2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
neye iyi geliyor ben de yapıyorum bunu ama yüzüme sürmek için.

Benim ikinci hamileligim cnm ilkinde 16 kilo almistim ve cogunu son iki ayda aldim cunku cok hareketsizdim simdi cok ozel bir sey yapmadim sadece cok fazla abur cubur yemiyi0orum bol meyve yiyorum her gun en az yarim saat yuruyus yapiyorum

canım ben yuruyus yapamıyorum eve gelınce zaten cok yoruluyorum ama okulda ne bılım zaten tenefuslerde wcye gıtmek de merdıven ınmek de bana gore spor oluyor:):))))) amam cok kılo aldım ya agırlastım doktor boyle gıderse 18 20 ıle tamamlarsın dedı:) sanırım cıkolara ve hamur ıslerı sısırdı benı yaa:

dogumdan sonra çatlayan, acıyan ve yara olan göğüs uçları için sürülüyor canım, çok işe yaradı diyen de var, fayda etmedi diyen de.... doğal sonuçta, şimdiden sürsek mi diye sordum ben de...

tşk bilgi verdiğin için denemekte fayda var. bende başka bir dertten muzdaribim. enfeksiyon için doktor antibiyotik ve fitil verdi kullanmak zararlı diyolar çevremdekiler. ne yapsam bilemedim

Benim ikinci hamileligim cnm ilkinde 16 kilo almistim ve cogunu son iki ayda aldim cunku cok hareketsizdim simdi cok ozel bir sey yapmadim sadece cok fazla abur cubur yemiyi0orum bol meyve yiyorum her gun en az yarim saat yuruyus yapiyorum

bende 36. haftadayım 14 kilo aldım şimdiye kadar daha da alırım galiba.

Kızlar oglusum a kavuştum darısı başınıza sezeryanla 3.500 gr doğdu allah hepimize hep güzel günlerini göstersin

hayırlı olsun kızlar.Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin evlatlarınızı. darısı bizim başımıza hayırlısı ile...

kizlar normal dogumu kolaylastirmak icin bunu netten okuyun.gerci hastanede ikinirken cekme hareketi yapacak techizat var ama olsun.kuranda da bunun etkisi yaziyor.
bilgimiz olsun

Kızlar nst ye girdiğimizde sancı çıkınca ne oluyor nasıl bi yol izleniyor ? Hemen doğummu diyolar yoksa artık bu haftalarda normalmi oluyor. Beklemeye devammı yani :26:

kv ler çekiştirilmiş ben yokken.ben benimkini 8 senedir hala anlayamadım.yalnız olduğumuzda çok iyiyiz.ama kızları (ki 3 taneler)varken hep bana gelin olduğum hissini çok yaşatıyor.yani şu gelinimde benim kızım gibidir hikayeleri asılsız bence.
öğretmenim ama bütün tatillerde görümcemlerimi torunlarını alıp bize geliyorlar.çocuklar tatil yapsın diye. ya ben .artık tatillerden bıktım.en son 18 haftalık hamileyim.öğretmen olan görümcem ailecek bize gelmek istediğini söyledi.okul açılmasına 10 gün kaldı.ilk hamileliğimde sürekli fakültede yattım.erken doğum riskim vardı.çok kötü bir süreçti.bunda da o hafta kanamam var .dr kesinlikle istirahat ediceksin dedi.
görümcemlere gelmeyin diyemedim eşimde anneme söyle dedi.kv yi aradım.kanamam var yatmam gerekiyormuş diye.cvp çok mantıklı.misafirin ayağı uğurlu gelir iyileşirsin .2 hafta sürdü kanamalar.1 hafta yatılı misafirle uğraş.sonra okula başla.sinir stres tavan yapmıştı.

ben hep iyimserimdir.ağzımı açıp kimseye bişey söylemem ama yeri gelince laf söyleyebilmek gerekiyor böylelerine.başkalrı tatil yapacak diye bebeğime birşey olmadı çok şükür.

kızlar yaaa ben bugun evde ufak tefek işler yaptım evı falan süpürdüm bebegımın nevresımını ütüledım bi kaç küçük işler çok yorulmadım ama bnm afedersınız şeyım çok ağrıyo ama oranın kemıgı agrıyo yürürken falan dayanamıyorum agrısına şimşek çakar gıbı bı agrı napsam dr a gıtsemmı yoksa beklesemmı sabah kontrolum var aslında sabahı mı beklesem...

Kızlar oglusum a kavuştum darısı başınıza sezeryanla 3.500 gr doğdu allah hepimize hep güzel günlerini göstersin

gözün aydın canım , Allah ayırmasın sizi.. doğum hikayeleri topiğine yazmayı unutma hikayeni :)

Kızlar nst ye girdiğimizde sancı çıkınca ne oluyor nasıl bi yol izleniyor ? Hemen doğummu diyolar yoksa artık bu haftalarda normalmi oluyor. Beklemeye devammı yani :26:

bende sancı çıkmadı çok şükür ama gözlemlediğim kadarıyla sancının sıklığına ,gebelik haftasına ve şiddetine göre yol izliyorlar..

seninkilerde iyi arsızmış :) beterin beteri var .. ne yapmak lazım bilmiyorum ki

canım ben de bugün biraz temizlik yaptım.ağrım vardı .aynen anlattığın gibi ayağa kalkamadım.biraz uzandım falan şuan geçti.gerçi sen benden hafta olarak öndesin ama biraz uzanıp kendini dinle.içine sinmezse dr a git.

Canım ya maşallah sana her gün acaba bugün uğurbocuu nereleri kldırdı temizledi diyorum. Sen temizlik yaptıkça ben yatıyorum sanki benim evim temizleniyo o ağrı çok ayakta kalınca bendede oluyo oranın kemikleri ağrıyo resmen. Artık sana temizliği yasaklıyorum yarın biraz yat olurmu canım

Kızlar benimde göbek deliğimin üst tarafında 4 parmak kadar bi alan oradaki derim sızlıyo, sanki ezilmiş gibi orası. Böyle bişey yaşayan varmı. Gerilmeden olsa diğer yerlerde niye yokki. Hafifte uyuşmuş orası:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…