2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
ben de 3 ocakta inşallah ikinci bebeğimi kucağıma alacağım.Epidural sezeryanla doğum yapmıştım.Bu da aynısı olacak.İlk kızımda çok korkmuştum,anne olduğumu anlayamadım bile.Korktuğum gibi olmadı.Ağrı,sancı duymadım hiç.Rahat bir doğumdu.Allah bebek bekleyen herkese kolay ve sorunsuz bir doğum nasip etsin...

Benım doktrum 10 14 ocak gıbı olur dedı annem 6 ocak gıbı gelıcek naıpse..olakı prensesım erken gelırse bıletını öne alıcaz mecbur :) benım annemde erken gelırse stresden erken dogurtabılır benı

Bizimkilerde buna yakın bişeyler yaptı sayılır Hamile olduğumu öğrendiğimiz ilk zamanlarda , eşim anneme , şehir dışı görevim çıkınca kalırsın dimi anne bizde dedi babam döndü ( taksit vardı az bişi ödüyolardı annemde çalıyor) taksiti ödersin o zaman dedi biz öyle kaldık tabiki dedik . Sonra annem babam adına özr diledi ama ben son ana kadar çağırmadım ailemi ve 2 hafta kal anne sonra ben bakıcam bebeğe dedim napıcan bişe diyemezsinki. Eşim kalksa baban gelmek için para istiyo findux dese yerin dibine gireyim daha iyi Allah ondan da razı olsun ailemdende ne dicen ben bişi diyemedim canım ya ne deseler boş bence.

Ewet çok güzel dedin biz çocuklarımıza yapmıycaz ...

arkadaşlar
özel hastanelerde kuvözler ücretlı mı bileniniz var mı
umarım kımsenın ihtıyacı olmaz ama muhtemelen bizim kan uyusmazlığından dolayı sarılığımız olacak ,bu yüzden kuvöz fiyatları nasıl bilen varsa yazar mı

Arkadaşım 3 ay öne doğum yaptı kan uyuşmazlığı vardı onlardada iğne oldular, sarılıkta olmadı bebeği. İnşallah sende de olmaz canım

Kızlar soğuk buhar makinesi alan varmı, ben normaldede gece kaloriferden burnum tıkanır hep, kendim içinde almayı düşünüyodum am erteedim hep. bebeğinde öyle olursa naparım bilmiyorum. Alan kullanan varmı. Bakteri üretiyor diyenler var ama bilemedim ne yapsam :44:

Doğru diyorsun, oldukları yerde sağolsunlar. Benimki baştan söyledi, 40 çıkana kadar dururum, sonra giderim diye. Ben hiç bir beklenti içine girmiyorum şimdi, bebeğime annem bakar diye doğurmuyorum, gelse de olur, gelmese de olur.

Hepinize iyi geceler kızlar.
Akşamdan beri okudum ama bişey yazmaya mecalim yok. Midem hortladı yine. Böyle bir mide yanması, reflü ben hayatımda çekmedim. Maden suyu, Rennie, ballı süt ne varsa yaptım ama kar etmedi. Geçen yine böyle 3 gün sürmüştü, sonra geçince gaviscon aldırmadım eşime, öyle pişmanım ki şimdi
Bugün kızımın odasını getirdiler kurdular, ona bile mutlu olamadım canımın derdine düştüm. Çok mutsuzum, Allah hepimize ve bebişlerimize sağlık versin gerisi boş
Oturarak uyumaya çalışacağım bir gece daha. Sabah da işe gitcem

Canım geçmiş olsun, benimde 2 kere başıma gldi sanki midemi böyle kibrit yada çakmakla yakıolardı. Seni çok iyi anlıyorum, gaviscon bana çok iyi gelmişti, yanmayı hemen almıştı. Nöbetçi eczane baksan belki evin yakınında filan bu gece nöbetçidir. Olmadı uyumaa çalış hemen sabaha hiç bişe kalmaz inşallah

canım ben kızıma ana kucağı almıştım.mutfakta falan yanımda duruyordu.biraz büyüyünce de hatta mama sandalyesi gibi kullandım.rahatça oturabiliyordu.benim çok işime yaradı.zaten bebeği görmezsem rahat edemiyordum.ben ne yaparsam illa gözümün önünde olsun isterim

canım benim de bdt 9 ocak ama dr aynen 27 si dedi araştırdım ben nüfustan 1 ocak yazabiliriz dediler ama biz küçük bi şehirde yaşıyoruz tanıdık birileri var o dedi sen yine bi araştır bulunduğun yerden

emzirme önlüğü alın arkadaşlar .görür görmez iki tane aldım.doğum çantama koydum. her yerde satılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…