Kızlarnelhamdülillah kızım eslem 15:53 te dünyaya geldi 38+4 teydik suyumuz kalmadı doktorumuz yatış verdi genel anestezi ile kızımı 3300 gr 49 mm kucagımıza aldık darısı tüm bekleyenlerin başına selam ve dua ile hoşçakalın
canim bende karin kasintisindan agliyodum uyuyamiyodum.
benimde karnim kasiniyodu.doktor baska biyerde kasinti varmi dedi yok dedim.yinede karaciger enzimlerine bakalm dedi.sonuc temiz olunca kasinti rahatlatici ovadril losyon verdi.kendime geldim kurtardi beni resmen
Kızlarnelhamdülillah kızım eslem 15:53 te dünyaya geldi 38+4 teydik suyumuz kalmadı doktorumuz yatış verdi genel anestezi ile kızımı 3300 gr 49 mm kucagımıza aldık darısı tüm bekleyenlerin başına selam ve dua ile hoşçakalın
Çok şekerler canım iyi günlerde kullanın.
Aa evet canim :))) 1 eylul bizimki, sizin de 31 agustos mu? :)topıdıc aramızda bır gun var evlilik terihlerimiz aynı sayılır
Kızlar hayırlısıyla yarın bu saatlerde ogluşuma kavuşmuş olacam ne olur dua edin bizim için hem heyecanlıyım hem de korkuyorum puanlarınızı eksik etmeyin allah hepimize hayırlısıyla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah..
Aa evet canim :))) 1 eylul bizimki, sizin de 31 agustos mu? :)
Evet canim insallah ard arda saglikla kucagimiza aliriz bebeklerimizi :)) senin oglun olacak degil mi?evet canım 31 ağustos bizimki ve yine aynı ayda anne olucaz inşallah ne güzel tesadüf değil mi
Evet canim insallah ard arda saglikla kucagimiza aliriz bebeklerimizi :)) senin oglun olacak degil mi?
Bizim de kiz :) ben mecburen sezeryan olacagim, epidural veya spinal, daha onceden ameliyat olmustum canimevet canım bizim oğlan olacak ya sızın? bu arada doğum şeklin belli mi
Canım gözün Aydın Allah analı babalı büyütsün sağlıklı sıhhat li büyüsün kuzun.kilosu da çok iyi maşallahKızlarnelhamdülillah kızım eslem 15:53 te dünyaya geldi 38+4 teydik suyumuz kalmadı doktorumuz yatış verdi genel anestezi ile kızımı 3300 gr 49 mm kucagımıza aldık darısı tüm bekleyenlerin başına selam ve dua ile hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?