ben manisadayım izmir ikea cok yakın 30 dk sürüyo bir daha söyleyim bakalım esime aksam ne dicek
Canım bazen gaz oluyo karnın şiş oluyo ozamanda hareket etmiyo sol yanına yat biraz daha çikolata ye 1 saat daha bekle bakalım
kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var
karnım tok çikolata falan da yedim ama kızım 1 saattir oynamıyor normalde hareketlerinden nefes alamazken şuan korku panik içindeyim
sizde hemen doktora gitmelimiyim yoksa biraz daha beklemelimiyim
karnım tok çikolata falan da yedim ama kızım 1 saattir oynamıyor normalde hareketlerinden nefes alamazken şuan korku panik içindeyim
Ben oyle durumlarda ne kadar dogru ypiyorum bilmiyorum ama bi arkadasim onermisti elimle karnimi sarsiyorum uyuyosa fln uyanip tepki veriyo bi dene istersen
Hareket var mi canim? Merak ettim
Canım bazen gaz oluyo karnın şiş oluyo ozamanda hareket etmiyo sol yanına yat biraz daha çikolata ye 1 saat daha bekle bakalım
canım çok sağol şimdilerde oynamaya başladı ama şu 2 saat içinde en az 3 kez oynamayı kontrol et dediğinden beri ben daha panik oldum tatlı komasına girdim içim bayıldı
bir de kuzenim geçen aylarda pazartesi doğum için tarih verdiklerinde pazar gecesi bebeğinin hareketlerini hissetmediği için doktora gitti ve malesef bebeğini kaybetti bu olaydan sonrada sona yaklaşınca
canım boşuna endişelenme bişeyciği yoktur bebişinin benim bazen 7-8 saat oynamadığı oluyodu uyuyo bebişler bazen yediğimizde etkiliyo olabiliyo yani hareketsiz olduğu zamanlar misal gecen hafta hareket etmedi doğru düzgün bu haftada takla atıyo sanki:) için rahat olsun tatlım
canım çok sağol şimdilerde oynamaya başladı ama şu 2 saat içinde en az 3 kez oynamayı kontrol et dediğinden beri ben daha panik oldum tatlı komasına girdim içim bayıldı
bir de kuzenim geçen aylarda pazartesi doğum için tarih verdiklerinde pazar gecesi bebeğinin hareketlerini hissetmediği için doktora gitti ve malesef bebeğini kaybetti bu olaydan sonrada sona yaklaşınca
sağsağlim sağlıkla doğursak da şu bebeleri rahatlasak
yarın doktor kontrolum var bakalım son durum ne
Lex süt pompasını senmi almıştın?
O olaydan etkilenmişsin belli bilinç altında yer etmiş allah kuzeninede sabır versin ee ölüm nedeni neymiş allahom kimselere kader etmesin sorunu varmıydı hersey yolunda giderken mi kaybetti çok zor bi durum
Hadi bakalım güzel haberler getir bize!
Kızlar bebişin gündüz uyuması için ne aldınız anadizimi yoksa küçük portatif beşikler oluyo ondanmı bilemedim eşim işteyken mesela bende yemek yapmak için mutfakta olsam bebişi nasıl yalnız bırakıcam kucağımda taşıyamamki nasıl bi şey alayım alanlar paylaşırsa fikir edinmiş olurum
Kızlar bebişin gündüz uyuması için ne aldınız anadizimi yoksa küçük portatif beşikler oluyo ondanmı bilemedim eşim işteyken mesela bende yemek yapmak için mutfakta olsam bebişi nasıl yalnız bırakıcam kucağımda taşıyamamki nasıl bi şey alayım alanlar paylaşırsa fikir edinmiş olurum
canım ben de aldım mamajoo elektrikliden
canım net olarak nedenini söylemediler otopsiye de göndermediler çok acı bir olaydı uzun süre etkisinden kurtulamadım
şimdi sona yaklaşınca benimde bilinç altım devreye giriyor istemeden
kötü düşünmek istemiyorum herşey yolunda gidiyor ama sanırım idrar kesesinde delik yokmuş ve içtiği suyu işeyemediği için susuzluktan sanırım vefat etmiş onu da anlamadık doktor bunu bilerek nasıl erkenden almaz sonuçta küvezde falan yaşama olasılıgı vardı
inş. cnm sabah erkenden önce nst sonra kızımı görcem rahatlarım artık 2 hafta
canım ben ana kucağı aldım salona falan koyarım uyur içinde gündüz diye hello babyden aldım
canım ben de aldım mamajoo elektrikliden
canım net olarak nedenini söylemediler otopsiye de göndermediler çok acı bir olaydı uzun süre etkisinden kurtulamadım
şimdi sona yaklaşınca benimde bilinç altım devreye giriyor istemeden
kötü düşünmek istemiyorum herşey yolunda gidiyor ama sanırım idrar kesesinde delik yokmuş ve içtiği suyu işeyemediği için susuzluktan sanırım vefat etmiş onu da anlamadık doktor bunu bilerek nasıl erkenden almaz sonuçta küvezde falan yaşama olasılıgı vardı
inş. cnm sabah erkenden önce nst sonra kızımı görcem rahatlarım artık 2 hafta
canım ben ana kucağı aldım salona falan koyarım uyur içinde gündüz diye hello babyden aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?