neye iyi geliyor ben de yapıyorum bunu ama yüzüme sürmek için.ıyı aksamlar kızlar dogum yapan arkadaslar gozunuz aydın, Allah analı babalı saglıklı buyumeyı nasıp eder ınsallah,
bu arada dun ayva cekırdeklerını suda beklettım 6 7 tane cekırdek vardı jel gıbı oldu, bayagı var 3 4 gun her aksam sursem olur mu kı suren var mı?
Benim ikinci hamileligim cnm ilkinde 16 kilo almistim ve cogunu son iki ayda aldim cunku cok hareketsizdim simdi cok ozel bir sey yapmadim sadece cok fazla abur cubur yemiyi0orum bol meyve yiyorum her gun en az yarim saat yuruyus yapiyorum
neye iyi geliyor ben de yapıyorum bunu ama yüzüme sürmek için.
dogumdan sonra çatlayan, acıyan ve yara olan göğüs uçları için sürülüyor canım, çok işe yaradı diyen de var, fayda etmedi diyen de.... doğal sonuçta, şimdiden sürsek mi diye sordum ben de...
Benim ikinci hamileligim cnm ilkinde 16 kilo almistim ve cogunu son iki ayda aldim cunku cok hareketsizdim simdi cok ozel bir sey yapmadim sadece cok fazla abur cubur yemiyi0orum bol meyve yiyorum her gun en az yarim saat yuruyus yapiyorum
Kızlarnelhamdülillah kızım eslem 15:53 te dünyaya geldi 38+4 teydik suyumuz kalmadı doktorumuz yatış verdi genel anestezi ile kızımı 3300 gr 49 mm kucagımıza aldık darısı tüm bekleyenlerin başına selam ve dua ile hoşçakalın
Kızlar oglusum a kavuştum darısı başınıza sezeryanla 3.500 gr doğdu allah hepimize hep güzel günlerini göstersin
maşAllah..darısı başımıza inş..doğum hikayeni yazarsın müsait bir zamanda...Allah oğluşunuzu size bağışlasınKızlar oglusum a kavuştum darısı başınıza sezeryanla 3.500 gr doğdu allah hepimize hep güzel günlerini göstersin
Kızlar oglusum a kavuştum darısı başınıza sezeryanla 3.500 gr doğdu allah hepimize hep güzel günlerini göstersin
Kızlar nst ye girdiğimizde sancı çıkınca ne oluyor nasıl bi yol izleniyor ? Hemen doğummu diyolar yoksa artık bu haftalarda normalmi oluyor. Beklemeye devammı yani :26:
kv ler çekiştirilmiş ben yokken.ben benimkini 8 senedir hala anlayamadım.yalnız olduğumuzda çok iyiyiz.ama kızları (ki 3 taneler)varken hep bana gelin olduğum hissini çok yaşatıyor.yani şu gelinimde benim kızım gibidir hikayeleri asılsız bence.
öğretmenim ama bütün tatillerde görümcemlerimi torunlarını alıp bize geliyorlar.çocuklar tatil yapsın diye. ya ben .artık tatillerden bıktım.en son 18 haftalık hamileyim.öğretmen olan görümcem ailecek bize gelmek istediğini söyledi.okul açılmasına 10 gün kaldı.ilk hamileliğimde sürekli fakültede yattım.erken doğum riskim vardı.çok kötü bir süreçti.bunda da o hafta kanamam var .dr kesinlikle istirahat ediceksin dedi.
görümcemlere gelmeyin diyemedim eşimde anneme söyle dedi.kv yi aradım.kanamam var yatmam gerekiyormuş diye.cvp çok mantıklı.misafirin ayağı uğurlu gelir iyileşirsin .2 hafta sürdü kanamalar.1 hafta yatılı misafirle uğraş.sonra okula başla.sinir stres tavan yapmıştı.
ben hep iyimserimdir.ağzımı açıp kimseye bişey söylemem ama yeri gelince laf söyleyebilmek gerekiyor böylelerine.başkalrı tatil yapacak diye bebeğime birşey olmadı çok şükür.
kızlar yaaa ben bugun evde ufak tefek işler yaptım evı falan süpürdüm bebegımın nevresımını ütüledım bi kaç küçük işler çok yorulmadım ama bnm afedersınız şeyım çok ağrıyo ama oranın kemıgı agrıyo yürürken falan dayanamıyorum agrısına şimşek çakar gıbı bı agrı napsam dr a gıtsemmı yoksa beklesemmı sabah kontrolum var aslında sabahı mı beklesem...
kızlar yaaa ben bugun evde ufak tefek işler yaptım evı falan süpürdüm bebegımın nevresımını ütüledım bi kaç küçük işler çok yorulmadım ama bnm afedersınız şeyım çok ağrıyo ama oranın kemıgı agrıyo yürürken falan dayanamıyorum agrısına şimşek çakar gıbı bı agrı napsam dr a gıtsemmı yoksa beklesemmı sabah kontrolum var aslında sabahı mı beklesem...
kv ler çekiştirilmiş ben yokken.ben benimkini 8 senedir hala anlayamadım.yalnız olduğumuzda çok iyiyiz.ama kızları (ki 3 taneler)varken hep bana gelin olduğum hissini çok yaşatıyor.yani şu gelinimde benim kızım gibidir hikayeleri asılsız bence.
öğretmenim ama bütün tatillerde görümcemlerimi torunlarını alıp bize geliyorlar.çocuklar tatil yapsın diye. ya ben .artık tatillerden bıktım.en son 18 haftalık hamileyim.öğretmen olan görümcem ailecek bize gelmek istediğini söyledi.okul açılmasına 10 gün kaldı.ilk hamileliğimde sürekli fakültede yattım.erken doğum riskim vardı.çok kötü bir süreçti.bunda da o hafta kanamam var .dr kesinlikle istirahat ediceksin dedi.
görümcemlere gelmeyin diyemedim eşimde anneme söyle dedi.kv yi aradım.kanamam var yatmam gerekiyormuş diye.cvp çok mantıklı.misafirin ayağı uğurlu gelir iyileşirsin .2 hafta sürdü kanamalar.1 hafta yatılı misafirle uğraş.sonra okula başla.sinir stres tavan yapmıştı.
ben hep iyimserimdir.ağzımı açıp kimseye bişey söylemem ama yeri gelince laf söyleyebilmek gerekiyor böylelerine.başkalrı tatil yapacak diye bebeğime birşey olmadı çok şükür.[/QUOTE
şükür gerçekten de neyseki iyisiniz azıcık anlayış olmaz mı insanda yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?