2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Cok guzelmis odasi gule gule kullanin. Benim buyuyen besik de bunun gibi ama dedigim gibi altinda ekstra sunta yok su an sallanan kisimdaki parcalari buyuturken kullanicakmisiz bana cok sacma geldi.

Merhaba Kızlar;
Bende aynı beşikten aldım, benim kide senin ki gibi sallanan kısımda ince 2 sunta var sadece. Dediğin gibi taşır mı çocuk büyüyünce bende bilemedim. Olmazsa büyüyünce aynı ölçüde sunta kestiririz artık.

Birde kızlar benim sabahları ellerim şişiyor sizde de böyle bir durum var mı acaba...

Benim aksamlari daha cok sisiyo sabahlari da kollarim uyusuk uyaniyorum genelde. Zaten iki haftadir siddetli bel agrisi cekiyorum. Yuruyemiyorum, yatinca hareket edemiyorum geceler iskence oldu bana:-( birde kalcam fln uyustu gibi geliyo bana valla allah yardimcimiz olsun butun hamilelere ozellikle ikiz annelerine cok dua ediyorum.

amiiin bizim canımız bu kadar acıyorken ikiz taşıyan annişleri düşünemiyorum .

ben çok uçuğum bu konularda istediği zamanda gelsin istiyordum. keşke verilen tarihten önce bir şekilde kendi gelmeye kalkışsa da öyle girsem sezeryana. benimki de çok sıkıntılı bir durum olursa geliriz buralardayız bir yere gitmiyoruz ama personeli toparlamak zor olur dedi.

sana ne güzel tarih vermiş SAT larımız aynı bizim seninle benimki neden bu kadar öne verdi yaaaaa
ben de toplam 7,5 kilo aldım 76 ile başlamıştim kardeşmiyiz neyiz

taşır o sen meraketme şimdi ortopedik yatakları iki tahtayla destekle çık üzerine yamulmuyor, hiç sunta koymasan gene çeker bence asıl yükü yatak kenarları taşıyor.

Merhaba Kızlar;
Birde kızlar benim sabahları ellerim şişiyor sizde de böyle bir durum var mı acaba...

tuza dikkat et, büyük bir sorun olmasa da sıkıntı veriyordur sana

Bende yatıca kalmakta zorlanıyorum, belim sızlıyor yürümekte zorlanıyorum. Ellrimin şişliği bu saatlerde iniyor ellerimi yumamıyorum sabahları.
Tuz zaten hayatımda yok hiç kullanmıyorum gibi...
Zaten uyku yok hep aynı tarafa yatmaktan (dr sadece sola yat dedi). Amin canım, butun hamişlere Allah yardimci olsun...

Son düzenleme:

benimki kız. doktor neye göre ayarladı bilemiyorum. önce 29 dedi hatta ama pazara geliyor diye 27sine cumaya çekti. neden 30 demedi ki. offf adamla tarih pazarlığı yapmak da çok sinir bozucu, doktor o. bir de tutar onun verdiği tarihte doğmaya kalkar. "dinlemedin beni" derse maymuna dönerim. aman yaaaaa canım sıkkın zaten. oğlum 8 gün önce gelmişti bu da beklemez gününü biliyorum ama genede tarih sinmiyor içime. yıl başına bu kadar yakın da doğulmaz ki arkadaş 2014lüsün ama 2013lü görüneceksin 4 güne 1 yıl. sinirim bozuluyor. ileride sıkıntı da olur bu pek çok konuda. yıl hesabına vurulan bir sürü işlem var. en başta okula başlama yaşı. memuruz, doğumu 1 ocak yazdırma şansımız da yok. son çare onu araşıracağım zaten, nüfus kağıdını 1 ocak olarak çıkartabilir miyiz acaba.

memur arkadaşlar bilen var mı bunu

Son düzenleme:
canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evet 4 gün için yıl kaybediyor bekleme şansın varsa bekletsin biraz daha bende hergün oğlumla konuşuyorum paşam bekle yeni yılı diye :) hastaneden doğum belgesi götürdüğün için tarihi değiştiremiyorlar diye duydum.

merhaba kızlar ne zamandır yazamadım kızım çok hastaydı 2 gündür ateşini 40 tan düşüremedik sersem gibiyim valla bugün biraz iyi neyseki kendime bile bakamadım valla hastaneler tıklım tıklım kendinize dikkat edin kızlar dün de o cengamede kontrole gittim 2700 olmuş kızım ilk nst ye girdik 6 sı gibi alırız dedi dr kısmet bakalım

Kizlar kasiklarim cok agriyoir hamileligimin basindan beri idrar yollari enfeksiyonu var ama hic agri yapmiyordu dogum belirtisi olmasini isterdim bu agrin

Oh çok sewindim o zaman yediklerindendir evet evet :) geçtimi biraz daha iimisin?

Çok sağol canım çok şükür daha iyiyim. Ilık duş aldım ve kendimi kaşımamak için tutuyorum. Hafif şişmiş zaten ellerim ve ayaklarım. Belkide şiştiği için kalındı kan dolaşımı falan değişti diye :s inşallah geceye başlamaz yine :)

Bu arada beşiğini çok beğendim. Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin :)

İyi bari sevindim . Beğendinmi canım çok saol cümlemizin bebişini sağlıkla sıhatle inşallah...

Kizlar kasiklarim cok agriyoir hamileligimin basindan beri idrar yollari enfeksiyonu var ama hic agri yapmiyordu dogum belirtisi olmasini isterdim bu agrin

Ay hayrolsun çokmu ki enfeksiyon bukadar ağrı yapıyo bende de bol lökosit çıkıp duruyo ama doktorum cümle bile kurmuyo sonuçları görünce

benim kızımınki de büyüyen beşikti ve bahsettiğin gibi uzattık .kızım 5 yaşında kullanıyoruz hala.bahsettiğin inceliğe birşey diyemiycem ama bizimki de çok kalın değildi.bir sorun yaşamadık canım.

kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var
karnım tok çikolata falan da yedim ama kızım 1 saattir oynamıyor normalde hareketlerinden nefes alamazken şuan korku panik içindeyim
sizde hemen doktora gitmelimiyim yoksa biraz daha beklemelimiyim

Ay hayrolsun çokmu ki enfeksiyon bukadar ağrı yapıyo bende de bol lökosit çıkıp duruyo ama doktorum cümle bile kurmuyo sonuçları görünce

Simdi gecti sayilir netten baktimda dogum belictileri arasinda hayirlisi insallah gercek dogum belirtisi sirt ve bel agrisi olacak simdilik oyle bir belirti yok

Canım bazen gaz oluyo karnın şiş oluyo ozamanda hareket etmiyo sol yanına yat biraz daha çikolata ye 1 saat daha bekle bakalım

Bende oğlumda popolin kulanmıştım çinko vardı içinde çok memnundum, bu oğlumada aldım her bezlemede sürmedim sadece pişerse sürdüm.

Nerde okudugumu hatirlamuyorum ama pisik kreminde ki cinko orani % 40 olmaliymis??! Bende bu yuzden zincofax almistim seninkinde % orani ne hic duydun mu boyle bir sey?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…