2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
doğum yapanlar Rabbim sağlıklı ömür nasip etsin yavrularınıza, anneli babalı büyütmek nasip olsun. bizimde dün kontrolümüz vardı, doğum 18 ocak olacakmış inşallah. :)

canım her hafta temizlerken yapıcaz normal temizliğinde sirkeli suyla kaynatcaz
nem ölçer ben alıcam çünkü buhar makinası odasında olcak ama salonda falan da yanımda olcak takip etmiş olurum
bir de elektronikten çok eski tip derecelerin daha güvenli olduğunu söylüyorlar

canım bildiğim kadarıyla otomatik kapanıyor weewell sonra çalışıyor zaten kumandalı falan onu sen ayarlıyorsun

allahım yardımcın olsun sana bu gece sabah olmaz dualarım sneinle sağlıkla oğluna kavuşursun inş.
darısı başımıza

doktorumda sanırım onu bekliyor çünkü kanala girerse yada suyun gelirse sezeryan yaparız korkma normal istemeyen bir hastayı zorla normal sezeryan istemeyeni de tehlikeli bir durum yoksa sezeryan yapmayız dedi rahatladım
tabi canım ben de takılmıyorum kilosuna sonuçta doğduktan sonra toparlıyorlar

canım doğum tarihi neden bu kadar değişmiş ben anlamadım şimdi

canım aslında değişmiyormuş benim kız sürekli önden gittiği için otomarik olarak ultrasondada atan tarihe göre bende erken doğcak sanıyodum ama doktorum senin son regline göre hesaplanan bir şey bu kırk hafta dedi ve ilk günden beri aynı doktora gitmem tüm eski ultrasonlara baktı ve ilk zamanlarda hep 20 ocaktı tarihim sonra 12 ocak tarihine kadar attı
ama doktorum 15 ocak dedi sezeryan için ama benim kuzu beklemez o tarihi gibi bir his var içimde ben yılbaşından sonra doğururum kızlar içime öyle doğuyor

ayy yerim ben onları çok güzeller

doğum yapanlar Rabbim sağlıklı ömür nasip etsin yavrularınıza, anneli babalı büyütmek nasip olsun. bizimde dün kontrolümüz vardı, doğum 18 ocak olacakmış inşallah. :)

tarihlerimiz birbirine yakın tabiki kuzular hızlı davranmazsa :)

Kızlarnelhamdülillah kızım eslem 15:53 te dünyaya geldi 38+4 teydik suyumuz kalmadı doktorumuz yatış verdi genel anestezi ile kızımı 3300 gr 49 mm kucagımıza aldık darısı tüm bekleyenlerin başına selam ve dua ile hoşçakalın

Eslem e allah uzun omurler versin masallah kizina kilosuda gayet iyi tebrik ederim canim

allah hayırlı güzel bir ömür versin annesi.

canım benim de aynı.çizme demişsin ya 2 gündür giyerken zorlanıyorum aynen .dr a karnımın altı çok ağrıyor dedim pztesi günü çok önemsemedi

Hoşgeldin Eslem, Anne ve Babanla birlikte Allah sana hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah..

Gözün aydin canim darisi basimiza :)) Allah bagislasin hayirli güzel bir omur nasip eylesin

gözünüz aydın, allah sağlıklı,mutlu bir ömür nasip etsin.maşallah esleme :) doğum ile ilgili detayları müsait olunca anlat lütfen

canım allah analı babalı büyütsün her dogum yapanı duyunca aglıyorum çok duygulanıyorum bundan sonra artık sana kolay gelsın:)

Günaydın, evet kısmetse takım giycez oğluşumla.. hastane çıkışımız da turkuaz beyaz, bende turkuaz -beyaz pijama takımı giyeceğim :) Allah sağlıkla o günleri göstersin hepimize

Gozunuz aydin melekcin cok sevindim. Allah anali babali buyutsun. Kilosu da masallah cok iyi. :)

Ayy canım darısı başımıza inşallah Rabbim mürüvetini torunlarını büyütmeyi nasip etsin sana Allahım analı babalı büyütsün çok heycanlı ya ocak annelerimiz yavaştan doğurmaya başladı:) sıra bizede gelse sağasalim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…