2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

onunda sinirleri bozuk sanırım sen hiç kafana takma canım normal doğumun ne zaman olacağını bilemezler ki 20 gün önce arkadşım doğum yaptı 37+5 de bi hafta önce başka bir tanıdık doğum yaptı 40+2 de sezeryan dışında beklemek kalıyor bizlere de bozma moralini

bende alıcam canım annem gidene kadar bi karar veririm heralde portatif küçük beşik alsam yazın memlekette kullanabilirmiyim diyorum ev tipi anakucağı alsam dediğin gibi daha rahat bebiş için yoksa memleket için park yatak alıp bide ev tipi anakucağımı alsam kafam allak bullak oldu e travel sistem bebiş arabasıda almam lazım portbebesi var şuan bebiş arabasındaki ana kucağını evde kullanıp memleket için bi beşik alsam:)))) on bilinmeyenli denklem gibi ya:)) beynim çalışmıyo hamilelikten bebiş beynimi aldı götürdü:) diyorum bi doğuriyim aklıselim bi karar vericem kimisi bebek arabasının anakucağını kullanıyo kimisi başka kimisi diyo hamak al en güzeli o diyolar valla bende kararsızlıktan şaştım hangisi iyi

E bebek te ana kucagi (oto koltugu) cok indirimdeymis hauck marka (alman markasi) 300 den 90 a inmis.esim almis cok guzel.evde de onu kullanacağım

iyi geceler canim sen ne cektin guzelim bu mideden yaa.bendede bazen oluyo ama kisa suruyo cok can yakiyo biliyorum.sen evde ilac mutlaka bulundur.
bende kasintidan sikayetciyim ayni sekilde.gunumu gecemi mahfediyo resmen yaa
Kizlar annem yanimda bir haftadir ne zaman olacak dogum diyor
cagem bende normal doum beklicem doktorum her an bekle olabilir diyo.1 ocakta zamani diyo ama adete gore.
bazi doktorlar tahmin ediyo.bizim arkadasa doktor 38 deyken bi hafta olmadan dogum olur demisti.kiz 4 gun sonra dogurdu.
bebegin dogacagiyla misafirin gelecegi belli olmaz derler.beklicez maalesef.
zaten benim doktor bilsede soylemez.cunku panik olurum diye dusunur.soylemesin de zaten

kizlar 1 saattir uyuyamiyorum yine karnim kasindi.geldim salona otobandan gecen araclari sayiyorum.insanlar da benim gibi erkenciler ise gidiyolar
oglan biraz tepindi sonra uyudu.
minicik ayaklari sag yanimdan cikmis duruyodu oksadim biraz
bi an once dogsa artik hayirlisiyla saglikla da opsem ayaklarini.iyice sabirsizlaniyorum :84:
simdi yine uyandi.disarda olsaydi eminim yaygarayi koparirdi ama olsun

ılk dogdugunda hemen küvöze gırerse yogun bakım oluyo ya ücretsız oluyo ama cıkıp evden gerı gelırsen çok pahalıymış....

Geçen kış kullanmıştım, her gece suyunu değiştiriyodum, memnundum, aynı su ertesi güne falan kalınca bakteri oluşuyor diye biliyorum ama yanlış yönlendirmekte istemem

Nerde okudugumu hatirlamuyorum ama pisik kreminde ki cinko orani % 40 olmaliymis??! Bende bu yuzden zincofax almistim seninkinde % orani ne hic duydun mu boyle bir sey?

Baktım şimdi oran olarak yazmıyor ama içindekiler bölümünde ilk sırada çinko yer alıyor içinde en çok çinko varmış oğlumda memnundum sadece pişik olduğunda sürüyordum ama üzerinde her alt değişmede sürün diyor, herşeyin üzerinde yazan şeyi dinlersem ohoooooo yanmışım tabi her çocuk bir olmuyor.

Gunaydin herkese kizlar ara ara girip yazabiliyorum cocukla evle ugras yemek yap esim her ogle yemege geliyo falan filan ev kadinligi da cok zormus yaa dogum iznine ayrildigimdan bu yana her gun birr seyle ugrasiyorum perdeler bebegin kiyafetleri yatagi vs. Bu arada kizlar aksam gogsumden sut geldikendiliginden ssizde de oldu mu

canım ben göremedim bu oto koltuğunu. tam olarak markasını, modelin adını filan biliyo musun? bende almadım daha oto koltuğu.
Internetten degil cnm.magazasindan almis.hauck markasi.bi mavisi varmis birde kahverengisi.fiyati 300 den 90 a düşmüş. Cok kaliteli demisler.nete hauck 3412 diye yazarsan gorursun resmini mavi renkli

Zordur canım ev kadınlığı, sorma bendende gelmiş bir damla takla atıcaktım nerdeyse sevinçten :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…