2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

canım 38deyim şuan 19 günüm var ama anneme kalırsa 2 gün bana kalırsa 1 hafta var.nstye 2 kez girdim ama sancı çıkmadı.2. si geçen haftaydı.bence bazen rahat doktor daha iyi.bazı doktorlar her ihtimali değerlendirmek adına anneyi düşünmeden telaşlandırabiliyor.ben bu sancıların doğum sancısının başlangıcı olduğuna eminim ama hiç rahatsız etmiyor.içimden bi ses rahat bi doğum yapacağımı söylüyor.inşallah.bu sancılar kasılma değil kesinlikle.hatta artık çişim gelince mesanem deliniyo gibi hissediyorum ve çişimi yaparken ağrıyo...

halılar da geliyor birazdan

ayy çok heycanlandım snein kuzucuk geldi geliyor desene :)
yavaş yavaş azalıyoruz :)

benim göbek 36. haftada indi canım.şimdi 2 bacağımın arasında:)evet bikaç gündür okuyodum ama yazamadım canım.

canım bence hemen doktora git.yani korkulcak bişey olmayabilir ama sen bi git bence...tansiyon ve baş dönmesi gebelikte önemli.en azından için rahat olur.git bence

kızlar ben daha çok şey paylaşmak istiyorum telefondan girince daha çok burası pratik olmuyor.face grubuna beni ekleyebilir misiniz.2014 ocak annesi diye bi grup vrdı ama onaylanmadı

ayy çok heycanlandım snein kuzucuk geldi geliyor desene :)
yavaş yavaş azalıyoruz :)

ayyy dur bakalım be canım belli değil tabi ben öyle diyorum daha çatı muayenem bile yapılmadı benim doktor.37 den 39. haftaya randevu veriyo rahatlıkta son nokta...ama bence de benim kız çok beklmez.annesi de babası da sabırsız.

nasıl yani şoktayım ben her haftaya düştüm bir de sürekli bir şey olursa ara beni cepten diyip duruyor :)
34 haftadan beri nstdeyim her gittiğimde giriyorum falan benim ki mi çok detaycı yoksa snein ki mi çok rahat
34 çatı muayenem bile yapıldı o derece yani

halılarım da bunlar.uzunlar koridorunkiler oluyo.krem pudra ve simli.çiçekli gibi olanın gri kısımları komple sim ama siyah gibi çıkmışbu da holün.mutfaktaki olduğu gibi çıkmış...beğendiniz mi?en güzeli yolluklar.ışıkta parlıyor ama koridor lambamız bozuk olduğu içiin koyu renk gibi çıkmış...önceden şagi halı vardı ve eni dardı.onları yatak odasına kaydırdık.bi çok yer boş kaldı oralara da halı aldım hatta mutfaktaki bayağı küçüktü ayaklarımız üşüyodu bu kez komple kapladı.eşim de çok beğendi.zevkliymişim öle diyo

Eklentiler

• $DSC_0270.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 43
  • $DSC_0271.webp
    18 KB · Görüntüleme: 44
  • $DSC_0272.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 53
  • $DSC_0273.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 35

çok güzel olmuşlar canım güle güle kullan :)

evet canım öyle bizim daktır...cep nosu yok bende...beklenen doğum tarihim 7 ocak daktırım beni 28 aralıkta çağırdı.arada gelmiyim mi dedim yok gelme dedi...ya ben rahatım ya kadının işine geldi o haftayı rahat geçirmek için çağırmadı.ya da işine gelmedi çünkü ben ona 34. haftamda başladım.2. doktorum yani...

Canım benim doktorda gatadan emekli görsen adama bişey sormasam söylemiyo aşırı rahat o öyle olunca bende rahatlıyorum sanki bakkala gider gibiyim dra giderken:) nst iyi çıktı dr haftada bir çağırıyo işte doğum tarihime gününden iki hafta önce gününden on gün sonra olabilir dedi çatı muayenesini sordum sancın olunca yapıcam son dakikaya kadar belli olmaz dedi ben parsiyel previaydım rahim ağzımı plasenta biraz kapatıyodu kanama riskim falan vardı adam okadar rahatki çıkar yukarı dedi 33 ten sonra çıktı gerçekten şimdi normal doğum yüksek ihtimal kanaman gelirse sezeryan sancın suyun gelirse normal yaparım diyo hatta bazısı çok sakin die benim dru bıraktı:) bazısıda sakin die drunu bırakıp bu adamın hastası oldu ben memnunum boşver böylesi iyi adam çok emin çok rahat olunca ben doğurmayacakmışım gibi geliyo:)

çoğu her haftaya veriyo tatlım ben ilk nstme 37 başında girdim senin dr aceleci hemen doğurtacak seni demekki :) çok erken çatı muayenesi yapmış ama kimi drlar korkuyo doğumu tetikler diye her drun yoğurt yiyişi farklı valla:)

Benim mutfak halımda aynı böyle açık renk değil bu tarz olunca kirli olduğu bile belli olmuyo holümdekilerde simli:) yatak odamla oturma odasına shagy aldım ama pişmanım valla temizlemesi zor oluyo şuan oturma odamda ve yatak odama hepsi buradadan aldığım kilimleri sermişim doğurana kadar yıkanmış shagy halılarımı kullanmadım çok rahat ettim valla hamileyken halı süpürmek zulüm oluyo güle güle kullan canım çok güzelmiş halıların bebişin üstünde tepinir inşallah:)

keisnlikle doktordan doktora fark ediyor tabi verdiği ilaçlardan beri bellli
önemli olan doktorunu sevmek ve güvenmek bence
ama sezeryan istiyorum dememe ragmen 39 haftadan önce sezeryanla almam dedi hatta normal dersen 41 hafta bitene kadar beklerim dedi asla bir işey için zorlaması yok herşeyin de açıklamasını yapıyor şükür herşey yolunda bakalım sonuç ne olcak
benim kız daha kanala falan girmemiş zaten daha aşağı inmemiş pozisyon da kafa aşağıda olması gerektiği gibi dedi bakalım
salı tekrar gidicez son durum ne görücez

Canım çok şükür sen atlatmışsın ben de o günleri bir görsem. Erken doğum yapmaktan çok korkuyorum, yeğenimle konuşuyorum bu akşam telefonda 'teyze doğsun artık bebiş' diyo, 8 yaşında çocuk ne bilsin erken doğumu neyim, görmek istiyo artık. Bi telaş yaptım, öyle deme kuzum iğne yaparlar bebişe şimdi gelirse falan diye, çocuk ya duası kabul olur diye korktum

Kızlar oglusum a kavuştum darısı başınıza sezeryanla 3.500 gr doğdu allah hepimize hep güzel günlerini göstersin

Gözün aydın, darısı başımıza inşallah doğum hikayeni bekliyoruz

Teşekkür ederim canım site için, bakarım bakalım oraya da.
Benim en son 32+0'daydı randevum, çalışabilir raporu için gitmiştim, 1888gr,45 cm'ydi yanlış hatırlamıyorsam. Biraz minik olcak benim kızım sanırım, pek kilolu olmical gibi de belli olmaz tabi. Haftaya pzt 23'ünde randevumuz var, ben de çok merak ediyorum ne kadar olduğunu
Bu arada beni daha hiç nst'ye bağlamadı doktorum:44:

Valla canım seni göremeyince kesin doğurdu dedim ama az kalmışa benziyo gözün aydın, darısı başımıza inşallah. Bu arada benim karnım 32. haftadan beri aşağıda, hatta doktorum bile söylemişti bebeğin kafası baya aşağıda yerleşmiş diye:44: benim doğum belirtilerim arasında bu olmicak malesef, artık nişan, su diğer belirtileri gözlicez biz
Bu arada halıların çok güzel, güle güle kullan

Benim drda sezeryana 39 diyo istersen sezeryan yaparım dedi ama ben azmettim normal yapıcam sözde bakalım:) şimdi bizim bebikler kanala girdimiki bu kanal nerde onuda anlamış değilim:) kanala girince dr söylüomuş heralde bende bu hafta dra kilosu kaç dedim bişeyler söledi anlamadım belli olmazda demedi niye söylemedi bilmiyorum kimiside kanala girince kilosu belli olmuyomuş dio bakalım

haklısın galiba.neyse elbet doğacak...e gece körü hastaneye gidip sıcak yatağından kaldırırsam laf demeye yüzü olmaz kendi bilir.temkinli olup kontrolümü düzgün yapaydın derim...bi de özel olcak.benim eşim de doktor.hemde devlette.ben onun özverisine sabrına hala şaşıyorum.alışamadım bi türlü.bugün yine yanındaydım.saatlerce laf anlatıyo.anlamamakta ısrar edeni mi ararsın artistleneni mi ararsın...kadın benim gibi hastayı bulmuş süründürüyor gibime geliyor ama neyse.ben bi atarlandı mı tutamaz kimse beni...

amin canım daha güzelleri sizin olsun.ben kabartmalı bi model beğenmiştim koridora ilk etapta.eşim bebek emekleyemez dizi acır.yürüteç takılır falan dedi vazgeçtik....inşallah hayırlısıyla doğsun da işese bile gık demem

senin bebek de kızdı dimi canım?olsun belki bu sayede kanala girmesi için çekeceğin sancıları çekmezsin...nst için de erken daha.ay doğurmadım henüz ama doğurmak için can atıyorum diyebilirim hep çamaşırımı yokluyorum.biraz bişey akıyo gibi hissetsem pis pis sırıtıyorum.he he heee geliyooo diye.hatta eşim de sırıtıyo.bi de nazımı çekmiş olsa kimbilir dua eder hadi doğur diye

evet canım kanala girince söylüyor doktor benim bu dün için 2600 boyuda 487 cm dedi
şuan için normal dedi ideal bir bebek dedi suyu da normal dedi kanala girmemiş daha yukarda bak dedi gögsümün altını gösterdi
nst de uyuyodu kızım ebe salladı falan azcık uyandı ama doktora gösterdiğimde eger bu uyku hali devam etse bir daha kontrol ettirip direk almamız gerekebilirdi çünkü hareketlilik önemli dedi
uff ya stres oldum şuan sanki çişim var gibi bir baskı var kasıklarım da ama gidiyorum bir damla okadar
acaba duş falan alsam geçer mi?

Eee omeserma benim de beklenen tarih 8 ocak ama ben 37 deyim diyorum nasil oluyor? Bir de galiba ben geç dogurcam içimde öyle bi his var. Sen yola girmissin galiba:) ama az daha dursun ya söyle az bekledim ocağa ne kaldi surda :)

Benimkinin cep numarası falan yok bende. Nstye hic girmedim. En son 3 hafta önce gittim doktora. Biz çok rahatiz ya. Ama bu rahatlik benden kaynaklanıyor. Bir de bizim Dr çok profosyonel . ayrintilara pek takilmaz. İhtimalleri paylaşmaz. Her şey yolunda mi o zaman iyi tamam modunda yani :)

EE ben göremedim. Cepten girmesi kolay geliyo. Yattigim yerden. Pcyi pek acmiyorum izne ciktigimdan beri. Cepten de gözükmedi resim.

aslında 38 içindesin.yani 37 bitmiş 38 den gün almış oluyosun.yaş hesabı gibi.ona bakılırsa hiç 40 olmaz senin dediğin şekilde.39 da biter gebelik.ok senin için tekrar yüklicemEki Görüntüle 902032 Eki Görüntüle 902033 Eki Görüntüle 902034 Eki Görüntüle 902035
böyle de göremezsen başka yükleme yolu bilmiyorum halılar çok koyu çıkmış bu arada hepsi krem pudra tonlarında.mutfaktaki de vizon turkuaz.yani çıplak gözle çok daha başkalar...

Ayy canim sağol gördüm simdi. Çok güzeller güle güle kullan. Özellikle mutfaktakini çok beğendim. Ben yine de kendimi 37 gibi hissetsem daha iyi. Sonra niye dogmadi bu diye strese girmek istemiyorum. Ben de pek bi belirti yok çünkü. Yani 1 2 günde aniden ortaya cikmazsa belirtiler benim doğuma daha var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…