2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

ya benim daha hiçbişeyim tamam değil.. ne hastane çantasını hazırladım ne pijama aldım, allahtan ablam bir gecelik vermişti :) .. temizlik desen hakgetire.. 37.haftada izne çıkıncada nasıl yapacaksam artık o temizliği.. bi bebeğin kıyafetlerini yıkadım geçen haftasonu, çok ağrım oluyor işten gidincede hemen uzanıyorum ütüleyemedim bile.. işleri aklıma geldikçe üff darlanıyorum.

iyi geceler canim sen ne cektin guzelim bu mideden yaa.bendede bazen oluyo ama kisa suruyo cok can yakiyo biliyorum.sen evde ilac mutlaka bulundur.
bende kasintidan sikayetciyim ayni sekilde.gunumu gecemi mahfediyo resmen yaa

Sağolun kızlar çok şükür geçti, bugün iyiyim. Gece ağlaya ağlaya uyudum, eşim soruyo niye ağlıyosun diye 'belki geçer' diyorum. Artık medet umacağım bişey kalmadığı anda uyumuşum. Gaviscon ısmarladım eşime bulunsun dedim ne olacağı belli olmuyo.
Minikkelebek, sürekli mi senin kaşıntıların? Bi de bütün vücudun mu kaşınıyo?

Canım sen hastanede miydin, ne zamandır yatıyosun? Az kalmış, bebişin 1 haftacık daha dursun sonrasından korkma. Olmuştur artık o

herkese günaydııınnnn :)
simit yedim halt ettim midem cayır cayır yanıyor şimdide

Nasıl öyle bir hata yaptın canım sen, ben de geçen çok canım çekti tam simit yedim, 3 gün öldüm öldüm dirildim. Bidaha doğurana kadar tövbe ağzıma sokmam.

Çok akıllıca bi iş yapmışsın canım, izne çıkmama yakın ben de alıcam o siteden, annecik de geldi artık beraber yaparız oturduğumuz yerde

tavsiye ederim, ürünlerde güzel çıktı.. resmini daha önce paylaştığımda keselerden alırım demiştin diye hatırlıyorum, şirin buldum ben ürünleri.. iş yerindeki arkadaşlarda beğendi.. 50 tane isim kartınıda 3 tlye yapıyorlar.. kendim uğraştığıma değmez fiyatı :)

Öncelikle merhaba. Foruma yeni üye oldum, bu yıl okuldan yeni mezun oldum, şu an ayakta kalabilmek adına yeni ve tatlı bir işe başladım. Kısacası hayatımı tekrar kurmaya çalışıyorum :)

Olur da aranızda ya da çevrenizde bebekleriniz, sünnet çocuklarınız ya da nikahınız için şeker yaptırmak isteyen, araştıran varsa benim sayfamı da ziyaret ederek beni çok mutlu eder :) Belki beğendiğiniz şey benim sayfamdan olur :)

Sizleri sayfama bekliyorum, ve şimdiden teşekkür ediyorum :)

Facebook'ta arama kutucuğuna Şekercim Nikah - Bebek Şekerleri yazarsanız hemen karşınıza çıkacaktır. Linki burada aktifleştiremedim

Son düzenleme:
merhaba hanımlar

27 erken degılmı bnm sat 10 ocak sezeryana 2 ocak dedi ama baska bı durum olursa erken olur dedı ama ınş bişi çıkmazsa 2 sı senın ıkı hafta erken almış oluyo degılmı....

canım benim de bdt 9 ocak ama dr aynen 27 si dedi araştırdım ben nüfustan 1 ocak yazabiliriz dediler ama biz küçük bi şehirde yaşıyoruz tanıdık birileri var o dedi sen yine bi araştır bulunduğun yerden

ebeyle konuştum, sen en geç yılbaşı akşamı doğumdasın boşa sezeryan pazarlığı yapmaya çalışma dedi. şu koşullarda 27 ya da 30 aralıkta geliyor bebeğim. ben gene de 30una pazarlık yapacağım nüfus müdürlüğü yılın son günlerinde doğam bebekle ılımlılık yapılabiliyormuş, ya da doğum belgesiz giderek halledilebiliyormuş ama ikimiz de memur olduğumuz ve nufs kağıdıyla doğum belgesi uyumsuz olacağından ve bizim annelik ve babalık izinleri de doğum belgesi artı nüfus kağıdıyla olacağından hiç bir düzeltme yapamıyoruz. hayırlısı bakalım...
normal doğup da istediği zamanda gelemediği için çok kızıyorum ben bu sıpaya gelsin o kordonu boynuna dolayan elleri ısıracağım

ooooo ellerine sağlık, ben de banyo tuvaletle başladım iki gündür. yarın mutfağa geçeceğim 3 günü bulur o yavaş yavaş yapınca. sonra kapı ve pencereler, vakit kalırsa en son da perdeler.
daha bitmesi gereken bir bvebek battaniyem var. son bir yumak kaldı sonra da üzerine desen işleyeceğim. doğuma yetişir inşallah

kızlar selam uzun zaman oldu girmeyeli siteye.. ne çok şey yazılmış hepsini okuyamadım.. biz hala bekliyoruz bugün 36+1 olduk ilacı kestik artık bakalım kızım ne zaman gelmeye karar vericek

Zemheri_zemheri bdtlerimiz ayni. Benim de gecen hafta kontrole gittigimde bebegin boynuna kordon dolanmis dedi doktorum. 24 une kontrol tarihi verdi . Dogum icin de sezeryan fln demedi ona dogum aninda karar veririz dedi. Siz sezeryana nasil karar verdiniz. Sart miymis sezaryan olman?

Canım herhafta tahlil yaptırıyorum, surkıfolk kullanıyorum bunun haricinde tüm vitamin ilaçlarını kestik ki karaciğeri yormasın.epidural yaparız dedi ama daha anestezi doktoruyla görüşmedim.

ooo şimdiden seni strese sokacaksa, gidip evinde beklesin. doğum olunca çağırırım ben seni anne deseydin. 40. haftaya girdiğin zamanı doğum tarihi olarak veriyor doktorlar. ha bazen tahmin ediyorlar, bu bebek okadar beklemez daha erken doğar diye.. o kadar..
bunları söyleyebilirsin annene.
değil anne, tlf da sorsalar bile insan stres oluyo

Canım herhafta tahlil yaptırıyorum, surkıfolk kullanıyorum bunun haricinde tüm vitamin ilaçlarını kestik ki karaciğeri yormasın.epidural yaparız dedi ama daha anestezi doktoruyla görüşmedim.

Hımm anladım bunu anestezi uzmanıyla konuşmam lazım sanırım. Benim kadın doğumcuya söylesem ast alt normal çıkmış bişi olmaz diyecek ( biraz rahat ) en iyisi araştırayım biraz. bırak panik atağımda var epidural sırasında kesin fenalaşırım . aslında uyuyup uyanmak en iyisi ama işte offff ay neyse çok saol canım herşey güzel olacak hayırlısıyla hepimiz için...

çalışıyo musun canım

evet canım çalışıyorum ama eylül ayından beri ayrıldım tazminatımı alıp ayrılma hakkı verdiler ben de onu kullandım şuan evdeyim
iyi ki de öyle yapmışım dyorum

ben aldım canım weewell temizliğini yapmak önemli alırken görevli anlattı sirkeli su ile kaynatma işlemini yaparsan öikrop üretmiyormuş

Çok şükür bebeğin hareket etmiş ama kuzenine çok üzüldüm Allah sabır versin hepimizde oluyordur bebeğin hareket etmediği vakitler gerçekten çok korkutucu neden ölmüş peki

şükür canım oynadı zilli
kuzenimin nedeni bilinmiyor ama çişini tekrar yapamadığı için vefat ettiği yönünde bir söylenti var ama otopsiye göndermeye kıyamadılar bebişi o sebeple bilinmiyor asıl sebebi

ben de bir ara sürekli bebeğimi rüyamda görüyordum şimdi ise uyutmadığı için rüya görmek ne mümkün :)
kalitesiz uykular anneliğe hazırlanıoruz sanırım
ben de gelsin istiyorum artık yanımda yatsın seviyim öpeyim koklayım

merhaba anneler :)
biz bugün doktordaydık sabah erkenden nst maceramız başladı ve kızım sağolsun bütün gece beni hareketleriyle uyutmuyorken tam 1,5 saat oynamasını bekledik kesinlikle zar zor uyandı gibi ama hafif hareketler doktorumuza indik doğum hakkında konuştuk ve spinal anesteziyle sezeryana karar verdik doktorum biraz normal yanlısıydı ama ben kararlıydım karar annemizin dedi :)
sonra kızıma baktık benim kızım ultrasonda ileri ileri gidiyor diye ben de sanıyordum erken doğacak meğer öyle değilmiş işin rengi
20 ocak dedi normal doğum tarihin inanamadım kalp atışının oldupu haftadaki ultrason kağıtlarında 22 ocak diyordu sonra 17 olmuştu sonra 12 ben de ilerliyor erken doğcak derken bana 15 ocak 2014 için sezeryana gün verdi erken almam dedi herşey yolunda giderse
ama kontroller haftada bire düştü salı tekrar gidicez bundan sonra kontrol devam edecek daha önemli zamanlar dedi
kızım 2600 olmuş 48 cm boyumuz uzun :) 35+2 dedi
inş. sağlıkla devam eder herşey

ben ilk doğumda da aynı sorunla muhatap oldum canım, kordon uzunluğu çok önemli bu durumda benimki yeterli değildi sıkıntılı bir doğum oldu. o yüzden bunda sezeryana sıcak baktık. şart mı bilmiyorum aslında ama gözüm korkmuş vaziyette.

ben de sürekli doğuruyorum bu ara kimi zaman kendi yatağımda hatta sokakta falan. dün akşam da emzirmeye çalışıyordum, sıkıyorum iki damla süt çıkıyor falan. kafayı yedim iyice

:)) senın daha günün varya ondan rahatsın böyle izinden sonra yaparsın ama o zamanda cok yorulursun hepsı zor olur şimdiden ütünü alışverısını yap çantanı hazır et temızlıgı de kayınvalıden annen halletsın canım doguma dogru...

Kizlar birsey sorcam ya. Simdi bir kac yeri okudum bu nst de 140 çıkması iyi kotu diye bisey dio. Dun kendi doktorum haricinde bir doktora gittim ve cok suratsizdi devlet hast. Ultrasyona soktu bisry demedi nst kan idrar tahlil istedi. Bende ultrasyonda bana kotu davraninca yani suratsiz bisey olunca tum sinirlerim bozuldu nst ye baglandim oradaki kadinda suratsizdi bende ofkelendim kan idrar vermedim nst sonucumuda gostermedim. Nst ye gireniniz vqrsa bir bilgi verirsenizbana mutlu olcwm

ilahi ugurbocuuu güldürdün beni kayınvalidem ve benim evimi temizlemek.. çook uzak kavramlar , şu halimle ben ona temizliğe gitsem yok demez :) zaman var diye rahat davranıyor olabilim doğrusun.. ütüleri bu hafta bitiririm büyük ihtimalle. annem ocak ortası gelecek , atom karınca gibi evin altından girip üstünden çıkar temiz pak eder.. allahtan ev küçük te çok aşırı yorulmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…