çok sıkıldım bu hamilelikten ağrımadık yerim yok tuvaletten çıkamıyorum doğurmak istiyorum artık
Kızlarnelhamdülillah kızım eslem 15:53 te dünyaya geldi 38+4 teydik suyumuz kalmadı doktorumuz yatış verdi genel anestezi ile kızımı 3300 gr 49 mm kucagımıza aldık darısı tüm bekleyenlerin başına selam ve dua ile hoşçakalın
Kızlarnelhamdülillah kızım eslem 15:53 te dünyaya geldi 38+4 teydik suyumuz kalmadı doktorumuz yatış verdi genel anestezi ile kızımı 3300 gr 49 mm kucagımıza aldık darısı tüm bekleyenlerin başına selam ve dua ile hoşçakalın
çok sıkıldım bu hamilelikten ağrımadık yerim yok tuvaletten çıkamıyorum doğurmak istiyorum artık
Allah yardimcin olsun cnm ben kv den tam 1000 km uzakta oturuyorum senede iki defa gorusuyoruz esimin isi nedeniyle dogum icin kv kp gelecekler buraya ocak 24 te dogum goxukuyor onlar ayin 17 si gibi gelelim demisler aksam esim aradi kv o kadar gec kalmayin hamilelik ilerledikce esim rahatsiz oluyor yemege filan yardim edersin erken gelin dedi hosuma gitti valla
günaydın kızlar iki gündür moralim çok bozuk ben kv ile altlı üstlü oturuyorum. ben izne ayrıldığımda memlekete gideyim bi hafta dedi ve 18 gün kaldı orda kp ve kaynımı bana bıraktı tabi yemekleri çamaşırları ütüsü gıkımı çıkarmadım. şimdi de bi hafta yazlığa gideceklermiş. kızkardeşinin safra kesesinde taş varmış şehir dışına çıkacakmış. git tabi diyorum ama torun torun deyip şimdi umursanmamak çok canımı sıkıyor. üstelik önceki akşam meyve yoktu evde onlardan aldım biraz eşime dedi götürüyorsunuz ama hiç aldıklarınızdan biz görmüyoruz öyle zoruma gitti ki
günaydın kızlar iki gündür moralim çok bozuk ben kv ile altlı üstlü oturuyorum. ben izne ayrıldığımda memlekete gideyim bi hafta dedi ve 18 gün kaldı orda kp ve kaynımı bana bıraktı tabi yemekleri çamaşırları ütüsü gıkımı çıkarmadım. şimdi de bi hafta yazlığa gideceklermiş. kızkardeşinin safra kesesinde taş varmış şehir dışına çıkacakmış. git tabi diyorum ama torun torun deyip şimdi umursanmamak çok canımı sıkıyor. üstelik önceki akşam meyve yoktu evde onlardan aldım biraz eşime dedi götürüyorsunuz ama hiç aldıklarınızdan biz görmüyoruz öyle zoruma gitti ki
Allah yardimcin olsun cnm ben kv den tam 1000 km uzakta oturuyorum senede iki defa gorusuyoruz esimin isi nedeniyle dogum icin kv kp gelecekler buraya ocak 24 te dogum goxukuyor onlar ayin 17 si gibi gelelim demisler aksam esim aradi kv o kadar gec kalmayin hamilelik ilerledikce esim rahatsiz oluyor yemege filan yardim edersin erken gelin dedi hosuma gitti valla
gözun aydın canım Allah saglıklı hayırlı uzun bır omur nasıp etsın sıze ıns :)
asıl durması gerektıgı zaman kalkıp memlekete gıtmıs gıderse gıtsınde ınsan yardım etmıyor barı yuk olmaz ben cok sınırlenıyorum ya boyle seyler kımseden hıc bısey beklemem gelen gelır soran sorar hanı ılgılenmeseler bıle umurumda olmaz ama bana zor anımda bıde yuk olunca tepem atıyo sabret canım bılıyorum zor ama Allah herkesın kalbını bılıyo ıns sonu guzel olur sınavdayız sabredersen sen kazanıcaksın ıns bıde hamılesın uzme kendını bebısı onların ınsanlıgı Allah goruyo rahat ol
selam canım, son haftalar moralini bozma dicem ama içine oturmuş belli ki, nasıl bir uyanık kv. varmış sende, resmen izne ayrılmanı beklemiş. gidiyorsa da eşiyle gitseymiş keşke, gebe kadının başına onca iş yığmak günah valla. ben 33 haftalığım bazen annem yemek yolluyor, evde yetiştiremiyorum, hala da çalıştığım için zor oluyor.
sakın ayakta fazla kalayım deme, yat dinlen, evde olmanın keyfini çıkar, "ayakta duramıyorum artık" de, sonuçta onların sana yardım etmesi yemek getirmesi, evin temizliğini yapmaları gerekirken senin başına 2 insanı bırakıp günlerce gitmesi hiç hoş değil. kızdım valla...yazıktır
Okuyunca çok kötü oldum, Allah yardımcın olsun inşallah biran önce ev alırsınız da uzaklaşırsın, bırakır yakanızı
selmacım Allah yardımcın olsun 2 meyvenın hesabını mı soruyo utanmadan. hiç canını sıkma bu günlerde geçer insanları değiştiremiyoruz maalesef
saol canım öyle insanın kendi içinde olacak merhamet birazda. Yalnız kimseyle konuşamıyordum ya şimdi sizlerle yazışınca biraz da ağladım rahatladım iyi ki varsınız teşekkürler kızlar
lütfen ağlama bebeğini düşün sen üzülürsen o da üzülür yazık bebeğe ona eziyet etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?