeni yaptırmıştım. Birşey çıkmadı. Yediğim birşey dokunmuş olabilirmi ? Dün mayonez ve barbekü sos yedim patates kızartmasıyla :s
Aynen canım bebişin güle güle kullansın, bizimki de öyle tuttu.Eşim kurarken fotolarını da çektim ilerde gösteririm bu hazırlık aşamalarımızı diye :)
kendimi dayak yemiş gibi hiisediyorum, uyku kalitemiz düştü, erkenden de uyumuyorum, uykumu alamıyorum e bide işe gel git ..
bu yorgunluk hissiyle hiçbirşey yapasım gelmiyor .. çorap giymek için eğilmek bile şimdiden işkenceye döndü 1 ay sonra ne olacak Allah bilir
aslında benim park yatağımda var mobilyadan karyolamda var park yatak hediye gelmişti yatak odamda karyolada oturma odasında şimdi bebek doğunca iki çocuğun esyaları benim dolabı iyice altüst edeccek ben bi gardrop bi şifonyer alalım diyodum esim şimdi değil bi kaç sene sonra dedi canım sıkıldı benim
merhaba hanımlar
sürekli takipte olan ama ara ara yazan üyenizden selamlar.
normal doğurcam diye debelenirken bu defa da huysuz kızımın boynuna doladığı ve çözmeye niyetli olmadığı kordon sebebiyle sezaryana dönüş yapmak zorunda kaldım. ayın 27sinde doktorum tarafından itinayla biçilerek kızımla karşılaşacağım. korkuyorumsadece 10 günüm var dün doğum iznimi aldım ve bu gün gözümü açar açmaz banyoyu temizleyerek işe gömüldüm. her gün bir şeyler yaparak ufak ufak bitirmeye çalışacağım. bitmazse canım sağ olsun. park yatağı hafta sonu eşime çıkarttırmıştım balkonda temizlenmek üzere sırasını bekliyor. inşallah sancım falan tutmadan temizleyebilirim onları yoksa küçük hanım yataksız kalacak.
bebek odası için hiç sıkıntı yapmayın onlar uzun bir zaman nerede yattıklarını ayıramayacaklar nasıl olsa. oğlum bir park yatak bir şifonyerle 4 yaşına geldi çok da haberi olmadı açıkçası eksiklerinden. plastik mutfak komidinlerinden alıp koysanız haberi olmaz. maddi durum, evin büyüklüğü herşey önemli istediklerinizi yapmanızda. bu yıl kısmet oldu kendi evimiz oldu oğluma bir oda yapabildimaklı erdiği için yeni eşyaları onu kendinden geçirdi, emin olun bu mutluluğunu görmek bana iyi ki sonradan almışım dedirtti. hiç üzmeyin kendinizi.
orkide allah sabır versin, rabbim elinde kalana sağlıklı, güzel bir ömür nasibetsin.
diğer doğum yapan arkadaşlara da hayırlı olsun bebecikleri, sağlıkla büyüsünler inşallah
merhaba hanımlar
normal doğurcam diye debelenirken bu defa da huysuz kızımın boynuna doladığı ve çözmeye niyetli olmadığı kordon sebebiyle sezaryana dönüş yapmak zorunda kaldım. ayın 27sinde doktorum tarafından itinayla biçilerek kızımla karşılaşacağım. korkuyorumsadece 10 günüm var dün doğum iznimi aldım ve bu gün gözümü açar açmaz banyoyu temizleyerek işe gömüldüm. her gün bir şeyler yaparak ufak ufak bitirmeye çalışacağım. bitmazse canım sağ olsun. park yatağı hafta sonu eşime çıkarttırmıştım balkonda temizlenmek üzere sırasını bekliyor. inşallah sancım falan tutmadan temizleyebilirim onları yoksa küçük hanım yataksız kalacak.
bebek odası için hiç sıkıntı yapmayın onlar uzun bir zaman nerede yattıklarını ayıramayacaklar nasıl olsa. oğlum bir park yatak bir şifonyerle 4 yaşına geldi çok da haberi olmadı açıkçası eksiklerinden. plastik mutfak komidinlerinden alıp koysanız haberi olmaz. maddi durum, evin büyüklüğü herşey önemli istediklerinizi yapmanızda. bu yıl kısmet oldu kendi evimiz oldu oğluma bir oda yapabildimaklı erdiği için yeni eşyaları onu kendinden geçirdi, emin olun bu mutluluğunu görmek bana iyi ki sonradan almışım dedirtti. hiç üzmeyin kendinizi.
orkide allah sabır versin, rabbim elinde kalana sağlıklı, güzel bir ömür nasibetsin.
diğer doğum yapan arkadaşlara da hayırlı olsun bebecikleri, sağlıkla büyüsünler inşallah
Merhaba ;
öncelikle hayırlı doğumlar canım sağlık olsun vardır bir hayır bunda da kordon dolanması deyince hemen daldım konuya
benim kızında boynunda yaklaştık 1,5 aydır kordon dolanık öyle devam ediyoruz doktora normal doğum için sorduğumda bu şekilde normal doğum yaptırdıklarımda var falan dedi yeterki kordon boyu kısa olmasın bunu doğum zamanı görücez demişti
acaba bana da son dakika sezeryan falan der mi ? ne zamandr seninkinin boynunda
biz öğreneli 10 gün oldu, 34.haftada yoktu tam zamanını bilmiyorum o yüzden.
ben ilk doğumumda da aynı şeyi yaşadım kordon son dakikada dolandığı için doğum gerçekleşene kadar haberimiz olmadı ama çok zor bir doğum oldu oğlum için de benim için de. oksijen falan vermek zorunda kaldılar. bizim kordonumuz yeterli uzunlukta değildi ve doğumu çok etkiledi. herkeste aynı olmaz tabiki 3 kat kordonla rahatça normal doğum yapan insanlar da varmış (görümcem ebe o söyledi) ama ben risk alamayacağım.
doğum belli b,r noktaya geldikten sonra dönüş yapılamaz aklından çıkarma.
aslında biz hastaneye gittiğimizde bir sorun olduğu belliydi ama gecenin 3 ünde doktoru uyandırıp sancım geldi deyince adam o sersemlikle kordonu göremedi (ki görünmeye de biliyormuş) solunumunda sıkıntı var demişlerdi ama sezeryana gerek var demediler.
karışık işler, kordon varsa doktoruna güvenmeni tavsiye edebilirim sana ancak.
merhaba hanımlar
Anladım canım son kontrolde hala duruyordu hatta doktor hiç bir zararı yok falan dedi hala kesin normal demiyor son haftanda belli olacak falan diyor bir sonraki kontrolde ne aşamada olacğaı belli olmaz demişti
dediğin gibi her gittiğimde unutmaması için hatırlatıyorum en çokta bişey olmasından korkuyorum sonuçta sürekli doktor kontrolünde değilim hissetmezsem falan diye şimdi alayım dese he diyeceğim o derece ya daha çok dolanırsa falan diye üzülüyorum:
hatta doktor bana şöyle açıkladı o kordondan sadece besin alıyor boğazına dolandı diye boğulmaz yeterki düğüm olmasın beslenmesini engellemesin.
ocakta bakıcaz artık 36. hafta da son karar nasıl doğum olacğaını söyler diye düşünüyorum
riske atmamakle en iyisini yapmışsın sende ilk başta sıkıntı yaşaynca insan ister istemz korkuyor
çözebilir de bilemezsiniz henüz. ben 36+4teyim çok karar anımız geldi maalesef ama sezeryana girmeden bile çözse masadan kalkar giderim ben normal doğuracağım diyeama pek umudum yok. araya yılbaşı falan girmeyecek olsa gene 2014ü beklemeye kalkışırdım 27sinden 1ine ne var ki. ama biliyorum ki yıl başı akşamı ben geliyorum diyecek bu cadı ve o akşam ebe bile bulamayabiliriz.
benim çocuklar arızalı bu konuda oğlum da urfada nevruz günü doğdu üstelik pazara rast gelmişti, anestezi uzmanı bulunamadığından epidural yaptıramayıp çatır çatır doğurmak zorunda kaldımbu da aynı yolun yolcusu. özel günleri seviyorlar
bu arada doktorunuz catı muayenesi yaptı mı perisimay senle doğum tarıhlerımız aynı sayılır
merhaba hanımlar
Merhaba annişler ve bebişler:129:
Biz kızımla evde olmanın tadını çıkarıyoruz. herkes işe giderken evde olmak ilk defa yaşadığım bi şey. çok güzelmiş. o yüzden elimden geldiğince her anımın tadını çıkarmaya çalışıyorum. temizlikle falan uğraşmıyorum pek açıkçası. annem geçen hafta geldi yaptı biraz. doğumdan sonra da ben anneme gidicem inşl. evime gelince de yanımda kv olcak. o yapar ne yapılcaksa.ne kadar da rahatım değil mi
ama napıyım bu son bi daha bu şekilde tek başıma hiç kalamayacağımı bliyorum. bu son günlerim. haftaya kv ve kayınpederim geliyorlarmış:44: aslında ikisini de severim ama ben evde erkek olmasına alışkın değilim. yani normalde pijamayla falan geziyorum şu anda. sütyen takamıyorum zaten. şimdi kp gelince nasıl olcak kızlar ya? bana direkt söylemediler ama anneme demiş kv doğuma kadar durcam diye. yatıp kalkamam istediğim gibi. neyse belki kp pek durmaz. düşüncelidir aslında.
canım Rabbim hayırlı doğumlarını nasip etsin. senin tarih belli artık 10 gün var. meçhul olması daha korkunç bana kalırsa. ben artık her an olabilir mi diye düşünmeye başladım. bu haftasonu doktora giderken hastane çantamı atıcam bagaja. ne olur ne olmaz. aslında ben de yılbaşından sonra istiyorum. ama hayırlısı tabi. bir de yılbaşına falan da denk gelse benim doktorum ben gelirim dedi. yine de nöbetçi anestezi uzmanı fala bulunur herhalde dimi? o anda karar vericem biraz ama dayanamazsam ben de epidural isteyebilirm.
HİÇ kıskanmadım ki
bende işyerinde çok mutluyum çalışıyorum falan
ooooffff geçse de evde yatsam valla izne çıkınca evim temizlenecek kv ile annem yapacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?