canim masallah.peki erken dogum riskini nasil anladi doktor.durmayacagini nasil anladi?kızlar geldim bıdık oğlum 36 haftalık 3 kg 50 cm haftaya çatı muayenem var erken doğum olma riskim var bide doktora dedim ne kadar tahmini doğum 1 ay var ama bu oğlan o kadar durmaz diyor
oooh oyle guzel oluyo kiimerhaba,
izne ayrlıp evde oturanlar alışabildi mi merak ettim. ben hayatım boyunca çalışmışım ve şimdi hiçbi işe yaramıyomuşum gibi hissediyorum :) ev işi vs zaten alışık olmadığım için yapamıyorum,,,, yemeklerimizi annemde yediğimiz için yemek yapmama ble gerek kalmıyo. sizler neler yapıyosunuz oyalanmak için?
doktorunla tekrar konus canim.daha oncede aynisi oldu bana.tarakla bacaklarimi kasiyodum gecetahlil sonuçlarımı aldım temiz çıktı kremlerimi de sürüyorum, karnımdaki kaşıntılar geçti ama kollarım bacaklarımdaki kaşıntılar geçmiyor, gece uyurken bile kaşınıyorum
canim masallah.peki erken dogum riskini nasil anladi doktor.durmayacagini nasil anladi?
oooh oyle guzel oluyo kiikendimi hic yaramaz hissetmiorum butun gun bana kaliyo.esime yemek yapiorum komsumla kahvalti yapiorum istedigimi yapiyorum.cok sevdim oglum gelince bunlari anca ruyamda gorcem gibi gelio tadini cikar canim
doktorunla tekrar konus canim.daha oncede aynisi oldu bana.tarakla bacaklarimi kasiyodum geceama hap kullandim gecti.simdi hamilelik var tabi nasi bi tedavi olur bilemedim.
supeeer cok sevimli canim gule gule kullanin
supeeer cok sevimli canim gule gule kullanin
Ay canım seninkide çok fenaymış one öyle ya ! Hele bide gelip evin düzenini değiştirmeye çalışmazlarmı ifrit oluyorum resmen . Baştan beri mesafeliyimdir ben çok vıcık vıcık olunca cılkı çıkıyo lafda sayamam üzülen ben olurum diye. Gerçi bunun mesafeyle ilgisi yok yapıcağı varsa yapıyo yani kaynanada , annede . Allah bize sabır versin beterinden korusun ne bileyim!
hoş baksalarda ne kadar içten , samimi ve güzel bakacaklar o da meçhul.. şahsen aklım akşama kadar çocukta kalır benim o bakarsa da .. doğru dürüst yedirdimi uyuttumu giydirdi mi kötü kelimeler öğretir mi öğretmez mi oyun çocugu oluyor neticede bebişler oyun oynamak yerine tv karşısında mallaştırır çocugu büyük ihtimalle de.. kendi gözünü açıpta uyuyana kadar tv seyrediyo çünkü..
onu nasıl anladı hatun bilmiyorum benim oğlanla konuştu galiba :) günde 2 kere magvital içicekmişim
teşekkür ederim. bende çok sevdim, oğluşumun ayaklarında düşündüm o patikleri .. çok heyecanlı :)
senin oglan hatuna goz kirpmis olmasin capkiiiiin
ona gore bende doktora sorcaktim bu oglanin gelmeye niyeti yokmu diye.
cumartesi doktor bana diyoki ne zaman doguruyosundedim 39 da dogurcam.siz soyleyin diyorum ben ne biliyim diyo.ee ben ne biliyim dedim
eldivenleri de cok sevimli yaa
bicir bicir bicirdanip elinden ayagindan cikarcak onlari ama olsun
teşekkürler canım evet çok şükür atlattık riskli dönemi..bi tek sen cevap vermişsin zaten...Evet canım o zaman da çok beğenmiştim, ben de senin gibi yapıcam. Kendinden kurdeleli tüllerden ve badem şekeri alıcam. İsim kartının da internetten yapıldığını bilmiyodum onu da öğrendim iyi oldu canım sağol varol
Benim zilli kızım günde 3-5 posta hıçkırıyo.hem de öyle 5-10 kere değil, geçen gün saydım 70 kere hıçkırdı, devamını sayamadım
Evet canım çok oldu seni göremedik. Maşallah artık riskli dönemi atlatmışsınız, inşallah sağ salim kavuşursun bebişine en hayırlı zamanda
Maşallah annesi ne güzel beslemişsin kuzunuben de Pazartesi 34+5'te kontrole gitcem, maksimum 2300 olmuştur diyodum az önce. Belki şaşırtır beni kuzum:44:
Doğuma da az kalmış, gerçi bakarsın ben senden önce doğururum belli olmazama insan tarih belli olunca rahatlıyodur heralde biraz ya, öyle oldu mu?
Bi de bana doktorumun hemşiresi geçen gittiğimde eğer daha öncesinde herhangi bir sorun çıkmaz ya da doktorun gerekli görmezse 37'de başlicaz nst'ye demişti. Bizimkiler biraz rahat mı ne ya, 30'dan sonra nst'ye girmeye başlayan bile hatırlıyorum ben burda:44:
kızlar oglusum a kavuştum darısı başınıza sezeryanla 3.500 gr doğdu allah hepimize hep güzel günlerini göstersin
Kızlarnelhamdülillah kızım eslem 15:53 te dünyaya geldi 38+4 teydik suyumuz kalmadı doktorumuz yatış verdi genel anestezi ile kızımı 3300 gr 49 mm kucagımıza aldık darısı tüm bekleyenlerin başına selam ve dua ile hoşçakalın
Evet canım o zaman da çok beğenmiştim, ben de senin gibi yapıcam. Kendinden kurdeleli tüllerden ve badem şekeri alıcam. İsim kartının da internetten yapıldığını bilmiyodum onu da öğrendim iyi oldu canım sağol varol
Benim zilli kızım günde 3-5 posta hıçkırıyo.hem de öyle 5-10 kere değil, geçen gün saydım 70 kere hıçkırdı, devamını sayamadım
Evet canım çok oldu seni göremedik. Maşallah artık riskli dönemi atlatmışsınız, inşallah sağ salim kavuşursun bebişine en hayırlı zamanda
Maşallah annesi ne güzel beslemişsin kuzunuben de Pazartesi 34+5'te kontrole gitcem, maksimum 2300 olmuştur diyodum az önce. Belki şaşırtır beni kuzum:44:
Doğuma da az kalmış, gerçi bakarsın ben senden önce doğururum belli olmazama insan tarih belli olunca rahatlıyodur heralde biraz ya, öyle oldu mu?
Bi de bana doktorumun hemşiresi geçen gittiğimde eğer daha öncesinde herhangi bir sorun çıkmaz ya da doktorun gerekli görmezse 37'de başlicaz nst'ye demişti. Bizimkiler biraz rahat mı ne ya, 30'dan sonra nst'ye girmeye başlayan bile hatırlıyorum ben burda:44:
Kizlar iki uc gunden beri bacaklarimda bir kasinti var cwtlak kasintisi degil sadece dizlerimden baslsyip yukari dogru ve ic kesimkerde kilodan da olamaz cunku bacaklarim hic kalinlasmadi 35 haftayi yarin dolduruyorz ve 6 kilo aldim su an 63 kiloyum siz de boyle kasinti yasiyor musunuz biraz arastirdim gebelik kasintisi olabiliuormue
anali babali buyusun insallah canim gozunuz aydinKızlar oglusum a kavuştum darısı başınıza sezeryanla 3.500 gr doğdu allah hepimize hep güzel günlerini göstersin
benimki ilk gördüğünden beri hatunu çıldırmış hareketler yapıyo bekar ya bizim doktor oğlanda çapkın işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?