Kizlar annem yanimda bir haftadir ne zaman olacak dogum diyip duruyor niye erken cagirdin beni diyor biraz once gecti karsima ozelde olsan doktor soylerdi dogum tarihini dedi sizden ozele gidip normal dogumun vaktini soyleyen doktor oldumu sezeryan olsa belli olur dedim sezeryan ol o zaman dedi nasil moralim bozuldu anlatamam sinir oldum bisey desem tatsizlik cikacak dogum oncesi ama zehir edecek en mutlu zamanlarimii
canım ben kızıma ana kucağı almıştım.mutfakta falan yanımda duruyordu.biraz büyüyünce de hatta mama sandalyesi gibi kullandım.rahatça oturabiliyordu.benim çok işime yaradı.zaten bebeği görmezsem rahat edemiyordum.ben ne yaparsam illa gözümün önünde olsun isterim
nerdesin gıı dogurdunmu yoooosa?
iyi geceler canim sen ne cektin guzelim bu mideden yaa.bendede bazen oluyo ama kisa suruyo cok can yakiyo biliyorum.sen evde ilac mutlaka bulundur.Hepinize iyi geceler kızlar.
Akşamdan beri okudum ama bişey yazmaya mecalim yok. Midem hortladı yine. Böyle bir mide yanması, reflü ben hayatımda çekmedim. Maden suyu, Rennie, ballı süt ne varsa yaptım ama kar etmedi. Geçen yine böyle 3 gün sürmüştü, sonra geçince gaviscon aldırmadım eşime, öyle pişmanım ki şimdi
Bugün kızımın odasını getirdiler kurdular, ona bile mutlu olamadım canımın derdine düştüm. Çok mutsuzum, Allah hepimize ve bebişlerimize sağlık versin gerisi boş
Oturarak uyumaya çalışacağım bir gece daha. Sabah da işe gitcem
cagem bende normal doum beklicem doktorum her an bekle olabilir diyo.1 ocakta zamani diyo ama adete gore.Kizlar annem yanimda bir haftadir ne zaman olacak dogum diyor
E bebek te ana kucagi (oto koltugu) cok indirimdeymis hauck marka (alman markasi) 300 den 90 a inmis.esim almis cok guzel.evde de onu kullanacağım
canim nasilsin?
sen hastanedemisin simdi
arkadaşlar
özel hastanelerde kuvözler ücretlı mı bileniniz var mı
umarım kımsenın ihtıyacı olmaz ama muhtemelen bizim kan uyusmazlığından dolayı sarılığımız olacak ,bu yüzden kuvöz fiyatları nasıl bilen varsa yazar mı
Kızlar soğuk buhar makinesi alan varmı, ben normaldede gece kaloriferden burnum tıkanır hep, kendim içinde almayı düşünüyodum am erteedim hep. bebeğinde öyle olursa naparım bilmiyorum. Alan kullanan varmı. Bakteri üretiyor diyenler var ama bilemedim ne yapsam :44:
E bebek te ana kucagi (oto koltugu) cok indirimdeymis hauck marka (alman markasi) 300 den 90 a inmis.esim almis cok guzel.evde de onu kullanacağım
Nerde okudugumu hatirlamuyorum ama pisik kreminde ki cinko orani % 40 olmaliymis??! Bende bu yuzden zincofax almistim seninkinde % orani ne hic duydun mu boyle bir sey?
herkese günaydııınnnn :)
simit yedim halt ettim midem cayır cayır yanıyor şimdide
çok yakıyo simit çook. gaviscon kullan varsa evde.
Internetten degil cnm.magazasindan almis.hauck markasi.bi mavisi varmis birde kahverengisi.fiyati 300 den 90 a düşmüş. Cok kaliteli demisler.nete hauck 3412 diye yazarsan gorursun resmini mavi renklicanım ben göremedim bu oto koltuğunu. tam olarak markasını, modelin adını filan biliyo musun? bende almadım daha oto koltuğu.
Gunaydin herkese kizlar ara ara girip yazabiliyorum cocukla evle ugras yemek yap esim her ogle yemege geliyo falan filan ev kadinligi da cok zormus yaa dogum iznine ayrildigimdan bu yana her gun birr seyle ugrasiyorum perdeler bebegin kiyafetleri yatagi vs. Bu arada kizlar aksam gogsumden sut geldikendiliginden ssizde de oldu mu
emzirme önlüğü alın arkadaşlar .görür görmez iki tane aldım.doğum çantama koydum. her yerde satılıyor.Eki Görüntüle 899673
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?