Merhaba,
Geçmiş olsun öncelikle, bir şey sormak istiyorum, yaptırdığınız tahlillerin içerisinde karaciğer enzimleri de var mı? Özellikle ALT ve AST değerlerinize bakıldı mı?
HİÇ kıskanmadım ki
bende işyerinde çok mutluyum çalışıyorum falan
ooooffff geçse de evde yatsam valla izne çıkınca evim temizlenecek kv ile annem yapacak inşallah
Karaciğer enzimlerine baktır bence hiç geçmedi ve durmadan kaşınıyosan yediklerinin yapacağını çok sanmam.
ayyy canım yaa:26: senin de o günler gelicek inşl. ben dayanamadım 36.haftada ayrıldım izne. nasıl olsa dönemin ortasında bitiyor izin. martın sonunda. 1 haftadan bişi olmaz dedim kendime hediye ettim yani
hem ne güzel bak senin de temizliğini yapacak birileri var.
bende hiiiç kıskanmadım kiiişurda 9 ocak olmasına ne kaldı bende izne çıkıcam ... ama bi türlü zaman geçmiyor yaa her yanım ağrıyor işe gelmek işkence oldu resmen üffff
Bakıldı enzimlere sorun çıkmadı o yüzden yediklerimden şüphelendim :s
Merhabalar
İyi dilekleriniz için teşekkürler kızlar, doktorumuza gittik tahlillerde çok şükür gayet güzel geldi. Bebiş iimiş 2930 gr olmuş sertleşme ağrı varmı dedi az az iki üçgündür oluyo dedim. Artık evde de işmiş yapmak yok bol bol dinleniceksin dedi,sezeryan tarihini 2-6 arası demiştik ama gerekirse erken de alabiliriz dedi , 76 ile başlamışsın 80 anca olmuşsun sadece bebiş kilo almış dedi napalım hocam öyle oldu dedik iyi mi kötümü dedik sonuçta bebek iyi daha nolsun dedi.Eğer sancı kanama su gelmesi gibi durumlar oluşursa acile geldiğinde tahlillerinide yanında taşı dedi ve haftaya birdaha çağırdı böle kızlar bizden haberler bende şimdi ödül olarak kahvemi ve çikomu aldım siz nasılsınız diye baakıyım dedim.
kızlar ya ben dün gece 3. kez wc ye kalktıktan sonra sürekli sola yatmaktan mı bilmiyorum sol bel tarafımda öyle şiddetli bir ağrı hissettim ki titredim ağrı boyunca kabus gibiydi biraz hareket ettim kalktım filan kendiliğinden geçti gaz sancısıydı sanki böbreğime saplandı gibi oldukarnımda çok sertti dün bugün o kadar sert değil.
Hiç kusmadım ama kiloyuda arada bir verdiğim oldu yani arada 1kilo veriyom sonra yarım kilo alıyom biraz duruyo sonra yarım kilo daha alıyom böyle toplamda 2 kilo vermişimdir canım.MAŞALLAH sana da kilo aldırdığın kuzuna da
gününe kadar verdin mi peki ?
Slm ocak anneleri. Dun buyuyen besigimi getirdiler ve kurdular ama adamlar gittikten sonra altinda ileride normal yatak olarak kullanicagim yerde sunta yok ve ustten baktigim zaman aradan alttaki cekmecelerin ustunu goruyorum. Aradim adamlari su anki besigin ustunde olan iki parca kontraplagi ve altina koydugumuz ucuncu parcasini kullanicaksiniz dedi. Ama bana cok sacma geldi. Cunku 1 cmlik kalinligi var o ileride bes alti yasindaki cocugu ve yatagi nasil tasisin ki . Sizin besiklerinizin altinda ekstra kalin sunta var miiiiii
Bizim de büyüyen beşik altına yatak almadım şimdilik çekmece gibi kullanacağım öyle yerleştirdim.
ama yatağı taşıyacak kalınlıkta
Yani su an besik olarak kullandiginn kisimdaki parcalar disinda ekstra bbi parca koymuslar mi alta
Cok guzelmis odasi gule gule kullanin. Benim buyuyen besik de bunun gibi ama dedigim gibi altinda ekstra sunta yok su an sallanan kisimdaki parcalari buyuturken kullanicakmisiz bana cok sacma geldi.
Cok guzelmis odasi gule gule kullanin. Benim buyuyen besik de bunun gibi ama dedigim gibi altinda ekstra sunta yok su an sallanan kisimdaki parcalari buyuturken kullanicakmisiz bana cok sacma geldi.
çekmeceleri kaldırdığın yerden mi bahsediyorsn ?
Yani cekmecelrin ustunde ekstra bi parca yok. Su an sallanan kisimdaki parcalari alip buyuturken kullanicakmisim ama onlar incecik kontraplak ufak bebegi tasir ama cocugu tasiyamaz gibi geliyo bana
çok ilginç ya ilk konuştuğunuzda da öyle miydi
parçadan mı kaçmışlar
Valla acikcasi sormak aklima gelmedi cok gezmistik yorulmustuk . Akil edemedim artik buyuturken ben kendim marangozda fln yaptiririm mecbur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?