2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

ben 3 defa nstye girdim bebeğin kalp atım hızı hep 140 civarı görünüyor, doktorumun dediğine göre bu normalmiş.. bir keresinde 160ları vurmuştu o zaman biraz bekletip tekrar nstye soktular tehlikeli bir durum olabilir diye.. Allahtan tekrar 140'ı gördük

valla canım sana erken dıyorumama ben oyle darlanıyorumkı dr bana da dese 25 30 una alım dıye hiç yok demem kımlıgıne de bı yolunu bulur 1 ocak yazdırırım...
temızlık konusunda ıse bende sırayla gıttım gun gun oda oda yaptım bugun bıttı eve artık son şeklını verır gıderım ınş doguma...

maşallah kızçene.. herşey yolundaysa neden normal doğum değilde sezeryan tercih ediyorsun ??

arkadaşlar size oğluşuma hazırladıklarımı göstermek istiyorum ama resim eklemeyi beceremedim nasıl resim ekleniyor?

Anladım tşklercanim

İkinci çocuk olunca dediğin ibi ilkini düşünmek lazım ne hisseder bu hazırlıklarla ilgili. Bi and beşiği görürse kötü olabilir belki. Ama onuda dahil ederseniz belki daha rahat kabullenebilir. Hani babasıyla irlikte kursalar oda yardımcı olsa sürece dahil olsa kabullenmei daa kolay olabilir gibi gldi bana.

Canım peki bu weewell i çalıştırdınmı hiç yani ses yapıyormu , ekranında nem derecesi ve sıcaklığını gösteriyormu acaba. E bebekte var bana mağazası uzak olduğu için internetten alıcam inşallah. weewell bi kaç modeli var seninkisi hangi model, benim baktığım Weewell WHC730 Soğuk Buhar Üfleyici fiyat 129,90.

maşallah kızçene.. herşey yolundaysa neden normal doğum değilde sezeryan tercih ediyorsun ??

çünkü yapabilceğime güvenmiyorum benim kendi tercihim ondan canım

evet canım benim ki de o model
orda çalışıyodu normal bir ses vardı öyle çok yoğun bir ses değildi cnm ama eve gelince kurup çalıştırmadım ama

ben nst ye ki kez girdim. ortalama hızı 140'larda. hareket ettiği zaman 160 lara kadar yükselip tekrar iniyor ki doktorumuz da zaten böyle olmasını istiyoruz dedi. yani atış hızı sabit olduğunda biraz daha bekletiyor. iniş çıkışlar olmasını isteriz diye bilgi verdi. uyanık olmasını istemelerinin sebebi de bu zaten. endişelenmeyin.

Maşallah canım sezeryan tarihinide çok öne almamış buda güzel bi haber .

Canim bu buhar makinesinin temizliğini nasip yapıyorsun? Ben de ogreneyim. Ben nettenaldim bilgi veren olmadı yani.

Calisan anneler bir de bu nüfusta bi kaç gün geç yazdirmk gerçekten sorun yaratiyor mu? Yani erken doğarsa bebislerimiz ocak doğumlu yazdiramaz miyiz? Hadi nufustakiler kabul etti yani doğum kagidini gösterme dik ocak doğumlu yazdirdik diyelim okullarda izin işlemlerinde siknti mi cikar? Burasi küçük yer nufustakileri ikna ederiz gibi ama okulda sorun cikarsa o kotu ev hanimi olsak hic sorun değil gecen yil bi tanidigim yazdirdi ileri tarihli

Evet canım o zaman da çok beğenmiştim, ben de senin gibi yapıcam. Kendinden kurdeleli tüllerden ve badem şekeri alıcam. İsim kartının da internetten yapıldığını bilmiyodum onu da öğrendim iyi oldu canım sağol varol

bebeğim su yuttu galiba:) nasıl hıçkırıyor kıyamam :))

Benim zilli kızım günde 3-5 posta hıçkırıyo. hem de öyle 5-10 kere değil, geçen gün saydım 70 kere hıçkırdı, devamını sayamadım

kızlar selam uzun zaman oldu girmeyeli siteye.. ne çok şey yazılmış hepsini okuyamadım.. biz hala bekliyoruz bugün 36+1 olduk ilacı kestik artık bakalım kızım ne zaman gelmeye karar vericek

Evet canım çok oldu seni göremedik. Maşallah artık riskli dönemi atlatmışsınız, inşallah sağ salim kavuşursun bebişine en hayırlı zamanda

Maşallah annesi ne güzel beslemişsin kuzunu ben de Pazartesi 34+5'te kontrole gitcem, maksimum 2300 olmuştur diyodum az önce. Belki şaşırtır beni kuzum:44:
Doğuma da az kalmış, gerçi bakarsın ben senden önce doğururum belli olmaz ama insan tarih belli olunca rahatlıyodur heralde biraz ya, öyle oldu mu?
Bi de bana doktorumun hemşiresi geçen gittiğimde eğer daha öncesinde herhangi bir sorun çıkmaz ya da doktorun gerekli görmezse 37'de başlicaz nst'ye demişti. Bizimkiler biraz rahat mı ne ya, 30'dan sonra nst'ye girmeye başlayan bile hatırlıyorum ben burda:44:

Maşallah canım sezeryan tarihinide çok öne almamış buda güzel bi haber .

evet canım aslında alırım 37 de ne olcak dedi sonuçta ama ne gerek var ki dedi bebek içerde kalabildiği kadar kalsın
dedi ama çok bilmiş çevremdekiler ne kadar saçma ya normal doğarsa ya sorun olursa canımı sıktılar
ben de dedim zaten kadın ısrarla 39 u bekliycem demiyorum her hafta kontrole geleceksin bakıcaz baktık bebek kanala giriyor yada ters bir durum var sezeryan olacağı için günü öne alıcaz dedi
yaa insanlar ne kadar dengesiz ya sanane yani geç erken seni mi gerdi sinir oldum

canım bir seviye gösterdi zaten içine su koycaz ya o suya bir tatlı kaşığı sirke koyup kaynatcaksın ve bu onu dezenjekte edicek dedi diğer parçaları normal yıkarsın ama içi için bu şekilde yapıcaz dedi
zaten oda termometresi tarih saat herşeyi var ben odada koyucam gerek oldukça açar havalandırma yaparım

canım ben başladım işte 32 ydi sanırım işte 2 haftada bir giriyodum şimdi kontrollerim haftada bire düştü her hafta giricem ben çok sıkılıyorum nst de daral geliyor hatta tansiyonum bile düşüyor zaman zaman stres oluyorum kıpır kıpır oynayan kızım oynamıyor hemen ebe gelip hadi seni doğuma alıcaz diycekler diye ödüm kopuyor çok tırsıyorum
teşekkür ederiz teyzesi bu hafta bol bol et yedim sanırım yaradı kuzuma almış kilo ama kız bebekler son aylarda çok kilo almayabilir korkma dedi gene 3000 den aşağı beklemiyorum senin bebeği dedi yeter zaten sonra ben ona bakarım :)
tarih verince rahatladım mı yok cnm nerde şimdi de tarihten önce olur mu diye düşünceler sardı yani kısaca annelik ne zor arkadaş

sağol canım ben de o zaman bu akşam sirkeli kaynatayım bir. ben hazır su kullanıyorum bi de bizim sular çok kireçli. bende nem ölçer var sürekli kontrol ediyorum odanın nemini. mesela yatmadan 2 saat önce çalıştırdım diyelim, sonra kapattım 2-3 saate nem tekrar düşüyor. gece boyunca çalıştırmak gerek herhalde.

Canım Bu sirke ile temizleme olayını ilk kullanımdamı yapıcaz yoksa he kullandığımızdamı anlamadım oranı. Bide ayrıca nem ölçer sıcaklık ölçer almalımıyım oksa bu makinelein üstünde çalıştırmasakta görebiliyomuyuz

Selam kizlar demin herkesi panik yaptirdim tatbikat gibi oldu belim agriyor dememle herkes ayaklandi sonra doktor arandi belirtilerimin dogum belirtisi olmadigini soylemis usutmusum dogrudur banyo yaptik adet agrisi gibi hissediyorum sanci olmaliymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…