canım ben başladım işte 32 ydi sanırım işte 2 haftada bir giriyodum şimdi kontrollerim haftada bire düştü her hafta giricem ben çok sıkılıyorum nst de daral geliyor hatta tansiyonum bile düşüyor zaman zaman stres oluyorum kıpır kıpır oynayan kızım oynamıyor hemen ebe gelip hadi seni doğuma alıcaz diycekler diye ödüm kopuyor çok tırsıyorum
teşekkür ederiz teyzesi bu hafta bol bol et yedim sanırım yaradı kuzuma almış kilo ama kız bebekler son aylarda çok kilo almayabilir korkma dedi gene 3000 den aşağı beklemiyorum senin bebeği dedi yeter zaten sonra ben ona bakarım :)
tarih verince rahatladım mı yok cnm nerde şimdi de tarihten önce olur mu diye düşünceler sardı yani kısaca annelik ne zor arkadaş
Dualarinizi demek istedim akıllı klavye yüzünden puanlarınızı çıkmış
Dualarinizi demek istedim akıllı klavye yüzünden puanlarınızı çıkmış
Kızlar hayırlısıyla yarın bu saatlerde ogluşuma kavuşmuş olacam ne olur dua edin bizim için hem heyecanlıyım hem de korkuyorum puanlarınızı eksik etmeyin allah hepimize hayırlısıyla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah..
ahahaa:)) kız alemsın sen son demlerımız ya artık konusacak laf da kalmadı alışverışler temızlıkler işler ütüler hastane çantaları bebek odaları lohusa pijamaları hersey tamam havadan sudan konusmaya baslıyoruz:)) ne yapsam evde sıze soler oldum:)
gecmis olsun canim.benim kasinti sadece karnimda.doktor karaciger enzimlerine bakti sorun yok.gerildigi.icin oluyo.losyonla idare ediyorum ama dun o da fayda etmedi.karnim kocaman oldu artik.Sağolun kızlar çok şükür geçti, bugün iyiyim. Gece ağlaya ağlaya uyudum, eşim soruyo niye ağlıyosun diye 'belki geçer' diyorum. Artık medet umacağım bişey kalmadığı anda uyumuşum. Gaviscon ısmarladım eşime bulunsun dedim ne olacağı belli olmuyo.
Minikkelebek, sürekli mi senin kaşıntıların? Bi de bütün vücudun mu kaşınıyo?
Canım sen hastanede miydin, ne zamandır yatıyosun? Az kalmış, bebişin 1 haftacık daha dursun sonrasından korkma. Olmuştur artık o
Nasıl öyle bir hata yaptın canım sen, ben de geçen çok canım çekti tam simit yedim, 3 gün öldüm öldüm dirildim. Bidaha doğurana kadar tövbe ağzıma sokmam.
Çok akıllıca bi iş yapmışsın canım, izne çıkmama yakın ben de alıcam o siteden, annecik de geldi artık beraber yaparız oturduğumuz yerde
bebeğim su yuttu galiba:) nasıl hıçkırıyor kıyamam :))
Kızlar tüm yazılanları okuyamiyorum ama inş herked iyidir hersey yolundadir hepinizin. Bi ara özet geciverin neler oluyor bitiyor.
Biz iyiyiz simdilik normal dogum olunca kalktik geziniyoruz ama dikislerimize bakimimizi yapiyoruz.
Ama gecemiz gunduzumuze karisti. Düzene giremedi uykumuz gece pek uyumuyoruz da. Bide o acemi ben acemi emzirme konusu var göğüs uçları azıcık tahris oldu gibi ama iyilesir bizde öğreniriz
Simdilik bizden bu kadat dogumun ayrintilarini yazacam ama fırsat yok :)
canım doğum tarihi neden bu kadar değişmiş ben anlamadım şimdimerhaba anneler :)
biz bugün doktordaydık sabah erkenden nst maceramız başladı ve kızım sağolsun bütün gece beni hareketleriyle uyutmuyorken tam 1,5 saat oynamasını bekledik kesinlikle zar zor uyandı gibi ama hafif hareketler doktorumuza indik doğum hakkında konuştuk ve spinal anesteziyle sezeryana karar verdik doktorum biraz normal yanlısıydı ama ben kararlıydım karar annemizin dedi :)
sonra kızıma baktık benim kızım ultrasonda ileri ileri gidiyor diye ben de sanıyordum erken doğacak meğer öyle değilmiş işin rengi
20 ocak dedi normal doğum tarihin inanamadım kalp atışının oldupu haftadaki ultrason kağıtlarında 22 ocak diyordu sonra 17 olmuştu sonra 12 ben de ilerliyor erken doğcak derken bana 15 ocak 2014 için sezeryana gün verdi erken almam dedi herşey yolunda giderse
ama kontroller haftada bire düştü salı tekrar gidicez bundan sonra kontrol devam edecek daha önemli zamanlar dedi
kızım 2600 olmuş 48 cm boyumuz uzun :) 35+2 dedi
inş. sağlıkla devam eder herşey
gecmis olsun yaa panik olmussunuzdur hep beraber.boyle tatbikatlar basimiza gelicek.duzenli sanci olmasi lazim diye kendimi telkin ediyorum.ama panikle ufacik sancidada giderim belli olmazSelam kizlar demin herkesi panik yaptirdim tatbikat gibi oldu belim agriyor dememle herkes ayaklandi sonra doktor arandi belirtilerimin dogum belirtisi olmadigini soylemis usutmusum dogrudur banyo yaptik adet agrisi gibi hissediyorum sanci olmaliymis
Kızlar hayırlısıyla yarın bu saatlerde ogluşuma kavuşmuş olacam ne olur dua edin bizim için hem heyecanlıyım hem de korkuyorum puanlarınızı eksik etmeyin allah hepimize hayırlısıyla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah..
Kızlar tüm yazılanları okuyamiyorum ama inş herked iyidir hersey yolundadir hepinizin. Bi ara özet geciverin neler oluyor bitiyor.
Biz iyiyiz simdilik normal dogum olunca kalktik geziniyoruz ama dikislerimize bakimimizi yapiyoruz.
Ama gecemiz gunduzumuze karisti. Düzene giremedi uykumuz gece pek uyumuyoruz da. Bide o acemi ben acemi emzirme konusu var göğüs uçları azıcık tahris oldu gibi ama iyilesir bizde öğreniriz
bu gülücük ifadelerini nasıl yapıyosunuz kızlar
ben de çıkmıyo canım yamsj yazarken aşagıda çıkıyor canım.
gecmis olsun canim.benim kasinti sadece karnimda.doktor karaciger enzimlerine bakti sorun yok.gerildigi.icin oluyo.losyonla idare ediyorum ama dun o da fayda etmedi.karnim kocaman oldu artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?