2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
çok sıkıldım bu hamilelikten ağrımadık yerim yok tuvaletten çıkamıyorum doğurmak istiyorum artık

öyle demeeee .. zamanında gelsin bebişin.. özellikle 30. haftalardan sonra herkes sıkıntı çekmeye başladı bende dahilim buna.. yürümek bir işkence oldu ve işe gelmek durumundayım bide hala.. ama bebişlerin gelişimi için sabretmek dayanmak durumundayız .. geçmiş olsun evdeysen eğer bol bol dinlenmeye çalış, yapacak hiçbirşey yok maalesef :)

oyy kuzum hayırlı uğurlu olsun sağlıkla geldi eslem :)
analı babalı büyüsün gözünn aydın

çok sıkıldım bu hamilelikten ağrımadık yerim yok tuvaletten çıkamıyorum doğurmak istiyorum artık

az kaldı canım birazcık daha sabır yüzdük yüzdük kuyruguna geldik

günaydın kızlar iki gündür moralim çok bozuk ben kv ile altlı üstlü oturuyorum. ben izne ayrıldığımda memlekete gideyim bi hafta dedi ve 18 gün kaldı orda kp ve kaynımı bana bıraktı tabi yemekleri çamaşırları ütüsü gıkımı çıkarmadım. şimdi de bi hafta yazlığa gideceklermiş. kızkardeşinin safra kesesinde taş varmış şehir dışına çıkacakmış. git tabi diyorum ama torun torun deyip şimdi umursanmamak çok canımı sıkıyor. üstelik önceki akşam meyve yoktu evde onlardan aldım biraz eşime dedi götürüyorsunuz ama hiç aldıklarınızdan biz görmüyoruz öyle zoruma gitti ki

Allah yardimcin olsun cnm ben kv den tam 1000 km uzakta oturuyorum senede iki defa gorusuyoruz esimin isi nedeniyle dogum icin kv kp gelecekler buraya ocak 24 te dogum goxukuyor onlar ayin 17 si gibi gelelim demisler aksam esim aradi kv o kadar gec kalmayin hamilelik ilerledikce esim rahatsiz oluyor yemege filan yardim edersin erken gelin dedi hosuma gitti valla

keşke bende biraz uzak olsaydım bana daha yardımını görmedim bi geldiğinden beri yemek yapıyor ona da bi hafta misafir olmalıydım burda diyor. annem sağolsun gelip temizliğimi o yapıyor. Eşler de olmasa durum fena inşallah sağlıkla doğum yaparız her birimiz.

gözun aydın canım Allah saglıklı hayırlı uzun bır omur nasıp etsın sıze ıns :)

asıl durması gerektıgı zaman kalkıp memlekete gıtmıs gıderse gıtsınde ınsan yardım etmıyor barı yuk olmaz ben cok sınırlenıyorum ya boyle seyler kımseden hıc bısey beklemem gelen gelır soran sorar hanı ılgılenmeseler bıle umurumda olmaz ama bana zor anımda bıde yuk olunca tepem atıyo sabret canım bılıyorum zor ama Allah herkesın kalbını bılıyo ıns sonu guzel olur sınavdayız sabredersen sen kazanıcaksın ıns bıde hamılesın uzme kendını bebısı onların ınsanlıgı Allah goruyo rahat ol

selam canım, son haftalar moralini bozma dicem ama içine oturmuş belli ki, nasıl bir uyanık kv. varmış sende, resmen izne ayrılmanı beklemiş. gidiyorsa da eşiyle gitseymiş keşke, gebe kadının başına onca iş yığmak günah valla. ben 33 haftalığım bazen annem yemek yolluyor, evde yetiştiremiyorum, hala da çalıştığım için zor oluyor.
sakın ayakta fazla kalayım deme, yat dinlen, evde olmanın keyfini çıkar, "ayakta duramıyorum artık" de, sonuçta onların sana yardım etmesi yemek getirmesi, evin temizliğini yapmaları gerekirken senin başına 2 insanı bırakıp günlerce gitmesi hiç hoş değil. kızdım valla...yazıktır

maşAllah gözünüz aydın...Allah size bağışlasın yavrunuzu...

öyle yapıyorum canım sabrediyorum evimiz olursa gideriz diye evet bu halde kp ve kayna bakmak da kolay değil eşimde kızdı yumurta kapıya dayanmış ne yazlığı diye doğum olursa iki saate geliriz diyo. ama eşim sağolsun hep destektir bana o da görüyor sonuçta inşallah bir gün kendi evimizi alırsak mükafat olacak bana. dün kapımı çaldı napıyosun dedi yürüyüp gelmiştim üşüdüm de biraz uyuyacağım anne yastığımı alıyordum dedim uyuma uyuma gel de patlıcanları halledelim yemeklik dedi. çıktım o namaz kıldı ben patlıcanları falan doğradım sonra dedim anne sandalye üstünde oturamıyorum çorbayı da ben aşağıda yapayım öyle indim. İçime atmışım atmışım do meyve olayından itibaren sürekli gözüm yaşarıyor

Okuyunca çok kötü oldum, Allah yardımcın olsun inşallah biran önce ev alırsınız da uzaklaşırsın, bırakır yakanızı

selam canım bende öyle düşünüyorum hiç değilse kp imle gitse şimdi kardeşine gidecek anne babamla gidin dedim araba lazım olur belki aman kızım o gelmez ben uçağa atlar giderim beni ordan alırlar dedi. ne diyeceksin yok otur evde denmez kendi ayıbı sen üzülme diye geçiştiriyorum kendimi de dolmuşum işte

selmacım Allah yardımcın olsun 2 meyvenın hesabını mı soruyo utanmadan. hiç canını sıkma bu günlerde geçer insanları değiştiremiyoruz maalesef

selmacım Allah yardımcın olsun 2 meyvenın hesabını mı soruyo utanmadan. hiç canını sıkma bu günlerde geçer insanları değiştiremiyoruz maalesef

saol canım öyle insanın kendi içinde olacak merhamet birazda. Yalnız kimseyle konuşamıyordum ya şimdi sizlerle yazışınca biraz da ağladım rahatladım iyi ki varsınız teşekkürler kızlar

saol canım öyle insanın kendi içinde olacak merhamet birazda. Yalnız kimseyle konuşamıyordum ya şimdi sizlerle yazışınca biraz da ağladım rahatladım iyi ki varsınız teşekkürler kızlar

lütfen ağlama bebeğini düşün sen üzülürsen o da üzülür yazık bebeğe ona eziyet etme

Allah yardımcın olsun selma, gerçekten anlayışsız bir kayınvaliden varmış... İnşallah en kısa zamanda evinizi alır da uzaklaşırsınız...

Ben de kimseden yardım istemem, yardım edenler sağolsun, kendimi idare etmeye çalışıyorum da, birisi de üstüme yük olmaya çalışırsa sinir olurdum...
Senin yetinde olsam, Kendimi çok yormazdım, baktım ki ütüye yemeğe yetişemiyorum yapmam, bir makarna koyarım önlerine yesinler, gerekirse ütüsüz giysinler....

Elimden geldiğini yaparım, ama yapamadığımı da Allah, görüyor sonuçta.... Şunu da anladım ki kulları da memnun etmek imkansız, yaptıkça yükleniyorlar..

Tabii sen aile durumunu daha iyi bilirsin, allah yardımcın olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…