2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Gözün aydın canım, rabbim sağlıklı, uzun, hayırlı ömürler versin....

tahlil sonuçlarımı aldım temiz çıktı kremlerimi de sürüyorum, karnımdaki kaşıntılar geçti ama kollarım bacaklarımdaki kaşıntılar geçmiyor, gece uyurken bile kaşınıyorum

Canım hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün kilosuda çok iyi maşallah maşallah neler yaşadın uzun uzun anlat emi bekliyoruz.

amin canım, hayırlısıyla sağlıkla oğluşunu kucağına alırsın inşaallah

ALLAH sağlık uzun ömür versin, analı babalı büyütsün

Melek2828 hayirli saglikli uzun omurlu bir hayat dilerim sana ve kizina
Ayyyy ne guzel ya herkes doguruyor 34+6 dayiz gec gunler gec.....gel minik kizim gellll

Oooo doğuranlar var. Hepinize hayirli olsun.
Bu arada günaydın kizlar. Biz kahvalti yaptik.TV karsisinda Tembellik yapiyouz. Bu saatlerde de izliycek hic bisey yok. Haberlerden de içim karardi artik.

Doğumlar artti bekleyenler sabirsizlanmaya başladı. Ama dun dilzar demiş ya kendinizi erken doğuma hazirlamayin diye hakli aslında. Bi de geç gelirse bebisler iyice stres oluruz. Ama elde değil işte. İnsan sabirsizlaniyor. Dün nevresimini utuledim. Annenesi dikmişti. Serdim beşiğine. Sonra da toz olur diye üstüne kendi carsaflarimizdan serdim:)))

Son düzenleme:

Allah analı babalı büyütsün canım, hayırlı uğurlu olsun.. :)

Dolunay1983 canim ben ilk hamilelegimde ayni sorunu yasiyordum ama o zamanlar canimin istedigi gibi tuzlu yemek yiyordum simdiki hamilelegimde tuzu hayatimdan cikardim gun icerisinde en az yarim saat yuruyus yapiyorum ve bol su iciyorum Allah a sukur 35 haftamiz yarin doluyor ve daha el ayak sismesi problemi yasamadim

Canım gözün Aydın Allah analı babalı büyütsün sağlıklı sıhhat li büyüsün kuzun.kilosu da çok iyi maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…