kızlar yaaa ben bugun evde ufak tefek işler yaptım evı falan süpürdüm bebegımın nevresımını ütüledım bi kaç küçük işler çok yorulmadım ama bnm afedersınız şeyım çok ağrıyo ama oranın kemıgı agrıyo yürürken falan dayanamıyorum agrısına şimşek çakar gıbı bı agrı napsam dr a gıtsemmı yoksa beklesemmı sabah kontrolum var aslında sabahı mı beklesem...
seninkilerde iyi arsızmış :) beterin beteri var .. ne yapmak lazım bilmiyorum ki
herkese merabaaa.ne zamandır yazamıyordum çok sancılarım var.yani eğer ben sancım var diyosam bayağı vardır.nazlı değilim çünkü....bebeğimin kafasını vajinama doğru itişini hissediyorum ve belime kadar açıyo o kanalı.aynı zamanda belim de ağrıyo ikiye ayrılıyo sanki.annem doğum böyle başlar 2 güne kalmaz diyo.ama ben yine de en az 1 haftam var gibi hissediyorum.kız bebek olunca erken de gelebiliyomuş gerçi...2 gün önce rüyamda zıbınımın ağında leke gördüm kırmızı.her lavaboda kontrol ediyom bişey yok.aslında temizliğim bitti.ev tekrar batmadan(malum kv gelince 2 günlük eder...hele mutfağı) bebek doğuverse hayırlısıyla diyorum ama tabi Allah bilir.bu arada halılarımı yeniledim birazdan paylaşırım...eşimin cüzdan gitti bu ayda...bakalım beğenecek misiniz?Allahtan kv kirli çıkıdır.sağolsun o konuda hakkını yiyemem hiç biz demeden para verir bize.hatta bana burma bilezik yavrumada yarım altın taktı.e tabi 1 tane çocuğu var eşimin başka kardeşi yok.ben de tek gelinim ondan yani.yapmasa abes olurdu diyorum bazen ama yapmaya da bilirdi.bana yarım bebeğe çeyrek yapabilirdi.yada bebeğe tam takardı.beni es geçerdi.işte sağolsun...
Kızlar benimde göbek deliğimin üst tarafında 4 parmak kadar bi alan oradaki derim sızlıyo, sanki ezilmiş gibi orası. Böyle bişey yaşayan varmı. Gerilmeden olsa diğer yerlerde niye yokki. Hafifte uyuşmuş orası:18:
Canım ya maşallah sanaher gün acaba bugün uğurbocuu nereleri kldırdı temizledi diyorum. Sen temizlik yaptıkça ben yatıyorum sanki benim evim temizleniyo o ağrı çok ayakta kalınca bendede oluyo oranın kemikleri ağrıyo resmen. Artık sana temizliği yasaklıyorum yarın biraz yat olurmu canım
canım güle güle kullan .bence de yapmayabilirdi.bizimkiler geline falan birşey yapmaz sadecce bebeğe altın.sağolsunlar
kızlar yaaa ben bugun evde ufak tefek işler yaptım evı falan süpürdüm bebegımın nevresımını ütüledım bi kaç küçük işler çok yorulmadım ama bnm afedersınız şeyım çok ağrıyo ama oranın kemıgı agrıyo yürürken falan dayanamıyorum agrısına şimşek çakar gıbı bı agrı napsam dr a gıtsemmı yoksa beklesemmı sabah kontrolum var aslında sabahı mı beklesem...
canım senı arada goruyordum, atlatmıssın rısklı donemı, gecmıs olsun umarım bır daha tekrarlamaz.
canım tam dediğin şeyi senin haftandayken ben de yaşadım.doktora da sordum.karın içten de yırtılıyor tıpkı dışarıdan çatladığı gibi dedi.ama önemsemedi.geçer merak etme dedi. hakkaten 1 hafta bile sürmedi azaldı azaldı sonunda tamamen geçti.daha sonra ağrılar aşağı doğru inmeye başlıyo o dediğin aşamadan sonra.şu an en aşğı bölgem ağrıyo.ama yine de dayanılmayacak gibi değil merak etme...
temızlıgımı bıtırdım hıç bi işim kalmadı canım artık ufak tefeklerı yapıyorum dogum yapsamda artık hazırlıksız degılımsadece evı bıraz temız tutmaya calısıyorum o kadar:)))
Kızlar oglusum a kavuştum darısı başınıza sezeryanla 3.500 gr doğdu allah hepimize hep güzel günlerini göstersin
Canım son haftalardayız. Bendede her adım attığımda şimşek çakıyo artık. Şimdi dr'dan geldik. Hafif sızıntım olduğunu hissetmiştim. İstirahat et dedi. O şimşekler normalmiş.
Ah canim bitiremedin gitti şu temizliği. Ben saglamken yapmiyorum senin yaptigini. Niye kendini bu kadar yipratiyorsun. Biraz oluruna birakabilsen keske ya da yardim Alsan. Ama huy işte dimi:) sabahi bekleyebilirsen bekle bence. Muhtemelen kaç günün yorgunlugudur. Mümkünse yat erkendenkızlar yaaa ben bugun evde ufak tefek işler yaptım evı falan süpürdüm bebegımın nevresımını ütüledım bi kaç küçük işler çok yorulmadım ama bnm afedersınız şeyım çok ağrıyo ama oranın kemıgı agrıyo yürürken falan dayanamıyorum agrısına şimşek çakar gıbı bı agrı napsam dr a gıtsemmı yoksa beklesemmı sabah kontrolum var aslında sabahı mı beklesem...
Bazen hassaslik oluyor ama uzun surmuyor benimki. Doktoruna gidince bi Daniş istersen canim.Kızlar benimde göbek deliğimin üst tarafında 4 parmak kadar bi alan oradaki derim sızlıyo, sanki ezilmiş gibi orası. Böyle bişey yaşayan varmı. Gerilmeden olsa diğer yerlerde niye yokki. Hafifte uyuşmuş orası:18:
herkese merabaaa.ne zamandır yazamıyordum çok sancılarım var.yani eğer ben sancım var diyosam bayağı vardır.nazlı değilim çünkü....bebeğimin kafasını vajinama doğru itişini hissediyorum ve belime kadar açıyo o kanalı.aynı zamanda belim de ağrıyo ikiye ayrılıyo sanki.annem doğum böyle başlar 2 güne kalmaz diyo.ama ben yine de en az 1 haftam var gibi hissediyorum.kız bebek olunca erken de gelebiliyomuş gerçi...2 gün önce rüyamda zıbınımın ağında leke gördüm kırmızı.her lavaboda kontrol ediyom bişey yok.aslında temizliğim bitti.ev tekrar batmadan(malum kv gelince 2 günlük eder...hele mutfağı) bebek doğuverse hayırlısıyla diyorum ama tabi Allah bilir.bu arada halılarımı yeniledim birazdan paylaşırım...eşimin cüzdan gitti bu ayda...bakalım beğenecek misiniz?Allahtan kv kirli çıkıdır.sağolsun o konuda hakkını yiyemem hiç biz demeden para verir bize.hatta bana burma bilezik yavrumada yarım altın taktı.e tabi 1 tane çocuğu var eşimin başka kardeşi yok.ben de tek gelinim ondan yani.yapmasa abes olurdu diyorum bazen ama yapmaya da bilirdi.bana yarım bebeğe çeyrek yapabilirdi.yada bebeğe tam takardı.beni es geçerdi.işte sağolsun...
Ya arkadaslar yardımcı olun ne olur
bugun dewamlı başım döndu halada donuyor sabh hep yuksektı tansıyonum ama suan normal 11.6 weya 7...yarında olursa gıdeyımmı doktra ne dersınız ?
weya nıe olur baş dönmesı
canım en yüksek kaç oldu tansiyonun?
Dolunay1983 canim ben ilk hamilelegimde ayni sorunu yasiyordum ama o zamanlar canimin istedigi gibi tuzlu yemek yiyordum simdiki hamilelegimde tuzu hayatimdan cikardim gun icerisinde en az yarim saat yuruyus yapiyorum ve bol su iciyorum Allah a sukur 35 haftamiz yarin doluyor ve daha el ayak sismesi problemi yasamadim
13 8 cıktı..ama alettemı kafayı yedi bılmıyorum bı ara kafayı yedı 15 9 cıktı gerı 12 8 oldu :S suan 11 7 cıwarı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?