2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
kızlar geldim bıdık oğlum 36 haftalık 3 kg 50 cm haftaya çatı muayenem var erken doğum olma riskim var bide doktora dedim ne kadar tahmini doğum 1 ay var ama bu oğlan o kadar durmaz diyor
canim masallah.peki erken dogum riskini nasil anladi doktor.durmayacagini nasil anladi?
oooh oyle guzel oluyo kii kendimi hic yaramaz hissetmiorum butun gun bana kaliyo.esime yemek yapiorum komsumla kahvalti yapiorum istedigimi yapiyorum.cok sevdim oglum gelince bunlari anca ruyamda gorcem gibi gelio tadini cikar canim
tahlil sonuçlarımı aldım temiz çıktı kremlerimi de sürüyorum, karnımdaki kaşıntılar geçti ama kollarım bacaklarımdaki kaşıntılar geçmiyor, gece uyurken bile kaşınıyorum
doktorunla tekrar konus canim.daha oncede aynisi oldu bana.tarakla bacaklarimi kasiyodum gece ama hap kullandim gecti.simdi hamilelik var tabi nasi bi tedavi olur bilemedim.

supeeer cok sevimli canim gule gule kullanin

onu nasıl anladı hatun bilmiyorum benim oğlanla konuştu galiba :) günde 2 kere magvital içicekmişim

Sorma canım çok bilmiştir benimki 10 tane güne girer heryere götürmek ister zulüm bereket fazla iş yaptırmaz beğenmiyo çünki:) bende yanaşmıom bi evindeyken bulaşığına yardım ediom napiyim yapıyomda noluo bi anı bi anını tutmuyo bi bakıom bazen çok iyi bazende yanına yaklaşılmaz yanar döner yani idare ediom işte gören Allah sabır versin diyo:) uzaktan çok iyiyiz yeterki fazla vakit geçirmeyelim gelsin evimin düzeni hepten değişecek biliyorum kayınbabam geldi bi baktım mutfağımı temizlemiş bulaşıklığı herşeyin yerini değiştirmiş:) bende tekrar yerine koydum baba ben böyle rahat ediyorum dedim komedi gibiler sabah kadın uyur kayınbabam hazırlar kahvaltıyı falan bezelye ayıklar nane kurutur adam:)) kocam çekmemiş babasına ya herkes huylu işte idare etmek lazım dengeyi kurmak lazım samimide olacaksın fazlada yanaşmayacaksın işte ben kafaya takmıom pek hayattada yaşamam onların memleketinde kocama baştan dedim benle evleneceksen annenlerin memleketinde yaşamıycaz bunu kabul edersen tamam dedim çünki hergün düğün sünnet gün kına çekilmez çile olacak bana altlı üstlü oturanlarada Allah gani gani sabır versin valla

tespit süper hakikaten:)
bir de o tip k.v. "çocuğuna ben baktım" diyerek yıllar yılı kulu kölesi yapmak ister, hem parasal hem de manevi anlamda...kim ne derse desin biz yaşadık bunu ailemizde.
bu yüzden çalışan kişinin kayınvalidesi arıza çıkaracak gibiyse adamakıllı bir bakıcı bulması şart, belki maaşının yarısı bakıcıya gidecek ama 2 sene bakıcıyla idare edip sonra da kreşe vermek en mantıklısı.

onu nasıl anladı hatun bilmiyorum benim oğlanla konuştu galiba :) günde 2 kere magvital içicekmişim
senin oglan hatuna goz kirpmis olmasin capkiiiiin
ona gore bende doktora sorcaktim bu oglanin gelmeye niyeti yokmu diye.
cumartesi doktor bana diyoki ne zaman doguruyosun dedim 39 da dogurcam.siz soyleyin diyorum ben ne biliyim diyo.ee ben ne biliyim dedim
teşekkür ederim. bende çok sevdim, oğluşumun ayaklarında düşündüm o patikleri .. çok heyecanlı :)

eldivenleri de cok sevimli yaa
bicir bicir bicirdanip elinden ayagindan cikarcak onlari ama olsun

benimki ilk gördüğünden beri hatunu çıldırmış hareketler yapıyo bekar ya bizim doktor oğlanda çapkın işte :)

teşekkürler canım evet çok şükür atlattık riskli dönemi..bi tek sen cevap vermişsin zaten...

doğum yapan arkadaşlara da hayırlı olsun gözünüz aydın diyorum.. hayırlısı bizim başımıza inşallah

ıyı aksamlar kızlar dogum yapan arkadaslar gozunuz aydın, Allah analı babalı saglıklı buyumeyı nasıp eder ınsallah,

bu arada dun ayva cekırdeklerını suda beklettım 6 7 tane cekırdek vardı jel gıbı oldu, bayagı var 3 4 gun her aksam sursem olur mu kı suren var mı?

Kizlar iki uc gunden beri bacaklarimda bir kasinti var cwtlak kasintisi degil sadece dizlerimden baslsyip yukari dogru ve ic kesimkerde kilodan da olamaz cunku bacaklarim hic kalinlasmadi 35 haftayi yarin dolduruyorz ve 6 kilo aldim su an 63 kiloyum siz de boyle kasinti yasiyor musunuz biraz arastirdim gebelik kasintisi olabiliuormue

slm engteacher86 seninle aynı gün görünüyo duğumumuz benimde haftaya salı yada çarşamba kontrolüm var dediğin gibi benim de oğlum çok hıçkırıyo gün içinde üstelik epey de uzun sürüyo :) ben son kontrolüme 2 hafta önce gittim ve nst ye bağlamışlardı bakalım bu gittiğinde nolucak bebiş ne kadar oldu merak ediyorum ben de.Ayrıca ben de bebişin hediyeliklerini kendim yapmayı düşünüyorum bu mantarlı şişelerden onun için araştırmıştım şu linki verebilirim sana fiyatları epey uygun. http://www.vistaprint.com.tr/galler...P=12/19/2013+11:54:58+AM&GPS=3054197603&GNF=0

canım 6 kılo mu aldın ne guzel ya masallah:)) nasıl basardın bunu, ben de 11 kılo almısım hala da bogazım durmuyor canınız cekmesın demeyım ama 2 3 aksamdır............ alıyorum yıyorum canım cekıyor cunku bayagı da kılo yapıyor tabııı

Kızlar oglusum a kavuştum darısı başınıza sezeryanla 3.500 gr doğdu allah hepimize hep güzel günlerini göstersin
anali babali buyusun insallah canim gozunuz aydin
benimki ilk gördüğünden beri hatunu çıldırmış hareketler yapıyo bekar ya bizim doktor oğlanda çapkın işte :)

ahahaaaa al beni al beni diyodur yada ciplak ya utaniyo da olabilir ne bakiyon kizzz pipime

Benim ikinci hamileligim cnm ilkinde 16 kilo almistim ve cogunu son iki ayda aldim cunku cok hareketsizdim simdi cok ozel bir sey yapmadim sadece cok fazla abur cubur yemiyi0orum bol meyve yiyorum her gun en az yarim saat yuruyus yapiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…