Kizlar annem yanimda bir haftadir ne zaman olacak dogum diyip duruyor niye erken cagirdin beni diyor biraz once gecti karsima ozelde olsan doktor soylerdi dogum tarihini dedi sizden ozele gidip normal dogumun vaktini soyleyen doktor oldumu sezeryan olsa belli olur dedim sezeryan ol o zaman dedi nasil moralim bozuldu anlatamam sinir oldum bisey desem tatsizlik cikacak dogum oncesi ama zehir edecek en mutlu zamanlarimii
Canım bir de annelerimiz kendi evlerine, kendi yaşam şekillerine o kadar alışıyorlar ki düzenleri bozuldu mu huzursuz oluyorlar. Yıllar önce küçük bir yere çıkmıştı tayinim, ben de ağlamıştım burada yaşayamam, istifa edeceğim diye, annem de ben gelirim yanına demişti. Geldi, güya kışı birlikte geçirecektik, 3 hafta sonra, "birini de öldürmedim ama hapis cezasını ben çekiyorum" gibi saçma sapan laflar etmeye başlamıştı. Ben de şaka yolu ile, sıkıldıysan sen git dedim, bir baktım valizini hazırlamış hemen:)) Hani kışı birlikte geçirecektim diyordum, gülüyordu:))
2 ay önce fena hastalndım, gelmesi için aradım, gelmedi, ben de acayip kırıldım, her gün beni arayıp bana akıl vermeye kalktı, ben de "o kadar merak ediyorsan, gelseydin, baksaydın, bana uzaktan akıl verme" dedim...2 hafta boyunca hiç aramadım. O aradığında da soğuk soğuk konuştum. Şimdi izne ayrılınca gelmek istediğini söylüyor. Annemiz dahi olsa kırılabiliriz, kızabiliriz, ama önemli olan bu duyguları onlarla da paylaşmak. Ben geldiğinde yeniden konuşacağım mesela.
Canim ayni seyleri yasamisiz demekki benimde benzer seyler iste ama konusmayi bi kere denedim kusup gitti simdi cok fedakarlik yapiyor haksizlik edemem ama patavatsizlik bu yapti kocamda anladi gibi hayirlisyla atlatiriz insallaah biz cocuklarimiza yapmayiz
bu çatıya göre mı sezeryan dedi canım
yok canım çat müsait de ben tırstım korktum da ondan sezeryana döndü :)
pekı sezeryan tarıhın belli mi canım
yok canım henüz belli değil ama 39 dan önce almam dedi yrn kontrolum var sorucam bakalım tarih verir belki artık
ben de kendimi ona göre hazırlarım
arkadaşlar
özel hastanelerde kuvözler ücretlı mı bileniniz var mı
umarım kımsenın ihtıyacı olmaz ama muhtemelen bizim kan uyusmazlığından dolayı sarılığımız olacak ,bu yüzden kuvöz fiyatları nasıl bilen varsa yazar mı
hayırlısıyla bebegını kucağına alırsın inşallah bu arada evlilik tarihlerimiz birbirine yakınmış
çalışıyo musun canımamin canım inş. hepimiz sağlıkla alırız :)
evettt ben senden bir kaç gün önce evlenmişim sadece :)
Bizimkilerde buna yakın bişeyler yaptı sayılır Hamile olduğumu öğrendiğimiz ilk zamanlarda , eşim anneme , şehir dışı görevim çıkınca kalırsın dimi anne bizde dedi babam döndü ( taksit vardı az bişi ödüyolardı annemde çalıyor) taksiti ödersin o zaman dedi biz öyle kaldık tabiki dedik . Sonra annem babam adına özr diledi ama ben son ana kadar çağırmadım ailemi ve 2 hafta kal anne sonra ben bakıcam bebeğe dedim napıcan bişe diyemezsinki. Eşim kalksa baban gelmek için para istiyo findux dese yerin dibine gireyim daha iyi Allah ondan da razı olsun ailemdende ne dicen ben bişi diyemedim canım ya ne deseler boş bence.
Hepinize iyi geceler kızlar.
Akşamdan beri okudum ama bişey yazmaya mecalim yok. Midem hortladı yine. Böyle bir mide yanması, reflü ben hayatımda çekmedim. Maden suyu, Rennie, ballı süt ne varsa yaptım ama kar etmedi. Geçen yine böyle 3 gün sürmüştü, sonra geçince gaviscon aldırmadım eşime, öyle pişmanım ki şimdi
Bugün kızımın odasını getirdiler kurdular, ona bile mutlu olamadım canımın derdine düştüm. Çok mutsuzum, Allah hepimize ve bebişlerimize sağlık versin gerisi boş
Oturarak uyumaya çalışacağım bir gece daha. Sabah da işe gitcem
Kızlar bebişin gündüz uyuması için ne aldınız anadizimi yoksa küçük portatif beşikler oluyo ondanmı bilemedim eşim işteyken mesela bende yemek yapmak için mutfakta olsam bebişi nasıl yalnız bırakıcam kucağımda taşıyamamki nasıl bi şey alayım alanlar paylaşırsa fikir edinmiş olurum
ben kullandım bı kaçgün oldu enfeksıyon daha tehlıkelıymış fitilden....[/
tşk ederim cevabın için. bana donaxly verdi kullanıp kullanmama konusunda endişe ettim.ayrıca idrar yolları enfeksiyona karşın bir kullanımlık antibiyotik de verdi. zararı olmaz umarım.
benimki kız. doktor neye göre ayarladı bilemiyorum. önce 29 dedi hatta ama pazara geliyor diye 27sine cumaya çekti. neden 30 demedi ki. offf adamla tarih pazarlığı yapmak da çok sinir bozucu, doktor o. bir de tutar onun verdiği tarihte doğmaya kalkar. "dinlemedin beni" derse maymuna dönerim. aman yaaaaa canım sıkkın zaten. oğlum 8 gün önce gelmişti bu da beklemez gününü biliyorum ama genede tarih sinmiyor içime. yıl başına bu kadar yakın da doğulmaz ki arkadaş 2014lüsün ama 2013lü görüneceksin 4 güne 1 yıl. sinirim bozuluyor. ileride sıkıntı da olur bu pek çok konuda. yıl hesabına vurulan bir sürü işlem var. en başta okula başlama yaşı. memuruz, doğumu 1 ocak yazdırma şansımız da yok. son çare onu araşıracağım zaten, nüfus kağıdını 1 ocak olarak çıkartabilir miyiz acaba.
memur arkadaşlar bilen var mı bunu
bende bunu hiç istemiyorum hiç sevmem böyle şeyleri .. bide gözlerini dikip bakarlar yaa.. hemşireleri nasılsa bidaha görme ihtimalimiz yok.. :) ama hemşireyi ayartıcam önceden herkesi dışarı çıkartması için bu gibi durumlarda.. bakalım olabilecekmi.. arkadaşıma abartısız 10 kişinin yanında bebeği emzirtmişlerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?