Canım Bu sirke ile temizleme olayını ilk kullanımdamı yapıcaz yoksa he kullandığımızdamı anlamadım oranı. Bide ayrıca nem ölçer sıcaklık ölçer almalımıyım oksa bu makinelein üstünde çalıştırmasakta görebiliyomuyuz
sağol canım ben de o zaman bu akşam sirkeli kaynatayım bir. ben hazır su kullanıyorum bi de bizim sular çok kireçli. bende nem ölçer var sürekli kontrol ediyorum odanın nemini. mesela yatmadan 2 saat önce çalıştırdım diyelim, sonra kapattım 2-3 saate nem tekrar düşüyor. gece boyunca çalıştırmak gerek herhalde.
Kızlar hayırlısıyla yarın bu saatlerde ogluşuma kavuşmuş olacam ne olur dua edin bizim için hem heyecanlıyım hem de korkuyorum puanlarınızı eksik etmeyin allah hepimize hayırlısıyla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah..
Ne bilim daha önce hiç yapmadılar ya bana merak ediyorumarada kasılma olduğunu düşündüğüm ağrılarım oluyo ama ben doktora gidip kızımı görünce her şeyi unutup iyiyim ben deyip çıkıyorum sırıta sırıta. Bunları söylemek lazım doktora, bu sefer söylicem.
Kilo konusuna gelince, şakasına konuşuyorum ben; o konuda hiç sıkıntı yapmıyorum, bebişin organ gelişimi önemli benim için, 200-300 gr yağı eksik oluversin, emzirmeye başlayınca arayı kapatırız. Kilolu ya da zayıf olması sağlığı hakkında bilgi vermez diye düşünüyorum
Sezeryandan önce gelmeye kalkışırsa diye de hiç korkma bence. Şunu diyim sana; benim eğer sezeryan olma durumum olsaydı (ki normal istememe rağmen bu ihtimal hala var) sancılarımın gelmesini beklemeyi teklif edecektim doktoruma. Çünkü çocuk doğmaya hazır olduğunda sancın başlıyo, çok erken sezeryanda çocuk içerde sakin sakin yatarken birden kendini dışarda buluyo, düşünsene çocuk için iyi bir durum değil bence bu:44: herkes farklı düşünür tabi de, ben sezeryan olursam böyle isticem.
canım doğum tarihi neden bu kadar değişmiş ben anlamadım şimdi
doğum yapanlar Rabbim sağlıklı ömür nasip etsin yavrularınıza, anneli babalı büyütmek nasip olsun. bizimde dün kontrolümüz vardı, doğum 18 ocak olacakmış inşallah. :)
Kızlarnelhamdülillah kızım eslem 15:53 te dünyaya geldi 38+4 teydik suyumuz kalmadı doktorumuz yatış verdi genel anestezi ile kızımı 3300 gr 49 mm kucagımıza aldık darısı tüm bekleyenlerin başına selam ve dua ile hoşçakalın
Eslem e allah uzun omurler versin masallah kizina kilosuda gayet iyi tebrik ederim canim
Kızlarnelhamdülillah kızım eslem 15:53 te dünyaya geldi 38+4 teydik suyumuz kalmadı doktorumuz yatış verdi genel anestezi ile kızımı 3300 gr 49 mm kucagımıza aldık darısı tüm bekleyenlerin başına selam ve dua ile hoşçakalın
Doğum yapan arkadaşlar, tek tek alıntı yapamadım, gözünüz aydın, Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah, darısı bizlerin başına...Sabırsızlıkla doğum hikayelerinizi bekliyorum.
Kızlar benim şeyim yani alt kısmı sanki kemiklerim ağrıyor, hele çizmemi falan giyerken, evde klozet kullanıyorum sorun olmuyor ama okulda çok zor eğiliyorum karnım eziliyor ve kemiklerim daha cok agrıyor o anda......
Günaydın
doğum yapanlara hayırlı uğurlu olsun inşallah :) zamanı geldikçe darısı bizim başımıza
şimdi izne çıkmaya odaklandım bugün dahil son 9 günüm
çok güzel bunlarana oğul takım olacaksınız
Günaydın, evet kısmetse takım giycez oğluşumla.. hastane çıkışımız da turkuaz beyaz, bende turkuaz -beyaz pijama takımı giyeceğim :) Allah sağlıkla o günleri göstersin hepimize
Gozunuz aydin melekcin cok sevindim. Allah anali babali buyutsun. Kilosu da masallah cok iyi. :)Kızlarnelhamdülillah kızım eslem 15:53 te dünyaya geldi 38+4 teydik suyumuz kalmadı doktorumuz yatış verdi genel anestezi ile kızımı 3300 gr 49 mm kucagımıza aldık darısı tüm bekleyenlerin başına selam ve dua ile hoşçakalın
gozunuz aydin melekcin cok sevindim. Allah anali babali buyutsun. Kilosu da masallah cok iyi. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?