2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
link açılmıyor nedense bu defa,

ayrı ayrı yazayım : www . ayshemina . blogspot . com

olmuştur umarım :)

güle güle kullan çok güzeller emziğe bayıldım.

eşim bir süre müdür yardımcılığı yaptı "sorun olur" diyor. bu durumda benim de yapabilecek birşeyim yok işlemleri o yapacak sonuçta. sen istersen biraz araşır, belki küçük yerlerde durumu idare edecek bir yol bulurlar. belkide önemsemezler bile. benim adamın kuralcılığıyla da alakalı olabilir yani, gerçi müdürü de çok kuralcı pek yanaşmayabilir duruma.

kolay gelsin. ilk bir kaç ay geceyle gündüz karışık oluyor bebeklerde. anne karnında bizimkinin zıddı bir yaşam sürdükleri için ona devam ediyorlar. oğlum gece 10da uyanır sabah 4te yeniden uyurdu
göğsünün kahverengi olan kısmının tümünü bebeğin ağzına sokmaya çalış ve emzirme sonrası zeytin yağı ya da krem kullan

hanımlar bebeklerin 38+0dan önce alınması çok uygun değilmiş bu gün ebe söyledi, akciğer gelişiminin tamamlanması o zamana rast geliyormuş

Kızlar bu akşam karnımda sürekli kasılma var ve belimde ağrı var. Dayanılmicak gibi diil. Kendimi dinlemiyorum sürekli ama bu ağrı unutulmuyo mesela. Yokluyo arada.

kızlar okuduğum bi kitaba göre doğuma yakın günlerde anne adaylarında bi enerji ortaya çıkarmış. Bu enerji doğum esnasında anneye gerekli olacak olan enerjiymiş. yazar diyor ki; ama anne adayları bu enerjiyi temizlik yaparak harcarlar ve doğum esnasında enerjileri az olur temizliğe saran arkideşler aklıma geldi

ya bir de aklıma geldi birden ben hiç ninni bilmiyorum. yavru kuşuma ne söyliycem hoş sesim de güzel değil ama mırıldanırdım en azından. siz biliyo musunuz?

Kızlar bu akşam karnımda sürekli kasılma var ve belimde ağrı var. Dayanılmicak gibi diil. Kendimi dinlemiyorum sürekli ama bu ağrı unutulmuyo mesela. Yokluyo arada.

tatlım o kasılmalar ben de 1 haftadır arttı. hatta dün gece uyandım karnımda yine kasılma. gece gündüz demiyor yani artık.sayısı baya arttı ama düzenli değil. bana kalırsa normaldir artık çünkü vücut kendini hazırlıyor. ama ben hiç nst ye falan girmedim sadece tahmin bu söylediğim. en azından kendi kendimi bu şekilde sakinleştiriyorum.

Bizim idarecilerle aramız iyi nazımız geçer yani, yapabilecekleri bişey varsa yaparlar. yani demem şu ki sadece nüfus kağıdı ile şu izin işlemleri halledilse doğum kağıdı hiç katılmasa işin içine sorun çıkmaz ama ille de doğum kağıdı da gerekiyor derlerse işte o zaman yapılabilecek bişi yok

benim de içimde bi his var. normalde 8 ocak doğum tahmini tarih ama sanki beklemez gibi geliyor. o yüzden aklıma takıldı bu konu. zaten hamile kalır kalmaz ilk aklıma bu gelmişti. öğretmen olduğum için sınıfta diğerlerinden küçük olanlar hep belli olur bunu biliyorum. çocuğum büyük olsun küçük olmasın diye düşünüyorum ama hayırlısı artık. plan yapmaya gelmioooo bu işler

Doğum yapan arkadaşlar, tek tek alıntı yapamadım, gözünüz aydın, Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah, darısı bizlerin başına...Sabırsızlıkla doğum hikayelerinizi bekliyorum.

Kızlar benim şeyim yani alt kısmı sanki kemiklerim ağrıyor, hele çizmemi falan giyerken, evde klozet kullanıyorum sorun olmuyor ama okulda çok zor eğiliyorum karnım eziliyor ve kemiklerim daha cok agrıyor o anda......

Allah hayırlı kolay doğumlar nasip etsin dualarımız seninle inşallah sağlıkla doğar bebişin

kasılmaların arasını ölç 4 dakika düzenliyse doktora git bunun dışında yalancı sancı

benn hiç ninni söylemedim, bence gerekli değil. alıştırmazsan nereden bilecek ninniyi

okul idaresi dışında belki dikkat eden olmaz ona yaaa. sen idareyle görüş bunu mutlaka. aslında küçük olmuyorlar 69 ay olacak, normali 72 ay sonuçta bir sonraki yıla kalınca da çok mu büyük olacaklar acaba, aklım karışık

Az günüm kaldı. Korkuyorum artık. Nst ye girdim ama bu kazslmalar her günden biraz fazla sanki. Korkuttu beni bu gece

merhaba
devamlı yazamıyorum ama okuyorum,bugun dr kotrolumuz vardı,medipol mega da,aralık 24 e saat 8 e sezeryan için tarih aldık,böylece inşallah 9 aylık süreç bitecek,umarım hepımız sağlıkla alırız bebekleri kucaklarımıza

şimdiden hayırlısı olsun diyelim.. neden son zamana kadar beklemiyorsun yada doktor neden böyle tercih etti? okudugum kadarıyla sezeryanda bile kendinden sancılar başlayana kadar beklemek lazımmış. bebekte kendini doğuma hazırlıyormuş o sancılarla..

Rabbım hayırlısıyla oğluna kavusmayı nasıp etsın ınş saglıkla kucagına al agrısız sızısız bır dogum gecır ıns

evet isim kartınıda aynı siteden alabilirsin ..
maşallah kızına benim oğluşum o kadar uzun hıçkırmıyor 15-20 oluyor en cok :)
32 de ağrım var dediğim için nst'ye sokmuştu beni doktorum.. ama normalde 34 sonrası diye biliyorum ben..senin doktor azcık fazla rahat sanki :)

bende tık yok ya hıc bır yerım agrımıyo ıyımı kotumu anlamadım benım oglan cok tembel galıba son gune kadar beklıycek bırden gelıcek agrısı sızısıda sanırım

Valla düşünüyorum da doktorumun rahatlığı benden ötürü kadın nasılsın dedikçe ben süperim diyorum. Kadına azıcık arada kasılmalarım oluyo ağrım oluyo desem o da der heralde bi kontrol edelim diye. Ama ben kuzumu görünce hiçbirşeyden şikayet etmeden çıkıyorum. Bu sefer söylicem bakalım ne dicek:44:

Hayırlı olsun tarihi de almışsınız :) sağlıkla sıhhatle kavuşursun inşallah yavruna

Herkese iyi geceler, doğum yapacak sevgül de inşallah sağlıkla miniğine kavuşur..

Bu gün bir yığın ütü yaptım, sonra yine çamaşır yıkadım, şimdi de bebişin kıyafetlerini attım, yani yine bir yığın ütüm olacak....

Neyse, beş iş günüm kaldı sadece ona seviniyorum,

bebiş erken gelir diye düşünen arkadaşlar, lütfen kendinize ve bebeğinize bunu yapmayın, 38 geçtikten sonra çok stres olursunuz... Ekim kasım aralık topiklerini takip ettim, daha vakti dolmadan, neden gelmiyor bu psikolojisine girdi, çoğu anne... Kendim de az buçuk tecrübe etmiştim, kızımda...

Bebek, normal şartlarda, 38-42 haftalar arası doğabilir... Tüm ihtimalleri düşünmemeiz gerekir, biraz daha rahat olun....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…