2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Ay canım seninkide çok fenaymış one öyle ya ! Hele bide gelip evin düzenini değiştirmeye çalışmazlarmı ifrit oluyorum resmen . Baştan beri mesafeliyimdir ben çok vıcık vıcık olunca cılkı çıkıyo lafda sayamam üzülen ben olurum diye. Gerçi bunun mesafeyle ilgisi yok yapıcağı varsa yapıyo yani kaynanada , annede . Allah bize sabır versin beterinden korusun ne bileyim!

zaman zaman mesefe koymaya calışsamda esının anne babası oldugu ıçın ınsan çok soguk uzak kalamıyor malesef mecburen görüşüyosun ama ben hıssettırırım hele kı şu son zamanlar öyle hıssettırıyorum kı zerre bı şey isteyemez bnden..

zamanında bana dayapmıştı bnm kı bu tarz seyler bende ıyı gelın olcam dıye yapardım ama zamanla ıyı gelın olmadıgın gıbı bı de beklentılerı yükseltıyosun yaptıgın normal bı davranış oluyo ve herzaman beklıyolar...

şimdi gerı çektım kendımı bırazcık az da olsa yıne rahatım ama artık ben sunu anladım kı laf sokmalar rahatsız etmeye calışmalar vs talepler hiç bitmiycek ancak kötü bı tabırle artık ben onun bu hareketlerı karsısında kaşarlandım umursamıyorum çogunu çok ılerı gıtmesse ve daha rahatım mesafe konmaz sanıyodum konuyomuş emın ol...

canım seninki de çok fenaymış o yaptıklarını beğenmemekten değildir mahsus yapıyo kendince birşey yapamıyora getiriyor ne fena bunlar gerçekten yaa.

inşallah bende yapabilirim az önce kapımı çaldı kasaba gidicem yürüyüş yapacaksan sende gel dedi yok gelmeyeceğim çıkınca üşüyorum gelince de sıcak oluyor uykum geliyor dedim gitmedim iyi yaptım :)

kızlar gece kızımı gördüm rüyamda hazırlıksız temizlik anında kucağıma doğuyordu karnımdan ve hemen mememi tutmus sonra bi ses duydum suyum tık diye suyum gelmiş akıyo bacaklarımdan ama kızım çok tatlıydı minicikti bana benziyodu maviş gözleriyle bana bakıyodu minicik portakal kadar kafası vardı yaa çok sacma bi rüya ama ilk kez rüyamda gördüm acaba rüyamdaki gibi mi olacak güzelliği mest oldum yaa

hadi bakalım gelişme var.. ilk adımı atmışsın yavaş yavaş hissettirmeden kol mesafemizi koyalım ve mesafeyi koruyalım :) başarılarının devamını diiyorum

Aayy o portakal kafayı severim ben.. Allah gönlüne göre versin. dünyanın en güzeli de en çirkin bebeğide olsalar bizim kuzucuklarımız bitane olacak yine de :)

allah hayırlı güzel bir ömür versin annesi.

Hoşgeldin Eslem, Anne ve Babanla birlikte Allah sana hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah..

Gözün aydin canim darisi basimiza :)) Allah bagislasin hayirli güzel bir omur nasip eylesin

gözünüz aydın, allah sağlıklı,mutlu bir ömür nasip etsin.maşallah esleme :) doğum ile ilgili detayları müsait olunca anlat lütfen

GÜNAYDIN KIZLARRR......miniğin hayırlı olsun melek Allah analı babalı büyütmeyı nasip etsın

canım allah analı babalı büyütsün her dogum yapanı duyunca aglıyorum çok duygulanıyorum bundan sonra artık sana kolay gelsın:)

Gozunuz aydin melekcin cok sevindim. Allah anali babali buyutsun. Kilosu da masallah cok iyi. :)

Gözün aydın canım, rabbim sağlıklı, uzun, hayırlı ömürler versin....

Canım hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün kilosuda çok iyi maşallah maşallah neler yaşadın uzun uzun anlat emi bekliyoruz.

ALLAH sağlık uzun ömür versin, analı babalı büyütsün

Melek2828 hayirli saglikli uzun omurlu bir hayat dilerim sana ve kizina
Ayyyy ne guzel ya herkes doguruyor 34+6 dayiz gec gunler gec.....gel minik kizim gellll

Allah analı babalı büyütsün canım, hayırlı uğurlu olsun.. :)

Canım gözün Aydın Allah analı babalı büyütsün sağlıklı sıhhat li büyüsün kuzun.kilosu da çok iyi maşallah

gözün aydın cnm darısı bizlere...

oyy kuzum hayırlı uğurlu olsun sağlıkla geldi eslem :)
analı babalı büyüsün gözünn aydın

az kaldı canım birazcık daha sabır yüzdük yüzdük kuyruguna geldik

maşAllah gözünüz aydın...Allah size bağışlasın yavrunuzu...

Allahrazı olsun herkesten şimdi alışma sürecindeyiz detaylarıbyazarım uygun zamanda öpüyorum herkesi

zaman yaklaştıkça rüyalar hep bebeklerimize dönüyor canım. İnşallah öyle bi şirinemiz olur Allah sağlıkla sıhhatle doğmayı nasip etsin

zaman yaklaştıkça rüyalar hep bebeklerimize dönüyor canım. İnşallah öyle bi şirinemiz olur Allah sağlıkla sıhhatle doğmayı nasip etsin

allah hepimizin gönlüne göre versin sağlıkla doğsun minik kuzularımız

ıyı yapmıssın canım yınede sen bızım soledıklerımızle galeyana gelıp öfkelenıp streslenme ve ona karsı ters bı hareket yapma kı oda sana canının ıstedıgı gıbı konusma hakkı bulmasın mesafe ayrı bışey zaten ınsanın yapısı mesafelı degılse zor oluyo yapmak..

ıkı üç gun oluyo kv ıle bı yere gıttık kadının bırı bnm kv ye laf soktu ertesı gun kv ıle görüştügümüzde çok bozdu moralımı uykum kaçtı falan dedı bende ona dedımkı BEN HİÇ OYLE GEREKSIZ LAFLARA MORALIMI BOZMAM SALLAMAM BILE BI DE UYKUMU FALAN HİÇ KAÇIRMAM NE DERSE DESIN BENDEN ÖNEMLI DEGIL KIMSe MIŞIL MIŞIL UYURUM dedım anlarsa bende kendıne laf soktum yanı boşuna ugrasma benle dıye anladı bıraz....

daha güzel olacak emın ol koklamaya doyamıycaksın bnmkı 2 buçuk yasında ve hala sırf koklamak ıçın alırım kucagıma 10 dk aralıksız koklarım:) artık bırak anne dıye sıkılır kacar:)))))

Bir gün daha bitti geldik eve. Kalan son 8 iş günüm annecik de geldi iyice saldım totoyu, işten gelip karnımı doyurup yatıyorum. Azıcık uyumam lazım, akşama görümcemler yemeğe gelcek

Hayırlı uğurlu olsun canım, Allah size bağışlasın. En kısa sürede hikayeni bekliyoruz

Ben de öyle yapmayı düşünüyorum canım, üstü tozlanır diye rahat edemem ben

Bu arada Selma'cım Allah sana sabır versin, meyvenin bile lafını eden bir insana söylenecek laf yok bende. İnşallah kendi evinizi alıp kurtulursunuz bu saçma ilişkiden.

Son düzenleyen: Moderatör:

Oğlum 6 yaşına geldi hala gıdısını ve ayaklarını koklamaya doyamıyorum, miss canım çekti şimdi okuldan gelsinde bi kokliyim ayaklarını gıdısını

kızlar groz doğum hikayesini yazmış.okudunuz mu...çok duygulandım..
doğum hikayemizi yazmak nasip olsun inş hepimize....

kızlar geldim bıdık oğlum 36 haftalık 3 kg 50 cm haftaya çatı muayenem var erken doğum olma riskim var bide doktora dedim ne kadar tahmini doğum 1 ay var ama bu oğlan o kadar durmaz diyor

merhaba,

izne ayrlıp evde oturanlar alışabildi mi merak ettim. ben hayatım boyunca çalışmışım ve şimdi hiçbi işe yaramıyomuşum gibi hissediyorum :) ev işi vs zaten alışık olmadığım için yapamıyorum,,,, yemeklerimizi annemde yediğimiz için yemek yapmama ble gerek kalmıyo. sizler neler yapıyosunuz oyalanmak için?

Gunlerdir Aysbozzu gormuyorum. Insallah o ve bebegi iyidirler.

Herkese merhaba, topidikçim canım çok teşekkür ederim çok giremiyrum güya izne çıktım ama hemen hemn hergün işyerinden çağırıyorlar birkaç saatte olsa gidiyorum git gel tüm günüm ölüyor. Doğumdan sonra acısını çıkarıcam inşallah, nederlers desinler gitmiycem. Gün sayıyorum bi an önce gelsin hayırlısıla bebeklerimiz. Senin çok az kaldı ne güzel benim tarih hala belli değil, net bişey söylemiyo doktorum.

:) peki ağlamıyorum artık üzülmesin bebişler

Allah merhamet versin kayınvalidene, tabiki tartışmak kavga etmek çözüm değil ama ufak ufak bazı şeyleri söylesen güzel bi şekilde. patlıcanlar için çağırdığında , annecim kötüyüm sancım var gelmek isterdim ama oturamıyorum şeklinde bundan kimse kırılmaz inan. bu şekilde içine atarsan dha çok dolarsın ve alakasız b yerde patlayıveirsin. Şu durumda kayınvaliden senin hiç bir sınırınn olmadığını düşünüyor. Karar veiyor selma zaten itiraz etmez durumunda. Kayınbaba ve kayınlar daha merhametli oluyor sanki, kayınbabanla konuşabilirsin durumunu anlatabilirsin. Bebişini düşün bu sözleim kendimede tabi bebeklerimizi düşünelim meleklerimiz bize emanet..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…