2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
ben manisadayım izmir ikea cok yakın 30 dk sürüyo bir daha söyleyim bakalım esime aksam ne dicek

merhaba , ben de manisada oturuyorum, bizde ikeadan aldık eşyalarımızı, ben beşik , dolap ve şifoniyer aldım, uyguna geldi, onların nakliyesi de uygun, biz arabamıza koyup geldik,beşiği yatak odama koydum , diğerlerini de çocuk odama koydum, ben de oda yapmayı çok istedim ama çocuk odamda tek kişilik bir baza var ve içi dolu, onu atamadım tabi, böyle olunca orası biraz genç odası oldu, artık 2 yaşına falan gelince tek kişik yatakta yatar

beşik hensvik 229 lira
dolap hensvik 229 lira
şifoniyer malm 169 du galiba tam hatırlamıyorum bunu

Canım bazen gaz oluyo karnın şiş oluyo ozamanda hareket etmiyo sol yanına yat biraz daha çikolata ye 1 saat daha bekle bakalım

canım çok sağol şimdilerde oynamaya başladı ama şu 2 saat içinde en az 3 kez oynamayı kontrol et dediğinden beri ben daha panik oldum tatlı komasına girdim içim bayıldı
bir de kuzenim geçen aylarda pazartesi doğum için tarih verdiklerinde pazar gecesi bebeğinin hareketlerini hissetmediği için doktora gitti ve malesef bebeğini kaybetti bu olaydan sonrada sona yaklaşınca

Ben oyle durumlarda ne kadar dogru ypiyorum bilmiyorum ama bi arkadasim onermisti elimle karnimi sarsiyorum uyuyosa fln uyanip tepki veriyo bi dene istersen

Hareket var mi canim? Merak ettim

36 haftalık gebeyim. doktor enfeksiyon riskine karşın fitil tablet verdi. bebeğe bir zararı olur mu diye korkuyorum. kullanan oldu mu hiç cevap

canım boşuna endişelenme bişeyciği yoktur bebişinin benim bazen 7-8 saat oynamadığı oluyodu uyuyo bebişler bazen yediğimizde etkiliyo olabiliyo yani hareketsiz olduğu zamanlar misal gecen hafta hareket etmedi doğru düzgün bu haftada takla atıyo sanki:) için rahat olsun tatlım

Ayy canım o olayda etkiler insanı çok zor geçen görsen tüm gece boyu oynamadı uyandım yine tık yok sinirden artık akşam benimkine sardım sonra bi baktım oynuyo rahatladım:) bi anları bi anlarını tutmuyo drların dediklerine kulak asma dün nstye girdim çikolata yedim okadar yok hiç hareket etmedi akşam geldim kesesini patlatacaktı tekmeleriyle bolca su içip sol tarafına yat bacağının arasınada yastık koy bak gör düğün dernek kurar seninki:)

sağsağlim sağlıkla doğursak da şu bebeleri rahatlasak
yarın doktor kontrolum var bakalım son durum ne

O olaydan etkilenmişsin belli bilinç altında yer etmiş allah kuzeninede sabır versin ee ölüm nedeni neymiş allahom kimselere kader etmesin sorunu varmıydı hersey yolunda giderken mi kaybetti çok zor bi durum

Kızlar bebişin gündüz uyuması için ne aldınız anadizimi yoksa küçük portatif beşikler oluyo ondanmı bilemedim eşim işteyken mesela bende yemek yapmak için mutfakta olsam bebişi nasıl yalnız bırakıcam kucağımda taşıyamamki nasıl bi şey alayım alanlar paylaşırsa fikir edinmiş olurum

Lex süt pompasını senmi almıştın?

canım ben de aldım mamajoo elektrikliden

O olaydan etkilenmişsin belli bilinç altında yer etmiş allah kuzeninede sabır versin ee ölüm nedeni neymiş allahom kimselere kader etmesin sorunu varmıydı hersey yolunda giderken mi kaybetti çok zor bi durum

canım net olarak nedenini söylemediler otopsiye de göndermediler çok acı bir olaydı uzun süre etkisinden kurtulamadım
şimdi sona yaklaşınca benimde bilinç altım devreye giriyor istemeden
kötü düşünmek istemiyorum herşey yolunda gidiyor ama sanırım idrar kesesinde delik yokmuş ve içtiği suyu işeyemediği için susuzluktan sanırım vefat etmiş onu da anlamadık doktor bunu bilerek nasıl erkenden almaz sonuçta küvezde falan yaşama olasılıgı vardı

Hadi bakalım güzel haberler getir bize!

inş. cnm sabah erkenden önce nst sonra kızımı görcem rahatlarım artık 2 hafta

canım ben ana kucağı aldım salona falan koyarım uyur içinde gündüz diye hello babyden aldım

Ben bebek telsizi aldım, en ufak sesinde duyuluyor. Gündüzde olsa yatağında yatırmayı düşünüyorum.

Ben de ana kucagi aldim internetten. Sunny baby markasi

canım hangi modeli aldın fotosu varmı çok fazla model var kararveremedim bitürlü

Kader rabbim kimselere yaşatmasın
O evhamlar bendede vat hele orkidemin kuzından sonra bende çok korkuyorum rabbime emanet diyorum nasip diyorum ama ödüm kopuyo anestejiden uyanamazsam bebegim saglıklı olcakmı eli ayagı muayenesi falan filan allahım herbirimize hayırlı kolay dogumlar nasip etsin saglıkla gelsin yavrularımız

Kizlar annem yanimda bir haftadir ne zaman olacak dogum diyip duruyor niye erken cagirdin beni diyor biraz once gecti karsima ozelde olsan doktor soylerdi dogum tarihini dedi sizden ozele gidip normal dogumun vaktini soyleyen doktor oldumu sezeryan olsa belli olur dedim sezeryan ol o zaman dedi nasil moralim bozuldu anlatamam sinir oldum bisey desem tatsizlik cikacak dogum oncesi ama zehir edecek en mutlu zamanlarimii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…