Evet cnm hastanedeyim.35+6 oldum iyiyim cok şükür. Bebegi icerde tutabildikleri kadar tutacaklar. Her gelen nd zaman doguracan diyo.bende oglum dogmak istiyo doktorlar dogurtmamak istiyor arada ben kaldim.bende merak ediyorum nezaman olacak diyorum
Kullanışlı bişeymi acaba, bana daral gelir gibime geliyor denedinmi yani buynundaki açıklık nekadar bebeği görmen ve onun terlememesi için.
canım çok sağol şimdilerde oynamaya başladı ama şu 2 saat içinde en az 3 kez oynamayı kontrol et dediğinden beri ben daha panik oldum tatlı komasına girdim içim bayıldı
bir de kuzenim geçen aylarda pazartesi doğum için tarih verdiklerinde pazar gecesi bebeğinin hareketlerini hissetmediği için doktora gitti ve malesef bebeğini kaybetti bu olaydan sonrada sona yaklaşınca
canim ben aldim.arkadaslarim hep kullaniyo cok memnunlar.takinca bebegini o halkanin icinden rahatca gorebiliyosun.zaten ustunuze yapismadigi icin ve kumasi degisik oldugu icin terletmicektir
Kızlar 1 arkadaş yazdı, başka buhar makinesi alan yokmu acaba ? Yazarsanız sevinirim. Hangi marka, memnunmusunuz vs
bende gıdıp gelıp foruma gırıyorum işimin arasında kızlar bugün banyoyu temızlıycem inş fazla bişi yapmak istemıyorum.... 2 güne 37 haftam bıtıyo.. bana su fazlalıgından 2 haftadır her an alabılırım dıyo dr belkı bu kontrolumde sürprız çıkar bıraz daha temızlık yapımda....
Slm kızlar , sürekli takip ediyorum ama yazamadım ne zamandır. 32. Haftada izne çıktım ama enzimlerim yükseldi hastanede bi kadın doğum doktoru bi gastroenteroloji doktoru arasınd mekik dokuduk.kanıma safra asiti karıştığı için 40 haftayı bekleyemeyeceğiz, enzimlerin yükselmesi bebeğin dışkısını erken yapmasına sebep oluyormuş.özellikle el ve ayakta kaşıntınız varsa ihmal etmeyin derim.bebeğim normal doğum pozisyonunda 2 hafta içinde doğmazsa 2 veya 3 ocak ta Sezaryan görünüyor bize.hayırlısıyla hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız inş. Son zamanlar ne zormuş.
evet canim mantar cikinca sise acik ama mantar yeterince kapatiyo dokulmesi cok zor.internette de boyle kucuk ama mantar tipasiz kucuk siseler de var.onlar bu kadar guzel durmuyo.Minikkelebekk merhaba, senin hazırladığın kolonyalarla ilgili bişey sormak isiyorum. O şişelerin tıpanın altında kolonyalarda olan plastik tek delikli şey yok dimi. Tıpayı kaldırınca direk şişe ağzı açık sanırım. İnternettekilerin hepside böye galiba, dökülürmü diye düşünüyorumda
bende gıdıp gelıp foruma gırıyorum işimin arasında kızlar bugün banyoyu temızlıycem inş fazla bişi yapmak istemıyorum.... 2 güne 37 haftam bıtıyo.. bana su fazlalıgından 2 haftadır her an alabılırım dıyo dr belkı bu kontrolumde sürprız çıkar bıraz daha temızlık yapımda....
oh cok sukur az kalmis 36 yi devirdimi tamamdir canim.saglikla gelsin yavrucumuz.oglanla konus bol bol yatsin uyusun gelcem diye tutturmasin canim
emzirme önlüğü alın arkadaşlar .görür görmez iki tane aldım.doğum çantama koydum. her yerde satılıyor.Eki Görüntüle 899673
Slm kızlar , sürekli takip ediyorum ama yazamadım ne zamandır. 32. Haftada izne çıktım ama enzimlerim yükseldi hastanede bi kadın doğum doktoru bi gastroenteroloji doktoru arasınd mekik dokuduk.kanıma safra asiti karıştığı için 40 haftayı bekleyemeyeceğiz, enzimlerin yükselmesi bebeğin dışkısını erken yapmasına sebep oluyormuş.özellikle el ve ayakta kaşıntınız varsa ihmal etmeyin derim.bebeğim normal doğum pozisyonunda 2 hafta içinde doğmazsa 2 veya 3 ocak ta Sezaryan görünüyor bize.hayırlısıyla hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız inş. Son zamanlar ne zormuş.
Canım Dikkatli ol yinede, dinlene dinlene yap. Stres yapma hiç olduğu kadar artık. Kolay gelsin
evet canim mantar cikinca sise acik ama mantar yeterince kapatiyo dokulmesi cok zor.internette de boyle kucuk ama mantar tipasiz kucuk siseler de var.onlar bu kadar guzel durmuyo.
dittt yorma kendini artik canim dikkat et uzanma fayanslara falan :84:
insallah suyun normale donmustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?