2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Selma cnm yazdiklarini okuyunca gozlerim doldu kv o kadar sinir oldum ki hayir sana hangi hakla hadi uyuma gel de patlicanlari halledelim diyebiliyor kendu ogluna kizina bu tarz konusabilir ama sen onun kizi degilsin gelinisin Allah yardimcin olsun cok sinirrrrr oldum cok

İnşallah canım inşallah evimizi alabiliriz.
yardım etmiyor hiç de istemedim zaten ama insan istiyorki bu kadının karnı burnunda yazık desin yüklenmesin hiç değilse.
ben Allahım yardım et Allahım yardım et diye diye yemek yaptığımı biliyorum kaynım diyet yapıyor makarna pilav ekmek yemiyor tavuk yemiyor her akşam ona göre hazırlamak zorunda kalıyorsun anne ütüyü de yaptım diyorum iyi yapmışsın bi de onunla uğraşmadım dedi ya hiç değilse kızım yapmayaydın ben hallederdim dese hani yaptığına değer verse. öyle memnun etmek zor gerçekten de sınav kabul edip sabretmek kalıyor bize sanırım.

Canım Allah görüyor bunun hesabını nasıl verecek bilmiyorum ben eşime de söyledim hiç sesim çıkmıyor ama ben erken doğum yaparsam o yorgunluktan inan anneni hiç affetmem dedim. bişi diyemedi.

Kızlar sabah uyandığımdan beri sağ elim daha şiş, tansiyonumu ölçtü normal. Böyle bişey yaşayan varmı acaba:26:

canım ben aylardır yaşıyorum 5. Aydan beri elim şiş ve uyuşuktu felaket ağrıyodu karpal tünel sendromuymuş sinir sıkışması yani ödemden dolayı oluyormuş özellikle sabahları kalktığımda kıvranıyodum ağrıdan el ateli aldım medicalden geceleri taktım hergün geçti Allaha şükür şimdide çok az uyuşukluk var aradaişiyo tabi elim doğumdan sonra geçiyomuş tatlım su tutulumundan kilodan ödemden oluyo

üff ya çok sinir oldum, benim kv'de iç acıcı biri diil maalesef. annem gibi bir kv olaydı iyiydi, bizim gelinlere bizden iyi bakar annem :) bişey alacaksa bizden önce onlara alır mesela .. hepimiz aynı yerdeysek ve iş yapılacaksa bize söyler gelinlerine kıymaz. annem için gelinlerinin kızlarından hiçbir farkı yok valla, bizde de ne şans.. hiiç alakası yok. Allah sabır versin, insan çok üzülüyor, bende yüzlerine bişey söyleyemediğim için hep içime atıyorum. yoksa tatsızlık çıkar fazlasıyla, allahtan eşimde durumun farkında umursama takma boşver diyo ama bazen durduk yere sinirden ağlıyorum aklıma geldikçe tavırları.. İnşallah tez zamanda evinizi alıp gidersiniz, bizde kiracıyız yakın oturuyoruz, benimde temennim onlardan uzak bir ev sahibi olmak :) nasılsa bebeğimede bakmayacakmış..

Aynen çok katılıyorum sana . Tek dediğim laf var Allah kimseyi düşürmesin. Gidersen gitde bari yük bırakma bu ne ya !

bnde nevresımını yıkadım ütüleyıp beşiğini kurcam artık aynen senın gınbı yaparım bnde üstune baska bı örtü örterım kı tekrar toz olmasın....

Canım Allah görüyor bunun hesabını nasıl verecek bilmiyorum ben eşime de söyledim hiç sesim çıkmıyor ama ben erken doğum yaparsam o yorgunluktan inan anneni hiç affetmem dedim. bişi diyemedi.

Canım yapma inanki benim halim yok anne de gitsin kendi işini kendi yapsın bu kaynanaları anlamıyorum hizmetçileriyiz sanki benim kaynanama sen bu gelini çok şımartıyosun falan demiş akrabası 4 aylık hamileydim çay srvisi yapacakmışım hee yaparım beklerler kadının gelini 6 aylık hamile gelin korkudan oturamıyordu bide bi yalaka çay taşıdı bende oturdum kuruldum oh mis banane arkamdan istediklerini desinler kaynanamada onlar şımarıklık görsün bundan sonra dedim hayır biz onların kölesi değiliz valla sen kendi evinle ilgilensene çağırırsada anne işim var daha kendi evimi temizleyemedim de iyilik yaramaz bunlara

kv annen gibi olacak sonuçta gelin anneden babadan uzakta daha ilgili olacaksın ki yalnız hissetmesin. geline söylediğini iki kere dşünmek lazım kırılır mı alınır mı diye. sende benim gibisin ama doğru olanda bu galiba eşler ortada kalmasın tatsızlık olmasın inşallah ikimizde evlerimizi alıp gideriz gözyaşlarımızın mükafatını alırız. torununa niye bakmıyormuş rahatımı bozulurmuş. niye böyle yapıyorlar ya deli oluyor insan.

akşama kadar evde kim yan gelip yatacak toruna bakarsa, e bide yaşlı filan da diil yani olsa diyecem ki tamam yani kadın yaşlı kendiyle uğraşamıyor bebeğe nasıl baksın.. umrunda diilki torunu olacagı,daha bir tane çorap almış diiler ama arsız gibi annemin gönderdiklerine burun büküyorlar :) sinirlerim bozuluyor valla.. utanmadan annen gelip bebeğe bakacakmı diyor .. başka şehirden annemin gelmesini bekliyorda iki adımlık yerde ben torunumu kimseye bırakmam ben bakarım demiyor. Allah herkesin gönlüne göre versin ne diyelim ki yanii.

ah canımm ya hiç davranamam ki öyle önünde kıvranıyorum söyleniyorum sırtım çok kötü anne diyorum hiç umursamıyor baştan kötü alıştırdım herhalde 2 aylık gelinken kp ve kaynımı bana bırakıp yazlığa tatile gitmişti nasılsa bakıyor diyor herhalde

[/

selmacım kv nın yaptıkları gercekten aynı sır kapısı falan gıbı programlarda canlandırılan ıbretlık hıkayeler gıbı ama ne yazıkkı bı çogumuzda benzer seylerı yasıyoruz.

kendı kv de eleştırılecek çok yönü var mesela faydası dokunmaz ama böle senınkının yaptıgı gıbı de üstüme iş yıkmaz meyve olayına da dıyeceklaf bulamıyorum yeme içme konusunda da bızım aılelerde asla laf söz olmaz senın kv bıraz kabaymış ama sen ona aldırma yavrunu düşün fayda umma boşver..

bnmkı de dün aksam ugradı bnde aksama kadar temızlık yapmıstım çok yoruldum temızlık yaptım basım agrıyo dedım hımm ıyı yapmışsın dıyo bende yardm edım falan kesınlıkle demez yemek falan yapmakgetırmek geldıgınde yapmak falan hiç yok evıne gıttıgımdede beraber yaparız hazırca önüme daha bı yemek gelmedı bı anam evınde rahatım o konudan da:)))

ya canım kimseye yemek yapmak zorundada değilsin kaynın otursun kendi pişirsin yemeğini biraz dişli olmak gerek boşver gitsin doğumundada anneni çağır daha iyi işte bu devirde yapılan iyilğin görünmüyo zaten sen ona hizmet ediyosun ama bi bakıosun hiç iş yapmamış gibi ramazanda hamile halimle hepsine içli köfte yaptım kaynanada gitti yattı ama sor ben iş yapmıyorum etrafa böyle gösteriyo kendi iyi ben kötüyüm ne yapsan yaranamıon zaten bana ütü yaptırır beğenmez kendi üstüne ütüler bulaşık dizdirir beğenmez çıkarır kendi dizer toz aldırır geri kendi siler hamile halimle yardım ediyorum bişey beğendiği yok evime gelecek şimdi biliyorum herşeyin yerini değiştirecek ıyşşş yani

hımm tabi kapı kapı kim gezecek bebekle ayıp ama ya vicdan canım vicdan yoksa yapacak birşey yok. benimki de komşulara söylüyor annesi işe başlayınca bakacaksınız diye ama ben bakmam demedi Allah için.

Canım yüz verdikçe astarını isterler kendimden biliyorum bereket uzaktayım ben Allah yardımcın olsun valla hergün her hafta çekmek zorundasın üf yani bakamam de canım sen kocana bakmakla yükümlüsün onun aile efradına karşı sorumluluğun yok

hımm tabi kapı kapı kim gezecek bebekle ayıp ama ya vicdan canım vicdan yoksa yapacak birşey yok. benimki de komşulara söylüyor annesi işe başlayınca bakacaksınız diye ama ben bakmam demedi Allah için.

hoş baksalarda ne kadar içten , samimi ve güzel bakacaklar o da meçhul.. şahsen aklım akşama kadar çocukta kalır benim o bakarsa da .. doğru dürüst yedirdimi uyuttumu giydirdi mi kötü kelimeler öğretir mi öğretmez mi oyun çocugu oluyor neticede bebişler oyun oynamak yerine tv karşısında mallaştırır çocugu büyük ihtimalle de.. kendi gözünü açıpta uyuyana kadar tv seyrediyo çünkü..

ben 2 aylık gelinken kp ve kaynımı bana bırakıp gitti yazlığa ben baktım sonra memlekte gitti hiçbirinde alınmadım yalnız bu defa hamilelik hormonlar bi de bu kadar şişmişken yapamıyorken zoruma gidiyo işte

amin Allah hepimizin yardımcısı olsun biraz uzak olaydık iyidi. şimdi bırakıp gidince kp le kaynım yalnız banane diyemiyorsun ki.

amin Allah hepimizin yardımcısı olsun biraz uzak olaydık iyidi. şimdi bırakıp gidince kp le kaynım yalnız banane diyemiyorsun ki.

Canım sen bu ara kendinemi onlaramı bakıcaksın baba makarna kaynatıverin yiyin ben hastayım de annem bana bakmaya gelecek 20-30 gün babam dışarda yiyecek kahvaltı falan idare edecek ne yani ikitane koskoca adam baksınlar kendilerine kaynanan düşünse bırakıp gitmez zaten onun düşünmediğini sen niye düşünüyosun ne zaman gidiyo sen karnı burnundayken sana nasıl güvenirde gezmeye gider ben olsam söylerdim anne gitde ben bakamam kendime bakacak durumum yok derim yani odüşünsün çaresini ben uzaktayım diye alttan alırım misal bazı şeyleri altlı üstlü otursak imkanı yok mesafeyi koyarım arada somurturum yoksa hizmetçi yapar kaynanalar insanı

evet öyle oluyor gerçekten verdim elimi alamıyorum kolumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…