- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.111
- 1.123
link açılmıyor nedense bu defa,
ayrı ayrı yazayım : www . ayshemina . blogspot . com
olmuştur umarım :)
Canim bu buhar makinesinin temizliğini nasip yapıyorsun? Ben de ogreneyim. Ben nettenaldim bilgi veren olmadı yani.
Calisan anneler bir de bu nüfusta bi kaç gün geç yazdirmk gerçekten sorun yaratiyor mu? Yani erken doğarsa bebislerimiz ocak doğumlu yazdiramaz miyiz? Hadi nufustakiler kabul etti yani doğum kagidini gösterme dik ocak doğumlu yazdirdik diyelim okullarda izin işlemlerinde siknti mi cikar? Burasi küçük yer nufustakileri ikna ederiz gibi ama okulda sorun cikarsa o kotuev hanimi olsak hic sorun değil gecen yil bi tanidigim yazdirdi ileri tarihli
Kızlar tüm yazılanları okuyamiyorum ama inş herked iyidir hersey yolundadir hepinizin. Bi ara özet geciverin neler oluyor bitiyor.
Biz iyiyiz simdilik normal dogum olunca kalktik geziniyoruz ama dikislerimize bakimimizi yapiyoruz.
Ama gecemiz gunduzumuze karisti. Düzene giremedi uykumuz gece pek uyumuyoruz da. Bide o acemi ben acemi emzirme konusu var göğüs uçları azıcık tahris oldu gibi ama iyilesir bizde öğreniriz
Simdilik bizden bu kadat dogumun ayrintilarini yazacam ama fırsat yok :)
Kızlar hayırlısıyla yarın bu saatlerde ogluşuma kavuşmuş olacam ne olur dua edin bizim için hem heyecanlıyım hem de korkuyorum puanlarınızı eksik etmeyin allah hepimize hayırlısıyla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah..
Kızlar bu akşam karnımda sürekli kasılma var ve belimde ağrı var. Dayanılmicak gibi diil. Kendimi dinlemiyorum sürekli ama bu ağrı unutulmuyo mesela. Yokluyo arada.
güle güle kullan çok güzeller emziğe bayıldım.
eşim bir süre müdür yardımcılığı yaptı "sorun olur" diyor. bu durumda benim de yapabilecek birşeyim yokişlemleri o yapacak sonuçta. sen istersen biraz araşır, belki küçük yerlerde durumu idare edecek bir yol bulurlar. belkide önemsemezler bile. benim adamın kuralcılığıyla da alakalı olabilir yani, gerçi müdürü de çok kuralcı pek yanaşmayabilir duruma.
Kızlar hayırlısıyla yarın bu saatlerde ogluşuma kavuşmuş olacam ne olur dua edin bizim için hem heyecanlıyım hem de korkuyorum puanlarınızı eksik etmeyin allah hepimize hayırlısıyla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah..
Kızlar bu akşam karnımda sürekli kasılma var ve belimde ağrı var. Dayanılmicak gibi diil. Kendimi dinlemiyorum sürekli ama bu ağrı unutulmuyo mesela. Yokluyo arada.
kızlar okuduğum bi kitaba göre doğuma yakın günlerde anne adaylarında bi enerji ortaya çıkarmış. Bu enerji doğum esnasında anneye gerekli olacak olan enerjiymiş. yazar diyor ki; ama anne adayları bu enerjiyi temizlik yaparak harcarlar ve doğum esnasında enerjileri az olurtemizliğe saran arkideşler aklıma geldi
ya bir de aklıma geldi birden ben hiç ninni bilmiyorum. yavru kuşuma ne söyliycemhoş sesim de güzel değil ama mırıldanırdım en azından. siz biliyo musunuz?
Bizim idarecilerle aramız iyi nazımız geçer yani, yapabilecekleri bişey varsa yaparlar. yani demem şu ki sadece nüfus kağıdı ile şu izin işlemleri halledilse doğum kağıdı hiç katılmasa işin içine sorun çıkmaz ama ille de doğum kağıdı da gerekiyor derlerse işte o zaman yapılabilecek bişi yok
benim de içimde bi his var. normalde 8 ocak doğum tahmini tarih ama sanki beklemez gibi geliyor. o yüzden aklıma takıldı bu konu. zaten hamile kalır kalmaz ilk aklıma bu gelmişti. öğretmen olduğum için sınıfta diğerlerinden küçük olanlar hep belli olur bunu biliyorum. çocuğum büyük olsun küçük olmasın diye düşünüyorum ama hayırlısı artık. plan yapmaya gelmioooo bu işler
tatlım o kasılmalar ben de 1 haftadır arttı. hatta dün gece uyandım karnımda yine kasılma. gece gündüz demiyor yani artık.sayısı baya arttı ama düzenli değil. bana kalırsa normaldir artık çünkü vücut kendini hazırlıyor. ama ben hiç nst ye falan girmedim sadece tahmin bu söylediğim. en azından kendi kendimi bu şekilde sakinleştiriyorum.
merhaba
devamlı yazamıyorum ama okuyorum,bugun dr kotrolumuz vardı,medipol mega da,aralık 24 e saat 8 e sezeryan için tarih aldık,böylece inşallah 9 aylık süreç bitecek,umarım hepımız sağlıkla alırız bebekleri kucaklarımıza
Evet canım o zaman da çok beğenmiştim, ben de senin gibi yapıcam. Kendinden kurdeleli tüllerden ve badem şekeri alıcam. İsim kartının da internetten yapıldığını bilmiyodum onu da öğrendim iyi oldu canım sağol varol
Benim zilli kızım günde 3-5 posta hıçkırıyo.hem de öyle 5-10 kere değil, geçen gün saydım 70 kere hıçkırdı, devamını sayamadım
Bi de bana doktorumun hemşiresi geçen gittiğimde eğer daha öncesinde herhangi bir sorun çıkmaz ya da doktorun gerekli görmezse 37'de başlicaz nst'ye demişti. Bizimkiler biraz rahat mı ne ya, 30'dan sonra nst'ye girmeye başlayan bile hatırlıyorum ben burda:44:
evet isim kartınıda aynı siteden alabilirsin ..
maşallah kızına benim oğluşum o kadar uzun hıçkırmıyor 15-20 oluyor en cok :)
32 de ağrım var dediğim için nst'ye sokmuştu beni doktorum.. ama normalde 34 sonrası diye biliyorum ben..senin doktor azcık fazla rahat sanki :)
merhaba
devamlı yazamıyorum ama okuyorum,bugun dr kotrolumuz vardı,medipol mega da,aralık 24 e saat 8 e sezeryan için tarih aldık,böylece inşallah 9 aylık süreç bitecek,umarım hepımız sağlıkla alırız bebekleri kucaklarımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?