2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
canım hangi modeli aldın fotosu varmı çok fazla model var kararveremedim bitürlü

canım ana kucağımız bu
üstünde ki tente çıkıyor yazın balkonda falan kullanmak için müzikli yenidoğdandan itibaren sonra ek gıdaya geçince oturur pozisyona geçiyor önündeki oyuncaklarda çıkıyor

Eklentiler

• $ana kucağı.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 71

canım normal doğumda tarih verildiğini hiç duymadım ki ben neden öyle bir şey söyledi ki annen
sıkıntısı falan mı var acaba annenin?

ahh ahhh sağlık herşeyin başı gerçekten allahım dualarımızı kabul etsin hemen hemen her gün yasin okuyorum ancak öyle rahatlıyorum allahıma emanet meleklerimiz

iyi akşamlar kızlar. bende çok korkuyorum bebeğime bişey olacak diye. ama yapacağımız bişey yok. Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin. bize düşen dua etmek, tedbir almak.
bu arada kolay doğum için 71 adet enbiya suresi okunuyomuş. etrafınızda birileri varsa dağıtarak okuyabilirsiniz. ben dağıtmaya başlıcam inşallah.

Sevgili ocak anneleri, bgun n5s ye girdim ilkkez.ammmann orda kizin biri sanci cekiyordu. Korktum normal dogumdan coook korktum hemdeee(
Bebisim 1927gr mis biraz az mi hala ne.
Bi de kilo aliyorum hatta 13 kilo aldim ama karnim olmasi gerekenden cok kucuk , rahmim ice dogru mu buyuyor boyle birsey varmi kizlarrr
Ve calisabilir raporunu bugun aldim gec kalmak sorun olur mu.o raporda bana 32 diyor ama ben aslinda 33 u dolduracam yarin,iinsallahbana zarari yoktur

27 erken degılmı bnm sat 10 ocak sezeryana 2 ocak dedi ama baska bı durum olursa erken olur dedı ama ınş bişi çıkmazsa 2 sı senın ıkı hafta erken almış oluyo degılmı....

Canım ya üzüldm valla belki bi sıkıntısı vardır sana söliyemiyo! Özeldeki doktor müneccim değil ki ne bilsin normal doğum zamanını . Sen sıkma canını bak az kaldı kuzucuklarımızı görmeye Allahın izniyle.

canım normal doğumda tarih verildiğini hiç duymadım ki ben neden öyle bir şey söyledi ki annen
sıkıntısı falan mı var acaba annenin?

Memleketten 8 saat uzagiz ondan sikildi herhalde bide burasi cok sikici bir ilce cocuk dogsun egleneyim istiyoo herhalde bende hormanlar tavan tabi bayaa batti

27 erken degılmı bnm sat 10 ocak sezeryana 2 ocak dedi ama baska bı durum olursa erken olur dedı ama ınş bişi çıkmazsa 2 sı senın ıkı hafta erken almış oluyo degılmı....

Bende normal doğum istiyorum inşallah, ama doktorum sezeryanda olsa bi sorun yoksa tabi 39. Haftayı beklemek gerekli ciğer gelişimi tam olarak 39 da tamamlanıyo dedi. Senin 2 ocak gayet uygun bu duruma göre. Tabiki bebek erken gelmek ister yada bi sorun olur o ayrı ama bekleyen bebeği 39 a kadar bekletmek lazımmış. Hayırlısı hepimiz için vakti saati belli zatende

ahh ahhh sağlık herşeyin başı gerçekten allahım dualarımızı kabul etsin hemen hemen her gün yasin okuyorum ancak öyle rahatlıyorum allahıma emanet meleklerimiz

Amin canlarım
71 taneyide kendimiz okusak olurmu acaba birde inşirah okucakmışsın suya 7 adet dogum anında içicekmişsin özellikle normal dogum yapanlar kolaylaştırıyomuş allahın izni ile

Ben genel anestezi olacagımya inş kızım saglıklı olursa sürekli tekrarlasınlar bana belkş sormaya mecalim olmaz hoş beşki anlamamda ama olsun yinede

zor sabredıyom ben yaa bebek ıçın sabredyom aslında bugun olsa yok demem bı taraftan:)))

Memleketten 8 saat uzagiz ondan sikildi herhalde bide burasi cok sikici bir ilce cocuk dogsun egleneyim istiyoo herhalde bende hormanlar tavan tabi bayaa batti

sen yine de canını sıkma canım zaten şafak azalmış eninde sonunda gelecek kuzucuk:)
ben de bugün herşeye ağlıycak moddayım hormonlar yapıyor bunları hep

şimdi aklıma bir şey takıldı ben sezeryan olacağım ama 2 hafta önce çatı muayenesi yaptı doktorum yarında doktor randevum var
artık tekrar çata bakmasına gerek yok dimi ?
çünkü ben artık ağda için beklemek zorundayım tarih verdiğinde anca ağdalık olacak ama yapıcma dersede çok utanırım şuan çıkıyor sonuçta ufff gece gece aklıma takılana bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…