Kizlar birsey sorcam ya. Simdi bir kac yeri okudum bu nst de 140 çıkması iyi kotu diye bisey dio. Dun kendi doktorum haricinde bir doktora gittim ve cok suratsizdi devlet hast. Ultrasyona soktu bisry demedi nst kan idrar tahlil istedi. Bende ultrasyonda bana kotu davraninca yani suratsiz bisey olunca tum sinirlerim bozuldu nst ye baglandim oradaki kadinda suratsizdi bende ofkelendim kan idrar vermedim nst sonucumuda gostermedim. Nst ye gireniniz vqrsa bir bilgi verirsenizbana mutlu olcwm
merhaba,
kızımızın bebek arabası ve çantasını paylaştım. fikirlerinizi bekliyorum.
http://......................../
sevgiler!
merhaba hanımlar
ebeyle konuştum, sen en geç yılbaşı akşamı doğumdasın boşa sezeryan pazarlığı yapmaya çalışma dedi. şu koşullarda 27 ya da 30 aralıkta geliyor bebeğim. ben gene de 30una pazarlık yapacağımnüfus müdürlüğü yılın son günlerinde doğam bebekle ılımlılık yapılabiliyormuş, ya da doğum belgesiz giderek halledilebiliyormuş ama ikimiz de memur olduğumuz ve nufs kağıdıyla doğum belgesi uyumsuz olacağından ve bizim annelik ve babalık izinleri de doğum belgesi artı nüfus kağıdıyla olacağından hiç bir düzeltme yapamıyoruz. hayırlısı bakalım...
normal doğup da istediği zamanda gelemediği için çok kızıyorum ben bu sıpayagelsin o kordonu boynuna dolayan elleri ısıracağım
ooooo ellerine sağlık, ben de banyo tuvaletle başladım iki gündür. yarın mutfağa geçeceğim 3 günü bulur o yavaş yavaş yapınca. sonra kapı ve pencereler, vakit kalırsa en son da perdeler.
daha bitmesi gereken bir bvebek battaniyem var. son bir yumak kaldı sonra da üzerine desen işleyeceğim. doğuma yetişir inşallah
merhaba anneler :)
biz bugün doktordaydık sabah erkenden nst maceramız başladı ve kızım sağolsun bütün gece beni hareketleriyle uyutmuyorken tam 1,5 saat oynamasını bekledik kesinlikle zar zor uyandı gibi ama hafif hareketler doktorumuza indik doğum hakkında konuştuk ve spinal anesteziyle sezeryana karar verdik doktorum biraz normal yanlısıydı ama ben kararlıydım karar annemizin dedi :)
sonra kızıma baktık benim kızım ultrasonda ileri ileri gidiyor diye ben de sanıyordum erken doğacak meğer öyle değilmiş işin rengi
20 ocak dedi normal doğum tarihin inanamadım kalp atışının oldupu haftadaki ultrason kağıtlarında 22 ocak diyordu sonra 17 olmuştu sonra 12 ben de ilerliyor erken doğcak derken bana 15 ocak 2014 için sezeryana gün verdi erken almam dedi herşey yolunda giderse
ama kontroller haftada bire düştü salı tekrar gidicez bundan sonra kontrol devam edecek daha önemli zamanlar dedi
kızım 2600 olmuş 48 cm boyumuz uzun :) 35+2 dedi
inş. sağlıkla devam eder herşey
ben 3 defa nstye girdim bebeğin kalp atım hızı hep 140 civarı görünüyor, doktorumun dediğine göre bu normalmiş.. bir keresinde 160ları vurmuştu o zaman biraz bekletip tekrar nstye soktular tehlikeli bir durum olabilir diye.. Allahtan tekrar 140'ı gördük
saol canım bitirdim işimi banyoyu ve tuvaletı tuvalet lavabosunu falan temızledım bornozları havluları yıkadım işlerim bitti artık dogum yapabılırım dermışım:)
şaka maka bundan sonra günlük işlerımi yaparsam ve artık evı fazla batırmassak ınş bı işim yok sadece yüzeysel işler:))) bi de bebegımın beşiği kurcam ama benım büyük oğlan şimdiden heves edıp ben yatıcam derse dıye beklıyorum aslında artık çıkartsammı park beşiği?
evet canım çalışıyorum ama eylül ayından beri ayrıldım tazminatımı alıp ayrılma hakkı verdiler ben de onu kullandım şuan evdeyim
iyi ki de öyle yapmışım dyorum
ben aldım canım weewell temizliğini yapmak önemli alırken görevli anlattı sirkeli su ile kaynatma işlemini yaparsan öikrop üretmiyormuş
şükür canım oynadı zilli
kuzenimin nedeni bilinmiyor ama çişini tekrar yapamadığı için vefat ettiği yönünde bir söylenti var ama otopsiye göndermeye kıyamadılar bebişi o sebeple bilinmiyor asıl sebebi
ben de bir ara sürekli bebeğimi rüyamda görüyordum şimdi ise uyutmadığı için rüya görmek ne mümkün :)
kalitesiz uykular anneliğe hazırlanıoruz sanırım
ben de gelsin istiyorum artık yanımda yatsın seviyim öpeyim koklayım
maşallah kızçene.. herşey yolundaysa neden normal doğum değilde sezeryan tercih ediyorsun ??
İkinci çocuk olunca dediğin ibi ilkini düşünmek lazım ne hisseder bu hazırlıklarla ilgili. Bi and beşiği görürse kötü olabilir belki. Ama onuda dahil ederseniz belki daha rahat kabullenebilir. Hani babasıyla irlikte kursalar oda yardımcı olsa sürece dahil olsa kabullenmei daa kolay olabilir gibi gldi bana.
Canım peki bu weewell i çalıştırdınmı hiç yani ses yapıyormu , ekranında nem derecesi ve sıcaklığını gösteriyormu acaba. E bebekte var bana mağazası uzak olduğu için internetten alıcam inşallah. weewell bi kaç modeli var seninkisi hangi model, benim baktığım Weewell WHC730 Soğuk Buhar Üfleyici fiyat 129,90.
ben 3 defa nstye girdim bebeğin kalp atım hızı hep 140 civarı görünüyor, doktorumun dediğine göre bu normalmiş.. bir keresinde 160ları vurmuştu o zaman biraz bekletip tekrar nstye soktular tehlikeli bir durum olabilir diye.. Allahtan tekrar 140'ı gördük
link açılmıyor nedense bu defa,
ayrı ayrı yazayım :
olmuştur umarım :)
biz bugün doktordaydık sabah erkenden nst maceramız başladı ve kızım sağolsun bütün gece beni hareketleriyle uyutmuyorken tam 1,5 saat oynamasını bekledik kesinlikle zar zor uyandı gibi ama hafif hareketler doktorumuza indik doğum hakkında konuştuk ve spinal anesteziyle sezeryana karar verdik doktorum biraz normal yanlısıydı ama ben kararlıydım karar annemizin dedi :)
sonra kızıma baktık benim kızım ultrasonda ileri ileri gidiyor diye ben de sanıyordum erken doğacak meğer öyle değilmiş işin rengi
20 ocak dedi normal doğum tarihin inanamadım kalp atışının oldupu haftadaki ultrason kağıtlarında 22 ocak diyordu sonra 17 olmuştu sonra 12 ben de ilerliyor erken doğcak derken bana 15 ocak 2014 için sezeryana gün verdi erken almam dedi herşey yolunda giderse
ama kontroller haftada bire düştü salı tekrar gidicez bundan sonra kontrol devam edecek daha önemli zamanlar dedi
evet canım çalışıyorum ama eylül ayından beri ayrıldım tazminatımı alıp ayrılma hakkı verdiler ben de onu kullandım şuan evdeyim
iyi ki de öyle yapmışım dyorum
ben aldım canım weewell temizliğini yapmak önemli alırken görevli anlattı sirkeli su ile kaynatma işlemini yaparsan öikrop üretmiyormuş
şükür canım oynadı zilli
kuzenimin nedeni bilinmiyor ama çişini tekrar yapamadığı için vefat ettiği yönünde bir söylenti var ama otopsiye göndermeye kıyamadılar bebişi o sebeple bilinmiyor asıl sebebi
ben de bir ara sürekli bebeğimi rüyamda görüyordum şimdi ise uyutmadığı için rüya görmek ne mümkün :)
kalitesiz uykular anneliğe hazırlanıoruz sanırım
ben de gelsin istiyorum artık yanımda yatsın seviyim öpeyim koklayım
Ben çok beğendim cannım iyi günlerde kullanın.
tavsiye ederim, ürünlerde güzel çıktı.. resmini daha önce paylaştığımda keselerden alırım demiştin diye hatırlıyorum, şirin buldum ben ürünleri.. iş yerindeki arkadaşlarda beğendi.. 50 tane isim kartınıda 3 tlye yapıyorlar.. kendim uğraştığıma değmez fiyatı :)
bebeğim su yuttu galiba:) nasıl hıçkırıyor kıyamam :))
kızlar selam uzun zaman oldu girmeyeli siteye.. ne çok şey yazılmış hepsini okuyamadım.. biz hala bekliyoruz bugün 36+1 olduk ilacı kestik artık bakalım kızım ne zaman gelmeye karar vericek
Maşallah canım sezeryan tarihinide çok öne almamış buda güzel bi haber .
Canim bu buhar makinesinin temizliğini nasip yapıyorsun? Ben de ogreneyim. Ben nettenaldim bilgi veren olmadı yani.
Calisan anneler bir de bu nüfusta bi kaç gün geç yazdirmk gerçekten sorun yaratiyor mu? Yani erken doğarsa bebislerimiz ocak doğumlu yazdiramaz miyiz? Hadi nufustakiler kabul etti yani doğum kagidini gösterme dik ocak doğumlu yazdirdik diyelim okullarda izin işlemlerinde siknti mi cikar? Burasi küçük yer nufustakileri ikna ederiz gibi ama okulda sorun cikarsa o kotuev hanimi olsak hic sorun değil gecen yil bi tanidigim yazdirdi ileri tarihli
Evet canım o zaman da çok beğenmiştim, ben de senin gibi yapıcam. Kendinden kurdeleli tüllerden ve badem şekeri alıcam. İsim kartının da internetten yapıldığını bilmiyodum onu da öğrendim iyi oldu canım sağol varol
Benim zilli kızım günde 3-5 posta hıçkırıyo.hem de öyle 5-10 kere değil, geçen gün saydım 70 kere hıçkırdı, devamını sayamadım
Evet canım çok oldu seni göremedik. Maşallah artık riskli dönemi atlatmışsınız, inşallah sağ salim kavuşursun bebişine en hayırlı zamanda
Maşallah annesi ne güzel beslemişsin kuzunuben de Pazartesi 34+5'te kontrole gitcem, maksimum 2300 olmuştur diyodum az önce. Belki şaşırtır beni kuzum:44:
Doğuma da az kalmış, gerçi bakarsın ben senden önce doğururum belli olmazama insan tarih belli olunca rahatlıyodur heralde biraz ya, öyle oldu mu?
Bi de bana doktorumun hemşiresi geçen gittiğimde eğer daha öncesinde herhangi bir sorun çıkmaz ya da doktorun gerekli görmezse 37'de başlicaz nst'ye demişti. Bizimkiler biraz rahat mı ne ya, 30'dan sonra nst'ye girmeye başlayan bile hatırlıyorum ben burda:44:
canım bir seviye gösterdi zaten içine su koycaz ya o suya bir tatlı kaşığı sirke koyup kaynatcaksın ve bu onu dezenjekte edicek dedi diğer parçaları normal yıkarsın ama içi için bu şekilde yapıcaz dedi
zaten oda termometresi tarih saat herşeyi var ben odada koyucam gerek oldukça açar havalandırma yaparım
çünkü yapabilceğime güvenmiyorum benim kendi tercihim ondan canım
evet canım benim ki de o model
orda çalışıyodu normal bir ses vardı öyle çok yoğun bir ses değildi cnm ama eve gelince kurup çalıştırmadım ama
sağol canım ben de o zaman bu akşam sirkeli kaynatayım bir. ben hazır su kullanıyorum bi de bizim sular çok kireçli. bende nem ölçer var sürekli kontrol ediyorum odanın nemini. mesela yatmadan 2 saat önce çalıştırdım diyelim, sonra kapattım 2-3 saate nem tekrar düşüyor. gece boyunca çalıştırmak gerek herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?