:)) kız alemsın sen son demlerımız ya artık konusacak laf da kalmadı alışverışler temızlıkler işler ütüler hastane çantaları bebek odaları lohusa pijamaları hersey tamam havadan sudan konusmaya baslıyoruz:)) ne yapsam evde sıze soler oldum:)
Canım geçmiş olsun, benimde 2 kere başıma gldi sanki midemi böyle kibrit yada çakmakla yakıolardı. Seni çok iyi anlıyorum, gaviscon bana çok iyi gelmişti, yanmayı hemen almıştı. Nöbetçi eczane baksan belki evin yakınında filan bu gece nöbetçidir. Olmadı uyumaa çalış hemen sabaha hiç bişe kalmaz inşallah
iyi geceler canim sen ne cektin guzelim bu mideden yaa.bendede bazen oluyo ama kisa suruyo cok can yakiyo biliyorum.sen evde ilac mutlaka bulundur.
bende kasintidan sikayetciyim ayni sekilde.gunumu gecemi mahfediyo resmen yaa
Evet cnm hastanedeyim.35+6 oldum iyiyim cok şükür. Bebegi icerde tutabildikleri kadar tutacaklar. Her gelen nd zaman doguracan diyo.bende oglum dogmak istiyo doktorlar dogurtmamak istiyor arada ben kaldim.bende merak ediyorum nezaman olacak diyorum
herkese günaydııınnnn :)
simit yedim halt ettim midem cayır cayır yanıyor şimdide
birmaxtan sipariş ettiğim biberon bebek şekerimiz, lavantamız, nazar boncuklarımız, badem şekeri için tül keselerimiz geldi.. çok şirinler :) şimdi lavantaları biberonlara doldurmak ve keseler için badem şekeri almak kaldı. çok ucuza mal ettim ama aklımı seveyim .. hazır olunca resimlerini paylaşırım :)
Nasıl öyle bir hata yaptın canım sen, ben de geçen çok canım çekti tam simit yedim, 3 gün öldüm öldüm dirildim. Bidaha doğurana kadar tövbe ağzıma sokmam.
valla arada yapıyorum böyle hatalar işte hemde bile bile :) Allahtan gaviscon hep yanımda.. kurtarıcı oluyor bu tip yangınlarda
Çok akıllıca bi iş yapmışsın canım, izne çıkmama yakın ben de alıcam o siteden, annecik de geldi artık beraber yaparız oturduğumuz yerde
27 erken degılmı bnm sat 10 ocak sezeryana 2 ocak dedi ama baska bı durum olursa erken olur dedı ama ınş bişi çıkmazsa 2 sı senın ıkı hafta erken almış oluyo degılmı....
Off ya bende olsam takılırdım bence belirt bunu doktoruna bekliyebildiğimiz kadar beklemek istiyorum en azından 2si felan olsun de sağlık açısından sorun yoksa tabi. Yani konuş bence nüfus müdürlüğündende anlayış gösterip 30 da felan doğarsa 1ocak yazıyolarmış diye okudum topikte ama kesin bi bilgim yok canım araştırmak lazım bunu nüfus müdürlüğünde tanıdığı olan varmı arkadaşlar ???
canım benim de bdt 9 ocak ama dr aynen 27 si dedi araştırdım ben nüfustan 1 ocak yazabiliriz dediler ama biz küçük bi şehirde yaşıyoruz tanıdık birileri var o dedi sen yine bi araştır bulunduğun yerden
saol canım bitirdim işimi banyoyu ve tuvaletı tuvalet lavabosunu falan temızledım bornozları havluları yıkadım işlerim bitti artık dogum yapabılırım dermışım:)
şaka maka bundan sonra günlük işlerımi yaparsam ve artık evı fazla batırmassak ınş bı işim yok sadece yüzeysel işler:))) bi de bebegımın beşiği kurcam ama benım büyük oğlan şimdiden heves edıp ben yatıcam derse dıye beklıyorum aslında artık çıkartsammı park beşiği?
Canım çok geçmiş olsun , şuan enzimlerinin durumu nasıl indimi? ( benimde enzimler ara ara yükselir onun için bişi merak ediyorum) sezeryan olunca biliosun narkoz alıcaz ve buda karaciğer enzimlerini yükseltebilir sana doktorun bu konuda bilgi verdimi yani genel anestezimi alıcaksın yada yok spinal veya epidural yapmalıyız tarzında bitakım açıklamada bulundumu ?
Kizlar annem yanimda bir haftadir ne zaman olacak dogum diyip duruyor niye erken cagirdin beni diyor biraz once gecti karsima ozelde olsan doktor soylerdi dogum tarihini dedi sizden ozele gidip normal dogumun vaktini soyleyen doktor oldumu sezeryan olsa belli olur dedim sezeryan ol o zaman dedi nasil moralim bozuldu anlatamam sinir oldum bisey desem tatsizlik cikacak dogum oncesi ama zehir edecek en mutlu zamanlarimii
merhaba hanımlar
ebeyle konuştum, sen en geç yılbaşı akşamı doğumdasın boşa sezeryan pazarlığı yapmaya çalışma dedi. şu koşullarda 27 ya da 30 aralıkta geliyor bebeğim. ben gene de 30una pazarlık yapacağımnüfus müdürlüğü yılın son günlerinde doğam bebekle ılımlılık yapılabiliyormuş, ya da doğum belgesiz giderek halledilebiliyormuş ama ikimiz de memur olduğumuz ve nufs kağıdıyla doğum belgesi uyumsuz olacağından ve bizim annelik ve babalık izinleri de doğum belgesi artı nüfus kağıdıyla olacağından hiç bir düzeltme yapamıyoruz. hayırlısı bakalım...
normal doğup da istediği zamanda gelemediği için çok kızıyorum ben bu sıpayagelsin o kordonu boynuna dolayan elleri ısıracağım
Hayırlısı artık canım ya sen elinden geleni yapmışsın olabilicek tarih bu demekki beişin sen iyi olda gerisi teferruat biliyosun.
Canım herhafta tahlil yaptırıyorum, surkıfolk kullanıyorum bunun haricinde tüm vitamin ilaçlarını kestik ki karaciğeri yormasın.epidural yaparız dedi ama daha anestezi doktoruyla görüşmedim.
çalışıyo musun canım
Kızlar soğuk buhar makinesi alan varmı, ben normaldede gece kaloriferden burnum tıkanır hep, kendim içinde almayı düşünüyodum am erteedim hep. bebeğinde öyle olursa naparım bilmiyorum. Alan kullanan varmı. Bakteri üretiyor diyenler var ama bilemedim ne yapsam :44:
Çok şükür bebeğin hareket etmiş ama kuzenine çok üzüldüm Allah sabır versinhepimizde oluyordur bebeğin hareket etmediği vakitler gerçekten çok korkutucu neden ölmüş peki
kızlar ben de uyuyamıyorum bebeği düşünmekten acaba nasıl olur kime benzer sağlığı nasıl olur naparız nasıl bakarız hayal etmekten alamıyorum kendimi, bel ağrısı ve sürekli wc ye kalkıyor olmakta uyutmuyor tabi, heyecan dorukta daha çok varrrr bebiş değil ama ben çok sabırsızımmmm
Zemheri_zemheri bdtlerimiz ayni. Benim de gecen hafta kontrole gittigimde bebegin boynuna kordon dolanmis dedi doktorum. 24 une kontrol tarihi verdi . Dogum icin de sezeryan fln demedi ona dogum aninda karar veririz dedi. Siz sezeryana nasil karar verdiniz. Sart miymis sezaryan olman?
ya benim daha hiçbişeyim tamam değil.. ne hastane çantasını hazırladım ne pijama aldım, allahtan ablam bir gecelik vermişti :) .. temizlik desen hakgetire.. 37.haftada izne çıkıncada nasıl yapacaksam artık o temizliği.. bi bebeğin kıyafetlerini yıkadım geçen haftasonu, çok ağrım oluyor işten gidincede hemen uzanıyorum ütüleyemedim bile.. işleri aklıma geldikçe üff darlanıyorum.
:)) senın daha günün varya ondan rahatsın böyle izinden sonra yaparsın ama o zamanda cok yorulursun hepsı zor olur şimdiden ütünü alışverısını yap çantanı hazır et temızlıgı de kayınvalıden annen halletsın canım doguma dogru...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?