ya canım kimseye yemek yapmak zorundada değilsin kaynın otursun kendi pişirsin yemeğini biraz dişli olmak gerek boşver gitsin doğumundada anneni çağır daha iyi işte bu devirde yapılan iyilğin görünmüyo zaten sen ona hizmet ediyosun ama bi bakıosun hiç iş yapmamış gibi ramazanda hamile halimle hepsine içli köfte yaptım kaynanada gitti yattı ama sor ben iş yapmıyorum etrafa böyle gösteriyo kendi iyi ben kötüyüm ne yapsan yaranamıon zaten bana ütü yaptırır beğenmez kendi üstüne ütüler bulaşık dizdirir beğenmez çıkarır kendi dizer toz aldırır geri kendi siler hamile halimle yardım ediyorum bişey beğendiği yok evime gelecek şimdi biliyorum herşeyin yerini değiştirecek ıyşşş yani
ben 2 aylık gelinken kp ve kaynımı bana bırakıp gitti yazlığa ben baktım sonra memlekte gitti hiçbirinde alınmadım yalnız bu defa hamilelik hormonlar bi de bu kadar şişmişken yapamıyorken zoruma gidiyo işte
ya canım kimseye yemek yapmak zorundada değilsin kaynın otursun kendi pişirsin yemeğini biraz dişli olmak gerek boşver gitsin doğumundada anneni çağır daha iyi işte bu devirde yapılan iyilğin görünmüyo zaten sen ona hizmet ediyosun ama bi bakıosun hiç iş yapmamış gibi ramazanda hamile halimle hepsine içli köfte yaptım kaynanada gitti yattı ama sor ben iş yapmıyorum etrafa böyle gösteriyo kendi iyi ben kötüyüm ne yapsan yaranamıon zaten bana ütü yaptırır beğenmez kendi üstüne ütüler bulaşık dizdirir beğenmez çıkarır kendi dizer toz aldırır geri kendi siler hamile halimle yardım ediyorum bişey beğendiği yok evime gelecek şimdi biliyorum herşeyin yerini değiştirecek ıyşşş yani
zaman zaman mesefe koymaya calışsamda esının anne babası oldugu ıçın ınsan çok soguk uzak kalamıyor malesef mecburen görüşüyosun ama ben hıssettırırım hele kı şu son zamanlar öyle hıssettırıyorum kı zerre bı şey isteyemez bnden..
zamanında bana dayapmıştı bnm kı bu tarz seyler bende ıyı gelın olcam dıye yapardım ama zamanla ıyı gelın olmadıgın gıbı bı de beklentılerı yükseltıyosun yaptıgın normal bı davranış oluyo ve herzaman beklıyolar...
şimdi gerı çektım kendımı bırazcık az da olsa yıne rahatım ama artık ben sunu anladım kı laf sokmalar rahatsız etmeye calışmalar vs talepler hiç bitmiycek ancak kötü bı tabırle artık ben onun bu hareketlerı karsısında kaşarlandım umursamıyorum çogunu çok ılerı gıtmesse ve daha rahatım mesafe konmaz sanıyodum konuyomuş emın ol...
inşallah bende yapabilirim az önce kapımı çaldı kasaba gidicem yürüyüş yapacaksan sende gel dedi yok gelmeyeceğim çıkınca üşüyorum gelince de sıcak oluyor uykum geliyor dedim gitmedim iyi yaptım :)
kızlar gece kızımı gördüm rüyamda hazırlıksız temizlik anında kucağıma doğuyordu karnımdan ve hemen mememi tutmus sonra bi ses duydum suyum tık diye suyum gelmiş akıyo bacaklarımdan ama kızım çok tatlıydı minicikti bana benziyodu maviş gözleriyle bana bakıyodu minicik portakal kadar kafası vardı yaa çok sacma bi rüya ama ilk kez rüyamda gördüm acaba rüyamdaki gibi mi olacak güzelliği mest oldum yaa
allah hayırlı güzel bir ömür versin annesi.
Hoşgeldin Eslem, Anne ve Babanla birlikte Allah sana hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah..
Gözün aydin canim darisi basimiza :)) Allah bagislasin hayirli güzel bir omur nasip eylesin
gözünüz aydın, allah sağlıklı,mutlu bir ömür nasip etsin.maşallah esleme :) doğum ile ilgili detayları müsait olunca anlat lütfen
GÜNAYDIN KIZLARRR......miniğin hayırlı olsun melek Allah analı babalı büyütmeyı nasip etsın
canım allah analı babalı büyütsün her dogum yapanı duyunca aglıyorum çok duygulanıyorum bundan sonra artık sana kolay gelsın:)
Gozunuz aydin melekcin cok sevindim. Allah anali babali buyutsun. Kilosu da masallah cok iyi. :)
Ayy canım darısı başımıza inşallah Rabbim mürüvetini torunlarını büyütmeyi nasip etsin sana Allahım analı babalı büyütsün çok heycanlı ya ocak annelerimiz yavaştan doğurmaya başladı:) sıra bizede gelse sağasalim inşallah
Gözün aydın canım, rabbim sağlıklı, uzun, hayırlı ömürler versin....
Canım hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün kilosuda çok iyi maşallah maşallah neler yaşadın uzun uzun anlat emi bekliyoruz.
ALLAH sağlık uzun ömür versin, analı babalı büyütsün
Melek2828 hayirli saglikli uzun omurlu bir hayat dilerim sana ve kizina
Ayyyy ne guzel ya herkes doguruyor 34+6 dayiz gec gunler gec.....gel minik kizim gellll
Allah analı babalı büyütsün canım, hayırlı uğurlu olsun.. :)
Canım gözün Aydın Allah analı babalı büyütsün sağlıklı sıhhat li büyüsün kuzun.kilosu da çok iyi maşallah
gözün aydın cnm darısı bizlere...
oyy kuzum hayırlı uğurlu olsun sağlıkla geldi eslem :)
analı babalı büyüsün gözünn aydın
az kaldı canım birazcık daha sabır yüzdük yüzdük kuyruguna geldik
gözun aydın canım Allah saglıklı hayırlı uzun bır omur nasıp etsın sıze ıns :)
asıl durması gerektıgı zaman kalkıp memlekete gıtmıs gıderse gıtsınde ınsan yardım etmıyor barı yuk olmaz ben cok sınırlenıyorum ya boyle seyler kımseden hıc bısey beklemem gelen gelır soran sorar hanı ılgılenmeseler bıle umurumda olmaz ama bana zor anımda bıde yuk olunca tepem atıyo sabret canım bılıyorum zor ama Allah herkesın kalbını bılıyo ıns sonu guzel olur sınavdayız sabredersen sen kazanıcaksın ıns bıde hamılesın uzme kendını bebısı onların ınsanlıgı Allah goruyo rahat ol
maşAllah gözünüz aydın...Allah size bağışlasın yavrunuzu...
kızlar gece kızımı gördüm rüyamda hazırlıksız temizlik anında kucağıma doğuyordu karnımdan ve hemen mememi tutmus sonra bi ses duydum suyum tık diye suyum gelmiş akıyo bacaklarımdan ama kızım çok tatlıydı minicikti bana benziyodu maviş gözleriyle bana bakıyodu minicik portakal kadar kafası vardı yaa çok sacma bi rüya ama ilk kez rüyamda gördüm acaba rüyamdaki gibi mi olacak güzelliği mest oldum yaa
hadi bakalım gelişme var.. ilk adımı atmışsın yavaş yavaş hissettirmeden kol mesafemizi koyalım ve mesafeyi koruyalım :) başarılarının devamını diiyorum
Aayy o portakal kafayı severim ben.. Allah gönlüne göre versin. dünyanın en güzeli de en çirkin bebeğide olsalar bizim kuzucuklarımız bitane olacak yine de :)
zaman yaklaştıkça rüyalar hep bebeklerimize dönüyor canım. İnşallah öyle bi şirinemiz olur Allah sağlıkla sıhhatle doğmayı nasip etsin
inşallah bende yapabilirim az önce kapımı çaldı kasaba gidicem yürüyüş yapacaksan sende gel dedi yok gelmeyeceğim çıkınca üşüyorum gelince de sıcak oluyor uykum geliyor dedim gitmedim iyi yaptım :)
Kızlarnelhamdülillah kızım eslem 15:53 te dünyaya geldi 38+4 teydik suyumuz kalmadı doktorumuz yatış verdi genel anestezi ile kızımı 3300 gr 49 mm kucagımıza aldık darısı tüm bekleyenlerin başına selam ve dua ile hoşçakalın
Oooo doğuranlar var. Hepinize hayirli olsun.
Bu arada günaydın kizlar. Biz kahvalti yaptik.TV karsisinda Tembellik yapiyouz. Bu saatlerde de izliycek hic bisey yok. Haberlerden de içim karardi artik.
Doğumlar artti bekleyenler sabirsizlanmaya başladı. Ama dun dilzar demiş ya kendinizi erken doğuma hazirlamayin diye hakli aslında. Bi de geç gelirse bebisler iyice stres oluruz. Ama elde değil işte. İnsan sabirsizlaniyor. Dün nevresimini utuledim. Annenesi dikmişti. Serdim beşiğine. Sonra da toz olur diye üstüne kendi carsaflarimizdan serdim:)))
daha güzel olacak emın ol koklamaya doyamıycaksın bnmkı 2 buçuk yasında ve hala sırf koklamak ıçın alırım kucagıma 10 dk aralıksız koklarım:) artık bırak anne dıye sıkılır kacar:)))))
kızlar groz doğum hikayesini yazmış.okudunuz mu...çok duygulandım..
doğum hikayemizi yazmak nasip olsun inş hepimize....
Gunlerdir Aysbozzu gormuyorum. Insallah o ve bebegi iyidirler.
:) peki ağlamıyorum artık üzülmesin bebişler
kızlar geldim bıdık oğlum 36 haftalık 3 kg 50 cm haftaya çatı muayenem var erken doğum olma riskim var bide doktora dedim ne kadar tahmini doğum 1 ay var ama bu oğlan o kadar durmaz diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?