2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

oh cok sukur az kalmis 36 yi devirdimi tamamdir canim.saglikla gelsin yavrucumuz.oglanla konus bol bol yatsin uyusun gelcem diye tutturmasin canim

Kullanışlı bişeymi acaba, bana daral gelir gibime geliyor denedinmi yani buynundaki açıklık nekadar bebeği görmen ve onun terlememesi için.

canim ben aldim.arkadaslarim hep kullaniyo cok memnunlar.takinca bebegini o halkanin icinden rahatca gorebiliyosun.zaten ustunuze yapismadigi icin ve kumasi degisik oldugu icin terletmicektir

Çok şükür bebeğin hareket etmiş ama kuzenine çok üzüldüm Allah sabır versin hepimizde oluyordur bebeğin hareket etmediği vakitler gerçekten çok korkutucu neden ölmüş peki

canim ben aldim.arkadaslarim hep kullaniyo cok memnunlar.takinca bebegini o halkanin icinden rahatca gorebiliyosun.zaten ustunuze yapismadigi icin ve kumasi degisik oldugu icin terletmicektir

Minikkelebekk merhaba, senin hazırladığın kolonyalarla ilgili bişey sormak isiyorum. O şişelerin tıpanın altında kolonyalarda olan plastik tek delikli şey yok dimi. Tıpayı kaldırınca direk şişe ağzı açık sanırım. İnternettekilerin hepside böye galiba, dökülürmü diye düşünüyorumda

bende gıdıp gelıp foruma gırıyorum işimin arasında kızlar bugün banyoyu temızlıycem inş fazla bişi yapmak istemıyorum.... 2 güne 37 haftam bıtıyo.. bana su fazlalıgından 2 haftadır her an alabılırım dıyo dr belkı bu kontrolumde sürprız çıkar bıraz daha temızlık yapımda....

Slm kızlar , sürekli takip ediyorum ama yazamadım ne zamandır. 32. Haftada izne çıktım ama enzimlerim yükseldi hastanede bi kadın doğum doktoru bi gastroenteroloji doktoru arasınd mekik dokuduk.kanıma safra asiti karıştığı için 40 haftayı bekleyemeyeceğiz, enzimlerin yükselmesi bebeğin dışkısını erken yapmasına sebep oluyormuş.özellikle el ve ayakta kaşıntınız varsa ihmal etmeyin derim.bebeğim normal doğum pozisyonunda 2 hafta içinde doğmazsa 2 veya 3 ocak ta Sezaryan görünüyor bize.hayırlısıyla hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız inş. Son zamanlar ne zormuş.

Canım Dikkatli ol yinede, dinlene dinlene yap. Stres yapma hiç olduğu kadar artık. Kolay gelsin

Geçmiş olsun canım. Bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah.

evet canim mantar cikinca sise acik ama mantar yeterince kapatiyo dokulmesi cok zor.internette de boyle kucuk ama mantar tipasiz kucuk siseler de var.onlar bu kadar guzel durmuyo.

dittt yorma kendini artik canim dikkat et uzanma fayanslara falan :84:
insallah suyun normale donmustur

kızlar ben de uyuyamıyorum bebeği düşünmekten acaba nasıl olur kime benzer sağlığı nasıl olur naparız nasıl bakarız hayal etmekten alamıyorum kendimi , bel ağrısı ve sürekli wc ye kalkıyor olmakta uyutmuyor tabi, heyecan dorukta daha çok varrrr bebiş değil ama ben çok sabırsızımmmm

emzirme önlüğü alın arkadaşlar .görür görmez iki tane aldım.doğum çantama koydum. her yerde satılıyor.Eki Görüntüle 899673

bende aldım hellobaby den ama hemen hemen her yerde var.
hatta haftasonu teyzemde test ettim bize geldiğinde verdim gerçekten çok kullanışlı insanların yanında bile rahatlıkla emzirebiliyorsun

geceleri kızımı görüyorum rüyam da resmen kendimden geçerek uyanıyorum o günler gelecek mi acaba diye

Son düzenleme:

Canım çok geçmiş olsun , şuan enzimlerinin durumu nasıl indimi? ( benimde enzimler ara ara yükselir onun için bişi merak ediyorum) sezeryan olunca biliosun narkoz alıcaz ve buda karaciğer enzimlerini yükseltebilir sana doktorun bu konuda bilgi verdimi yani genel anestezimi alıcaksın yada yok spinal veya epidural yapmalıyız tarzında bitakım açıklamada bulundumu ?

birmaxtan sipariş ettiğim biberon bebek şekerimiz, lavantamız, nazar boncuklarımız, badem şekeri için tül keselerimiz geldi.. çok şirinler :) şimdi lavantaları biberonlara doldurmak ve keseler için badem şekeri almak kaldı. çok ucuza mal ettim ama aklımı seveyim .. hazır olunca resimlerini paylaşırım :)

Canım Dikkatli ol yinede, dinlene dinlene yap. Stres yapma hiç olduğu kadar artık. Kolay gelsin

saol canım bitirdim işimi banyoyu ve tuvaletı tuvalet lavabosunu falan temızledım bornozları havluları yıkadım işlerim bitti artık dogum yapabılırım dermışım:)

şaka maka bundan sonra günlük işlerımi yaparsam ve artık evı fazla batırmassak ınş bı işim yok sadece yüzeysel işler:))) bi de bebegımın beşiği kurcam ama benım büyük oğlan şimdiden heves edıp ben yatıcam derse dıye beklıyorum aslında artık çıkartsammı park beşiği?

:)) kız alemsın sen son demlerımız ya artık konusacak laf da kalmadı alışverışler temızlıkler işler ütüler hastane çantaları bebek odaları lohusa pijamaları hersey tamam havadan sudan konusmaya baslıyoruz:)) ne yapsam evde sıze soler oldum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…