2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Kızlar hayırlısıyla yarın bu saatlerde ogluşuma kavuşmuş olacam ne olur dua edin bizim için hem heyecanlıyım hem de korkuyorum puanlarınızı eksik etmeyin allah hepimize hayırlısıyla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah..

Ne bilim daha önce hiç yapmadılar ya bana merak ediyorum arada kasılma olduğunu düşündüğüm ağrılarım oluyo ama ben doktora gidip kızımı görünce her şeyi unutup iyiyim ben deyip çıkıyorum sırıta sırıta. Bunları söylemek lazım doktora, bu sefer söylicem.
Kilo konusuna gelince, şakasına konuşuyorum ben; o konuda hiç sıkıntı yapmıyorum, bebişin organ gelişimi önemli benim için, 200-300 gr yağı eksik oluversin, emzirmeye başlayınca arayı kapatırız. Kilolu ya da zayıf olması sağlığı hakkında bilgi vermez diye düşünüyorum
Sezeryandan önce gelmeye kalkışırsa diye de hiç korkma bence. Şunu diyim sana; benim eğer sezeryan olma durumum olsaydı (ki normal istememe rağmen bu ihtimal hala var) sancılarımın gelmesini beklemeyi teklif edecektim doktoruma. Çünkü çocuk doğmaya hazır olduğunda sancın başlıyo, çok erken sezeryanda çocuk içerde sakin sakin yatarken birden kendini dışarda buluyo, düşünsene çocuk için iyi bir durum değil bence bu:44: herkes farklı düşünür tabi de, ben sezeryan olursam böyle isticem.

Dualarinizi demek istedim akıllı klavye yüzünden puanlarınızı çıkmış

Canım bu arada neden 37+ da alıyolar bebeği

ahahaa bende yazcam ne yapsam da deli dersiniz artik hergun dogurdum dogurmadim diye tekmil vericez burda konuscak seyler bitmez mesela ben bugun kahvaltida nerdeyse 1 ekmek yedim cok tazeydi kendime kahvalti hazirladim tv basinda nasi bitti anlamadim
gecmis olsun canim.benim kasinti sadece karnimda.doktor karaciger enzimlerine bakti sorun yok.gerildigi.icin oluyo.losyonla idare ediyorum ama dun o da fayda etmedi.karnim kocaman oldu artik.
bebeğim su yuttu galiba:) nasıl hıçkırıyor kıyamam :))

uyyy yirim onu ben benim oglanda hickiriyo bikac defa sonra sinirleniyo muhtemelen.bi sure sonra debelenip duruyo

Kızlar tüm yazılanları okuyamiyorum ama inş herked iyidir hersey yolundadir hepinizin. Bi ara özet geciverin neler oluyor bitiyor.
Biz iyiyiz simdilik normal dogum olunca kalktik geziniyoruz ama dikislerimize bakimimizi yapiyoruz.

Ama gecemiz gunduzumuze karisti. Düzene giremedi uykumuz gece pek uyumuyoruz da. Bide o acemi ben acemi emzirme konusu var göğüs uçları azıcık tahris oldu gibi ama iyilesir bizde öğreniriz
Simdilik bizden bu kadat dogumun ayrintilarini yazacam ama fırsat yok :)

biz iyiyiz canım çok şükür. sende iyisindir, yavrun yanında. Allah analı babalı büyütsün. doğum ayrınılarını bekliyoruz merakla. göğüs uçlarına da şifa diliyorum. benim yerimede öp kuzunu.

canım doğum tarihi neden bu kadar değişmiş ben anlamadım şimdi

Selam kizlar demin herkesi panik yaptirdim tatbikat gibi oldu belim agriyor dememle herkes ayaklandi sonra doktor arandi belirtilerimin dogum belirtisi olmadigini soylemis usutmusum dogrudur banyo yaptik adet agrisi gibi hissediyorum sanci olmaliymis
gecmis olsun yaa panik olmussunuzdur hep beraber.boyle tatbikatlar basimiza gelicek.duzenli sanci olmasi lazim diye kendimi telkin ediyorum.ama panikle ufacik sancidada giderim belli olmaz

gozun aydin simdiden Allah anali babali buyutsun canim heyecanlandik bizde valla.sirayla geliyo minikler

canim hosgeldin bizde degisiklik yok valla siz iyisiniz cok sukur,insallah duzene de girecek.zeynep kuzuyu op bizim yerimize en kisa zamanda nasil doguruluyo onu da bi anlat lazim olucak

1 hafta önce arkadasım 3. bebegını sezeryanla dogurdu dr u son gune kadar ısrarla beklemiş 40+0 da dogum yaptı 3300 dogmuş bebegi bnde hemen olsun ıstıyorum ama bı taraftanda bekleyım büyüsün vaktını tamamlasın dıyorum....

merhaba kızlar.1 haftadır annemle temizlik yapıyoruz.daha doğrusu o yapıyor ben oturuyorumçok şükür az kaldı.annemle aynı mahallede olmanın faydaları.halılarım da yıkamacıdan geldi.nerdeyse işler bitti gibi.dr a gittim 20 ocak gibi sezeryanım.dr umu değiştirmek istiyorum ama eşim de bu saatten sonra risk almayalım diyor.kafam karışık.aslında çok iyi bir prof ama biraz pahalı işte.eşimi mi dinlemeliyim acaba ya.

günü yaklaşan arkadaşları okuyunca heyecan yapıyorum ben de.allah hepimizin yardımcısı olsun .bugünlük farklı birşey yok.

ikiniz iyi olun da sonra yazarsın ayrıntıları...bizde ne yapalım heyecanla bekliyoruz doğurmayı...bebişini kocaman öpüyorum...

ayy çok heyecanlı..sabaha kadar uyuyamazsın artık.ama dinlenmeye çalış...Allahım hayırlısıyla kucağına aldırsın inş.dualarımız seninle...bizi yarın bilgilendir ama.aklım sizde...

Canım Allah kolaylık versin, dualarımız seninle. sağ salim kavuşursun inşallah yavruna

gecmis olsun canim.benim kasinti sadece karnimda.doktor karaciger enzimlerine bakti sorun yok.gerildigi.icin oluyo.losyonla idare ediyorum ama dun o da fayda etmedi.karnim kocaman oldu artik.

İyi o zaman canım, sadece karındaysa sorun yok çatlak kremi falan kullanıyosunuzdur eminim de, geçen gün annem geldiğinde onda gördüm. Eyüp Sabri Tuncer'in saf zeytinyağlı vücut losyonunu almış Bim'den. Ben de aldım hoşuma gitti, onu sürüyorum bu ara göbeğime, o kadar yoğun nemlendiriyo ki inanamazsın.

Güzel haberlerini duydukça rahatlıyoruz, inşallah bize de o günleri görmek nasip olur. Nolur fırsat yarat hikayeni merakla bekliyoruz. Ben de normal doğurmak istiyorum, kolaycacık yapılmış, güzel doğum hikayeleri dinlemeye ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…