Cok guzelmis odasi gule gule kullanin. Benim buyuyen besik de bunun gibi ama dedigim gibi altinda ekstra sunta yok su an sallanan kisimdaki parcalari buyuturken kullanicakmisiz bana cok sacma geldi.
Merhaba Kızlar;
Bende aynı beşikten aldım, benim kide senin ki gibi sallanan kısımda ince 2 sunta var sadece. Dediğin gibi taşır mı çocuk büyüyünce bende bilemedim. Olmazsa büyüyünce aynı ölçüde sunta kestiririz artık.
Birde kızlar benim sabahları ellerim şişiyor sizde de böyle bir durum var mı acaba...
Benim aksamlari daha cok sisiyo sabahlari da kollarim uyusuk uyaniyorum genelde. Zaten iki haftadir siddetli bel agrisi cekiyorum. Yuruyemiyorum, yatinca hareket edemiyorum geceler iskence oldu bana:-( birde kalcam fln uyustu gibi geliyo bana valla allah yardimcimiz olsun butun hamilelere ozellikle ikiz annelerine cok dua ediyorum.
Merhaba annişler ve bebişler:129:
canım Rabbim hayırlı doğumlarını nasip etsin. senin tarih belli artık 10 gün var. meçhul olması daha korkunç bana kalırsa. ben artık her an olabilir mi diye düşünmeye başladım. bu haftasonu doktora giderken hastane çantamı atıcam bagaja. ne olur ne olmaz. aslında ben de yılbaşından sonra istiyorum. ama hayırlısı tabi. bir de yılbaşına falan da denk gelse benim doktorum ben gelirim dedi. yine de nöbetçi anestezi uzmanı fala bulunur herhalde dimi? o anda karar vericem biraz ama dayanamazsam ben de epidural isteyebilirm.
Merhabalar
İyi dilekleriniz için teşekkürler kızlar, doktorumuza gittik tahlillerde çok şükür gayet güzel geldi. Bebiş iimiş 2930 gr olmuş sertleşme ağrı varmı dedi az az iki üçgündür oluyo dedim. Artık evde de işmiş yapmak yok bol bol dinleniceksin dedi,sezeryan tarihini 2-6 arası demiştik ama gerekirse erken de alabiliriz dedi , 76 ile başlamışsın 80 anca olmuşsun sadece bebiş kilo almış dedi napalım hocam öyle oldu dedik iyi mi kötümü dedik sonuçta bebek iyi daha nolsun dedi.Eğer sancı kanama su gelmesi gibi durumlar oluşursa acile geldiğinde tahlillerinide yanında taşı dedi ve haftaya birdaha çağırdı böle kızlar bizden haberler bende şimdi ödül olarak kahvemi ve çikomu aldım siz nasılsınız diye baakıyım dedim.
Slm ocak anneleri. Dun buyuyen besigimi getirdiler ve kurdular ama adamlar gittikten sonra altinda ileride normal yatak olarak kullanicagim yerde sunta yok ve ustten baktigim zaman aradan alttaki cekmecelerin ustunu goruyorum. Aradim adamlari su anki besigin ustunde olan iki parca kontraplagi ve altina koydugumuz ucuncu parcasini kullanicaksiniz dedi. Ama bana cok sacma geldi. Cunku 1 cmlik kalinligi var o ileride bes alti yasindaki cocugu ve yatagi nasil tasisin ki . Sizin besiklerinizin altinda ekstra kalin sunta var miiiiii
Merhaba Kızlar;
Birde kızlar benim sabahları ellerim şişiyor sizde de böyle bir durum var mı acaba...
ben çok uçuğum bu konularda istediği zamanda gelsin istiyordum. keşke verilen tarihten önce bir şekilde kendi gelmeye kalkışsa da öyle girsem sezeryana. benimki de çok sıkıntılı bir durum olursa geliriz buralardayız bir yere gitmiyoruz ama personeli toparlamak zor olur dedi.
sana ne güzel tarih vermiş SAT larımız aynı bizim seninle benimki neden bu kadar öne verdi yaaaaa
ben de toplam 7,5 kilo aldım 76 ile başlamıştimkardeşmiyiz neyiz
Kendi yoğunluğuna göremi ayarladı acaba canım ne bileyim kordon dolanması önemli değil diyosa aklıma bi bu geldi . benim hoca yılbaşını geçirmeyede çalışrız yeterki bebek beklesin dedi . Hakketen kilomuz aynı başlamış doğum tarihleri aynı aynı günde doğurursak bak gör sen:)) senin bebişin kızmıydı oğlanmıydı?
Benim aksamlari daha cok sisiyo sabahlari da kollarim uyusuk uyaniyorum genelde. Zaten iki haftadir siddetli bel agrisi cekiyorum. Yuruyemiyorum, yatinca hareket edemiyorum geceler iskence oldu bana:-( birde kalcam fln uyustu gibi geliyo bana valla allah yardimcimiz olsun butun hamilelere ozellikle ikiz annelerine cok dua ediyorum.
Kendi yoğunluğuna göremi ayarladı acaba canım ne bileyim kordon dolanması önemli değil diyosa aklıma bi bu geldi . benim hoca yılbaşını geçirmeyede çalışrız yeterki bebek beklesin dedi . Hakketen kilomuz aynı başlamış doğum tarihleri aynı aynı günde doğurursak bak gör sen:)) senin bebişin kızmıydı oğlanmıydı?
canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evet 4 gün için yıl kaybediyor bekleme şansın varsa bekletsin biraz daha bende hergün oğlumla konuşuyorum paşam bekle yeni yılı diye :) hastaneden doğum belgesi götürdüğün için tarihi değiştiremiyorlar diye duydum.benimki kız. doktor neye göre ayarladı bilemiyorum. önce 29 dedi hatta ama pazara geliyor diye 27sine cumaya çekti. neden 30 demedi ki. offf adamla tarih pazarlığı yapmak da çok sinir bozucu, doktor o. bir de tutar onun verdiği tarihte doğmaya kalkar. "dinlemedin beni" derse maymuna dönerim. aman yaaaaa canım sıkkın zaten. oğlum 8 gün önce gelmişti bu da beklemez gününü biliyorum ama genede tarih sinmiyor içime. yıl başına bu kadar yakın da doğulmaz ki arkadaş 2014lüsün ama 2013lü görüneceksin 4 güne 1 yıl. sinirim bozuluyor. ileride sıkıntı da olur bu pek çok konuda. yıl hesabına vurulan bir sürü işlem var. en başta okula başlama yaşı. memuruz, doğumu 1 ocak yazdırma şansımız da yok. son çare onu araşıracağım zaten, nüfus kağıdını 1 ocak olarak çıkartabilir miyiz acaba.
memur arkadaşlar bilen var mı bunu
çok güzel iyi günlerde sağlıkla mutlulukla kullanın
Oh çok sewindim o zaman yediklerindendir evet evet :) geçtimi biraz daha iimisin?
Çok sağol canım çok şükür daha iyiyim. Ilık duş aldım ve kendimi kaşımamak için tutuyorum. Hafif şişmiş zaten ellerim ve ayaklarım. Belkide şiştiği için kalındı kan dolaşımı falan değişti diye :s inşallah geceye başlamaz yine :)
Bu arada beşiğini çok beğendim. Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin :)
Kizlar kasiklarim cok agriyoir hamileligimin basindan beri idrar yollari enfeksiyonu var ama hic agri yapmiyordu dogum belirtisi olmasini isterdim bu agrin
Slm ocak anneleri. Dun buyuyen besigimi getirdiler ve kurdular ama adamlar gittikten sonra altinda ileride normal yatak olarak kullanicagim yerde sunta yok ve ustten baktigim zaman aradan alttaki cekmecelerin ustunu goruyorum. Aradim adamlari su anki besigin ustunde olan iki parca kontraplagi ve altina koydugumuz ucuncu parcasini kullanicaksiniz dedi. Ama bana cok sacma geldi. Cunku 1 cmlik kalinligi var o ileride bes alti yasindaki cocugu ve yatagi nasil tasisin ki . Sizin besiklerinizin altinda ekstra kalin sunta var miiiiii
Ay hayrolsun çokmu ki enfeksiyon bukadar ağrı yapıyo bende de bol lökosit çıkıp duruyo ama doktorum cümle bile kurmuyo sonuçları görünce
kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var
karnım tok çikolata falan da yedim ama kızım 1 saattir oynamıyor normalde hareketlerinden nefes alamazken şuan korku panik içindeyim
sizde hemen doktora gitmelimiyim yoksa biraz daha beklemelimiyim
Bende oğlumda popolin kulanmıştım çinko vardı içinde çok memnundum, bu oğlumada aldım her bezlemede sürmedim sadece pişerse sürdüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?