canım hangi modeli aldın fotosu varmı çok fazla model var kararveremedim bitürlü
Kizlar annem yanimda bir haftadir ne zaman olacak dogum diyip duruyor niye erken cagirdin beni diyor biraz once gecti karsima ozelde olsan doktor soylerdi dogum tarihini dedi sizden ozele gidip normal dogumun vaktini soyleyen doktor oldumu sezeryan olsa belli olur dedim sezeryan ol o zaman dedi nasil moralim bozuldu anlatamam sinir oldum bisey desem tatsizlik cikacak dogum oncesi ama zehir edecek en mutlu zamanlarimii
canım ben de aldım mamajoo elektrikliden
Bende alayım diyomda benim göğüsler büyük her göğse uygunlardır demi? Bide yanında süt saklama kabımı almam lazım nasıl kullanılıyor biraz anlatırmısın?
Kader rabbim kimselere yaşatmasın
O evhamlar bendede vat hele orkidemin kuzından sonra bende çok korkuyorum rabbime emanet diyorum nasip diyorum ama ödüm kopuyo anestejiden uyanamazsam bebegim saglıklı olcakmı eli ayagı muayenesi falan filan allahım herbirimize hayırlı kolay dogumlar nasip etsin saglıkla gelsin yavrularımız
canım ben de aldım mamajoo elektrikliden
Bende alayım diyomda benim göğüsler büyük her göğse uygunlardır demi? Bide yanında süt saklama kabımı almam lazım nasıl kullanılıyor biraz anlatırmısın?
canım her gögse uyar zaten gögüsün ucu girecek şekilde hem masajda yapıyor başlıgı o da süt akışını kolaylaştırıyor
süt saklama poşetlerinden aldım canım inş. okadar sütüm olurda saklarım :)
Çok güzelmiş canım markas ne gülegüle kullanıncanım ana kucağımız bu
üstünde ki tente çıkıyor yazın balkonda falan kullanmak için müzikli yenidoğdandan itibaren sonra ek gıdaya geçince oturur pozisyona geçiyor önündeki oyuncaklarda çıkıyor
İnşallah canım bende alayım bari lazım gibigibicanım her gögse uyar zaten gögüsün ucu girecek şekilde hem masajda yapıyor başlıgı o da süt akışını kolaylaştırıyor
süt saklama poşetlerinden aldım canım inş. okadar sütüm olurda saklarım :)
Çok güzelmiş canım markas ne gülegüle kullanın
benimki kız. doktor neye göre ayarladı bilemiyorum. önce 29 dedi hatta ama pazara geliyor diye 27sine cumaya çekti. neden 30 demedi ki. offf adamla tarih pazarlığı yapmak da çok sinir bozucu, doktor o. bir de tutar onun verdiği tarihte doğmaya kalkar. "dinlemedin beni" derse maymuna dönerim. aman yaaaaa canım sıkkın zaten. oğlum 8 gün önce gelmişti bu da beklemez gününü biliyorum ama genede tarih sinmiyor içime. yıl başına bu kadar yakın da doğulmaz ki arkadaş 2014lüsün ama 2013lü görüneceksin 4 güne 1 yıl. sinirim bozuluyor. ileride sıkıntı da olur bu pek çok konuda. yıl hesabına vurulan bir sürü işlem var. en başta okula başlama yaşı. memuruz, doğumu 1 ocak yazdırma şansımız da yok. son çare onu araşıracağım zaten, nüfus kağıdını 1 ocak olarak çıkartabilir miyiz acaba.
memur arkadaşlar bilen var mı bunu
Kizlar annem yanimda bir haftadir ne zaman olacak dogum diyip duruyor niye erken cagirdin beni diyor biraz once gecti karsima ozelde olsan doktor soylerdi dogum tarihini dedi sizden ozele gidip normal dogumun vaktini soyleyen doktor oldumu sezeryan olsa belli olur dedim sezeryan ol o zaman dedi nasil moralim bozuldu anlatamam sinir oldum bisey desem tatsizlik cikacak dogum oncesi ama zehir edecek en mutlu zamanlarimii
36 haftalık gebeyim. doktor enfeksiyon riskine karşın fitil tablet verdi. bebeğe bir zararı olur mu diye korkuyorum. kullanan oldu mu hiç cevap
canım normal doğumda tarih verildiğini hiç duymadım ki ben neden öyle bir şey söyledi ki annen
sıkıntısı falan mı var acaba annenin?
27 erken degılmı bnm sat 10 ocak sezeryana 2 ocak dedi ama baska bı durum olursa erken olur dedı ama ınş bişi çıkmazsa 2 sı senın ıkı hafta erken almış oluyo degılmı....
iyi akşamlar kızlar. bende çok korkuyorum bebeğime bişey olacak diye. ama yapacağımız bişey yok. Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin. bize düşen dua etmek, tedbir almak.
bu arada kolay doğum için 71 adet enbiya suresi okunuyomuş. etrafınızda birileri varsa dağıtarak okuyabilirsiniz. ben dağıtmaya başlıcam inşallah.
ahh ahhh sağlık herşeyin başı gerçekten allahım dualarımızı kabul etsin hemen hemen her gün yasin okuyorum ancak öyle rahatlıyorum allahıma emanet meleklerimiz
Bende normal doğum istiyorum inşallah, ama doktorum sezeryanda olsa bi sorun yoksa tabi 39. Haftayı beklemek gerekli ciğer gelişimi tam olarak 39 da tamamlanıyo dedi. Senin 2 ocak gayet uygun bu duruma göre. Tabiki bebek erken gelmek ister yada bi sorun olur o ayrı ama bekleyen bebeği 39 a kadar bekletmek lazımmış. Hayırlısı hepimiz için vakti saati belli zatende
Memleketten 8 saat uzagiz ondan sikildi herhalde bide burasi cok sikici bir ilce cocuk dogsun egleneyim istiyoo herhalde bende hormanlar tavan tabi bayaa batti
Memleketten 8 saat uzagiz ondan sikildi herhalde bide burasi cok sikici bir ilce cocuk dogsun egleneyim istiyoo herhalde bende hormanlar tavan tabi bayaa batti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?