2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Off ya bende olsam takılırdım bence belirt bunu doktoruna bekliyebildiğimiz kadar beklemek istiyorum en azından 2si felan olsun de sağlık açısından sorun yoksa tabi. Yani konuş bence nüfus müdürlüğündende anlayış gösterip 30 da felan doğarsa 1ocak yazıyolarmış diye okudum topikte ama kesin bi bilgim yok canım araştırmak lazım bunu nüfus müdürlüğünde tanıdığı olan varmı arkadaşlar ???

Merhaba sevgili ve heyecanlı anneler bende ocak annesi olacağım kısmetse 35+4 teyiz. yarın kontrolümüz var. bende rahim anomalisi yani perde var rahimde bu yüzden kaygılıyım biraz, bu zamana kadar problemsiz geldik inşallak 1 2 hafta daha atlatırız sağlıkla. hepiniz hayırlı zamanlarda hayırlı doğumlar diliyorum çok öpüyorum sizleri.

34. Haftada çatı muayenesimi oldun?

Saol canım hoşgeldin sanada inşallah

Benimki sezeryan olcağım için teklifte bile bulunmadı sağolsun . İsteseydi orda duur ağdacım uzat dedi şimdi olmaz dicektim hazırlamıştım kendimi :)))

hahahaha sesli güldüm :)
ben de o tırsmayla ama ben normalden vazgeçtim dedim güldü doktor muayene yüznden mi dedi sayılır dedim
bakmak zorundayım dedi sezeryanda olsa bende sesimi çıkarmadım ama şuan uzatma aşamasındayım açamam yani

Canım bayıldım anakucağına eşimede gösterdim oda küçük beşik alalım diyo bence bu daha kullanışlı geldi bana

teşekkür ederim canım beğenmene sevindim:) baktım araştırdım yaa ne kadar zormuş bebeğe eşya almak
ev düzdüm bu kadar yorulmadım o mu iyi bu mu iyi aman onu sever mi derken sona geldik

Benimde normalde karaciğer enzimlerim yükselir kızlar dış gebelik geçirdiğim zaman amelyata almamışlardı narkoz alamazsın demişlerdi. Aslına bakarsanız bende genel anesteziden çok korkuyorum bu yüzden ya uyanamazsam Allahım sen koru bizleri ve bebişlerimizi ya çok zor çok!!!

Benim hoca alışmış asistana , özeline gidince ultrasona bile zor bakıo töbe kurcalıcanı sanmam orayı burayı . Ama iiilllaaa aç derseeee demesin bence :)))

canım gönlünü ferah tut doktoruna güven . herşey iyi olacak allahın izniyle... benimde sezeryan olacak hiç aklıma bile getirmiyorum operasyonu oğlumu çok merak ediyorum sağlıklı doğsun sadece buna kilitledim kendimi.

teşekkür ederim canım beğenmene sevindim:) baktım araştırdım yaa ne kadar zormuş bebeğe eşya almak
ev düzdüm bu kadar yorulmadım o mu iyi bu mu iyi aman onu sever mi derken sona geldik

aynen ya bide çok yabancı olduğumuz eşyalar daha önce hiçbirine dikkat etmemiştim şimdi bebek eşyasında dizaynerlık yapabilecek kapasitedeyiz :) tatlı uğraşlar bunlar bu günlerde gelip geçecek çeyiz hazırlığı gibi:)

Benim hoca alışmış asistana , özeline gidince ultrasona bile zor bakıo töbe kurcalıcanı sanmam orayı burayı . Ama iiilllaaa aç derseeee demesin bence :)))

yüce rabbim hepimizin yardımcısı olsun olumsuzlukları düşünmüyoruz başımızdan geçen kötü olaylara da odaklanmıyoruz allah kısmet edecek bizde bu günleri atlatıcaz
illa aç demesinnnn demesin sakın tablo kötü

İnşallah canım inşallah ya bu bekleme süreci daraltıyo insanı yada hormonlardan herhal.

Memleketten 8 saat uzagiz ondan sikildi herhalde bide burasi cok sikici bir ilce cocuk dogsun egleneyim istiyoo herhalde bende hormanlar tavan tabi bayaa batti

Canım bir de annelerimiz kendi evlerine, kendi yaşam şekillerine o kadar alışıyorlar ki düzenleri bozuldu mu huzursuz oluyorlar. Yıllar önce küçük bir yere çıkmıştı tayinim, ben de ağlamıştım burada yaşayamam, istifa edeceğim diye, annem de ben gelirim yanına demişti. Geldi, güya kışı birlikte geçirecektik, 3 hafta sonra, "birini de öldürmedim ama hapis cezasını ben çekiyorum" gibi saçma sapan laflar etmeye başlamıştı. Ben de şaka yolu ile, sıkıldıysan sen git dedim, bir baktım valizini hazırlamış hemen:)) Hani kışı birlikte geçirecektim diyordum, gülüyordu:))

2 ay önce fena hastalndım, gelmesi için aradım, gelmedi, ben de acayip kırıldım, her gün beni arayıp bana akıl vermeye kalktı, ben de "o kadar merak ediyorsan, gelseydin, baksaydın, bana uzaktan akıl verme" dedim...2 hafta boyunca hiç aramadım. O aradığında da soğuk soğuk konuştum. Şimdi izne ayrılınca gelmek istediğini söylüyor. Annemiz dahi olsa kırılabiliriz, kızabiliriz, ama önemli olan bu duyguları onlarla da paylaşmak. Ben geldiğinde yeniden konuşacağım mesela.

Düşünmüyoruz evet o zamanlar geçti gitti tahlillerimizde güzel çıktı Allah ın izniyle çabuçak olucak biticek inşallah .

hepsini kendin okusanda olur tabi. ama enbiya suresi 10 sayfa diye biliyprum. şimdiden başlamak lazım tek başına okuyacaksan.
inşirah ın suya okunduğunu bilmiyodum, söylediğin iyi oldu. sağolasın.

canım benim gelmiş geçmiş o değerler. gönlünü ferah tut. hiç bişey olmaz inşallah,bu risk her sezaryen e girende var, operasyon sonuşta. merak etme hepimiz doğumlarımızı yapıp burda mutluluğumuzu paylaşıcaz Allah ın izniyle.

bu çatıya göre mı sezeryan dedi canım

Canim ayni seyleri yasamisiz demekki benimde benzer seyler iste ama konusmayi bi kere denedim kusup gitti simdi cok fedakarlik yapiyor haksizlik edemem ama patavatsizlik bu yapti kocamda anladi gibi hayirlisyla atlatiriz insallaah biz cocuklarimiza yapmayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…