Ah canim bitiremedin gitti şu temizliği. Ben saglamken yapmiyorum senin yaptigini. Niye kendini bu kadar yipratiyorsun. Biraz oluruna birakabilsen keske ya da yardim Alsan. Ama huy işte dimi:) sabahi bekleyebilirsen bekle bence. Muhtemelen kaç günün yorgunlugudur. Mümkünse yat erkenden
Bazen hassaslik oluyor ama uzun surmuyor benimki. Doktoruna gidince bi Daniş istersen canim.
Canim telden göremiyorum da kacinci haftadasin merak ettim simdi.benim de kasilmalar başladı. Ama ben de şikayetçi değilim. Doğuma hazirlik diye seviniyorum hatta. Sanci kasilmadan farklı dimi?adet sancisi gibi mi? Kasilma su sertlesmeler değil mi? Ben de bu hafta sonu nstye girmek istiyorum. Sen hic girdim mi omeserma? Doktor ne dedi sancilara? Benim doktor çok rahat ya... Azicik ilgilense diyorum bazen ama benim de bi şikayetim olmuyor Allaha şükür. Ondan galiba napsin adam:)
Bu arada bizim burada geline takilmiyo galiba birşey. Yani ben duymadim. Sizinki iyiymis:) bi de erkenden takmis baksana. Hazir altin da düşük :))
Halilara da bakalim. Güle güle kullan canim
canım 38deyim şuan 19 günüm var ama anneme kalırsa 2 gün bana kalırsa 1 hafta var.nstye 2 kez girdim ama sancı çıkmadı.2. si geçen haftaydı.bence bazen rahat doktor daha iyi.bazı doktorlar her ihtimali değerlendirmek adına anneyi düşünmeden telaşlandırabiliyor.ben bu sancıların doğum sancısının başlangıcı olduğuna eminim ama hiç rahatsız etmiyor.içimden bi ses rahat bi doğum yapacağımı söylüyor.inşallah.bu sancılar kasılma değil kesinlikle.hatta artık çişim gelince mesanem deliniyo gibi hissediyorum ve çişimi yaparken ağrıyo...
halılar da geliyor birazdan
benim göbek 36. haftada indi canım.şimdi 2 bacağımın arasında:)evet bikaç gündür okuyodum ama yazamadım canım.kuzum sen temizlik ev işi çocuk derken çok yoruyosun kendini. boşver işler tamam olur gider, bebeğin ve sen daha önemlisin. yorma bu kadar kendini. Allah şifa versin.
bende omeserma yok ortalıkta kaç gündür diye düşünüyodum. karnın aşağıya doğru düştü mü peki? göğsünün altı boşalıyomuş doğuma yakın öyle diyolar. hadi hayırlısı bakalım, gelsin sağlıkla kuzucuk:) ben çok özeniyorum artık, rabbim hayırlısını versin.
Ya arkadaslar yardımcı olun ne olur
bugun dewamlı başım döndu halada donuyor sabh hep yuksektı tansıyonum ama suan normal 11.6 weya 7...yarında olursa gıdeyımmı doktra ne dersınız ?
weya nıe olur baş dönmesı
ayy çok heycanlandım snein kuzucuk geldi geliyor desene :)
yavaş yavaş azalıyoruz :)
ayyy dur bakalım be canım belli değil tabi ben öyle diyorum daha çatı muayenem bile yapılmadı benim doktor.37 den 39. haftaya randevu veriyo rahatlıkta son nokta...ama bence de benim kız çok beklmez.annesi de babası da sabırsız.
halılarım da bunlar.uzunlar koridorunkiler oluyo.krem pudra ve simli.çiçekli gibi olanın gri kısımları komple sim ama siyah gibi çıkmışbu da holün.mutfaktaki olduğu gibi çıkmış...beğendiniz mi?en güzeli yolluklar.ışıkta parlıyor ama koridor lambamız bozuk olduğu içiin koyu renk gibi çıkmış...önceden şagi halı vardı ve eni dardı.onları yatak odasına kaydırdık.bi çok yer boş kaldı oralara da halı aldım hatta mutfaktaki bayağı küçüktü ayaklarımız üşüyodu bu kez komple kapladı.eşim de çok beğendi.zevkliymişim öle diyo
nasıl yani şoktayım ben her haftaya düştüm bir de sürekli bir şey olursa ara beni cepten diyip duruyor :)
34 haftadan beri nstdeyim her gittiğimde giriyorum falan benim ki mi çok detaycı yoksa snein ki mi çok rahat
34 çatı muayenem bile yapıldı o derece yani
ayyy dur bakalım be canım belli değil tabi ben öyle diyorum daha çatı muayenem bile yapılmadı benim doktor.37 den 39. haftaya randevu veriyo rahatlıkta son nokta...ama bence de benim kız çok beklmez.annesi de babası da sabırsız.
nasıl yani şoktayım ben her haftaya düştüm bir de sürekli bir şey olursa ara beni cepten diyip duruyor :)
34 haftadan beri nstdeyim her gittiğimde giriyorum falan benim ki mi çok detaycı yoksa snein ki mi çok rahat
halılarım da bunlar.uzunlar koridorunkiler oluyo.krem pudra ve simli.çiçekli gibi olanın gri kısımları komple sim ama siyah gibi çıkmışbu da holün.mutfaktaki olduğu gibi çıkmış...beğendiniz mi?en güzeli yolluklar.ışıkta parlıyor ama koridor lambamız bozuk olduğu içiin koyu renk gibi çıkmış...önceden şagi halı vardı ve eni dardı.onları yatak odasına kaydırdık.bi çok yer boş kaldı oralara da halı aldım hatta mutfaktaki bayağı küçüktü ayaklarımız üşüyodu bu kez komple kapladı.eşim de çok beğendi.zevkliymişim öle diyo
çoğu her haftaya veriyo tatlım ben ilk nstme 37 başında girdim senin dr aceleci hemen doğurtacak seni demekki :) çok erken çatı muayenesi yapmış ama kimi drlar korkuyo doğumu tetikler diye her drun yoğurt yiyişi farklı valla:)
teşekkürler canım evet çok şükür atlattık riskli dönemi..bi tek sen cevap vermişsin zaten...
doğum yapan arkadaşlara da hayırlı olsun gözünüz aydın diyorum.. hayırlısı bizim başımıza inşallah
Kızlar oglusum a kavuştum darısı başınıza sezeryanla 3.500 gr doğdu allah hepimize hep güzel günlerini göstersin
slm engteacher86 seninle aynı gün görünüyo duğumumuz benimde haftaya salı yada çarşamba kontrolüm var dediğin gibi benim de oğlum çok hıçkırıyo gün içinde üstelik epey de uzun sürüyo :) ben son kontrolüme 2 hafta önce gittim ve nst ye bağlamışlardı bakalım bu gittiğinde nolucak bebiş ne kadar oldu merak ediyorum ben de.Ayrıca ben de bebişin hediyeliklerini kendim yapmayı düşünüyorum bu mantarlı şişelerden onun için araştırmıştım şu linki verebilirim sana fiyatları epey uygun. http://www.vistaprint.com.tr/galler...P=12/19/2013+11:54:58+AM&GPS=3054197603&GNF=0
herkese merabaaa.ne zamandır yazamıyordum çok sancılarım var.yani eğer ben sancım var diyosam bayağı vardır.nazlı değilim çünkü....bebeğimin kafasını vajinama doğru itişini hissediyorum ve belime kadar açıyo o kanalı.aynı zamanda belim de ağrıyo ikiye ayrılıyo sanki.annem doğum böyle başlar 2 güne kalmaz diyo.ama ben yine de en az 1 haftam var gibi hissediyorum.kız bebek olunca erken de gelebiliyomuş gerçi...2 gün önce rüyamda zıbınımın ağında leke gördüm kırmızı.her lavaboda kontrol ediyom bişey yok.aslında temizliğim bitti.ev tekrar batmadan(malum kv gelince 2 günlük eder...hele mutfağı) bebek doğuverse hayırlısıyla diyorum ama tabi Allah bilir.bu arada halılarımı yeniledim birazdan paylaşırım...eşimin cüzdan gitti bu ayda...bakalım beğenecek misiniz?Allahtan kv kirli çıkıdır.sağolsun o konuda hakkını yiyemem hiç biz demeden para verir bize.hatta bana burma bilezik yavrumada yarım altın taktı.e tabi 1 tane çocuğu var eşimin başka kardeşi yok.ben de tek gelinim ondan yani.yapmasa abes olurdu diyorum bazen ama yapmaya da bilirdi.bana yarım bebeğe çeyrek yapabilirdi.yada bebeğe tam takardı.beni es geçerdi.işte sağolsun...
keisnlikle doktordan doktora fark ediyor tabi verdiği ilaçlardan beri bellli
önemli olan doktorunu sevmek ve güvenmek bence
ama sezeryan istiyorum dememe ragmen 39 haftadan önce sezeryanla almam dedi hatta normal dersen 41 hafta bitene kadar beklerim dedi asla bir işey için zorlaması yok herşeyin de açıklamasını yapıyor şükür herşey yolunda bakalım sonuç ne olcak
benim kız daha kanala falan girmemiş zaten daha aşağı inmemiş pozisyon da kafa aşağıda olması gerektiği gibi dedi bakalım
salı tekrar gidicez son durum ne görücez
Canım benim doktorda gatadan emekli görsen adama bişey sormasam söylemiyo aşırı rahat o öyle olunca bende rahatlıyorum sanki bakkala gider gibiyim dra giderken:) nst iyi çıktı dr haftada bir çağırıyo işte doğum tarihime gününden iki hafta önce gününden on gün sonra olabilir dedi çatı muayenesini sordum sancın olunca yapıcam son dakikaya kadar belli olmaz dedi ben parsiyel previaydım rahim ağzımı plasenta biraz kapatıyodu kanama riskim falan vardı adam okadar rahatki çıkar yukarı dedi 33 ten sonra çıktı gerçekten şimdi normal doğum yüksek ihtimal kanaman gelirse sezeryan sancın suyun gelirse normal yaparım diyo hatta bazısı çok sakin die benim dru bıraktı:) bazısıda sakin die drunu bırakıp bu adamın hastası oldu ben memnunum boşver böylesi iyi adam çok emin çok rahat olunca ben doğurmayacakmışım gibi geliyo:)
amin canım daha güzelleri sizin olsun.ben kabartmalı bi model beğenmiştim koridora ilk etapta.eşim bebek emekleyemez dizi acır.yürüteç takılır falan dedi vazgeçtik....inşallah hayırlısıyla doğsun da işese bile gık dememBenim mutfak halımda aynı böyle açık renk değil bu tarz olunca kirli olduğu bile belli olmuyo holümdekilerde simli:) yatak odamla oturma odasına shagy aldım ama pişmanım valla temizlemesi zor oluyo şuan oturma odamda ve yatak odama hepsi buradadan aldığım kilimleri sermişim doğurana kadar yıkanmış shagy halılarımı kullanmadım çok rahat ettim valla hamileyken halı süpürmek zulüm oluyo güle güle kullan canım çok güzelmiş halıların bebişin üstünde tepinir inşallah:)
Canım çok şükür sen atlatmışsın ben de o günleri bir görsem. Erken doğum yapmaktan çok korkuyorum, yeğenimle konuşuyorum bu akşam telefonda 'teyze doğsun artık bebiş' diyo, 8 yaşında çocuk ne bilsin erken doğumu neyim, görmek istiyo artık. Bi telaş yaptım, öyle deme kuzum iğne yaparlar bebişe şimdi gelirse falan diye, çocuk ya duası kabul olur diye korktum
Gözün aydın, darısı başımıza inşallahdoğum hikayeni bekliyoruz
Teşekkür ederim canım site için, bakarım bakalım oraya da.
Benim en son 32+0'daydı randevum, çalışabilir raporu için gitmiştim, 1888gr,45 cm'ydi yanlış hatırlamıyorsam. Biraz minik olcak benim kızım sanırım, pek kilolu olmical gibi de belli olmaz tabi. Haftaya pzt 23'ünde randevumuz var, ben de çok merak ediyorum ne kadar olduğunu
Bu arada beni daha hiç nst'ye bağlamadı doktorum:44:
Valla canım seni göremeyince kesin doğurdu dedimama az kalmışa benziyo gözün aydın, darısı başımıza inşallah. Bu arada benim karnım 32. haftadan beri aşağıda, hatta doktorum bile söylemişti bebeğin kafası baya aşağıda yerleşmiş diye:44: benim doğum belirtilerim arasında bu olmicak malesef, artık nişan, su diğer belirtileri gözlicez biz
Bu arada halıların çok güzel, güle güle kullan
Benim drda sezeryana 39 diyo istersen sezeryan yaparım dedi ama ben azmettim normal yapıcam sözde bakalım:) şimdi bizim bebikler kanala girdimiki bu kanal nerde onuda anlamış değilim:) kanala girince dr söylüomuş heralde bende bu hafta dra kilosu kaç dedim bişeyler söledi anlamadım belli olmazda demedi niye söylemedi bilmiyorum kimiside kanala girince kilosu belli olmuyomuş dio bakalım
aslında 38 içindesin.yani 37 bitmiş 38 den gün almış oluyosun.yaş hesabı gibi.ona bakılırsa hiç 40 olmaz senin dediğin şekilde.39 da biter gebelik.ok senin için tekrar yüklicemEee omeserma benim de beklenen tarih 8 ocak ama ben 37 deyim diyorum nasil oluyor? Bir de galiba ben geç dogurcam içimde öyle bi his var. Sen yola girmissin galiba:) ama az daha dursun ya söyle az bekledim ocağa ne kaldi surda :)
Benimkinin cep numarası falan yok bende. Nstye hic girmedim. En son 3 hafta önce gittim doktora. Biz çok rahatiz ya. Ama bu rahatlik benden kaynaklanıyor. Bir de bizim Dr çok profosyonel . ayrintilara pek takilmaz. İhtimalleri paylaşmaz. Her şey yolunda mi o zaman iyi tamam modunda yani :)
EE ben göremedim. Cepten girmesi kolay geliyo. Yattigim yerden. Pcyi pek acmiyorum izne ciktigimdan beri. Cepten de gözükmedi resim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?